Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

4K Vlog videokamera ZV-1

799
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

Saņem šodien līdz 16:00

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Saņem otrdien no 10:00

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti līdz 14:30 un saņem pirmdien no 10:00

Priekšrocības

  • 2.7 optiskais palielinājums
  • Iebūvēta stabilizācija
  • RAW formāta atbalsts
  • Kompakta

Līdzīgas preces

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Papildus garantija

Pērkot šo produktu, klāt nāk papildus garantija viens gads. Pēc pirkuma veikšanas ir nepieciešams piereģistrēt produktu MySony kontā. Sīkāka informācija: šeit

 

 

Dažādos leņķos iestatāmais LCD ekrāns, lai ērti ierakstītu pašportretus

Atgāžamais LCD ekrāns ļauj parocīgi pārbaudīt kadrēšanu, ierakstot videoblogus un pašportretus, neļaujot aizsegt skatu dažādiem piederumiem, piemēram, mikrofoniem. Skārienjutīgais panelis ļauj pat pašportretu ierakstes laikā vienkārši noregulēt fokusa, aizvara un citus iestatījumus.

 

Noteikta vērsuma triju kapsulu mikrofons ar komplektā iekļauto vējsargu

Izmantojot iebūvēto triju kapsulu mikrofonu, varat pat pūlī skaidri ierakstīt savu balsi. Unikālajā konstrukcijā un struktūrā tiek izmantota telpiskas filtrācijas tehnoloģija, lai kameras priekšpusē uztvertu skaidru audio, slāpējot traucējošās apkārtnes skaņas. Komplektā iekļauto vējsargu var piestiprināt kamerai, lai ārpus telpām bez problēmām varētu ierakstīt pat vējainā laikā.

 

Optimizēta, lai vienkārši ierakstītu dabīgus pašportretus

Kamera ZV-1 ir paredzēta videoblogu ātrai un vienkāršai ierakstei; ergonomiskais rokturis ļauj stabili turēt kameru, lai ierakstītu pašportretus, savukārt spilgtā ierakstes lampiņa jums neļaus aizmirst nospiest ierakstes taustiņu.

 

Skaisti un dabīgi ādas toņi

Sony uzlabotā krāsu atveides tehnoloģija nodrošina košus, dabīgus attēlus, tās priekšrocības ir īpaši pamanāmas dažādu ādas toņu atveidē. Tā ir pieejama filmu un fotoattēlu ierakstē, to atbalsta maigas ādas režīms, ar kuru var novērst ādas nelīdzenumus.

 

Augsta attēla kvalitāte un vienkārši izmantojami uzlaboti efekti

Neraugoties uz savu kabatas izmēru, modelis ZV-1 ir aprīkots ar lielu 1,0 tipa Exmor RS CMOS sensoru, kas nodrošina augstas kvalitātes attēlu ieraksti pat sliktā apgaismojumā. Turklāt lielais sensors ļauj iegūt profesionālas kvalitātes attēlus ar izplūduša fona bokē efektu, savukārt liels datu nolasīšanas ātrums ļauj šajā kamerā ierakstīt lielisku 4K formāta un sevišķi lēnas kustības video.

 

Savietojama ar universālajiem Bluetooth® rokturiem

Kamera ZV-1 ir savietojama ar mūsu ierakstei paredzēto rokturu klāstu, tostarp modeli GP-VPT2BT ar Bluetooth® bezvadu tehnoloģiju, bez kabeļiem attālināti vadot ieraksti, tālummaiņu un pat pielāgojamu taustiņu vadību. Ideāls piederums videoblogu ierakstei, mūsu rokturi nodrošina stabilas un elastīgas ierakstes iespējas, turklāt ir izbīdāmi kā neliels statīvs, lai ierakstē atbrīvotu rokas.

 

Ātra fokusa pārslēgšana starp dažādiem objektiem

Augstas veiktspējas fokālās plaknes fāzu noteikšanas autofokusēšanās sensors nodrošina liela ātruma un precizitātes fokusēšanos, izmantojot ātro hibrīdo autofokusēšanos. Sensors izmanto 315 fāzu noteikšanas autofokusēšanās punktus 65% no kadra laukuma, tādējādi kamera ātri pārslēdzas starp dažādiem objektiem, nezaudējot asumu. Kad ierakstāt pašportretu, ar vienu pieskārienu varat pārslēgt fokusu no sejas uz fonu un atpakaļ, tādējādi varat vienkārši nodrošināt asu un precīzu fokusu.

 

Pavisam vienkārši iegūstams burvīgais bokē efekts

Ierakstiet efektīvus profesionāla izskata pašportretus uz izplūduša fona. Unikālais bokē slēdzis (C1 taustiņš) ļauj iztikt bez sarežģītās ekspozīcijas un lauka dziļuma regulēšanas procesa, visu paveicot ar vienu taustiņu. Vienkārši nospiediet to, lai pārslēgtu starp visu objektu atrašanos fokusā un fona izplūšanu, izceļot objektu.

 

Kamera pati veic fokusēšanos ar reāllaika izsekošanu

Vienkārši pagrieziet seju pret kameru, un kamera atpazīs krāsas, struktūras (spilgtumu), attālumu līdz objektam (dziļumu), kā arī sejas/acu informāciju, un automātiski veiks precīzo fokusa izsekošanu. Turklāt tad, kad kamera atpazīst acis, sejas vai objektus, tos izceļ ar rāmi, lai jūs varētu pārliecināties, ka objekts ir fokusā, tādējādi bez raizēm varat ierakstīt.

 

Izceliet savus video apskatus uz pārējo fona, izmantojot produkta demonstrācijas režīmu

Ierakstiet savus produktu apskatus pavisam jaunā profesionālā līmenī, izmantojot produkta demonstrācijas režīmu, lai ātri un precīzi pārslēgtu fokusu no sevis uz produktu. Pēc noklusējuma C2 pielāgojumu taustiņš aktivizē produkta demonstrācijas režīmu, atceļot fokusēšanās uz seju prioritāti un paplašinot skata lauku. Vienkārši turiet produktu kameras priekšā, un fokuss automātiski pārslēgsies no sejas uz produktu, tādējādi vairs nav autofokusēšanās problēmu un varat vienkārši un efektīvi ierakstīt video apskatus.

 

Viedā autoekspozīcijas (AE) pārslēgšana, ierakstot sejas

Spontāni, neprognozējami ieraksti padara pievilcīgu videobloga sižetu, taču vairums kameru saskaras ar nopietnām problēmām. Kameras ZV-1 viedais autoekspozīcijas pārejas algoritms nodrošina ātru ekspozīcijas pielāgošanu pat strauji mainīgos apgaismojuma apstākļos, piemēram, pārejā starp ēnām un saules gaismu, ieraksti telpās un ārpus telpām. Piešķirot prioritāti sejām, tas nodrošina, ka video ieraksta objekti vienmēr izskatās vislabāk pat ne tuvu ne ideālā apgaismojumā.

 

Iespaidīga attēla stabilizācija

Pat ejot ar kameru rokās, varat ierakstīt vienmērīgus, ļoti stabilus attēlus, pateicoties SteadyShot™ optiskajai un elektroniskajai stabilizācijas sistēmai. Tā ir speciāli paredzēta ierakstei, kameru turot rokās, kā arī videoblogu ierakstei, izmantojot ierakstes rokturi, tādējādi attēli nebūs izplūduši un necietīs no svārstībām. Vairs nav jācenšas kameru turēt nekustīgu, varat pilnībā pievērsties savai prezentācijai un kadra kompozīcijas veidošanai.

 

Dinamiska sevišķi lēna kustība

Uztveriet visdažādākos mirkļus — no izšķirošiem līdz ikdienišķiem — ierakstot lieliskus video ar sevišķi lēnu kustību, lai saviem video vienkārši piešķirtu drāmu un burvību. Ierakstē ar kadru nomaiņas ātrumu līdz pat 960 kadriem sekundē var uztvert gandrīz jebkuru mirkli, savukārt noregulējamais atskaņošanas ātrums ļauj no 4x līdz 40x palēnināt darbību.

 

Palēnināta ierakste piešķir kinematogrāfisku izteiksmi laika gaitai

Modelim ZV-1 ir intervāla ierakstes režīms, kas ir lieliski piemērots kinematogrāfisku palēninātu filmu ierakstei, izmantojot datoriem paredzēto Imaging Edge Desktop lietotni. Noregulējamais ierakstes intervāls (1–60 sekundes) un kameras pilnībā manuālā vadība ļauj ierakstīt peldošus mākoņus, autotransporta gaismas un dažādus citus iespaidīgus skatus, šajā režīmā ierakstot līdz pat 9999 kadriem. Turklāt ar mobilo akumulatoru, izmantojot parocīgo USB barošanas ieeju, varat stundām ilgi bez raizēm ierakstīt dažādas ainas.

 

Piestipriniet profesionālos piederumus pie vairāku saskarņu (MI) pieslēgvietas

Mūsu unikālā vairāku saskarņu (MI) pieslēgvieta ļauj pieslēgt apgaismojuma avotus, mikrofonus un daudzas citas ierīces. Tās var būt gan standarta zibspuldzes un piederumi, kurus piestiprina pie aukstās pieslēgvietas, gan augstas veiktspējas audio adapteri, piemēram, ECM-XYST1M stereo mikrofons, kurš saņem barošanu tieši no kameras.

 

Izveidojiet mākslinieciskus attēlus, izmantojot radošo stilu un attēla efektu

Izmantojot radošo stilu un attēla efektu, kamera ZV-1 piedāvā plašu iestatījumu klāstu, lai savus video padarītu vēl interesantākus un tiem piešķirtu individualitāti. Radošais stils ļauj pielāgot attēla parametrus, piemēram, kontrastu un krāsas, savukārt attēla efekts jūsu attēliem piešķir jaunu skatījumu, piemēram, elegantu monohromatisku vai apburošas miniatūras efektu.

 

Jebkurā vietā nosūtiet videoierakstus uz savu viedtālruni, izmantojot Imaging Edge Mobile lietotni

Jums nav jāgaida, līdz nokļūsiet pie datora, lai pasaulei parādītu savus videoierakstus un fotoattēlus. Android un iOS operētājsistēmas ierīcēm paredzētā bezmaksas lietotne Imaging Edge Mobile ļauj attālināti pārlūkot attēlus kamerā ZV-1 un to pārvaldīt, kā arī bezvadu režīmā izveidot attēlu rezerves kopijas un tās pārsūtīt uz jūsu viedtālruni pat tad, kad kamera ir izslēgta. Izmantojot Imaging Edge Mobile, attēlus var kopīgot, lai kur jūs atrastos, un attēlu kvalitāte būs augstāka nekā viedtālrunī.

 

Augstas kvalitātes 20,1 MP fotoattēlu ierakste

Ierakstiet augstas kvalitātes fotoattēlus, pateicoties 1,0 tipa Exmor RS CMOS sensoram un ZEISS® 24-70 mm objektīvam. Liels sensors un F1.8-2.8 diafragmas apertūras platleņķa objektīvs ar jaunās paaudzes BIONZ X™ procesoru pat vājā apgaismojumā nodrošina profesionālas kvalitātes attēlus un portretu burvīgu fona bokē efektu.

 

Tagu pievienošana vertikāla formāta video vienkāršai kopīgošanai

Kamera ZV-1 var vertikālā formātā videoierakstiem pievienot meta tagus, lai uzreiz augšupielādētu mobilajās platformās — nav nepieciešams datorā veikt attēlu pagriešanu vai apgriešanu.

 

Intuitīva skārienvadība

Kameras ZV-1 skārienjutīgais ekrāns ļauj viegli izvēlēties fokusēšanās un izsekošanas punktus, kā arī citus iestatījumus pat tad, ja displejs ir apgriezts otrādi pašportretu un videoblogu ierakstē — vairs nav nepieciešams rīkoties ar kameras vadības elementiem.

 

Movie Edit papildinājums rediģē filmas un nodrošina attēla papildu stabilizāciju

Izmantojot Movie Edit papildinājumu, varat uzreiz rediģēt ierakstītos materiālus, lai tos publicētu sociālajos tīklos. Tāpat kā Imaging Edge Mobile šī ir iOS un Android operētājsistēmas ierīču bezmaksas lietotne, kas ļauj rediģēt savus videoierakstus un pielāgot to formātu atbilstoši populārajām sociālajām platformām, attēls tiek apgriezts tā, lai objekts pastāvīgi paliktu kadrā. Uzlabota attēla stabilizācijas sistēma video ierakstes laikā vēl vairāk apslāpē svārstības, nodrošinot nevainojami vienmērīgu kustību.

 

Ierakstiet profesionālas kvalitātes 4K video

Ierakstiet skaistus un detalizētus 4K video (QFHD 3840 x 2160), iemūžinot pasauli un sevi. Pateicoties savam lielātruma sensoram LSI, kamera ZV-1 izmanto pilnu informācijas nolasīšanu no pikseļiem, veic apmēram 1,7 reizes vairāk pikseļu pārdiskretizāciju, salīdzinot ar 4K filmas ierakstei nepieciešamo daudzumu, tādējādi nodrošinot lielisku detalizāciju katrā kadrā.

 

Iebūvēti ND filtri nodrošina precīzu ekspozīcijas vadību

Iebūvēts neitrāla blīvuma (ND) filtrs ļauj vienmēr iegūt optimālu ekspozīciju, tādējādi varat radoši eksperimentēt ar aizvara leņķi un diafragmas atvērumu. Visu profesionālo videokameru neatņemama sastāvdaļa regulējamais ND filtrs ļauj ierakstīt attēlus ar izplūdušu kustību un izteiksmīgu bokē efektu pat sevišķi sarežģītos apstākļos, piemēram, dienas gaismā ar ekspozīcijas skaitli līdz EV 19.

 

Atbalsta profesionāla līmeņa filmu ierakstes darba procesus

Sarežģītāku uzdevumu izpildei kamera ZV-1 atbalsta dažādas filmu ierakstes funkcijas, kas parasti sastopamas profesionālās iekārtās, tostarp S-Log3 un S-Log2 gamma līknes. Plašais dinamiskais diapazons, kas pieejams šajos S-Log profilos, ir lieliski piemērots dažādu kameru satura sinhronizācijai, kā arī izgaismoto vietu pārāk spilgtas atainošanas vai ēnu detalizācijas zaudēšanas novēršanai. Turklāt ir pieejamas attēlu profila un radošā stila papildiespējas, kā arī uzlabotas funkcijas, tostarp gamma datu atainošanas funkcija, zebras funkcija, tīra HDMI signāla izvade ar ierakstes kontroli, laika kods un starpniekfailu ierakste. Šajā kamerā ir iekļautas filmu profesionālas ierakstes funkcijas, kas apmierina visas ikdienas darba vajadzības.

 

Saglabājiet fotoattēlus no filmām

Modelī ZV-1 var saglabāt kamerā ierakstītās filmas pilnas izšķirtspējas kadrus — šim nolūkam nav nepieciešams dators. Izvēlieties savu videoierakstu svarīgākos mirkļus vai tieši no kameras kopīgojiet pilnu videoierakstu un sīktēlu komplektu, lai ietaupītu laiku.

 

Darbojas ar iMovie un Final Cut Pro X

Šis izstrādājums ir savietojams ar Final Cut Pro X un iMovie.

 

Imaging Edge Desktop lietotne

Izveidojiet augstas kvalitātes fotoattēlus, izmantojot Imaging Edge Desktop lietotnes versijas. Izmantojiet Remote versiju, lai reāllaikā vadītu un novērotu ieraksti datora ekrānā; izmantojiet Viewer versiju, lai ātri pārlūkotu, novērtētu un izvēlētos fotoattēlus no lielām attēlu bibliotēkām; un izmantojiet Edit versiju, lai apstrādātu RAW datus un izveidotu augstas kvalitātes fotoattēlus.

Komplektācija

  • Akumulators (NP-BX1)
  • Micro USB vads,
  • Vēja aizsargs
  • Vēja aizsarga adapteris
  • Instrukcija

Specifikācija

Ekspozīcija
ISO jūtība (video)
ISO 125-12800
ISO jūtība (foto)
ISO 100-12800
Lietošanas apstākļi
Triecienizturība
Nav
Ūdens izturība
Nav
Putekļu izturība
Nav
Procesors
Attēla apstrādes procesors
BIONZ X
Lēca
Minimālais fokusa attālums
30cm
Lēcas tips
ZEISS Vario-Sonnar T*
Optiskais palielinājums
2.7x
Digitālais palielinājums
11x
Fokusa attālums
24mm - 70mm
Diafragmas atvērums
F1.8 - F2.8
Citi parametri
Skatu meklētājs
Nav
Iebūvēta zibspuldze
Nav
Attēla stabilizācija
SteadyShot
Nakts filmēšanas režīms
Nav
Attēla sensors
Sensora veids
Exmor RS CMOS
Sensora izmērs
1.0
Attēla malu attiecība
3:2
Pikseļu skaits
20.1Mpix
Foto un video ieraksts
Video failu ierakstu formāti
XAVC S
AVCHD
Video ieraksta izšķirtspēja
4K (3840 x 2160) 30 kadri/s
4K (3840 x 2160) 25 kadri/s
4K (3840 x 2160) 24 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 1000 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 960 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 500 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 480 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 250 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 240 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 120 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 100 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 60 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 50 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 30 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 25 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 24 kadri/s
Skaņas ieraksta formāti
LPCM 2 kanālu
Dolby Digital (AC-3) 2 kanālu
Attēlu formāti
JPEG
RAW
Slēdzis
Slēdža ātrums
30 - 1/2000sek
Atmiņa
Atmiņas kartes tips
SD
SD (UHS-I)
SD (UHS-II)
SDHC
SDHC (UHS-I)
SDHC (UHS-I/II)
SDXC
SDXC (UHS-I)
SDXC (UHS-I/II)
Memory Stick PRO Duo
Memory Stick PRO-HG Duo
Memory Stick Micro (M2)
Iespēja ievietot divas atmiņas kartes
Nav
Ekrāna parametri
Ekrāna veids
TFT
Lokāms LCD ekrāns
Nav
Skārienjutīgs ekrāns
Ir
Ekrāna izmērs (cm)
7cm
Atlokāms LCD ekrāns
(Atvēršanas leņķis: 176°,Rotācijas leņķis: 270°)
Pieslēgumi
HDMI izejas
1 (micro HDMI)
USB tips
Micro-B
micro-B (DC IN)
Mikrofona ieeja (3.5 mm)
Ir
Multi Interface Shoe pieslēgvieta
Ir
Austiņu pieslēgvieta
Nav
Audio ieraksta parametri
Iebūvēts mikrofons
Ir, stereo
Izmērs un svars
Svars
294 grami
Izmēri (A x P x DZ)
6 x 10 x 4cm
Fokusa sistēma
Fāzes nobīdes autofokuss
Ir (315) punkti
Kontrasta noteikšanas autofokuss
Ir (425) punkti
Acs atpazīšanas autofokusa režīms (foto)
Cilvēks (labās/kreisās acs izvēle)
Dzīvnieks (labās/kreisās acs izvēle)
Energo pārvalde un ekonomija
Akumulators
NP-BX1
Akumulatora darbības laiks foto režīmā (CIPA standarts)
260 kadri
Akumulatora darbības laiks video režīmā (CIPA standarts)
75min
Vispārējie parametri
Krāsa
Melna
Pieejamās valodas
Latviešu
Angļu
Krievu
u.c.
Bezvadu pieslēgumi
NFC
Nav
GPS
Nav
Bluetooth
Ir (Bluetooth v. 4.1)
Wi-Fi
Ir

Saistītās preces

Filtri

Aizsargstikls PCK-LG1

Saņem šodien līdz 16:00

39.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Stereo mikrofons ECM-LV1

34.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Bezvadu mikrofons ECM-W2BT

Saņem šodien līdz 16:00

Ietaupi 70239 169
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zibspuldze HVL-F28RM

Saņem šodien līdz 16:00

Ietaupi 19.05299 279.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Rokas statīvs ar pulti GP-VPT2BT

Saņem šodien līdz 16:00

199
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Tālvadības pults RM-TP1BT

Saņem šodien līdz 16:00

79
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas salvetes

Saņem šodien līdz 16:00

9.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas komplekts

Saņem šodien līdz 16:00

19.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas komplekts

Saņem šodien līdz 16:00

39.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Fotokameras rokturis ar vadību VCT-SGR1

119.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Vada aizsargs CP-TR1

44.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Pults RMV-PR1

Saņem šodien līdz 16:00

79.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Stereo mikrofons ECM-XYST1M

Saņem šodien līdz 16:00

159
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Soma LCS-SL10/B

Saņem šodien līdz 16:00

49
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Soma LCS-EMC

Saņem šodien līdz 16:00

39.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Akumulators NP-BX1

Saņem šodien līdz 16:00

55
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt