Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

100-400mm F4.5-5.6 G Master, E-mount pilna kadra objektīvs
SEL-100400GM

2599
Bezmaksas piegāde!

Atnes mums savu veco digitālo fotoaparātu ar maināmo objektīvu vai tikai objektīvu jebkurā stāvoklī uz Sony Center veikalu Rīgā, Brīvības 40 - un saņem 200 EUR atlaidi šīs preces iegādei!

Spēkā no 15.02. - 31.03.2024.

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

Saņem rīt no 11:00

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Pasūti šodien un saņem otrdien no 10:00

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti šodien un saņem pirmdien no 10:00

Priekšrocības

  • G Master sērija
  • Pilnkadra objektīvs
  • Iebūvēta stabilizācija

Līdzīgas preces

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Papildus garantija

Pērkot šo produktu, klāt nāk papildus garantija viens gads. Pēc pirkuma veikšanas ir nepieciešams piereģistrēt produktu MySony kontā. Sīkāka informācija: šeit

 

G Master superteleobjektīvs ar tālummaiņu

Šis augstākās veiktspējas G Master tālummaiņas objektīvs aptver plašu fokusa attālumu — no 100 mm līdz 400 mm, kas ir ideāli piemērots, lai ierakstītu sporta sacensības, savvaļas dzīvniekus un citus attālus objektus. Kamera piedāvā profesionāļiem paredzētu attēla kvalitāti un efektīvu automātisko fokusēšanos, ļaujot izsekot un ierakstīt pat ātras kustības objektus, nodrošinot izcilu izšķirtspēju un skaidrumu.

 

Ātra, droša automātiskā fokusēšanās

Savā ziņā pirmā divkārša lineāra motora un DDSSM (Direct Drive SSM) piedziņas sistēmas kombinācija nodrošina augstu efektivitāti. Iebūvētie augstas precizitātes sensori nodrošina reāllaika atgriezenisko saiti, ļaujot veikt ārkārtīgi precīzu pozicionēšanu, uzlabojot automātiskās fokusēšanās sistēmas darbību.

 

Augsta izšķirtspēja jebkādā fokusa attālumā

Precīzā optika pastāvīgi sniedz augstu izšķirtspēju pa visu kadru jebkādā fokusa attālumā, izmantojot objektīva tālummaiņas diapazonu. Pateicoties superteleobjektīva fokusa attālumam, modelis SEL100400GM ļauj iegūt ne tikai attālu, bet arī tuvu objektu lieliskus attēlus.

 

Dabīgu krāsu precīza atveidošana

Uzlabota optiskā sistēma ietver atbilstoši izvietotus divus zemas dispersijas stikla elementus un vienu sevišķi zemas dispersijas stikla elementu, kas ļauj efektīvi slāpēt aksiālo hromatisko aberāciju, kas bieži samazina teleobjektīvu izšķirtspēju. Tādējādi tiek iegūti izcili skaidri, kvalitatīvi attēli.

 

Kompakts, viegls un mobils

Magnija sakausējuma komponenti un citi uzlabojumi nodrošina augstu izturību, kā arī būtiski samazina kameras izmēru un svaru. Tas nozīmē ne tikai labāku mobilitāti, bet arī pārvaldību, un ierakste ar kameru rokās ir vieglāka un stabilāka.

 

Skaidrība un kontrasts jebkādā apgaismojumā

Sony Nano AR pārklājums noslāpē nevēlamo atstarošanos, kas var izraisīt zibšņus un attēla dubultošanos, veicot ieraksti apgaismojumā no aizmugures un citos sarežģīta apgaismojuma apstākļos, un pastāvīgi nodrošina spēcīgu kontrastu un skaidrību. Samazināta zibšņu rašanās iespēja sevišķi tad, kad ierakste notiek spilgta apgaismojuma apstākļos ārpus telpām, nodrošina labāku kadrēšanu un plašākas attēla kompozīcijas veidošanas iespējas. (1. Nano AR pārklājums / 2. Stikls / 3. Caurejoša gaisma)

 

Skaidri, neizplūduši attēli, ierakstot bez statīva

Iebūvētais optiskais attēla stabilizators SteadyShot ļauj ierakstīt asus attēlus, kas ir sevišķi svarīgi, ierakstot sporta sacensības un citus objektus, kas prasa ātru stabilizāciju. Stabilizācijas režīms “Mode 2” ļauj ierakstīt dinamiskus panorāmas attēlus. 5 asu attēla stabilizācija ir pieejama α sērijas kamerās ar iebūvētu stabilizācijas sistēmu.

 

Tālummaiņas griezes momenta regulēšana

Tas ir pirmais α sērijas objektīvs ar tālummaiņas laidenuma regulatoru, kas nodrošina tālummaiņas gredzena griezes momenta mehānisku vadību. Iestatiet zemāku griezes momentu ātrai tālummaiņai vai augstu griezes momentu lēnai, stabilai tālummaiņai. Pateicoties precīzai regulēšanai, objektīvs spēj apmierināt jebkura lietotāja vajadzības.

 

Lieliska ierakstes iespēju daudzveidība

Peldošās fokusēšanās un augstas pozicionēšanas precizitātes mehānisms ļauj iegūt nieka 0,98 metru (3,22 pēdas) minimālo fokusa attālumu, izmantojot līdz 0,35x palielinājumu. Superteleobjektīvs ar tālummaiņu aptver plašu fokusa attālumu diapazonu — no 100 mm līdz 400 mm, kā arī nodrošina lielisku tuvplāna ieraksti ar 100 mm fokusa attālumu.  

 

Telekonverteri ļauj palielināt fokusa attālumu

Modelis SEL100400GM ir pilnībā savietojams ar augstas veiktspējas SEL14TC un SEL20TC telekonverteriem, kas ļauj attiecīgi 1,4 vai 2 reizes palielināt fokusa attālumu. Maksimālais fokusa attālums — 800 mm (APS-C korpusam — 1200 mm).

 

Pielāgojams fokusa saglabāšanas taustiņš

Parocīgi novietotie fokusa saglabāšanas taustiņi nodrošina pilnīgu fokusa kontroli pat tad, kad nepārtraukti darbojas automātiskā fokusēšanās. Tos var pielāgot arī kameras izvēlnē, kurā tiem ir iespējams piešķirt dažādas funkcijas.

 

Atvienojams statīva stiprinājums

Atvienojams statīva stiprinājums ļauj kameru ātri piestiprināt pie statīva vai atvienot no tā, tādējādi lietotājs var ātri pārslēgties starp ieraksti ar kameru uz statīva un kameru rokās. Stiprinājumu var noņemt, lai ērti transportētu un uzglabātu. Fiksēšanas mehānisms novērš nejaušu atvienošanu.

 

Objektīva blendes profesionālie raksturlielumi

Piekļuves lodziņš, kuru pēc vajadzības var atvērt vai aizvērt, nodrošina polarizācijas filtra vieglu pārvaldību, bet blendes fiksācijas slēdzis novērš objektīva blendes nejaušu atvienošanos vai griešanos ierakstes vai pārvietošanās laikā.

 

Priekšējais elements ar fluora pārklājumu

Objektīva priekšējais elements ir aizsargāts ar fluora pārklājumu, kas nepieļauj korpusa pārklāšanos ar netīrumiem un pirkstu nospiedumiem, kā arī atvieglo netīrumu un pirkstu nospiedumu notīrīšanu no objektīva virsmas. Tā ir būtiska priekšrocība, veicot ieraksti ārpus telpām.

 

Augsts drošuma līmenis pat skarbos apstākļos

Objektīvs ir droši aizsargāts pret mitrumu un putekļiem, tādējādi to var izmantot skarbā vidē. Ierakstiet bez bažām pat lietū un vējā.

Komplektācija

  • Objektīvs
  • Blende ALC-SH151
  • Objektīva priekšējais vāciņš ALC-F77S
  • Objektīva aizmugurējais vāciņš ALC-R1EM
  • Maciņš
  • Statīva stiprinājums

Specifikācija

Lēca
Objektīva bajonete
E-mount
Formāts
Full-frame
Lēcas tips
G Master
Minimālais fokusa attālums
98cm
Tālummaiņa
Manuāla (rokas) tālummaiņa
Filtra diametrs
77mm
Diafragmas lāpstiņu skaits
9
Fokusa attālums (35 mm ekvivalents uz APS-C)
150mm - 600mm
Fokusa attālums
100mm - 400mm
Diafragmas atvērums
F4.5 - F5.6
Skata leņķis (35mm)
24° - 6°
Skata leņķis (APS-C)
16° - 4°
Citi parametri
Attēla stabilizācija
Optical SteadyShot
Izmērs un svars
Svars
1395 grami
Izmēri (diametrs x garums)
9.39ø x 20.5cm

Saistītās preces

Filtri

E-mount bajonetes objektīvu aizsargvāciņš ALC-R1EM

Saņem rīt no 11:00

11.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

1.4x E-mount Tele konvertors SEL-14TC

Saņem rīt no 11:00

655
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

2x E-mount Tele konvertors SEL-20TC

Ietaupi 44699 655
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

77mm Aizsargvāciņš ALC-F77S

Saņem rīt no 11:00

29.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas komplekts

Saņem rīt no 11:00

39.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas komplekts

Saņem rīt no 11:00

19.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas salvetes

Saņem rīt no 11:00

9.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Aizsargfiltrs 77mm Zeiss T MC

99.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt