Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

400mm F2.8 G Master, E-mount pilna kadra objektīvs
SEL-400F28GM

14999
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

TIKAI UZ PASŪTĪJUMA

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

TIKAI UZ PASŪTĪJUMA

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Noskaidrot piegādes laiku

Priekšrocības

  • G Master sērija
  • Pilnkadra objektīvs
  • Gaišs objektīvs
  • Iebūvēta stabilizācija

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Inovatīvais G Master F2.8 superteleobjektīvs

Izmantojot Sony visjaunākās optiskās tehnoloģijas, tika izveidots superteleobjektīvs ar lielu diafragmas apertūru, kas nodrošina izcilu ātrumu, lielisku G Master izšķirtspēju un bokē efektu, kā arī profesionāla līmeņa vadību un uzticamu darbību. Turklāt superteleobjektīvs SEL400F28GM ir ļoti viegls, nodrošinot bezprecedenta iespējas ierakstē, turot kameru rokās.

 

Jaunais ārkārtīgi dinamiskais (XD) lineārais motors nodrošina ārkārtīgi ātru, precīzu un klusu automātisko fokusēšanos

SEL400F28GM objektīvos izmantotie jaunie XD lineārie motori nodrošina vēl lielāku produktivitāti un efektivitāti, salīdzinājumā ar parastajiem tipiem, lai maksimāli izmantotu pašreizējo un nākotnes kameru ātras darbības priekšrocības. Lineārā motora konstrukcija un komponentu izvietojums ir rūpīgi pārdomāts, lai iegūtu vēl lielāku produktivitāti. Šādi divi jaunie motori tiek izmantoti SEL400F28GM objektīvā, panākot līdz 5 reižu uzlabojumu kustīgo objektu izsekošanā. Tas nozīmē, ka uzlaboto kameru darbības ātrums ļauj iegūt ideālus attēlus, ierakstot visdinamiskākos sporta vai savvaļas objektus. Turklāt speciāli XD motoriem ir izstrādāti jaunie algoritmi, kuri būtiski uzlabo motoru reakciju uz vadības signāliem, minimizē aiztures laiku un nestabilitāti, kas var rasties, izmantojot fokusa lēcu grupu ar lielu diafragmas apertūru, un nodrošina klusu darbību ar niecīgu vibrāciju.  

 

Lieliska G Master izšķirtspēja

Visi G Master zīmola objektīvi atbilst ļoti augstu standartu prasībām, tādējādi izcils kontrasts augstās telpiskās frekvencēs tiek saglabāts līdz pat attēlu malām. Optiskās sistēmas konstrukcijā ietilpst trīs fluorīta elementi, kuri minimizē aksiālo hromatisko aberāciju, kas var būt problēma objektīvos ar lielu diafragmas apertūru, kā arī laterālo hromatisko aberāciju, kas var samazināt izšķirtspēju kadra malās. Hromatiskās aberācijas tiek efektīvi slāpētas, ļaujot skaidri atveidot objekta smalkākās detaļas.

 

Dabīgs, skaists G Master bokē efekts

Papildus sfēriskās aberācijas rūpīgai kontrolei izstrādes posmā katrs objektīvs tiek atsevišķi testēts un pielāgots ražošanas laikā, tādējādi bokē efekts tiek iegūts maksimāli augstā kvalitātē. Apaļās diafragmas apertūras mehānisms ar 11 lapiņām nodrošina bokē efekta papildu vienmērīgumu. SEL400F28GM modelis ļauj ar mazu lauka dziļumu, izmantojot 400 mm F2.8 objektīvu, radīt attēlus ar dziļu, piesātinātu, izplūdušu fonu.

 

Atbalstīts 1,4x un 2,0x telekonverters ar augsta līmeņa attēlveidi un autofokusēšanos

Atbalstīti papildu augstas veiktspējas 1,4x un 2,0x telekonverteri, kuri nodrošina līdz 800 mm fokusa attālumu (1200 mm ekvivalents korpusos ar APS-C) ar F5.6 maksimālo diafragmas apertūru. Lieliska attēlveide un ātra, precīza automātiskā fokusēšanās tiek saglabāta, izmantojot jebkuru no šiem lieliskajiem telekonverteriem, tādējādi nepazeminās objektīva G Master lieliskā attēla kvalitāte.

 

Lieliska aizsardzība pret zibšņiem ļauj iegūt augsta līmeņa skaidrību un kontrastu

Objektīva iekšējām virsmām ir izmantots Sony oriģinālais Nano AR pārklājums, kas efektīvi slāpē atstarošanos, kas var izraisīt zibšņus un attēla dubultošanos, tādējādi tiek būtiski uzlabota attēla skaidrība un kontrasts. (1. Nano AR pārklājums / 2. Stikls / 3. Caurejoša gaisma)

 

Apbrīnojami vieglais objektīvs sver nieka 2,895 gramus

Apbrīnojami vieglajam augstas kvalitātes objektīvam ir inovatīvā optiskā konstrukcija, kurā iekļauti trīs fluorīta elementi, kas ļauj samazināt komponentu skaitu korpusa priekšējā daļā. Cits svara samazināšanas faktors ir izturīgu magnija sakausējuma komponentu izmantošana objektīva korpusā. SEL400F28GM sver nieka 2,895 gramus, nodrošinot mobilitāti un manevrētspēju ierakstē, kameru turot rokās, un aktīviem fotogrāfiem tas ir svarīgi. Pateicoties vairākkārtējiem ekspluatācijas testiem un profesionālu fotogrāfu eksperta novērtējumiem, tika izstrādāta konstrukcija, kuras priekšpuse nav smaga. Tādējādi inerces moments, kas traucē griešanai, tiek samazināts gandrīz par apm. 50% salīdzinājumā ar objektīvu SAL500F40G. Panākta ātrāka, precīzāka panorāmas ierakste, turot kameru rokās vai uzstādītu uz monopoda.

 

Magnija sakausējuma bagātīga izmantošana

Izturīgs magnija sakausējums tiek izmantots ne tikai objektīva korpusa ārpusei un statīva stiprinājumam, bet arī korpusa iekšējām detaļām. Šādi tiek iegūta augsta izturība, vienlaikus samazinot kopējo svaru, kas ir ļoti svarīgi objektīva profesionālā lietojumā.

 

Aizsardzība pret putekļiem un mitrumu ļauj saglabāt uzticamu darbību pat nelabvēlīgos apstākļos

Pret putekļiem un mitrumu izturīgs korpuss nodrošina uzticamību, kas nepieciešama kameras izmantošanā ārpus telpām sarežģītos apstākļos.

 

Palielināta stiprinājuma izturība un drošums

Palielināts stiprinājuma skrūvju skaits, lai nodrošinātu maksimālu uzticamību un izturību objektīva profesionālā lietojumā.

 

Stingra, viegla oglekļa šķiedras objektīva blende

Komplektā iekļautā objektīva blende ir izgatavota no stingras, vieglas oglekļa šķiedras ar iekšējās virsmas flokošanu optimālai gaismas regulēšanai.

 

Priekšējā elementa fluora pārklājums

Objektīva priekšējais elements ir aizsargāts ar fluora pārklājumu, kas nepieļauj korpusa pārklāšanos ar netīrumiem un pirkstu nospiedumiem, kā arī atvieglo netīrumu un pirkstu nospiedumu notīrīšanu no objektīva virsmas.

 

Iebūvēta attēla optiskās stabilizācijas funkcija ar jauno “Mode 3” režīmu

Iebūvētā attēla optiskā stabilizācija ļauj vieglāk iegūt asus attēlus ierakstē, turot kameru rokās. Papildus režīma “Mode 2” iestatījumam, kas paredzēts panorāmas ierakstei, objektīvā SEL400F28GM ir jaunais režīma “Mode 3” iestatījums ar uzlabotu algoritmu vieglākai kadrēšanai, ierakstot kustīgos objektus. “Mode 3” nodrošina optimālu stabilizāciju, lai izsekotu un ierakstītu dinamisku un neprognozējamu darbību sporta sacensībās. 5 asu attēla stabilizācija ir pieejama α sērijas kamerās ar SEL400F28GM objektīvu un iebūvētu attēla stabilizācijas sistēmu.

 

Pastāvīga tiešā manuālā fokusēšana (DMF)

Kad FULL TIME DMF slēdzis ir ieslēgtā stāvoklī (ON), manuālo fokusēšanu var aktivizēt, vienkārši pagriežot fokusēšanas gredzenu pat tad, kamēr ierakstāt AF-C režīmā. Ja ierakstes laikā autofokusēšanās izraisa fokusa novirzi uz citu objektu, varat izmantot fokusēšanas gredzenu, lai fokusu ātri atgrieztu atpakaļ uz vēlamo objektu. Ja lietotājs vēlas manuāli precīzi pielāgot fokusu pēc sākotnējās autofokusēšanās, var izslēgt autofokusēšanās aktivizēšanas funkciju, kad līdz pusei piespiež aizvara taustiņu uz korpusa, un piešķirt autofokusēšanos citam taustiņam. Šādi fokusēšanas gredzenu varēs vieglāk izmantot galīgai fokusēšanai pēc sākotnējās autofokusēšanās. Tūlītējas pārslēgšanas iespēja uz manuālo fokusēšanu ir noderīga arī tad, kad vajag fokusēties uz objektu ārpus iestatītā fokusa diapazona ierobežojuma.

 

Komplektā iekļauts speciāls ciets futrālis

Komplektā iekļauts speciāls ciets futrālis, lai transportēšanas laikā aizsargātu objektīvu pret triecieniem un vibrāciju.

 

Manuāla fokusēšana ar lineāru reakciju

Fokusēšanās gredzenam ir manuālās fokusēšanās ar lineāru reakciju funkcija, kas nodrošina precīzu, jutīgu manuālās fokusēšanas vadību. Fokuss mainās lineāri atbilstoši fokusēšanās gredzena pagriešanai, atvieglojot manuālo iestatīšanu, to padarot ātrāku un precīzāku.

 

Pirmo reizi ir pieejams funkciju izvēles gredzens

Objektīvs SEL400F28GM ir aprīkots ar jaunu funkciju izvēles gredzenu un slēdzi, ar ko var izvēlēties PRESET (iestatītais fokuss) un FUNCTION režīmu. Izmantojot kameras izvēlni, FUNCTION režīmam var piešķirt, piemēram, motorizētā fokusa funkciju.

 

Četri pielāgojami fokusa saglabāšanas taustiņi

Četri fokusa saglabāšanas taustiņi izvietoti dažādās objektīva korpusa vietās, lai nodrošinātu vienkāršu piekļuvi jebkādā ierakstes situācijā. Fokusa saglabāšanas taustiņus var pielāgot kameras izvēlnē, tām piešķirot lietotāja izvēlētu funkciju: piemēram, autofokusēšanos pēc acīm).

 

Motorizētais fokuss

Kad funkciju izvēles gredzena slēdzis ir iestatīts uz FUNCTION, pagriežot funkciju gredzenu, fokuss laideni novirzās ar ātrumu, ko nosaka ar funkciju izvēles gredzena pagriešanu. Šādi var laideni mainīt fokusu filmu ierakstes laikā.

 

APS-C/pilnkadra režīma izvēle

Kad funkciju izvēles gredzena slēdzis ir iestatīts uz FUNCTION, funkciju izvēles gredzenu var pagriezt, lai pārslēgtu starp APS-C un pilnkadra skatu leņķi.

 

Iepriekšiestatītais fokuss

SET taustiņš tiek sākotnēji izmantots, lai saglabātu atmiņā nepieciešamo fokusa punktu. Ja režīma slēdzis pēc tam tiek iestatīts PRESET stāvoklī, funkciju izvēles gredzena pagriešana jebkurā virzienā nekavējoties iestatīs fokusu uz atmiņā saglabāto punktu. Tas var sniegt milzīgas priekšrocības, ierakstot sporta sacensībās un citas strauji mainīgās situācijās, ļaujot savlaikus iestatīt fokusu un vajadzīgajā brīdī to nekavējoties iestatīt, lai pareizi ierakstītu izšķirošajā brīdī. Šī funkcija ir pieejama ierakstē ar autofokusēšanos vai manuālo fokusēšanu, un var fokusēties ārpus iestatītā fokusa diapazona ierobežojuma.

 

Iebīdāmā filtra ievietošanas atvere

Objektīvs SEL400F28GM ir aprīkots ar filtra ievietošanas atveri, kurā var iebīdīt ø 40,5mm ND un citu tipu filtrus, kā arī papildus pieejamo VF-DCPL1 iebīdāmo apaļo polarizatoru. VF-DCPL1 apaļo polarizatoru var pagriezt objektīvā, lai iegūtu nepieciešamo polarizāciju.

 

Daudzpusīgs un izturīgs statīva stiprinājums

Statīva blīvgredzenā ir gultņi, lai nodrošinātu laidenu pagriešanu un ļoti uzticamu darbību. Statīva blīvgredzenā ir paredzēti arī 90 grādu soļu ierobežotāji ar klikšķi un slēdzis, kas pēc vajadzības tos aktivē vai atslēdz. Kad soļu ierobežotāji ar klikšķi ir aktivēti, var ātri mainīt kameras orientāciju no horizontālas uz vertikālu, un otrādi. Ja nepieciešama laidena vadība ar niecīgu pretestību, var atslēgt soļu ierobežotāju ar klikšķi.

 

Fokusa diapazona ierobežotājs

Fokusa diapazona ierobežotāja slēdzis ļauj izvēlēties ierobežoto diapazonu, kad ir nepieciešama maksimāli ātra fokusēšanās. Paredzēti trīs iestatījumi: pilns diapazons (FULL), 7 m-2,7 m un ∞-7 m.

 

Komplektācija

  • Objektīvs
  • Blende: ALC-SH155
  • Priekšējais objektīva vāciņš
  • Aizmugurējais objektīva vāciņš: ALC-R1EM
  • Koferis
  • Objektīva siksna
  • Kofera siksna

Specifikācija

Lēca
Objektīva bajonete
E-mount
Formāts
Full-frame
Lēcas tips
G Master
Minimālais fokusa attālums
270cm
Tālummaiņa
Manuāla (rokas) tālummaiņa
Filtra diametrs
40.5mm
Diafragmas lāpstiņu skaits
11
Fokusa attālums (35 mm ekvivalents uz APS-C)
600mm
Fokusa attālums
400mm
Diafragmas atvērums
F2.8
Skata leņķis (35mm)
Skata leņķis (APS-C)
Citi parametri
Attēla stabilizācija
Optical SteadyShot
Izmērs un svars
Svars
2895 grami
Izmēri (diametrs x garums)
15.81ø x 35.9cm

Saistītās preces

Filtri

E-mount bajonetes objektīvu aizsargvāciņš ALC-R1EM

Saņem šodien no 11:00

11.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

1.4x E-mount Tele konvertors SEL-14TC

Saņem šodien no 11:00

655
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

2x E-mount Tele konvertors SEL-20TC

Ietaupi 44699 655
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas komplekts

Saņem šodien no 11:00

39.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas komplekts

Saņem šodien no 11:00

19.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas salvetes

Saņem šodien no 11:00

9.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt