Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

4K Vlog videokamera ZV-1 II
ZV-1M2

999
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

Saņem šodien līdz 19:00

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Pasūti līdz 16:00 un saņem otrdien no 10:00

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti līdz 16:00 un saņem pirmdien no 10:00

Priekšrocības

  • 2.7 optiskais palielinājums
  • Iebūvēta stabilizācija
  • RAW formāta atbalsts
  • Kompakta

Līdzīgas preces

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Images of selfie, portrait, close up of flower, cityscape

Daudzpusīga kadrēšana

No pašportretiem un portretiem līdz ainavām un momentuzņēmumiem — pateicoties platleņķa tālummaiņas objektīvam, videoblogu ierakstes kamera ZV-1 II ļauj attēlus kadrēt tieši tā, kā vēlaties. 18 mm fokusa attālums ir lieliski piemērots pašportretiem, savukārt 50 mm fokusa attālums ir ideāls portretiem un momentuzņēmumiem. Turklāt maksimālā diafragmas apertūra F1.8 ar platleņķa objektīvu un F4 ar teleobjektīvu ļauj iegūt plūstošu fona bokē efektu, piešķirot vajadzīgo atmosfēru.

 

Image of a sunset shot on the ZV-1 II using the My Image Style

Nestandarta krāsas

Nav nepieciešama bagātīga pieredze, lai izveidotu iespaidīgus videoblogus, ja sākotnēji ir visi pareizie vizuālie elementi. Attēla stila funkcija ļauj vienkārši pielāgot spilgtumu un krāsu, kamēr skatāties ierakstāmo ainu, turklāt nevajadzēs pārskatīt izvēlnes. Lai ierakstītu attēlus ar radošāku krāsu un noskaņu, radošā izskata funkcija piedāvā desmit priekšiestatījumus, tādējādi vienkārši izvēlieties to, kurš atbilst jūsu iecerēm.

 

Image of a person lying on the sofa, shot on the ZV-1 II using the Cinematic Vlog Setting

Piešķiriet savam videoblogam dramatisku pieskaņu

Varat izlaist pēcapstrādes montāžas posmu — vienkārši pieskarieties ekrānam, lai ikdienas mirkļus pārvērstu kinematogrāfiskos attēlos. Pateicoties kinematogrāfiska videobloga iestatījumam, kamera automātiski ieraksta “Cinemascope” formātā ar kadru nomaiņas ātrumu 24 kadri sekundē, kas ir kinoindustrijas standarts. Pēc tam varat pilnveidot ierakstu ar izteiksmīgu krāsu, vienkārši izvēloties vienu no pieciem izskata (LOOK) un četriem noskaņas (MOOD) parametriem, lai uzreiz iegūtu profesionālu rezultātu. Izmantojot autofokusēšanās pārejas ātruma iestatījumus, lai izvēlētos no trijiem fokusēšanās ātruma līmeņus, tādējādi dramatiska efekta pievienošanai varat ideālā ātrumā panākt objekta atrašanos fokusā.

 

Portrait of a person in a city with buildings in the background, shot on the ZV-1 II

Ierakstiet kā profesionāļi

Modelis ZV-1 II ir kompakts un viegls, taču tas nekādi nepasliktina attēla kvalitāti. Tās lielais 1,0 tipa attēla sensors ļauj ierakstīt profesionāla līmeņa attēlus, veicot 4K 30p ieraksti XAVC S formātā vai veicot izteiksmīgu palēninātu 120p ieraksti Full HD izšķirtspējā. Ar to var vienlaikus arī ierakstīt starpniekfailus, lai efektīvi veiktu pēcapstrādi.

 

Exmor RS logo

Iespaidīga attēla kvalitāte

ZV-1 II kameras kompaktais korpuss ir aprīkots ar Sony izstrādātu lielu 1,0 tipa Exmor RS™ CMOS attēla sensoru. Šis vairākslāņu attēla sensors ietver arī DRAM atmiņas mikroshēmu, kas nodrošina aptuveni 20,1 efektīvā megapikseļa sevišķi ātro datu apstrādi. Tas viss kopā panāk ļoti augstu izšķirtspēju un augstas jutības attēlveidi, kas ir ievērojami labāka nekā parastajiem viedtālruņiem.

 

Image shot on the ZV-1 II of a person skateboarding

Reāllaika izsekošana

Fokusējieties uz ko vien vēlaties. Aktivējiet reāllaika izsekošanu, lai sekotu izraudzītajam objektam. Kamera atpazīst krāsas, spilgtumu, objekta attālumu, kā arī izmanto informāciju par seju un turpina izsekot objektu, kamēr varat pievērsties veiksmīga rakursa izvēlei. Vienkārši ekrānā pieskarieties objektam, lai aktivētu skārienjutīgo izsekošanu, lai nodrošinātu precīzu fokusa izsekošanu.

 

Selfie image shot on the ZV-1 II of a person

Precīza autofokusēšanās

ZV-1 II modeļa kamera automātiski saglabā fokusu. Tā atpazīst cilvēku sejas un acis, tādējādi turpina izsekot galveno objektu, nepārslēdzoties uz citiem objektiem. Autofokusēšanos pēc acīm var pat iestatīt tā, lai izsekotu dzīvnieku sejas un acis.

 

Images of two men and two women each taking a selfie

Vienmēr izskatieties ideāli

Izskatieties ideāli jebkurā ierakstes laikā. Bez jebkādiem speciāliem iestatījumiem ZV-1 II modeļa kamera precīzi uztvers jūsu ādas toni, nodrošinot veselīgu un dabīgu izskatu. Autoekspozīcija ar sejas prioritāti automātiski pastiprinās sejas spilgtumu, tādējādi nav jāraizējas par apgaismojumu. Lai pielāgotu nogludinātas ādas efektu, var izmantot maigas ādas efekta iestatījumu, kuram var izvēlēties dažādas pakāpes — izsl. / zema / vidēja / augsta.

 

Image in which a person shooting vlog handheld

Iespaidīga attēla stabilizācija

Pat vislabākos videoblogus var sabojāt attēla raustīšanās, taču ZV-1 II modeļa kamera ir izstrādāta tā, lai varētu ierakstīt lieliskus attēlus pat iešanas laikā, kad kameru turat rokās. Aktīvais režīms ļauj minimizēt attēla izplūšanu, tādējādi varat stabili ierakstīt bez vajadzības veikt pēcapstrādes montāžu.

 

Illustration showing the Intelligent 3-Capsule Mic

Paredzēta skaidras balss ierakstei

Izmantojot ZV-1 II modeļa kameru, varat vēl vienkāršāk ierakstīt augstas kvalitātes skaņu. [Auto] režīmā jaunais, iebūvētais viedais triju kapsulu mikrofons pārslēdz iebūvētā mikrofona vērsumu no [All Directions] uz [Front], kad kamera kadrā atpazīst cilvēka seju. Vai arī varat manuāli pārslēgt uz [Front], lai ierakstītu pašportretu, vai [Rear], kad ierakstāt ar komentāru. Varat arī piestiprināt komplektā iekļauto vējsargu, lai samazinātu vēja troksni un ārpus telpām ierakstītu skaidrāku skaņu.

 

Image of ZV-1 II with ECM-G1 attached

Plašs audio iestatījumu klāsts

Vēl vairāk uzlabojiet skaņas kvalitāti, pieslēdzot ārējos mikrofonus. Piemēram, ECM-G1 modeļa kompaktais virziena mikrofons skaidri uztver skaņu kameras priekšā, un to var pavisam vienkārši piestiprināt bez kabeļa. Varat arī izvēlēties mikrofonu no plašā Sony klāsta, kas paredzēts daudzveidīgam lietojumam un ļauj jaunā līmenī veikt videoblogu ieraksti.

 

Images of cityscape showing the before and after clolour grading

Iespēju paplašināšana, attīstoties radošajām idejām

Ar ZV-1 II modeļa kameru varat vienkārši pilnveidot savas videogrāfa spējas. Gluži kā profesionālās “Cinema Line” vai α sērijas kameras, ZV-1 II modeli atbalsta S-Log3 un S-Gamut3.Cine attēlu profilus, tādējādi varat maksimizēt uztverto dinamisko diapazonu, nodrošinot pēcapstrādē vēl plašākas iespējas.

 

Image of a model with a cityscape in the background, shot on the ZV-1 II

Iebūvētais ND filtrs

ZEISS® Vario-Sonnar T* 18-50 mm F1.8-4 tālummaiņas objektīvs ir speciāli radīts videoblogu ierakstei kustībā. Tajā ir iebūvēts neitrāla blīvuma (ND) filtrs, lai trijās pakāpēs kontrolētu gaismas ekspozīciju un spilgtā apgaismojumā attēliem piešķirtu lielāku izteiksmīgumu. Objektīvs saglabā asumu visā tālummaiņas diapazonā, ļaujot ierakstīt attēlus tā, lai videoblogam piešķirtu dzīvīgāku izskatu.

 

Image of a person taking out the ZV-1 II from the pocket

Vienkārši pārnēsājama

Šo mazo un vieglo kameru varat jebkur paņemt līdzi gluži kā viedtālruni. Nieka 292 g svars ļauj vienkārši ar to vienkārši ierakstīt ikdienas gaitas un tvert jebkuru mirkli.

 

Image of a person controlling the ZV-1 II with touch control

Vienkārša, intuitīva vadība

Ar ZV-1 II modeļa kameru pat iesācēji lietotāji un videoblogeri var uzreiz ķeries pie ierakstes, netērējot laiku sarežģītu iestatījumu apgūšanai. Sensorvadības elementi, piemēram, ierakstes funkcija, taimeris un produkta demonstrācijas režīma iestatījums ir atainoti galvenajā ekrānā un vienkārši pielāgojami. Tas ir sevišķi parocīgi pašportretu ierakstē vai citās situācijās, kad nevar aizsniegt kameras taustiņus.

 

Image of three models shooting selfie

Pavisam vienkārši ierakstīti pašportreti

Ļaujiet ZV-1 II modeļa kamerai pašai izdarīt visu, ierakstot lieliskus grupu attēlus. Kad iAUTO režīmā ierakstāt pašportretus ar diviem vai trijiem cilvēkiem, kamera automātiski pielāgo iestatījumu, lai visu cilvēku sejas būtu asas un skaidras.

 

Product image of ZV-1 II while recording, with a red frame on the screen and recording lamp glown red

Vienmēr zināsiet, kad ierakstāt

Vairs nepalaidīsiet neko garām. Kad nospiežat MOVIE taustiņu vai ierakstes ikonu LCD ekrānā, ierakstes lampiņa iedegas sarkanā krāsā un ekrānā parādās sarkans rāmis, ļaujot uzreiz redzēt, ka ierakstāt vajadzīgo. Pagriežamais ekrāns ļauj izsekot ierakstei, kamēr ierakstāt no jebkura rakursa.

 

Close-up image of the [Defocus] and [Clear] buttons on the camera body

Izcelieties uz citu fona ar vienu pieskārienu

ZV-1 II modeļa kamera ir paredzēta vienkāršākai satura izveidei. Vienkārši pieskarieties, lai aktivētu produkta demonstrācijas režīma iestatījumu, un kamera automātiski fokusēsies uz produktu, kuru turat rokās, un jums nebūs vajadzīgi citi žesti. Varat izmantot arī bokē slēdzi, lai iegūtu maigi izplūdušu fonu — vienkārši izvēlieties [Defocus], lai izceltu objektu, vai [Clear], lai fokusā paliktu viss attēls.

 

Product image of ZV-1 II using the Shot Mark to transfer the best scene

Vislabākās ainas izvēle

Pārsūtiet tikai vajadzīgās ainas, ietaupot laiku un viedtālruņa atmiņu. Video ierakstes vai atskaņošanas laikā pievienojot kadra zīmi, varat izgriezt 15, 30 vai 60 sekunžu klipu nosūtīšanai uz viedtālruni. Vēlāk kadru zīmes ļaus vieglāk atrast vajadzīgās ainas, netērējot laiku meklēšanai ierakstā.

 

Image in which a person transferring the data from camera to a smartphone

Vienkārša viedtālruņa pieslēgšana

Pateicoties “Creators’ App” mobilajai lietotnei, kameras un viedtālruņa savienošana ir vienkārša kā nekad agrāk. Datu pārsūtīšana turpinās fonā pat tad, ja viedtālruņa displejs ir miega režīmā vai palaista cita lietotne. Turklāt viedtālruni vai datoru var izmantot kā tālvadības pulti, lai attālināti darbinātu kameru.

 

Image in which a person using the ZV-1 II as a webcam

Vienkārša straumēšana 

Pārveidojiet ZV-1 II modeli augstas kvalitātes tīmekļkamerā, vienkārši ar USB kabeli pieslēdzot savietojamu ierīci. Liels 1,0 tipa attēla sensors un radošā izskata funkcija nodrošina krāšņus attēlus.

 

MTC logo

Sony nodrošinātais apstrādes atbalsts

Lai maksimāli efektīvi izmantotu Sony apstrādes rīkus, ieejiet “Creators’ Cloud”. Tādējādi varat piekļūt tādiem mākoņpakalpojumiem kā “Master Cut (Beta)”, kas izmanto kameras metadatus un mākoņa mākslīgo intelektu, lai efektīvi rediģētu filmas, lieki netērējot vērtīgo laiku. Vai izmantojiet “Ci Media Cloud” lai apstrādē atvieglotu un optimizētu komandas darbu.

 

Image of consisting of bamboo, sugar cane, and recycled paper and the package of the ZV-1 II

Samazina ietekmi uz vidi

Esam uzsākuši vairākas vides ietekmes samazināšanas iniciatīvas — no iepakojuma līdz kamerā un vējsargā izmantotajiem materiāliem.

 

Image of a Menu section for screen reader of ZV-1 II

Paplašinātas iespējas ar ekrāna diktoru

Ekrāna diktora funkcija skaļi nolasa ekrāna izvēļņu tekstu. To var vienkārši aktivizēt, pārejot [Setup] cilnē un ieslēdzot [Screen Reader] funkciju. Ekrāna diktora skaļumu var pielāgot ar [Sound Options] iestatījumiem.

 


 

Komplektācija

  • Uzlādējams akumulators NP-BX1
  • Vēja ekrāns
  • Vēja ekrāna adapteris
  • Dokumentācija

Specifikācija

Ekspozīcija
ISO jūtība (video)
ISO 125-12800
ISO jūtība (foto)
ISO 125-12800 (ISO 80 - 12800 paplašinātā režīmā)
Lietošanas apstākļi
Triecienizturība
Nav
Ūdens izturība
Nav
Putekļu izturība
Nav
Lēca
Minimālais fokusa attālums
5cm
Lēcas tips
ZEISS Vario-Sonnar T*
Optiskais palielinājums
2.7x
Digitālais palielinājums
2x
Fokusa attālums
18mm - 50mm
Diafragmas atvērums
F1.8 - F4
Citi parametri
Skatu meklētājs
Nav
Iebūvēta zibspuldze
Nav
Attēla stabilizācija
Ir, elektroniska
Nakts filmēšanas režīms
Nav
Attēla sensors
Sensora veids
Exmor RS CMOS
Sensora izmērs
1.0
Attēla malu attiecība
3:2
Pikseļu skaits
20.1Mpix
Foto un video ieraksts
Video failu ierakstu formāti
XAVC S
Video ieraksta izšķirtspēja
4K (3840 x 2160) 30 kadri/s
4K (3840 x 2160) 25 kadri/s
4K (3840 x 2160) 24 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 120 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 100 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 60 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 50 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 30 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 25 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 24 kadri/s
Skaņas ieraksta formāti
LPCM 2 kanālu
LPCM 16 bits, 48 kHz, 2 kanālu
Attēlu formāti
JPEG
RAW
Nepārtraukta foto kadru uzņemšana
24 kadri sekundē
Slēdzis
Slēdža ātrums
1/4 - 1/32000sek
Atmiņa
Atmiņas kartes tips
SD
SD (UHS-I)
SD (UHS-II)
SDHC
SDHC (UHS-I)
SDHC (UHS-I/II)
SDXC
SDXC (UHS-I)
SDXC (UHS-I/II)
Memory Stick PRO Duo
Memory Stick PRO-HG Duo
Memory Stick Micro (M2)
Iespēja ievietot divas atmiņas kartes
Nav
Ekrāna parametri
Ekrāna veids
TFT
Skārienjutīgs ekrāns
Ir
Ekrāna izmērs (cm)
7cm
Atlokāms LCD ekrāns
(Atvēršanas leņķis: 176°,Rotācijas leņķis: 270°)
Pieslēgumi
HDMI izejas
1 (micro HDMI)
USB tips
Type-C
Type-C (DC IN)
Mikrofona ieeja (3.5 mm)
Nav
Multi Interface Shoe pieslēgvieta
Ir
Austiņu pieslēgvieta
3.5mm
Audio ieraksta parametri
Iebūvēts mikrofons
Ir, stereo
Izmērs un svars
Svars
292 grami
Izmēri (A x P x DZ)
6 x 10.5 x 4.7cm
Fokusa sistēma
Fāzes nobīdes autofokuss
Ir (315) punkti
Kontrasta noteikšanas autofokuss
Ir punkti
Acs atpazīšanas autofokusa režīms (foto)
Cilvēks (labās/kreisās acs izvēle)
Dzīvnieks (labās/kreisās acs izvēle)
Energo pārvalde un ekonomija
Akumulators
NP-BX1
Akumulatora darbības laiks foto režīmā (CIPA standarts)
290 kadri
Akumulatora darbības laiks video režīmā (CIPA standarts)
75min
Vispārējie parametri
Krāsa
Melna
Pieejamās valodas
Latviešu
Angļu
Krievu
u.c.
Bezvadu pieslēgumi
NFC
Nav
GPS
Nav
Bluetooth
Ir (Bluetooth v. 4.2)
Wi-Fi
Ir
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt