Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Sony 70-200mm F2.8 G Master 2, E-mount pilna kadra objektīvs
SEL-70200GM2

2999
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

DRĪZUMĀ

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

DRĪZUMĀ

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Noskaidrot piegādes laiku

Priekšrocības

  • Sony G Master sērija
  • Pilnkadra objektīvs
  • Gaišs objektīvs
  • Iebūvēta stabilizācija

Līdzīgas preces

Preces apraksts

Vispārēja informācija

 

Papildus garantija

Pērkot šo produktu, klāt nāk papildus garantija viens gads. Pēc pirkuma veikšanas ir nepieciešams piereģistrēt produktu MySony kontā. Sīkāka informācija: šeit

 

Aizraujošas kvalitātes izšķirtspēja ar XA tipa elementu

Lieliska G Master izšķirtspēja tiek iegūta visā tālummaiņas diapazonā no 70 mm līdz 200 mm jebkurā fokusa attālumā. Divi asfēriski objektīva elementi, viens ārkārtīgi asfēriskais XA tipa elements ar virsmas apstrādes precizitāti līdz 0,01 mikronam efektīvi kontrolē attāluma radītās aberācijas un nodrošina izcilu izšķirtspēju visā attēla laukumā.

 

Aberācijas kontrole, lai iegūtu lieliskas kvalitātes attēlus

Divi zemas dispersijas (ED) sfēriskie elementi un divi sevišķi zemas dispersijas (Super ED) sfēriskie elementi būtiski samazina hromatisko aberāciju, nodrošinot skaidru atveidošanu bez krāsu zuduma. Vienlaikus tiek izmantots zemas dispersijas asfērisks elements, kas risina teleobjektīviem raksturīgās problēmas — noslāpē hromatisku un sfērisku aberāciju.

 

Lieliska tuvplāna ierakstes kvalitāte

Šis objektīvs piedāvā izcilu tālummaiņas kvalitāti, veicot tuvplāna ieraksti. Minimālais fokuss — 0,4 metri (1,32 pēdas) pie 70 mm un 0,82 metri (2,69 pēdas) pie 200 mm. Maksimālais palielinājums — 0,3x.  Dziļš bokē efekts pie F2.8 piedāvā sevišķi izteiksmīga tuvplāna ierakstes iespēju. Peldošais fokuss nodrošina asumu pat minimālā fokusa attālumā, savukārt iekšējā fokusa mehānisms ļauj vienkāršāk veikt palielinājumu.

 

Satriecošs G Master bokē efekts

XA elements ar virsmas apstrādes precizitāti līdz 0,01 mikronam noslāpē bokē gredzenveida efektus, savukārt precīza sfēriskās aberācijas kontrole uzlabo bokē efekta kvalitāti. Zemas dispersijas (ED) un sevišķi zemas dispersijas (Super ED) stikla elementi, kā arī viens ED asfēriskais elements efektīvi samazina krāsu zudumu, ļaujot iegūt skaistu bokē efektu ar dabīgām krāsām.

 

Jauns augstas veiktspējas apertūras bloks

Šajā objektīvā ir atjaunināts pat apertūras bloks, lai atbilstu visaugstākajiem G Master kvalitātes standartiem. Jaunais apertūras bloks ar 11 lapiņām, kas ir gandrīz ideāli apaļš gan plaši atvērtā veidā, gan tad, kad atvere ir samazināta par 2 soļiem, nodrošina dabīgu bokē efektu, ko lietotāji sagaida no G Master konstrukcijas.

 

Nano AR Coating II pārklājums nodrošina maksimālu skaidrību

Nano AR Coating II tehnoloģija uz objektīva virsmām nodrošina vienmērīgu pārklājumu, kas novērš atstarošanos, efektīvi slāpējot zibšņus un attēla dubultošanos. Turklāt objektīva optiskā konstrukcija efektīvi apslāpē iekšējo atstarošanos, kas var samazināt skaidrību, ierakstot ainavas vai sporta sacensības.

 

Paredzēts detalizētiem filmu kadriem

Jaunā objektīva konstrukcijas tehnoloģija samazina skatu leņķa maiņu fokusēšanās laikā, fokusa nobīdi tālummaiņas laikā, kā arī ass nobīdi tālummaiņas laikā. Turklāt XD lineārie motori un jaunā apertūras piedziņa veicina klusu darbību, ievērojami samazinot troksni un vibrāciju, kas var traucēt filmu ierakstei.

 

Augstas veiktspējas telekonverteri

Papildu augstas veiktspējas 1,4x un 2,0x telekonverteri palielina objektīva fokusa attālumu līdz maksimāli 400 mm (600 mm APS-C korpusā) pie F5.6. G Master kvalitāte pilnībā tiek saglabāta, izmantojot telekonverterus. Maksimālā apertūra, izmantojot 1,4x un 2,0x telekonverterus, ir attiecīgi F4 un F5.6.

 

Ātra, precīza automātiskā fokusēšanās

Šis objektīvs ir piemērots α sērijas korpusiem, nodrošinot uzticamu fokusēšanos un pat ātras kustības objektu vienmērīgu izsekošanu. Četri augstas veiktspējas XD lineārie motori un uzlabotā vadības tehnoloģija nodrošina līdz 4x ātrāku autofokusēšanos, salīdzinot ar modeli SEL70200GM. Fokusa izsekošanas spēja tālummaiņas laikā ir labāka par apmēram 30% salīdzinājumā ar modeli SEL70200GM.

 

Universāla manuāla filmu ierakstes vadība

Neatkarīgi fokusa, tālummaiņas un īrisa diafragmas vadības gredzeni nodrošina precīzu manuālu vadību, veicot filmu ieraksti. Apertūras gredzenam ir klikšķa ieslēgšanas/izslēgšanas slēdzis, kas ļauj ieslēgt slēdža soļu klikšķus, lai iegūtu taktilu atgriezenisko saiti fotoattēlu ierakstē, vai izslēgt, lai filmu ierakstes laikā nodrošinātu vienmērīgu, klusu īrisa diafragmas vadību.

 

Īrisa diafragmas bloķēšana ļauj novērst nevēlamas ekspozīcijas nobīdes

Īrisa diafragmas bloķēšanas slēdzis ierakstes laikā novērš nevēlamas ekspozīcijas izmaiņas. Kad slēdzis ir bloķēts, apertūra tiek fiksēta [A] stāvoklī vai to var pagriezt starp manuāliem iestatījumiem diapazonā no F2.8 līdz F22. Atbloķētā stāvoklī apertūras gredzenu var bez ierobežojumiem pagriezt starp [A] un jebkādiem manuāliem iestatījumiem.

 

Pasaulē visvieglākais nodrošina lielisku vadību

Šis unikālais objektīvs piedāvā izcilu optisko kvalitāti un automātisko fokusēšanos, izmantojot pasaulē visvieglāko F2.8 70-200 mm tālummaiņu. Pateicoties XD lineāriem motoriem un korpusa magnija sakausējuma komponentiem, kopējais nieka 1045 gramu (36,9 unces) svars ir apmēram par 29% mazāks, salīdzinot ar iepriekšējo modeli. Uzlabotā konstrukcija nodrošina labāku balansu un vadību.

 

Pastāvīgas DMF režīms nodrošina precīzu fokusēšanos

Kad pastāvīgas DMF režīms ir ieslēgtā stāvoklī, manuālā fokusēšana tiek automātiski aktivēta, pagriežot fokusēšanas gredzenu pat AF-C režīmā. Tas ļauj ātri veikt korekcijas, ja automātiskā fokusēšanās notiek uz nepareizo objektu, un veikt pareizo fokusēšanos pēc sākotnējās automātiskās fokusēšanās. Pastāvīgas DMF režīmu neietekmē fokusa diapazona ierobežotāja slēdža iestatījumi.

 

Optiskā attēla stabilizācija ar MODE 3 režīmu

Pateicoties iebūvētajai optiskajai attēla stabilizācijai, asus attēlus var vienkārši ierakstīt, turot kameru rokās. MODE 2 režīma stabilizācija tiek optimizēta panorāmas ierakstei, savukārt MODE 3 režīms saglabā kadrēšanas stabilitāti, ierakstot dinamisku, neprognozējamu kustību. 5 asu attēla stabilizācija kļūst pieejama, kad objektīvs ir piestiprināts α sērijas kameras korpusam ar iebūvētu attēla stabilizācijas sistēmu.

 

Dabīga, lineāra reakcija, izmantojot manuālo fokusēšanu

Manuālās fokusēšanas lineārās reakcijas funkcija nodrošina fokusēšanās gredzena tiešu un lineāru reaģēšanu uz nelielu pagriešanu manuālās fokusēšanas laikā, kad ierakstāt fotoattēlus vai filmas. Fokuss mainās precīzi atbilstoši fokusēšanās gredzena pagriešanai, tādējādi vadība ir ātra un precīza, kad ierakstāt fotoattēlus vai filmas. 

 

Trīs pielāgojami fokusa saglabāšanas taustiņi

Uz objektīva 90° leņķī novietotie trīs pielāgojamie fokusa saglabāšanas taustiņi nodrošina vieglu piekļuvi un parocīgu vadību ne tikai ierakstē horizontālā vai vertikālā orientācijā, bet arī jebkādā rakursā. Kameras korpusa izvēlnē fokusa saglabāšanas taustiņiem var piešķirt vienu funkciju.

 

Pret putekļiem un mitrumu izturīgs korpuss

Izturības pret putekļiem un mitrumu raksturlielumi ir būtiski uzlaboti, salīdzinot ar iepriekšējo modeli. Visas šuves ir hermētiski noslēgtas, taustiņiem un slēdžiem ir silikona gumijas starplikas, savukārt objektīva stiprinājumam ir gumijas gredzenblīve. Iekšējās tālummaiņas mehānisms nodrošina papildu aizsardzību pret putekļiem un mitrumu, vienlaikus saglabājot nemainīgu objektīva korpusa garumu.

 

Fokusa diapazona ierobežotājs

Fokusa diapazona ierobežotāja slēdzis (FULL/∞ ~ 3m) ļauj ierobežot autofokusēšanās diapazonu līdz iepriekšnoteiktajam diapazonam, lai maksimāli palielinātu autofokusēšanās ātrumu un nepieļautu fokusēšanos uz nevēlamiem objektiem.

 

Priekšējā elementa fluora pārklājums

Objektīva priekšējais elements ir aizsargāts ar fluora pārklājumu, kas atgrūž ūdeni, eļļu un citus piesārņojumus, kā arī atvieglo netīrumu vai pirkstu nospiedumu notīrīšanu no objektīva virsmas.

 

Atvienojams statīva stiprinājums

Atvienojams statīva stiprinājums ļauj kameru ātri piestiprināt pie statīva vai atvienot no tā, tādējādi lietotājs var ātri pārslēgties starp ieraksti ar kameru uz statīva un kameru rokās. Stiprinājumu var noņemt, lai ērti transportētu un uzglabātu. Fiksēšanas mehānisms novērš nejaušu atvienošanu.

 

Jauna objektīva blendes konstrukcija

Komplektācijā iekļautajai objektīva blendei ir atvere, kas ļauj parocīgi izmantot apaļās polarizācijas vai mainīgo ND filtru. Blendei ir iekšēja flokota virsma, kas ļoti efektīvi novērš nevēlamo atstarošanos. Blendes apaļā priekšējā mala ir izgatavota no silikona gumijas, lai nodrošinātu parocīgāku izmantošanu.

Komplektācija

  • Saules blende (ALC-SH167)
  • Vāciņi
  • Mīksta soma
  • Statīva kāja

Specifikācija

Lēca
Objektīva bajonete
E-mount
Formāts
Full-frame
Lēcas tips
Sony G Master
Minimālais fokusa attālums
40cm
Tālummaiņa
Manuāla (rokas) tālummaiņa
Filtra diametrs
77mm
Diafragmas lāpstiņu skaits
11
Fokusa attālums (35 mm ekvivalents uz APS-C)
105mm - 300mm
Fokusa attālums
70mm - 200mm
Diafragmas atvērums
F2.8 - F22
Skata leņķis (35mm)
23° - 8°
Skata leņķis (APS-C)
34° - 12°
Citi parametri
Attēla stabilizācija
Optical SteadyShot
Izmērs un svars
Svars
1045 grami
Izmēri (diametrs x garums)
8.8ø x 20cm
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt