Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Fotokamera HX99 ar 24-720mm lēcu
DSC-HX99/B

519
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

Saņem šodien līdz 16:00

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Pasūti līdz 16:00 un saņem otrdien no 10:00

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti līdz 16:00 un saņem pirmdien no 10:00

Priekšrocības

  • 28 optiskais palielinājums
  • Iebūvēta stabilizācija
  • RAW formāta atbalsts
  • Kompakta
  • Iebūvēts skatu meklētājs

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Picture of HX99 Compact Camera with 24-720mm zoom

Pasaulē vismazākā kamera ar platu tālummaiņas diapazonu

Aptverot diapazonu no platleņķa 24 mm līdz teleobjektīva 720 mm, modelis HX99 ir ideāla kamera jebkādai ierakstei — no ceļojumu fotoattēliem līdz ikdienas ierakstiem. ZEISS® Vario-Sonnar T* objektīvs nodrošina lielisku attēla kvalitāti visā tālummaiņas diapazonā, un Clear Image Zoom funkcija ļauj papildu palielināt attēlu (līdz 1440 mm), vienlaikus saglabājot augstu izšķirtspēju.   [1] 24 mm  [2] 720 mm  [3] 1440 mm

 

Picture of HX99 Compact Camera with 24-720mm zoom

Exmor R™ un BIONZ X™ nodrošina lielisku attēla kvalitāti

X99 attēla sensors — 18,2 megapikseļu (efektīvais) CMOS sensors ar aizmugurējo apgaismojumu — darbojas ar uzlaboto BIONZ X attēla apstrādes sistēmu, lai nodrošinātu lielisku attēla kvalitāti pat smalkām tekstūrām un detaļām. Pateicoties jutības diapazonam ISO80-6400 (paplašināta), pat vāji apgaismotās ainas var skaisti ierakstīt, savukārt uzlabotā krāsu atveide parāda dabīgus ādas toņus.

 

Picture of HX99 Compact Camera with 24-720mm zoom

4K filmas ierakstītas, izmantojot pilnu informācijas nolasīšanu no pikseļiem

Modelis HX99 ir pirmā HX sērijas kamera, kurā var ierakstīt 4K video (QFHD, 3840 x 2160 pikseļi). Augstas kvalitātes 4K video tiek sasniegts, izmantojot sensoru pilnu informācijas nolasīšanu no pikseļiem bez grupēšanas, kamera ievāc apmēram 1,6 reizes vairāk datu. Šis pārdiskretizācijas efekts ļauj iegūt izcilas izšķirtspējas attēlus ar minimizētu muāra efektu un pakāpienveida kontūrām.

 

Picture of HX99 Compact Camera with 24-720mm zoom

Ātra, vieda autofokusēšanās, lai ierakstītu izšķirošus brīžus

Kamera izmanto ātru, viedo autofokusēšanos ar lielātruma augstas precizitātes kontrasta noteikšanas autofokusēšanos ar 0,09 sekunžu reakcijas laiku. Tā ļauj sasniegt fokusu ar minimizētu optisko elementu nobīdi, prognozējot autofokusēšanās diapazonu un paātrinot objektīva piedziņas darbību, tādējādi uzlabojot reakcijas ātrumu vēl acumirklīgāku brīžu iemūžināšanai.

 

Picture of HX99 Compact Camera with 24-720mm zoom

Autofokusēšanās pēc acīm nodrošina ideālu portretu ieraksti

Kameras izsmalcinātā autofokusēšanās pēc acīm funkcija ļauj sistēmai automātiski noteikt ierakstes galveno objektu acis un uz tām fokusēties. Tā ātri un precīzi nosaka acis pat sarežģītos apstākļos, piemēram, kad objekts skatās uz leju vai seja ir apgaismota vāji vai no aizmugures.

 

Picture of HX99 Compact Camera with 24-720mm zoom

Nepārtrauktā ierakste ar ātrumu līdz 10 kadriem sekundē

Iespējama nepārtrauktā ierakste ar ātrumu līdz 10 kadriem sekundē, ierakstot līdz 155 attēliem. Nepārtrauktas ierakstes attēlus var parādīt, izdzēst un aizsargāt grupās.

 

Picture of HX99 Compact Camera with 24-720mm zoom

Attēla stabilizācija ar optisko SteadyShot™

Kameras optiskais stabilizators SteadyShot ir paredzēts ierakstei, turot kameru rokās, un ierakstei ar teleobjektīvu pat ar lielu palielinājumu, tas stabilizē attēlu un efektīvi samazina kameras svārstīšanos, izmantojot augstas veiktspējas žiroskopisko sensoru un sarežģītu algoritmu. Attēla stabilizācija tiek veikta bez izšķirtspējas samazināšanas, jo tā ir optiska funkcija.  [1] Izslēgta attēla stabilizācijas sistēma SteadyShot [2] Ieslēgta attēla stabilizācijas sistēma SteadyShot  [1]

 

Picture of HX99 Compact Camera with 24-720mm zoom

Skaidrs, vienkārši darbināms skatumeklētājs OLED Tru-Finder™

Augsta kontrasta OLED Tru-Finder ir daudz spilgtāks skatumeklētājs, salīdzinot ar parastajiem elektroniskajiem skatumeklētājiem. Tas reāllaikā parāda priekšskatījumu un ierakstes informāciju, tādējādi varat ekrānā redzēt tieši to, kas parādīsies kadrā. Skatumeklētāju var vienkārši iebīdīt, nodrošinot tā pārnēsājamību, drošumu un parocīgumu.

 

Picture of HX99 Compact Camera with 24-720mm zoom

Vadības gredzens nodrošina uzlabotas fotoattēlu ierakstes iespējas

Parocīgs vadības gredzens uz objektīva ļauj profesionālā līmenī manuāli vadīt kameras darbību, radoši izvēloties aizvara ātrumu, diafragmas apertūru un citus parametrus — tādējādi nav jāupurē skatījums kameras kompaktā izmēra dēļ.

 

Picture of HX99 Compact Camera with 24-720mm zoom

Skārienjutīgā fokusēšanās ar pieskārienu un aizvars

Izmantojiet skārienjutīgo fokusēšanos, varat vienkārši pieskarties LCD ekrāna punktā, uz kuru attēlā vēlaties fokusēties, tādējādi fotoattēlu un filmu ierakstes laikā ir iespējams intuitīvi fokusēties pat uz objektiem kadra malā bez atkārtotas kadrēšanas. Arī aizvaru var darbināt, pieskaroties LCD ekrānam.

 

Picture of HX99 Compact Camera with 24-720mm zoom

Autofokusēšanās skārienjutīgais panelis

Kad izmantojat skatumeklētāju, lietojiet autofokusēšanās skārienjutīgo paneli, lai vienmērīgi un vienkārši nobīdītu fokusu, pārvietojot pirkstu LCD ekrānā.

 

 

Picture of HX99 Compact Camera with 24-720mm zoom

180˚ leņķī sagāžams LCD ekrāns nodrošina elastīgas ierakstes iespējas

Augstas izšķirtspējas 3,0 collu tipa ekrāns ar sagāšanas iespēju ir lieliski piemērots pašportretu ierakstei un kadra precīzas kompozīcijas veidošanai situācijās, kad ierakste notiek, turot kameru augstu virs galvas vai ar mazu slīpuma leņķi. To var parocīgi izmantot dažādās ierakstes pozīcijās, nodrošinot lielāku elastīgumu un radoši veidojot kompozīciju.

 

Picture of HX99 Compact Camera with 24-720mm zoom

Tālummaiņas palīdzība

Ja pazaudējat kustīgu objektu, kamēr veidojāt kadra kompozīciju ar tālummaiņu, objekta atrašanu atvieglo tālummaiņas palīdzības funkcija. Ieprogrammējiet to C (pielāgojums) taustiņam, pēc tam vienkārši piespiediet un turiet nospiestu taustiņu, lai objektu automātiski samazinātu, atrastu un vēlreiz kadrētu, pēc tam atbrīvojiet taustiņu. Kamera ātri atgriežas pie oriģinālā fokusa attālumā, tādējādi varat atsākt objekta ieraksti.

 

Ierakste RAW formātā

Lai lietotāji varētu daudz labāk kontrolēt fotoattēlu noslēguma izskatu, HX99 piedāvā RAW formāta attēlu ierakstes iespēju. Šajā formātā visi sensora dati tiek saglabāti, tādējādi var vienkārši pielāgot ekspozīciju, spilgtumu, baltās krāsas balansu un citus attēla parametrus, izmantojot attēlu rediģēšanas programmatūru.

 

Ātras kustības objektu HD video ierakste ar lielu kadru nomaiņas ātrumu

Ierakstot filmas, varat ierakstīt ātras kustības objektus HD formātā ar lielu kadru nomaiņas ātrumu līdz 120p (NTSC) vai 100p (PAL). Šādi varat montāžas laikā iegūt iespaidīgus palēninātas ierakstes kadrus. Attēlu detalizāciju nodrošina arī liels bitu pārraides ātrums līdz 100Mbps.

 

Starpniekfaili nodrošina vienkāršāku, ātrāku montāžu un kopīgošanu

Ierakstot pilnas izšķirtspējas 4K video, kamera ieraksta arī maza bitu pārraides ātruma starpniekfailus, kuri ir mazāk un vieglāk apstrādājami. Šādi varat pēc ierakstes vienkārši augšupielādēt un kopīgot attēlus, tādējādi atvieglojot tiešsaistes sadarbību.

 

Picture of HX99 Compact Camera with 24-720mm zoom

Fiksējošā autofokusēšanās paplašinātām fotoattēlu ierakstes iespējām

Fiksējošā autofokusēšanās uztver kustīgos objektus un turpina to izsekošanu. Tā automātiski pielāgo autofokusēšanās mērķa rāmja izmēru atbilstoši objekta izmēram, uzlabojot izsekošanas efektivitāti, tādējādi pilnībā izmantojot visas fotoattēlu ierakstes iespējas.

 

Picture of HX99 Compact Camera with 24-720mm zoom

Stingrāka satvere nodrošina stabilāku ieraksti

Kameras satvere ir izstrādāta tā, lai būtu labāk piemērota plaukstai, tādējādi kameru var stabilāk turēt, neraugoties uz tās kompakto izmēru. Šādi tiek nodrošināta stabilāka kadrēšana, kad ierakstes laikā kameru turat rokās, un samazinātas svārstības pat tad, ka kameru tur vienā rokā.

 

Picture of HX99 Compact Camera with 24-720mm zoom

Iekšējā izbīdošā zibspuldze

Kameras iebūvētā zibspuldze ar manuālās izbīdīšanas funkciju ļauj izmantot dažādus fotoattēlu ierakstes režīmus ar zibspuldzi. Lēnā sinhronizācija ir noderīga atmosfērisku portretu ierakstei naktī, aizmugurējā sinhronizācija ļauj radoši parādīt kustību, savukārt automātiskās zibspuldzes iestatījums automātiski nosaka, vai nepieciešams izmantot zibspuldzi.

 

Picture of HX99 Compact Camera with 24-720mm zoom

Individuāli iestatījumi, izmantojot funkciju My Menu (mana izvēlne)

Izmantojot funkciju My Menu (mana izvēlne), varat saglabāt izvēlnes parametrus, lai tos uzreiz varētu aktivēt, vai izveidot pielāgojumu izvēlnes. Izvēlnes ekrāns ir pārveidots, tādējādi varat piešķirt funkcijām līdz 30 elementu, lai kameras saskarni pārveidotu atbilstoši savām ierakstes vēlmēm.

 

Parocīga vērtējuma piešķiršanas un kārtošanas ierakstes vietā funkcija

Ierakstes vietā novērtējiet un aizsargājiet attēlus, izmantojot parocīgo pielāgojuma taustiņu. Fotoattēliem var piešķirt no 1 līdz 5 zvaigžņu vērtējumu un saglabāt šo vērtējumu, kad attēlus importējat datorā, izmantojot PlayMemories Home™ vai jauno Sony Imaging Edge programmatūru, lai varētu ātri sakārtot pat lielas attēlu bibliotēkas.

 

Jaunais LCD enerģijas taupīšanas režīms

Lai ietaupītu elektroenerģiju, ieslēgtajai kamerai var automātiski izslēgt LCD ekrānu (2, 5 vai 10 sekundes pēc pēdējās darbības).

 

Picture of HX99 Compact Camera with 24-720mm zoom

Attālināta vadība un satura kopīgošana ar vienu pieskārienu

Izmantojot attālinātu vadību ar vienu pieskārienu, varat viedtālruni vai planšetdatoru pārvērst monitorā un tālvadības pultī. Satura kopīgošana ar vienu pieskārienu ļauj vienkārši pārsūtīt fotoattēlus vai video uz Android™ ierīci, kurā iespējots NFC™, lai vienkārši augšupielādētu un kopīgotu. Vienkārši instalējiet Imaging Edge Mobile lietotni no savas ierīces lietotņu veikala, pēc tam pieskarieties ar ierīci kamerai, lai tās savienotu. Savietojamība ar QR kodu ļauj izveidot savienojumu ar ierīcēm bez NFC tehnoloģijas.

 

Pievienojiet attēliem ģeotagus, izmantojot Bluetooth®

Izmantojot atrašanās vietas informācijas piesaisti ar Bluetooth®, varat vienkārši pievienot attēliem ģeotagus — tas ir lieliski ceļojumu laikā. Vienkārši savienojiet pārī kameru ar savietojamu viedtālruni, izmantojot Imaging Edge Mobile lietotni, un jūsu atrašanās vietas datus var ierakstīt kopā ar katru fotoattēlu.

 

Picture of HX99 Compact Camera with 24-720mm zoom

Imaging Edge™ lietotnes versijas Remote, Viewer un Edit

Izveidojiet augstas kvalitātes fotoattēlus, izmantojot Imaging Edge lietotnes versijas. Izmantojiet Remote versiju, lai reāllaikā vadītu un novērotu ieraksti datora ekrānā; izmantojiet Viewer versiju, lai ātri pārlūkotu, novērtētu un izvēlētos fotoattēlus no lielām attēlu bibliotēkām; un izmantojiet Edit versiju, lai apstrādātu RAW datus un izveidotu augstas kvalitātes fotoattēlus. Maksimāli izmantojiet Sony RAW failu iespējas un efektīvāk veiciet apstrādi.

 

Picture of HX99 Compact Camera with 24-720mm zoom

Darbojas ar iMovie un Final Cut Pro X

Šis izstrādājums ir savietojams ar Final Cut Pro X un iMovie.

 

 

Picture of HX99 Compact Camera with 24-720mm zoom

Capture One (paredzēta Sony)

Capture One Express (paredzēta Sony) — godalgota bezmaksas attēlu rediģēšanas programmatūra, kas paredzēta augstas kvalitātes RAW datu apstrādei, piedāvā attēlu failu vienkāršu pārvaldību un iespaidīgus rediģēšanas rīkus. Capture One Pro (paredzēta Sony) — programmatūras maksas versija, kurā iekļauts vēl vairāk rediģēšanas rīku un kas ļauj apstrādāt attēlus ierakstes laikā.

Komplektācija

  • Akumulators NP-BX1
  • AC Adapteris
  • Mikro USB vads
  • Rokas siksniņa
  • Instrukcija

Specifikācija

Foto un video ieraksts
Video failu ierakstu formāti
XAVC S
AVCHD
Video ieraksta izšķirtspēja
4K (3840 x 2160) 30 kadri/s
4K (3840 x 2160) 25 kadri/s
4K (3840 x 2160) 24 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 60 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 50 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 30 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 25 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 24 kadri/s
Attēlu formāti
JPEG
RAW
Skaņas ieraksta formāti
LPCM 2 kanālu
Dolby Digital (AC-3) 2 kanālu
Dolby Digital Stereo Creator
Nepārtraukta foto kadru uzņemšana
10 kadri sekundē
Ekspozīcija
ISO jūtība (video)
ISO 100–51 200 (ISO 50–204 800 paplašinātā režīmā)
ISO jūtība (foto)
ISO 80–3200 (ISO 80–6400 paplašinātā režīmā)
Lietošanas apstākļi
Triecienizturība
Nav
Ūdens izturība
Nav
Putekļu izturība
Nav
Slēdzis
Slēdža ātrums
30 - 1/2000sek
Atmiņa
Atmiņas kartes tips
microSD
microSDHC
microSDXC
Memory Stick Micro (M2)
Lēca
Minimālais fokusa attālums
5cm
Optiskais palielinājums
28x
Lēcas tips
ZEISS Vario-Sonnar T*
Digitālais palielinājums
459x
Fokusa attālums (35 mm ekvivalents uz APS-C)
24mm - 720mm
Fokusa attālums
25mm - 118mm
Diafragmas atvērums
F3.5 - F6.4
Citi parametri
Attēla stabilizācija
Optical SteadyShot
Iebūvēta zibspuldze
Ir
Skatu meklētājs
Ir, elektronisks, OLED
Izmērs un svars
Izmēri (A x P x DZ)
5.81 x 10.2 x 3.55cm
Svars
216 grami
Pieslēgumi
Mikrofona ieeja (3.5 mm)
Nav
USB tips
Micro-B
Multi Interface Shoe pieslēgvieta
Nav
HDMI izejas
1
Austiņu pieslēgvieta
Nav
Attēla sensors
Attēla malu attiecība
3:2
1:1
16:9
4:3
Pikseļu skaits
18.2Mpix
Sensora izmērs
1/2.3
Sensora veids
Exmor R CMOS
Audio ieraksta parametri
Iebūvēts mikrofons
Ir, stereo
Energo pārvalde un ekonomija
Akumulators
NP-BX1
Akumulatora darbības laiks foto režīmā (CIPA standarts)
370 kadri
Akumulatora darbības laiks video režīmā (CIPA standarts)
100min
Ekrāna parametri
Ekrāna veids
TFT
Skārienjutīgs ekrāns
Ir
Lokāms LCD ekrāns
(180° uz augšu, down)
Ekrāna izmērs (cm)
7.5cm
Fokusa sistēma
Fāzes nobīdes autofokuss
Nav punkti
Kontrasta noteikšanas autofokuss
Ir punkti
Vispārējie parametri
Krāsa
Melna
Pieejamās valodas
Angļu
u.c.
Bezvadu pieslēgumi
NFC
Ir
GPS
Ir
Bluetooth
Ir (Bluetooth v. 4.1)
Wi-Fi
Ir

Saistītās preces

Filtri

Akumulators NP-BX1

55
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Fotokameras rokturis ar vadību VCT-SGR1

119.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas komplekts

Saņem šodien līdz 16:00

39.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas komplekts

Saņem šodien līdz 16:00

19.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas salvetes

Saņem šodien līdz 16:00

9.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt