Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Fotokamera RX0 II ar 1.0"-tipa sensoru
DSC-RX0M2G

799
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

DRĪZUMĀ

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

DRĪZUMĀ

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Noskaidrot piegādes laiku

Priekšrocības

  • Iebūvēta stabilizācija
  • RAW formāta atbalsts
  • Kompakta

Preces apraksts

Vispārēja informācija

ZEISS® Tessar T* objektīvs

Neraugoties uz savu platleņķa konstrukciju, ZEISS® Tessar T* 24 mm F4 objektīvs nodrošina augstas izšķirtspējas attēlus un samazina perifēriskos kropļojumus. Uzlabotais 20 cm minimālais fokusa attālums ir ideāli piemērots pašportretu un galda priekšmetu attēlu ierakstei, savukārt Clear Image Zoom funkcija nodrošina līdz 2 reižu palielinājumu ar minimālu kvalitātes zudumu. Attēla dubultošanos un zibšņus var vēl vairāk noslāpēt, izmantojot papildus pieejamo blendi, savukārt objektīva priekšdaļas virsmas pārklājums atvieglo ūdens pilienu un putekļu notīrīšanu.

Efektīvu 15,3 megapikseļu vairākslāņu CMOS sensors

1,0 tipa Exmor RSTM CMOS attēla sensors ir aprīkots ar atsevišķu DRAM mikroshēmu, kas nodrošina neticamu 1/32 000 sekundes aizvara ātrumu, ļaujot ierakstīt kustību, ko nespēj uztvert cilvēka acs. Turklāt sensors nodrošina arī kameras iespaidīgi plašo dinamisko diapazonu — no ISO 80 līdz ISO 12800.

 

Uzlabotais attēla procesors BIONZ X™ samazina trokšņu līmeni un lieliski atveido detaļas

BIONZ X attēla procesora jaunākā versija nodrošina augstas izšķirtspējas attēlus ar plašu dinamisko diapazonu un samazinātu trokšņu līmeni vāja apgaismojuma apstākļos. Attēliem ir raksturīga dabīgāka detalizācija un bagātīgāka toņu pāreja. Tagad šis uzlabotais BIONZ X attēla procesors ļauj 4K filmas ierakstīt iekšējā atmiņā.

 

4K filmas ierakstītas, izmantojot pilnu informācijas nolasīšanu no pikseļiem

Modelis RX0 II atbalsta filmas ieraksti iekšējā atmiņā līdz 4K 30p izšķirtspējai (QFHD: 3840 x 2160), lai varētu izmantot ceļojumu laikā vai ierakstot videoblogus. Kad ierakstāt 4K filmas, izmantojot pilnu informācijas nolasīšanu no pikseļiem bez grupēšanas, kamera ievāc apmēram 1,7 reizes vairāk datu, salīdzinot ar 4K filmas ierakstes standarta prasībām, nodrošinot lielisku izšķirtspēju.

 

Parocīgas funkcijas izturīgā, sevišķi kompaktā korpusā

Raupjajam, sevišķi izturīgajam dūralumīnija korpusam ir elegants dizains, tam nav izvirzītu daļu. Neraugoties uz nelielo izmēru, kas tikai nedaudz pārsniedz sērkociņu kārbas lielumu, kamera ir aprīkota ar parocīgu 180° leņķī sagāžamu LCD monitoru un citām ērtām funkcijām, kuras atvieglo fotoattēlu un filmu ieraksti.

 

Uzticama darbība sarežģītos ierakstes apstākļos

Kameras izturīgā konstrukcija ļauj to droši lietot sarežģītos apstākļos. Kameras ūdensizturīgā konstrukcija ļauj to iegremdēt līdz 10 m dziļumā, tā ir triecienizturīga pret nokrišanu no 2,0 m augstuma un iztur līdz 200 kg svara jeb 2000 N spēka iedarbību.

 

Autofokusēšanās pēc acīm nodrošina ideālu portretu un pašportretu ieraksti

Kameras izsmalcinātā autofokusēšanās pēc acīm funkcija ļauj sistēmai automātiski noteikt ierakstes galveno objektu acis un uz tām fokusēties. Tā ātri un precīzi nosaka acis pat sarežģītos apstākļos, piemēram, kad objekts skatās uz leju vai seja ir apgaismota vāji vai no aizmugures.

 

Filmu ierakstei paredzētā attēla stabilizācija

Jaunā elektroniskās stabilizācijas funkcija nodrošina stabilu, pastāvīgu filmu ieraksti, kad kameru turat rokās.

 

 

Intervāla ierakste, lai ierakstītu filmas ar palēninātu kustību

Kamerā var iestatīt nepārtrauktu ieraksti ar 1 līdz 60 sekunžu intervālu. Iegūtos fotoattēlus var datorā pārveidot filmā ar palēninātu kustību, izmantojot Viewer funkciju Sony bezmaksas Imaging Edge™ lietotnē. Vienkārša mainīga ātruma priekšskatījuma funkcija ļauj palēninātas kustības filmu apskatīt kamerā uzreiz pēc ierakstes.

 

Movie Edit papildinājums nodrošina vienkāršu augšupielādi sociālos plašsaziņas līdzekļos

Paredzēts ātrai augstas kvalitātes kopīgošanai sociālajos plašsaziņas līdzekļos, Movie Edit papildinājums nodrošina attēla automātisku stabilizāciju, ļaujot iegūt vienmērīgus attēlus gluži kā tad, kad izmantojat kameras stabilizatoru. Tas ļauj arī kadrēt video atbilstoši dažādiem viedtālruņu ekrānu formātiem, viedi saglabājot kadrā galveno ierakstes objektu.

180° leņķī sagāžams LCD monitors

LCD monitors, kuru tagad var sagāzt 180° leņķī (180° uz augšu un 90° uz leju), ir ļoti noderīgs, kad ierakstāt pašportretus un videoblogus, kā arī parocīgi izmantojams ierakstē no zema vai augsta rakursa.

 

Neticams elastīgums, izmantojot kameras papildus pieejamo satveri

VCT-SGR1 satveri var viegli piestiprināt pie modeļa RX0 II korpusa, nodrošinot plašākas ierakstes radošās iespējas. Izmantojot iebūvētās vadības iespējas, ar to var atbrīvot aizvaru un darbināt ierakstes taustiņu un tālummaiņas funkciju, turklāt to var pārvērst mazā statīvā.

 

Paplašinātas iespējas, izmantojot Imaging Edge Mobile

Iebūvētā Wi-Fi® tehnoloģija ļauj attālināti vadīt RX0 II kameras, izmantojot viedtālruni vai planšetdatoru. Vienkārši lejupielādējiet savā ierīcē bezmaksas Imaging Edge Mobile lietotni, lai attālināti vadītu kameras aizvara atbrīvošanu un filmas ierakstes sākšanu un pārtraukšanu. Ierakstītos attēlus un 4K filmas var bezvadu režīmā pārsūtīt uz jūsu ierīci, lai varētu vienkārši kopīgot. Bluetooth® tehnoloģija ir pieejama, lai attālināti ieslēgtu vai izslēgtu barošanu un iegūtu atrašanās vietas datus.

Papildus pieejamais kameru vadības bloks, kas paredzēts ar vadiem pieslēgtām vairāku kameru vadības sistēmām

Papildus pieejamais kameru vadības bloks (CCB-WD1) izmanto LAN vadu savienojumus, lai sinhronizētu ieraksti ar vairākām kamerām, piemēram, kad vēlaties ierakstīt filmas ainu no vairākiem rakursiem. Izmantojot šādus blokus, varat vadīt līdz 100 RX0 II kamerām, ieslēgt un izslēgt barošanu, noregulēt iestatījumus, kā arī veikt fotoieraksti vai videoieraksti, izmantojot pārlūkprogrammu savā datorā.

Ierakste ar divām kamerām

Izmantojot papildus pieejamo VMC-MM2 aizvara atbrīvošanas sinhronizācijas kabeli, tagad ir pieejama ierakste ar divām kamerām, vienlaikus ierakstot fotoattēlus vai filmas savā RX0 II un citā kamerā. Pateicoties šai funkcijai, nospiežot aizvara atbrīvošanas taustiņu, varat iemūžināt svarīgos un vienreizējos brīžus no diviem dažādiem rakursiem vai ierakstīt ainas ar dažādiem kadru nomaiņas ātruma vai attēla profila iestatījumiem.

 

Elastīga, precīza attēla noregulēšana filmu ierakstei

Pateicoties S-Log2 režīma ierakstes funkcijai, ar paplašināta dinamiskā diapazona ieraksti modelis RX0 II piedāvā profesionāļiem ievērojami elastīgākas pēcapstrādes iespējas. Kopā ar citiem pielāgojamajiem attēla profiliem šis patentētais profils piedāvā plašu krāsu gammu klāstu un samazina izgaismoto vietu pārāk spilgtu atainošanu; tas ļauj vienkārši sinhronizēt kameras un iegūt profesionālus rezultātus.

 

Sevišķi palēninātas kustības ierakste ar kadru nomaiņas ātrumu līdz 960/1000 kadriem sekundē

Sevišķi palēninātas kustības filmas ierakste ar kadru nomaiņas ātrumu līdz 960/1000 kadriem sekundē ļauj fiksēt pat visstraujākos notikumus. Kvalitātes prioritātes režīmā var ierakstīt līdz HD izšķirtspējai, kad ierakstāt ar kadru nomaiņas ātrumu 240/250 kadri sekundē. Ierakstes beigu trigera režīms ļauj ar sevišķi lēnu kustību ierakstīt izšķirošu mirkli 2 līdz 4 sekundes pirms ierakstes taustiņa REC nospiešanas.

 

Nepārtrauktā ierakste ar kadru nomaiņas ātrumu līdz 16 kadriem sekundē ar samazinātu ekrāna aptumšošanas laiku

Neraugoties uz lielo pikseļu skaitu — 15,3 megapikseļiem, sevišķi lielātruma attēla sensors nolasa datus pietiekami ātri, lai nodrošinātu nepārtrauktu ieraksti ar kadru nomaiņas ātrumu līdz 16 kadriem sekundē, ierakstot acumirklīgus notikumus.

 

Izkropļojumu novēršanas aizvars ar līdz 1/32 000 sekundes ātrumu  

Pateicoties Exmor RS sensora palielinātam datu nolasīšanas ātrumam, izkropļojumu novēršanas aizvars spēj nodrošināt līdz 1/32 000 sekundes aizvara ātrumu. Tas ļauj līdz minimumam samazināt slīdošā aizvara efekta radītos attēla izkropļojumus, kas pretējā gadījumā parasti novērojami ātras kustības objektu ierakstē.

 

Profesionālas kvalitātes XAVC S un AVCHD iespējas filmu ierakstei

XAVC S formāts ar zemu saspiešanas līmeni ir lieliski piemērots, lai izveidotu augstas kvalitātes filmu attēlus ar niecīgiem trokšņiem pat tad, kad ierakstītas ļoti dinamiskas ainas. Turklāt kamera atbalsta AVCHD formātu, kas nodrošina vienkāršu rediģēšanu un kopīgošanu.

 

Pielāgojami taustiņi intuitīvai vadībai

Varat ieprogrammēt bieži izmantojamās funkcijas jebkurai no vairākiem pielāgojamiem taustiņiem, lai kameru pielāgotu savam ierakstes stilam. Šādi varat strādāt ātrāk un intuitīvi vadīt kameru ierakstes laikā.

 

 

Manuālās fokusēšanas palīdzības un uzlabotas kontūru akcentēšanas funkcija, lai nodrošinātu precīzu fokusēšanos

Kad ierakstāt tuvplānus vai citās situācijās, kad ir nepieciešama ļoti precīza fokusēšanās, varat izmantot manuālās fokusēšanas palīdzības funkciju, lai palielinātu attēla zonu, uz kuru fokusējaties, lai veiktu precīzāku pielāgošanu. Turklāt uzlabota kontūru akcentēšanas funkcija ar jūsu izvēlēto krāsu izceļ visasāko, vislabākā fokusā esošo zonu, lai manuāla fokusēšana būtu ātra un precīza.

 

Plašs ISO jutības diapazons palielina iespējas ierakstes laikā

Kameras jutības diapazons no ISO 80 līdz ISO 12800 nodrošina plašas ierakstes iespējas pat vājā apgaismojumā. Varat izmantot automātisko ISO režīmu, lai automātiski noteiktu jutību un iestatītu zemāko robežvērtību, lai saglabātu aizvara ātrumu / rakursu, kas ļauj precīzāk ierakstīt kustību kadrā.

Savietojams ar iMovie un Final Cut Pro X

Šis izstrādājums ir savietojams ar Final Cut Pro X un iMovie.

 

 

Paplašinātas filmu ierakstes iespējas, pateicoties barošanas automātiskas izslēgšanas regulējamās temperatūras funkcijai

Varat izvēlēties iekšējās temperatūras līmeni, kurā kamera automātiski izslēdz barošanu, lai pielāgotos ierakstes apstākļiem. Piemēram, ja ierakstāt filmas ar statīvu, ierakste mēdz notikt ilgāk, tādējādi varat iestatīt barošanas automātiskas izslēgšanas temperatūru uz “Augsta”, lai varētu ierakstīt ilgāk.

 

Imaging Edge lietotnes versijas Remote, Viewer un Edit

Izveidojiet augstas kvalitātes fotoattēlus, izmantojot Imaging Edge lietotnes versijas. Izmantojiet Remote versiju, lai reāllaikā vadītu un novērotu ieraksti datora ekrānā; izmantojiet Viewer versiju, lai ātri pārlūkotu, novērtētu un izvēlētos fotoattēlus no lielām attēlu bibliotēkām; un izmantojiet Edit versiju, lai apstrādātu RAW datus un izveidotu augstas kvalitātes fotoattēlus. Maksimāli izmantojiet Sony RAW failu iespējas un efektīvāk veiciet apstrādi.

 

Capture One (paredzēta Sony)

Capture One Express (paredzēta Sony) — godalgota bezmaksas attēlu rediģēšanas programmatūra, kas paredzēta augstas kvalitātes RAW datu apstrādei, piedāvā attēlu failu vienkāršu pārvaldību un iespaidīgus rediģēšanas rīkus. Capture One Pro (paredzēta Sony) — papildus pieejamā programmatūras maksas versija, kurā iekļauts vēl vairāk rediģēšanas rīku un kas ļauj apstrādāt attēlus ierakstes laikā.

 

Komplektācija

  • Fotokamera
  • Divi akumulatori NP-BJ1
  • Strāvas adapteris
  • Micro USB vads
  • Rokas siksna x2
  • Fotokameras rokturis ar vadību VCTSGR1
  • Stiprinājums mikrofonam vai ārējam gaismas avotam
  • Atmiņas kartes aizsargs
  • Vadu saspraudējs
  • Somiņa
  • Instrukcija

Specifikācija

Foto un video ieraksts
Video failu ierakstu formāti
XAVC S
AVCHD
Video ieraksta izšķirtspēja
4K (3840 x 2160) 30 kadri/s
4K (3840 x 2160) 24 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 120 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 60 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 50 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 30 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 24 kadri/s
Attēlu formāti
JPEG
RAW
Skaņas ieraksta formāti
LPCM 2 kanālu
Dolby Digital (AC-3) 2 kanālu
Dolby Digital Stereo Creator
Nepārtraukta foto kadru uzņemšana
16 kadri sekundē
Ekspozīcija
ISO jūtība (video)
ISO 125-12800
ISO jūtība (foto)
ISO 125–12800 (ISO 80–25600 paplašinātā režīmā)
Lietošanas apstākļi
Triecienizturība
Ir (pēc MIL-STD 810 standarta)
Ūdens izturība
Ir
Putekļu izturība
Ir
Slēdzis
Slēdža ātrums
1/4 - 1/32000sek
Atmiņa
Atmiņas kartes tips
microSD
microSDHC
microSDXC
Memory Stick Micro (M2)
Lēca
Minimālais fokusa attālums
20cm
Lēcas tips
ZEISS Vario-Sonnar T*
Digitālais palielinājums
13x
Fokusa attālums (35 mm ekvivalents uz APS-C)
24mm
Fokusa attālums
7.9mm
Diafragmas atvērums
F4
Citi parametri
Attēla stabilizācija
Ir, elektroniska (video režīmā)
Iebūvēta zibspuldze
Nav
Skatu meklētājs
Nav
Izmērs un svars
Izmēri (A x P x DZ)
4.05 x 5.9 x 3.5cm
Svars
117 grami
Pieslēgumi
Mikrofona ieeja (3.5 mm)
Ir
USB tips
Micro-B
Multi Interface Shoe pieslēgvieta
Nav
HDMI izejas
1 (micro HDMI)
Austiņu pieslēgvieta
Nav
Attēla sensors
Attēla malu attiecība
3:2
Pikseļu skaits
15.3Mpix
Sensora izmērs
1.0
Sensora veids
Exmor RS CMOS
Audio ieraksta parametri
Iebūvēts mikrofons
Ir
Energo pārvalde un ekonomija
Akumulators
NP-BJ1
Akumulatora darbības laiks foto režīmā (CIPA standarts)
240 kadri
Akumulatora darbības laiks video režīmā (CIPA standarts)
60min
Ekrāna parametri
Ekrāna veids
TFT
Skārienjutīgs ekrāns
Nav
Lokāms LCD ekrāns
(180° uz augšu, down)
Ekrāna izmērs (cm)
3.8cm
Fokusa sistēma
Fāzes nobīdes autofokuss
Nav punkti
Kontrasta noteikšanas autofokuss
Ir (25) punkti
Vispārējie parametri
Krāsa
Melna
Pieejamās valodas
Angļu
u.c.
Bezvadu pieslēgumi
NFC
Nav
GPS
Nav
Bluetooth
Ir (Bluetooth v. 4.1)
Wi-Fi
Ir

Saistītās preces

Filtri

Vada aizsargs CP-TR1

44.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Lēcas aizsargs VF-SPR1

99.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Fotokameras rokturis ar vadību VCT-SGR1

119.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas komplekts

Saņem šodien līdz 19:00

39.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas komplekts

Saņem šodien līdz 19:00

19.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas salvetes

Saņem šodien līdz 19:00

9.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Pults RM-SPR1

34.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Rokas statīvs ar pulti GP-VPT2BT

Saņem šodien līdz 19:00

199
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Bezvadu mikrofons ECM-W2BT

Saņem šodien līdz 19:00

Ietaupi 70239 169
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Stereo mikrofons ECM-LV1

34.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt