Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Sony 70-200mm F2.8 G Master, E-mount pilna kadra objektīvs
SEL-70200GM

2449
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

Saņem šodien no 10:00

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Pasūti līdz 16:00 un saņem rīt no 10:00

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti līdz 14:30 un saņem rīt no 10:00

Priekšrocības

  • Sony G Master sērija
  • Pilnkadra objektīvs
  • Gaišs objektīvs
  • Iebūvēta stabilizācija

Līdzīgas preces

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Papildus garantija

Pērkot šo produktu, klāt nāk papildus garantija viens gads. Pēc pirkuma veikšanas ir nepieciešams piereģistrēt produktu MySony kontā. Sīkāka informācija: šeit

 

Ārpus konkurences esošais F2.8 teleobjektīvs ar tālummaiņu

G Master sērijā izmantota vismodernākā tehnoloģija, uzlabojot plaši atzītā Sony G Lens objektīva iespējas. Šajā modelī izsmalcinātais G Lens bokē efekts ir apvienots ar vēl labāku izšķirtspēju un izcilu tālummaiņas objektīva pastāvīgo F2.8 diafragmas atvērumu, kas nodrošina nepārspētu krāsu atveidi, precīzu automātisko fokusēšanos un lielisku attēla stabilizāciju.

 

Satriecoša detalizācija un bokē efekts, izmantojot vienu objektīvu

Objektīva speciāli izstrādātā optiskā konstrukcija atrisina attēla kontrasta problēmu; objektīvā iekļauti trīs asfēriski elementi, tostarp viens divpusējais un viens jaunas izstrādnes XA tipa asfēriskais elements ar virsmas apstrādes precizitāti līdz 0,01 mikronam, kas ļauj efektīvi slāpēt aberāciju un iegūt lielisku izšķirtspēju un brīnišķīgu bokē efektu.

 

Dabīgi attēli bez krāsu izkropļojumiem

Viena no teleobjektīvu raksturīgākajām problēmām — hromatiskā aberācija tiek efektīvi slāpēta, izmantojot  četrus zemas dispersijas stikla elementus un divus sevišķi zemas dispersijas stikla elementus. Atrisināta krāsu zuduma problēma, tādējādi var ierakstīt maksimāli asu objekta attēlu.

 

Izcili tuvplāna ierakstes raksturlielumi

Savā klasē vadošie tuvplāna ierakstes raksturlielumi ar minimālo fokusa attālumu 0,96 m un 0,25x maksimālo palielinājumu ir ideāli piemēroti portretu ierakstē, makroierakstē ar teleobjektīvu un citiem ierakstes veidiem. Zemas dispersijas stikla elementi un peldošās fokusēšanās mehānisms uzlabo attēla kvalitāti, slāpējot aberāciju, kas tuvplāna ierakstē var kļūt problemātiska.

 

Ātrā autofokusēšanās ir optimizēta fotoattēlu un video ierakstei

Divu masīvu fokusa grupu ātra un precīza pozicionēšana tiek veikta ar diviem neatkarīgiem aktuatoriem: jaudīgo RDSSM (Ring Drive Super Sonic wave Motor) aktuatoru — priekšējai grupai un duālo lineāro motoru aktuatoru — aizmugurējai grupai. Optisko elementu pozicionēšanas precizitāte ir uzlabota, pateicoties atgriezeniskās saites datu saņemšanai reāllaikā no vairākiem stāvokļa sensoriem, kas nodrošina autofokusēšanās sistēmas maksimāli efektīvu darbību.

 

Uzlabota automātiskā fokusēšanās filmu ierakstei

Fokusēšanās sistēmas duālie lineārie motori ir nepieciešami, lai darbinātu svārstību mehānismu, kas atbild par autofokusēšanās kontrasta noteikšanas sistēmas darbību, veicot video ieraksti. Optiskā konstrukcija efektīvi minimizē skatu leņķa svārstības, savukārt mehānisko komponentu klusa darbība uzlabo fokusēšanās darbību, kas ir ideāli piemērots filmu un fotoattēlu ierakstei.

 

Lieliska skaidrība un kontrasts

Lēcas virsma ir vienmērīgi pārklāta ar speciālu nanopārklājumu saskaņā ar mūsdienīgu Nano AR tehnoloģiju, kas efektīvi slāpē atstarojumu, kas var izraisīt zibšņus un attēla dubultošanos, tādējādi tiek iegūta būtiski uzlabota skaidrība, kontrasts un visa attēla kvalitāte. (1. Nano AR pārklājums / 2. Stikls / 3. Caurejoša gaisma)

 

11 lapiņu diafragma, lai iegūtu izsmalcinātu bokē efektu

Sony apaļajā diafragmas apertūras konstrukcijā parasti tika izmantots līdz 9 lapiņām, taču šis objektīvs ir aprīkots ar 11 lapiņu apaļo diafragmas apertūru, iegūstot vēl augstākas kvalitātes vienmērīgi skaistu bokē efektu ar dabīgāku gaismas sadalījumu.

 

Komfortabla darbināšana un uzticamība ierakstē ārpus studijas

Stingra konstrukcija ar fiksētu objektīva garumu fokusēšanās un tālummaiņas laikā uzlabo darbināšanas parocīgumu dažādās ierakstes situācijās. Izmantojot fokusa saglabāšanas taustiņus, var fiksēt autofokusēšanās punktu pat nepārtrauktas autofokusēšanās laikā, savukārt fokusa diapazona ierobežotāja slēdzi var izmantot, lai iestatītu fokusa attāluma diapazonu un nodrošinātu maksimālu autofokusēšanās ātrumu.

 

Stabilizācijas sistēma asu, neizplūdušu attēlu iegūšanai

Augstas veiktspējas attēla stabilizācijas sistēma ir iebūvēta tieši objektīvā un nodrošina asus, neizplūdušus attēlus, veicot dažāda veida ierakstes. Optiskā stabilizatora smago stabilizācijas lēcu darbina lineārs motors, nodrošinot ātru, precīzu stabilizāciju. 5 asu attēla stabilizācija ir pieejama α sērijas kamerās ar iebūvētu attēla stabilizācijas sistēmu.

 

Atvienojams pagriežams statīva stiprinājums

Šis universālais objektīva statīva stiprinājums ļauj kameru ātri noņemt no statīva tādās ierakstes situācijās, kurās ir nepieciešama ātra reakcija un kameras turēšana rokās. Tam ir pagriežams mehānisms, kas ļauj ātri nomainīt starp ainavas un portreta orientāciju. Fiksēšanas mehānisms novērš nejaušu atvienošanos.  

 

Stabilizācija pat panorāmas ierakstei

Lai iebūvētā attēla stabilizācijas sistēma sniegtu maksimālas priekšrocības dažādās ierakstes situācijās, objektīvam SEL70200GM ir papildu MODE 2 stabilizācijas režīms, kas ļauj izmantot attēla stabilizāciju panorāmas ierakstē, lai iegūtu skaidrus un mākslinieciskus attēlus.

 

Augsts drošuma līmenis pat skarbos apstākļos

Hermētiski noslēgts, pret putekļiem un mitrumu izturīgs korpuss un objektīva priekšējā elementa fluora pārklājums nodrošina papildu aizsardzību, lai nodrošinātu uzticamu darbību sarežģītos apstākļos.

Komplektācija

  • Objektīvs
  • Blende
  • Objektīva priekšējais vāciņš
  • Objektīva aizmugurējais vāciņš
  • Maciņš
  • Statīva stiprinājums

Specifikācija

Lēca
Objektīva bajonete
E-mount
Formāts
Full-frame
Lēcas tips
Sony G Master
Minimālais fokusa attālums
96cm
Tālummaiņa
Manuāla (rokas) tālummaiņa
Filtra diametrs
77mm
Diafragmas lāpstiņu skaits
11
Fokusa attālums (35 mm ekvivalents uz APS-C)
105mm - 300mm
Fokusa attālums
70mm - 200mm
Diafragmas atvērums
F2.8
Skata leņķis (35mm)
34° - 12°
Skata leņķis (APS-C)
23° - 8°
Citi parametri
Attēla stabilizācija
Optical SteadyShot
Izmērs un svars
Svars
1480 grami
Izmēri (diametrs x garums)
8.8ø x 20cm

Saistītās preces

Filtri

Sony E-mount bajonetes objektīvu aizsargvāciņš ALC-R1EM

Saņem šodien no 10:00

11.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Sony 1.4x E-mount Tele konvertors SEL-14TC

Saņem šodien no 10:00

655
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Sony 2x E-mount Tele konvertors SEL-20TC

Ietaupi 44699 655
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Sony 77mm Aizsargvāciņš ALC-F77S

Saņem šodien no 10:00

29.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas komplekts

Saņem šodien no 10:00

39.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas komplekts

Saņem šodien no 10:00

19.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas salvetes

Saņem šodien no 10:00

9.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Sony aizsargfiltrs 77mm Zeiss T MC

99.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt