Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

24mm F1.4 G Master, E-mount pilna kadra objektīvs
SEL-24F14GM

1599
Bezmaksas piegāde!

Atnes mums savu veco digitālo fotoaparātu ar maināmo objektīvu vai tikai objektīvu jebkurā stāvoklī uz Sony Center veikalu Rīgā, Brīvības 40 - un saņem 100 EUR atlaidi šīs preces iegādei!

Spēkā no 15.02. - 31.03.2024.

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

Saņem rīt no 11:00

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Pasūti šodien un saņem otrdien no 10:00

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti šodien un saņem pirmdien no 10:00

Priekšrocības

  • G Master sērija
  • Pilnkadra objektīvs
  • Gaišs objektīvs

Līdzīgas preces

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Papildus garantija

Pērkot šo produktu, klāt nāk papildus garantija viens gads. Pēc pirkuma veikšanas ir nepieciešams piereģistrēt produktu MySony kontā. Sīkāka informācija: šeit

 

Kompakts objektīvs ar satriecošu izšķirtspēju F1.4 diafragmas atvērumā

G Master objektīvā tiek izmantota vismodernākā tehnoloģija, nodrošinot pastāvīgi augstu izšķirtspēju un maigu, dabīgu bokē efektu pat maksimālajā F1.4 diafragmas atvēruma iestatījumā. Objektīvs ir savā klasē vismazākais un visvieglākais, maksimāli izmantojot E bajonetes pārnēsājamības priekšrocības. Tam ir arī ātra un precīza autofokusēšanās piedziņa, precīzi vadības elementi un augsta uzticamība, kas to padara par profesionāļu ideālu izvēli.

 

Izcila izšķirtspēja pa visu kadru

Divi optiskās konstrukcijas XA tipa ārkārtīgi asfēriskie elementi atbilst stingriem G Master standartiem, pastāvīgi ļaujot iegūt augstu izšķirtspēju visā attēla zonā. Trīs zemas dispersijas stikla elementi efektīvi slāpē hromatiskās aberācijas. Šī inovatīvā optiskā konstrukcija minimizē sagitālos uzplaiksnījumus, tādējādi punktveida gaismas avoti tiek precīzi atveidoti.

 

Zemas dispersijas stikla elementi slāpē hromatiskās aberācijas

Trīs zemas dispersijas stikla elementi ir rūpīgi iekļauti objektīva optiskajā sistēmā, lai minimizētu aksiālu un laterālu hromatisko aberāciju, visā attēlā saglabātu optimālu asumu.

 

Nano AR pārklājums uzlabo aizsardzību pret zibšņiem

Mūsu oriģinālā Nano AR pārklājuma tehnoloģija nodrošina efektīvu risinājumu, slāpējot iekšējo atstarošanos, kas var izraisīt zibšņus un attēla dubultošanos, tādējādi tiek iegūts optimāls kontrasts un asums visdažādākos ierakstes apstākļos. (1. Nano AR pārklājums / 2. Stikls / 3. Caurejoša gaisma)

 

Kompakta un viegla konstrukcija

Objektīva kopējais diametrs ir samazināts, pateicoties jaunajai optiskajai konstrukcijai ar diviem XA tipa asfēriskiem elementiem, no kuriem viens ir paredzēts priekšējai lēcai. Kopā ar jauno DDSSM (Direct Drive SSM) fokusa piedziņas sistēmu tas ļāva būtiski samazināt objektīva svaru līdz nieka 445 gramiem (15,7 uncēm). Pateicoties samazinātajam izmēram un svaram, šis objektīvs ir ideāli piemērots kamerām ar E bajoneti.

 

Vismodernākā optiskā konstrukcija precīzi atveido punktveida gaismas avotus

Vismodernākā optiskā konstrukcija ar diviem XA tipa asfēriskiem elementiem slāpē sagitālos uzplaiksnījumus, kas ir raksturīga aberācija objektīvos ar lielu diafragmas apertūru. Sagitālais uzplaiksnījums — notiek punktveida gaismas avota nedabīga atveide, kurā tas izskatās kā putns ar izplestiem spārniem un šī parādība kļūst izteiktāka tuvāk attēla malām. Punktveida gaismas avotu precīza atveide ir sevišķi svarīga, piemēram, ainās ar zvaigžņotajām debesīm vai nakts pilsētas gaismām.

 

Uzlabotā un optimizētā objektīva lieljaudas DDSSM sistēma

Uzlabotās lieljaudas DDSSM (Direct Drive SSM) fokusa piedziņas sistēmas izmantošana ļauj samazināt ierīces izmēru un svaru, vienlaikus apmēram trīs reizes palielinot tā darbības uzticamību. Jaunās DDSSM sistēmas palielinātā jauda piedāvā ātrāku, precīzāku, klusāku automātisko fokusēšanos, fotoattēlu un filmu ierakstē nodrošinot lieliskus rezultātus.

 

Uzlabots bokē efekts ar 11 lapiņu diafragmu

Objektīva diafragmas mehānisms sastāv no 11 lapiņām (šāda konstrukcija visbiežāk sastopama α sērijas kameru objektīvos) un apaļas konstrukcijas, kas ļauj saglabāt praktiski ideālu apaļu diafragmu pat tad, kad objektīva diafragmas atvere ir samazināta par 1 vai 2 soļiem, tādējādi iegūstot skaistu bokē efektu apaļīgām kontūrām. Šādi var iegūt maiga, vienmērīga fona bokē efektu, kas ļauj izcelt ierakstes objektu.

 

Video ierakste bez diafragmas gredzena klikšķa

Diafragmas apertūras gredzens nodrošina tūlītēju reakciju uz iestatījumu regulēšanu, kas ļoti nepieciešama profesionāliem fotogrāfiem un videogrāfiem. Izmantojot klikšķa ieslēgšanas/izslēgšanas slēdzi, varat pēc vajadzības ieslēgt vai izslēgt diafragmas soļu klikšķus. Ieslēgti soļu klikšķi pievieno taktilu atsauci, kas ļauj labāk sajust gredzena regulēšanu, un to atzinīgi novērtēs fotogrāfi. Kad soļu klikšķi ir izslēgti, diafragmas apertūras gredzens griežas vienmērīgi un klusi, video ierakstes laikā nodrošinot klusu vadību.

 

Augsts drošuma līmenis pat skarbos apstākļos

Fokusēšanās gredzenam ir gumijas materiāls, kas nodrošina ērtu vadību pat zemā temperatūrā, objektīva blendes fiksēšanas poga novērš blendes nevēlamu atvienošanos transportēšanas laikā, savukārt pret putekļiem un mitrumu izturīgs korpuss palielina uzticamību, izmantojot ārpus telpām.

 

Vienmērīga, daudzpusīga darbība

Fokusa saglabāšanas taustiņu var pielāgot, izmantojot kameras izvēlni. Lietotājs var tieši piekļūt fokusa saglabāšanas taustiņam piešķirtajai sekundārajai funkcijai, piemēram, tīkla līnijām (“Grid Lines”), lai ainavu ierakstes laikā pārbaudītu kompozīciju, vai baltā balansam (“White Balance”), lai pielāgotu baltā balansu atbilstoši pašreizējiem apgaismojuma apstākļiem vai izveidotu īpašu atmosfēru.

 

Daudzpusīga un parocīga fokusēšanās vadība

Fokusēšanas režīma slēdzis ļauj ātri izvēlēties automātisko fokusēšanos vai manuālo fokusēšanu atbilstoši ierakstes apstākļiem.

 

Priekšējais elements ar fluora pārklājumu

Objektīva priekšējā elementa fluora pārklājums neļauj tur atstāt pirkstu nospiedumus, nosēsties putekļiem, ūdenim, eļļai un dubļiem, un atvieglo tīrīšanu, ja šādi netīrumi pieķeras objektīva virsmai.

 

Lieliska reaģētspēja un precīza lineāra fokusēšanās vadība

Fokusēšanās gredzenam ir manuālās fokusēšanās ar lineāru reakciju funkcija, kas nodrošina precīzu, jutīgu manuālās fokusēšanas vadību. Fokuss mainās lineāri atbilstoši fokusēšanās gredzena pagriešanai, atvieglojot manuālo iestatīšanu, to padarot ātrāku un precīzāku.

Komplektācija

  • Blende: ALC-SH154
  • Priekšējais objektīva vāciņš: ALC-F67S
  • Aizmugurējais objektīva vāciņš:ALC-R1EM
  • Somiņa

Specifikācija

Lēca
Objektīva bajonete
E-mount
Formāts
Full-frame
Lēcas tips
G Master
Minimālais fokusa attālums
24cm
Tālummaiņa
Manuāla (rokas) tālummaiņa
Filtra diametrs
67mm
Diafragmas lāpstiņu skaits
11
Fokusa attālums (35 mm ekvivalents uz APS-C)
36mm
Fokusa attālums
24mm
Diafragmas atvērums
F1.4
Skata leņķis (35mm)
84°
Skata leņķis (APS-C)
61°
Citi parametri
Attēla stabilizācija
Nav
Izmērs un svars
Svars
445 grami
Izmēri (diametrs x garums)
7.54ø x 9.24cm

Saistītās preces

Filtri

67mm Aizsargvāciņš ALC-F67S

Saņem rīt no 11:00

19.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

E-mount bajonetes objektīvu aizsargvāciņš ALC-R1EM

Saņem rīt no 11:00

11.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Aizsargfiltrs 67mm Zeiss T MC

89.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas komplekts

Saņem rīt no 11:00

39.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas komplekts

Saņem rīt no 11:00

19.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas salvetes

Saņem rīt no 11:00

9.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt