Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

50mm F1.2 G Master, E-mount pilna kadra objektīvs
SEL-50F12GM

2299
Bezmaksas piegāde!

Atnes mums savu veco digitālo fotoaparātu ar maināmo objektīvu vai tikai objektīvu jebkurā stāvoklī uz Sony Center veikalu Rīgā, Brīvības 40 - un saņem 200 EUR atlaidi šīs preces iegādei!

Spēkā no 15.02. - 31.03.2024.

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

Saņem šodien līdz 19:00

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Pasūti līdz 16:00 un saņem otrdien no 10:00

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti līdz 16:00 un saņem rīt no 10:00

Priekšrocības

  • G Master sērija
  • Pilnkadra objektīvs
  • Gaišs objektīvs
  • Iebūvēta stabilizācija

Līdzīgas preces

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Papildus garantija

Pērkot šo produktu, klāt nāk papildus garantija viens gads. Pēc pirkuma veikšanas ir nepieciešams piereģistrēt produktu MySony kontā. Sīkāka informācija: šeit

 

50 mm F1.2 standarta G Master objektīvs ar fiksētu fokusa attālumu

Ar satriecošu G Master izšķirtspēju un bokē efektu, kā arī izcilu autofokusēšanās veiktspēju ļoti kompaktā un vieglā korpusā pirmais α klāsta 50 mm F1.2 objektīvs ir lieliska izvēle ikdienas ierakstei. Ar šo objektīvu varat ļaut vaļu savam radošumam un izpausmei gan fotoattēlu, gan filmu ierakstē.

 

F1.2 nodrošinātais asums visā attēlā

Izcila izšķirtspēja un kontrasts nodrošināti visā diafragmas apertūras diapazonā līdz pat F1.2. Pārsteidzoši kompaktā un vieglā objektīva trīs ārkārtīgi asfēriskie XA tipa elementi uzlabotajā optiskajā sistēmā slāpē vispārīgo aberāciju, savukārt pārējās uzlabotās optiskās tehnoloģijas slāpē hromatisko aberāciju.

 

Kompakta mobilitāte nozīmē radošo brīvību

Objektīvi ar lielu diafragmas apertūru bieži ir lieli un smagi. FE 50 mm F1.2 GM objektīva izmērs ir tikai 87 x 108 mm, bet svars — nieka 778 grami. Vismodernākās optiskās iespējas, apbrīnojamie Sony XD lineārie motori un mehāniskā konstrukcija šo objektīvu padara parocīgu un mobilu jebkādām ierakstes situācijām.

 

Vienmērīgs, izsmalcināts G Master bokē efekts

Trīs ārkārtīgi asfēriskie XA tipa elementi ar virsmas apstrādes precizitāti līdz 0,01 mikronam, kā arī sfēriskās aberācijas rūpīga kontrole izstrādes un ražošanas procesā nodrošina lielisku G Master bokē efektu, kas ļauj izcelt sejas portretus un citus objektus, jo īpaši pie objektīva maksimālās F1.2 diafragmas apertūras vērtības.

 

Nano AR Coating II pārklājums nodrošina skaidrus attēlus no aizmugures apgaismotu ainu ierakstē

Sony Nano AR Coating II pārklājums ļauj iegūt skaidrus, kvalitatīvus attēlus pat spēcīgā saules gaismā un fona apgaismojumā. Šis uzlabotais pārklājums ir vienmērīgi uzklāts uz visu elementu virsmām, efektīvi minimizējot iekšējo atstarošanos, tādējādi novēršot zibšņus un attēlu dubultošanos.

 

Apaļās diafragmas apertūras mehānisms ar 11 lapiņām uzlabo bokē efektu

Jaunais apaļās diafragmas apertūras mehānisms ar 11 lapiņām ļauj iegūt brīnišķīgu bokē efektu. Izsmalcināti atveidotas arī apaļveida izgaismotās zonas, vēl vairāk izceļot G Master bokē efekta skaistumu. Izplūdušais fokuss ir vienmērīgāks un skaistāks jebkurā situācijā un apgaismojumā.

 

Tuvplāni ar satriecošu bokē efektu

0,4 metru minimālais fokusa attālums un 0,17x maksimālais palielinājums nodrošina lielāku tuvplāna ierakstes elastību fotoattēlu un filmu ierakstē. Ārkārtīgi asfēriskie XA tipa elementi un peldošās fokusēšanās mehānisms ļauj iegūt neticamu asumu, izmantojot krēmīgo fona bokē efektu ar F1.2 diafragmas apertūru jebkurā fokusēšanās attālumā.

 

Dabīga, lineāra reakcija, izmantojot manuālo fokusēšanu

Manuālās fokusēšanas lineārās reakcijas funkcija nodrošina fokusēšanās gredzena tiešu un lineāru reaģēšanu uz nelielu pagriešanu manuālās fokusēšanas laikā. Fokuss mainās precīzi atbilstoši fokusēšanās gredzena pagriešanai, tādējādi vadība ir ātra un precīza. Manuālās fokusēšanās ar lineāru reakciju funkcija uzlabo manuālo fokusēšanu fotoattēlu un filmu ierakstē.

 

XD lineārie motori nodrošina ātru, precīzu, klusu autofokusēšanos un izsekošanu

Ātra, precīza fokusēšanās ir nodrošināta pat ar nelielu asuma dziļumu F1.2 diafragmas apertūrā. Četri ārkārtīgi dinamiskie (XD) lineārie motori nodrošina masīvu fokusa grupu pozicionēšanu precīzai autofokusēšanai un izsekošanai. Kameras ar E bajoneti atbalsta augstas izšķirtspējas saglabāšanu visos fokusēšanās attālumos, kā arī nodrošina ātru un precīzu automātisko fokusēšanos fotoattēlu un filmu ierakstē.

 

Pielāgojams fokusa saglabāšanas taustiņš un citas iespējas vadības uzlabošanai

Objektīva augšpusē un sānā novietotajiem fokusa saglabāšanas taustiņiem kameras izvēlnē var piešķirt vairākas citas funkcijas. Tādējādi ir iespējams nodrošināt tiešu pieeju funkcijām, kuras lietotājam ir ļoti svarīgas darba procesā, tostarp autofokusēšanās izvēlei atbilstoši labajai vai kreisajai acij (kamerās, kuras atbalsta šo funkciju).  

 

Diafragmas apertūras gredzens ar soļu klikšķa ieslēgšanas/izslēgšanas slēdzi

Diafragmas apertūras gredzens nodrošina tiešu, intuitīvu apertūras vadību. Parocīgs slēdzis ļauj izslēgt diafragmas apertūras gredzena soļu klikšķa skaņu, lai klusi ierakstītu filmu.

 

Pret putekļiem un mitrumu izturīgs korpuss

Pret putekļiem un mitrumu izturīgs korpuss nodrošina uzticamību, kas nepieciešama ierakstē uz ielas sarežģītos apstākļos.

 

Priekšējā elementa fluora pārklājums

Objektīva priekšējais elements ir aizsargāts ar fluora pārklājumu, kas atgrūž ūdeni, eļļu un citus piesārņojumus, kā arī atvieglo netīrumu vai pirkstu nospiedumu notīrīšanu no objektīva virsmas.

Komplektācija

  • Blende: ALC-SH163
  • Priekšējais objektīva vāciņš: ALC-F72S
  • Aizmugurējais objektīva vāciņš: ALC-R1EM
  • Somiņa
  • Siksniņa

Specifikācija

Lēca
Objektīva bajonete
E-mount
Formāts
Full-frame
Lēcas tips
G Master
Minimālais fokusa attālums
40cm
Filtra diametrs
72mm
Diafragmas lāpstiņu skaits
11
Fokusa attālums (35 mm ekvivalents uz APS-C)
75mm
Fokusa attālums
50mm
Diafragmas atvērums
F1.2
Skata leņķis (35mm)
47°
Skata leņķis (APS-C)
32°
Citi parametri
Attēla stabilizācija
Ir
Izmērs un svars
Svars
778 grami
Izmēri (diametrs x garums)
8.7ø x 10.8cm

Saistītās preces

Filtri

72mm Aizsargvāciņš ALC-F72S

Saņem šodien līdz 19:00

20.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

E-mount bajonetes objektīvu aizsargvāciņš ALC-R1EM

Saņem šodien līdz 19:00

11.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas komplekts

Saņem šodien līdz 19:00

39.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas komplekts

Saņem šodien līdz 19:00

19.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas salvetes

Saņem šodien līdz 19:00

9.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Aizsargfiltrs 72mm Zeiss T MC

99.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt