Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Sony 200-600mm F5.6-6.3 E-mount pilna kadra objektīvs
SEL-200600G

2099
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Saņem pirmdien no 10:00

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

Pasūti šonedēļ un saņem otrdien no 10:00

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti šonedēļ un saņem otrdien no 10:00

Priekšrocības

  • Sony G Lens sērija
  • Pilnkadra objektīvs
  • Iebūvēta stabilizācija

Līdzīgas preces

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Papildus garantija

Pērkot šo produktu, klāt nāk papildus garantija viens gads. Pēc pirkuma veikšanas ir nepieciešams piereģistrēt produktu MySony kontā. Sīkāka informācija: šeit

 

Fokusa attālums līdz 600 mm vai 1200 mm, izmantojot telekonverteru

Savietojams ar papildus pieejamajiem 1,4x un 2,0x telekonverteriem, kas nodrošina maksimālo fokusa attālumu 840 mm vai 1200 mm pie diafragmas atvēruma F13. Abi visaugstākās kvalitātes telekonverteri saglabā lielisku attēla kvalitāti un autofokusēšanās veiktspēju. Izmantojot 1,4x telekonverteru, fokusa attālums ir 280-840 mm, diafragmas atvērums — F8-9. Izmantojot 2,0x telekonverteru, fokusa attālums ir 400-1200 mm, diafragmas atvērums — F11-13.

 

Augsta izšķirtspēja visā fokusa attālumu diapazonā

Pieci zemas dispersijas stikla elementi un viens asfēriskais elements jaunajā optiskajā konstrukcijā piedāvā izcilu izšķirtspēju un attēla kvalitāti visā visā fokusa attālumu diapazonā. Asfēriskais elements noslāpē sfērisko aberāciju, savukārt zemas dispersijas stikla elementi minimizē hromatisko aberāciju, kas var radīt problēmas superteleobjektīvu fokusa attālumos.

 

Burvīgs, dabīgs G objektīva bokē efekts

Apaļās diafragmas apertūras mehānisms ar 11 lapiņām padara vēl skaistāku šī objektīva radīto bokē efektu, ļaujot izmantot superteleobjektīva fokusa attālumos pieejamo mazo lauka dziļumu, lai iegūtu neticami skaistus attēlus ar dziļu, krēmīgu G objektīva bokē efektu.

 

Nano AR pārklājums novērš zibšņus un attēla dubultošanos

Sony oriģinālajam Nano AR pārklājumam ir viendabīga nanostruktūra, pateicoties kurai objektīva virsma izkliedē gaismu, būtiski samazinot tās atstarošanos, kas var izraisīt attēla kvalitāti pasliktinošos zibšņus un attēla dubultošanos. Tādējādi tiek iegūts attēls ar uzlabotu asumu un kontrastu. (1. Nano AR pārklājums / 2. Stikls / 3. Caurejoša gaisma)

 

Optiskais stabilizators SteadyShot, kurš darbojas trijos režīmos

Pateicoties optiskajai attēla stabilizācijai, var vieglāk ierakstīt asus attēlus, kameru turot rokās, superteleobjektīva fokusa attālumā. MODE 2 piedāvā ideālu stabilizāciju panorāmas ierakstē, savukārt MODE 3 nodrošina uzlabotu skatumeklētāja stabilizāciju, kas atvieglo dinamisku sporta notikumu vai savvaļas ainu kustības ieraksti. 5 asu stabilizācija ir pieejama savietojamos α sērijas kameru korpusos.

 

 

Ātra, precīza autofokusēšanās izseko ātras kustības objektus

Jaudīgā un precīzā Sony DDSSM (Direct Drive SSM) sistēma nodrošina ātru un precīzu objektīva fokusēšanos. Augsta pozicionēšanas precizitāte nozīmē, ka neviena kustība netiks palaista garām. Ārkārtīgi precīzā autofokusēšanās tiek panākta zibenīgi. Turklāt DDSSM sistēma ir neticami klusa.

 

Trīs pielāgojami fokusa saglabāšanas taustiņi

Pielāgojami fokusa saglabāšanas taustiņi ir novietoti trijās korpusa vietās 90° leņķī, nodrošinot ērtu piekļuvi ierakstē ar horizontālu vai vertikālu orientāciju, kad kameras satvere ir pacelta vai nolaista. Pēc vajadzības taustiņiem var piešķirt citas funkcijas.

 

Fokusa diapazona ierobežotājs, kas paredzēts paātrinātai fokusēšanai

Fokusa diapazona ierobežotāja slēdzis ļauj ierobežot objektīva autofokusēšanās diapazonu no 2,4 līdz 10 metriem, no 10 metriem līdz bezgalībai vai iestatīt pilnu autofokusēšanās diapazonu bez ierobežojuma. Tādējādi autofokusēšanās tiks paātrināta dažās situācijās, neļaujot objektīvam fokusēties uz objektiem ārpus noteiktā diapazona.

 

Iekšējā tālummaiņa nodrošina stabilu ieraksti

Iekšējās tālummaiņas mehānisms nozīmē, ka tālummaiņas laikā nemainās objektīva garums, nodrošinot stabilu darbību, kad veicat ieraksti, turot kameru rokās. Turklāt iekšējā tālummaiņa nozīmē, ka nemainās attālums starp priekšējo elementu un objektu.

 

Pret putekļiem un mitrumu izturīgs korpuss

Pret putekļiem un mitrumu izturīgs korpuss nodrošina uzticamību, kas nepieciešama ierakstē uz ielas sarežģītos apstākļos.

 

Priekšējā elementa fluora pārklājums

Objektīva priekšējais elements ir aizsargāts ar fluora pārklājumu, kas atgrūž ūdeni, eļļu un citus piesārņojumus, kā arī atvieglo netīrumu vai pirkstu nospiedumu notīrīšanu no objektīva virsmas.

 

Dabīga, lineāra reakcija, izmantojot manuālo fokusēšanu

Manuālās fokusēšanas lineārās reakcijas funkcija nodrošina fokusēšanās gredzena tiešu un lineāru reaģēšanu uz nelielu pagriešanu manuālās fokusēšanas laikā. Fokuss mainās precīzi atbilstoši fokusēšanās gredzena pagriešanai, tādējādi vadība ir ātra un precīza.

 

Atvienojams statīva stiprinājums

Atvienojams statīva stiprinājums ļauj kameru ātri piestiprināt pie statīva vai atvienot no tā, tādējādi lietotājs var ātri pārslēgties starp ieraksti ar kameru uz statīva un kameru rokās. Stiprinājumu var noņemt, lai ērti transportētu un uzglabātu. Fiksēšanas mehānisms novērš nejaušu atvienošanu.

 

Komplektācija

  • Saules blende ALC-SH157
  • Objektīva priekšējais vāciņš ALC-F95S
  • Objektīva aizmugurējais vāciņš ALC-R1EM
  • Maciņš
  • Pleca siksna

Specifikācija

Lēca
Objektīva bajonete
E-mount
Formāts
Full-frame
Lēcas tips
Sony G Lens
Minimālais fokusa attālums
240cm
Tālummaiņa
Manuāla (rokas) tālummaiņa
Filtra diametrs
95mm
Diafragmas lāpstiņu skaits
11
Fokusa attālums (35 mm ekvivalents uz APS-C)
300mm - 900mm
Fokusa attālums
200mm - 600mm
Diafragmas atvērums
F5.6 - F6.3
Skata leņķis (35mm)
12° - 4°
Skata leņķis (APS-C)
8° - 2°
Citi parametri
Attēla stabilizācija
Optical SteadyShot
Izmērs un svars
Svars
2115 grami
Izmēri (diametrs x garums)
11.15ø x 31.8cm

Saistītās preces

Filtri

Sony E-mount bajonetes objektīvu aizsargvāciņš ALC-R1EM

Saņem šodien no 11:00

11.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Sony 1.4x E-mount Tele konvertors SEL-14TC

Saņem šodien no 11:00

655
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Sony 2x E-mount Tele konvertors SEL-20TC

Ietaupi 44699 655
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas komplekts

Saņem šodien no 11:00

39.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas komplekts

Saņem šodien no 11:00

19.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas salvetes

Saņem šodien no 11:00

9.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt