Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Sony 20mm F1.8 G E-mount pilna kadra objektīvs
SEL-20F18G

1099
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

Saņem rīt no 11:00

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Pasūti šonedēļ un saņem otrdien no 10:00

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti šonedēļ un saņem otrdien no 10:00

Priekšrocības

  • Sony G Lens sērija
  • Pilnkadra objektīvs
  • Gaišs objektīvs

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Papildus garantija

Pērkot šo produktu, klāt nāk papildus garantija viens gads. Pēc pirkuma veikšanas ir nepieciešams piereģistrēt produktu MySony kontā. Sīkāka informācija: šeit

 

Изображение FE 20 мм f/1.8 G

Kompakts augstas izšķirtspējas 20 mm F1.8 objektīvs ar fiksētu fokusa attālumu

Sony jaunākā optiskā tehnoloģija nodrošina satriecošu izšķirtspēju pa visu kadru ar maksimālu F1.8 apertūru lielas diafragmas apertūras platleņķa objektīvā ar fiksētu fokusa attālumu. Turklāt šis objektīvs ir ļoti kompakts. Ar E bajoneti savietojamais objektīvs veido mobilo sistēmu ar izcilu autofokusēšanos, regulēšanu un uzticamu lietošanu dažādos ierakstes apstākļos.

 

Изображение FE 20 мм f/1.8 G

Lieliska izšķirtspēja pa visu kadru ar F1.8 apertūru

Divi uzlaboti asfēriski optiskie elementi inovatīvā optiskā konstrukcijā minimizē aberāciju, lai iegūtu izcilu izšķirtspēju pa visu kadru pie platākās F1.8 apertūras.

 

Изображение FE 20 мм f/1.8 G

Vienmērīgs dabīgs bokē efekts

Sfēriskai aberācijai ir liela ietekme uz bokē efekta kvalitāti, tādēļ tā tiek precīzi kontrolēta, FE 20 mm F1.8 G sērijas objektīvs ir aprīkots ar apaļās diafragmas apertūras mehānismu ar 9 lapiņām, tādējādi iegūstot G sērijas objektīviem raksturīgo vienmērīgu, krēmīgu bokē efektu un dabīgāku gaismas sadalījumu.

 

Изображение FE 20 мм f/1.8 G

Punktveida gaismas avotu reālistiska atveidošana

Divi uzlaboti asfēriski elementi un trīs zemas dispersijas stikla elementi tiek izmantoti, lai minimizētu sagitālos uzplaiksnījumus, tādējādi punktveida gaismas avoti tiek precīzi atveidoti bez krāsu izplūšanas.

 

Изображение FE 20 мм f/1.8 G

Ātra, precīza automātiskā fokusēšanās un izsekošana

Divi XD (eXtreme Dynamic) lineārie motori izmanto Sony kameru korpusa ātruma potenciālu, ļaujot maksimāli efektīvi izmantot ātru, precīzu autofokusēšanos un izsekošanu. Jaunie vadības algoritmi ļauj vienmērīgi un bez aizkavēšanās darbināt objektīva lielo fokusa grupu, nodrošinot klusu autofokusēšanos ar niecīgu vibrāciju.

 

Изображение FE 20 мм f/1.8 G

Uzlabota mobilitāte, pateicoties kompaktajai un vieglajai konstrukcijai

Nieka 373 gramu G objektīva optiskajā konstrukcijā tiek izmantoti divi uzlaboti asfēriski elementi un izsmalcināts mehānisms. Mazs izmērs un niecīgs svars uzlabo mobilitāti, kad izmanto ar kompaktām kamerām ar E bajoneti, un izveido sabalansētu sistēmu, kas ir ideāli piemērota lietošanai ar stabilizatoru vai rokturi. FE 20 mm F1.8 G ir universāls objektīvs, kas piemērots fotoattēlu un video ierakstei visdažādākās situācijās.

 

Изображение FE 20 мм f/1.8 G

Lieliska tuvplāna un pašportretu ierakstes kvalitāte

Papildus faktam, ka 20 mm ir ideāls pašportretu ierakstes fokusa attālums, šim objektīvam ir minimālais nieka 0,19 metru fokusa attālums autofokusēšanās režīmā, un vēl mazāks 0,18 metru minimālais fokusa attālums manuālās fokusēšanas režīmā. Šo objektīvu var ideāli piestiprināt pie stabilizatora vai roktura, kas ir parocīgi pašportretu vai tuvplāna ierakstē.

 

Изображение FE 20 мм f/1.8 G

Spēcīgs kontrasts, pateicoties Nano AR pārklājumam

Sony oriģinālais Nano AR pārklājums uz objektīva virsmas rada precīzu, vienmērīgu nanostruktūru, kas netraucē gaismas caurlaidībai, vienlaikus noslāpējot atstarojumus, kas var izraisīt zibšņus un attēla dubultošanos. Iekšējās atstarošanās ir samazinātas līdz absolūtam minimumam, nodrošinot izcilu skaidrību un kontrastu. (1. Nano AR pārklājums / 2. Stikls / 3. Caurejoša gaisma)

 

Изображение FE 20 мм f/1.8 G

Pret putekļiem un mitrumu izturīgs korpuss

Pret putekļiem un mitrumu izturīgs korpuss nodrošina uzticamību, kas nepieciešama ierakstē uz ielas sarežģītos apstākļos.

 

Изображение FE 20 мм f/1.8 G

Dabīga, lineāra reakcija, izmantojot manuālo fokusēšanu

Manuālās fokusēšanas lineārās reakcijas funkcija nodrošina fokusēšanās gredzena tiešu un lineāru reaģēšanu uz nelielu pagriešanu manuālās fokusēšanas laikā. Fokuss mainās precīzi atbilstoši fokusēšanās gredzena pagriešanai, tādējādi vadība ir ātra un precīza.

 

Изображение FE 20 мм f/1.8 G

Pielāgojams fokusa saglabāšanas taustiņš

Parocīgi novietotais fokusa saglabāšanas taustiņš piedāvā ne tikai vienkāršu fokusa kontroli, tam var piešķirt arī dažādas citas funkcijas, izmantojot kameras izvēlni.

 

Изображение FE 20 мм f/1.8 G

Priekšējā elementa fluora pārklājums

Objektīva priekšējais elements ir aizsargāts ar fluora pārklājumu, kas atgrūž ūdeni, eļļu un citus piesārņojumus, kā arī atvieglo netīrumu vai pirkstu nospiedumu notīrīšanu no objektīva virsmas.

 

Изображение FE 20 мм f/1.8 G

Vienkārša manuālas/automātiskas fokusēšanās pārslēgšana

Fokusēšanas režīma slēdzis, kas ļauj uzreiz pārslēgties starp automātiskās fokusēšanās un manuālās fokusēšanas režīmiem, ir lieliski piemērots, ierakstot objektus vai situācijas, kur ir nepieciešama fokusa precīza manuāla pielāgošana.

 

Изображение FE 20 мм f/1.8 G

Diafragmas apertūras gredzena soļu klikšķa skaņas izslēgšanas iespēja

Apertūras gredzens nodrošina ātru reaģēšanu, kas nepieciešama profesionālai ierakstei, tas ir aprīkots ar klikšķa ieslēgšanas/izslēgšanas slēdzi: var ieslēgt slēdža soļu klikšķus, lai iegūtu taktilu atgriezenisko saiti fotoattēlu ierakstē, vai izslēgt, lai filmu ierakstes laikā nodrošinātu vienmērīgu, klusu vadību.

 

Изображение FE 20 мм f/1.8 G

30 mm ekvivalents APS-C kamerām

Šis objektīvs ir labi piemērots mazākām APS-C kamerām, nodrošinot ļoti parocīgu platleņķa fokusa attālumu 30 mm (ekvivalents pilnkadra formātam). 30 mm formāts ir lieliski piemērots, lai ierakstītu ikdienas pilsētas skatus, ceļojumu vai kalnu ainavas utt. SEL20F18G objektīvs ir ļoti ieteicams APS-C kameru, kā arī pilnkadra kameru lietotājiem.

 

Изображение FE 20 мм f/1.8 G

Sony filmu tehnoloģija atbalsta uzlabotas filmu ierakstes iespējas

Filmu ierakstes priekšrocību klāstā ietilpst ātra, precīza autofokusēšanās un izsekošana, ko nodrošina objekta XD lineārie motori, sevišķi platais 20 mm skatu leņķis pilnkadra korpusiem (30 mm APS-C kamerām vai ar Super 35 skatu leņķa iestatījumiem), gaiša F1.8 maksimālā diafragmas apertūra, kompakta un viegla konstrukcija, ideālas tuvplāna ierakstes iespēja utt. Papildus objektīva mazajam izmēram un niecīgajam svaram, tā iekšējā fokusa konstrukcija ļauj to parocīgi izmantot ar kompaktiem stabilizatoriem vai rokturiem, piemēram, lai ierakstītu videoblogus utt.

 

Var izmantot dažādus filtrus

Atšķirībā no citiem sevišķa platleņķa modeļiem šis objektīvs ir savietojams ar apaļo polarizatoru ainavu ierakstei, ND filtriem filmu ierakstei utt., šādi sniedzot lietotājam pilnu radošo kontroli.

Komplektācija

  • Saules blende: ALC-SH162
  • Objektīva priekšējais vāciņš: ALC-F67S
  • Objektīva aizmugurējais vāciņš ALC-R1EM
  • Maciņš

Specifikācija

Lēca
Objektīva bajonete
E-mount
Formāts
Full-frame
Lēcas tips
Sony G Lens
Minimālais fokusa attālums
18cm
Tālummaiņa
Manuāla (rokas) tālummaiņa
Filtra diametrs
67mm
Diafragmas lāpstiņu skaits
9
Fokusa attālums (35 mm ekvivalents uz APS-C)
30mm
Fokusa attālums
20mm
Diafragmas atvērums
F1.8
Skata leņķis (35mm)
94°
Skata leņķis (APS-C)
70°
Citi parametri
Attēla stabilizācija
Nav
Izmērs un svars
Svars
373 grami
Izmēri (diametrs x garums)
7.35ø x 8.47cm

Saistītās preces

Filtri

Sony E-mount bajonetes objektīvu aizsargvāciņš ALC-R1EM

Saņem rīt no 11:00

11.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas komplekts

Saņem rīt no 11:00

39.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas komplekts

Saņem rīt no 11:00

19.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas salvetes

Saņem rīt no 11:00

9.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt