Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Sony ILCE-7CR E-mount pilna kadra fotokamera
ILCE-7CR/B

3729
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

Saņem rīt no 10:00

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Pasūti šodien un saņem otrdien no 10:00

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti šodien un saņem otrdien no 10:00

Priekšrocības

  • Pilnkadra sensors
  • Sensora stabilizācija
  • Procesors: BIONZ XR
  • Acs autofokuss

Līdzīgas preces

Preces apraksts

Vispārēja informācija

 

Example image showing an old city landscape

Lieliska attēla kvalitāte, kas iegūta ar kompaktu, vieglu kameru

Jaunākais BIONZ XR™ attēlu apstrādes procesors un klasē vadošais pilnkadra attēla sensors ļauj iegūt smalku objekta detalizētību, izmantojot kompaktu, vieglu kameru. Izmantojot 61,0 efektīvo megapikseļu Exmor R™ CMOS attēla sensoru ar fona izgaismojumu, kas adaptēts no mūsu slavenā modeļa α7R V, tā nodrošina izcilu izšķirtspēju.

 

Image of the Exmor R image sensor

Exmor R attēla sensors

No aizmugures izgaismotā sensora trokšņu samazināšana, bezspraugu mikroshēmas objektīvu konstrukcija, atstarošanās novēršanas optikas pārklājums, sensora priekšā parasti novietotā optiskā zemas gaismas caurlaidības filtra neizmantošana un citas oriģinālās tehnoloģijas nodrošina augstu izšķirtspēju, augstu jutību, niecīgus trokšņus un plašu dinamisko diapazonu.

 

Image of the BIONZ XR image processing engine

BIONZ XR attēla procesors

Ar līdz astoņām reizēm lielāku apstrādes spēju, jaunākais BIONZ XR attēla sensors minimizē apstrādes aizturi, būtiski uzlabojot filmu un fotoattēlu apstrādes iespējas. BIONZ XR attēla procesors ļauj iegūt dabīgas gradācijas, reālistiskas krāsas, niecīgus trokšņus un kopumā augstāku attēlu kvalitāti, saglabājot izvēlnes ātru, nevainojamu reaģētspēju neatkarīgi no reāllaika apstrādes slodzes.

 

Example image of a room with sunlight coming in from the right side

Augsta jutība un augsts dinamiskais diapazons ar niecīgu troksni

Papildus satriecošajai 61,0 megapikseļu izšķirtspējai, Sony uzlabotās sensoru tehnoloģijas ļauj iestatīt fotoattēlu un filmu ierakstes jutības diapazonu no ISO 100 līdz ISO 32000. Zemākā jutībā dinamiskais diapazons ir iespaidīgi plašas 15 pakāpes, tādējādi no tumšām ēnām līdz apgaismotajām zonām tiek iegūta vienmērīga, reālistiska gradācija.

 

Example image showing a close-up portrait of a woman’s face, looking straight at the camera

Pastāvīgi precīza ekspozīcija un krāsu atveide

Jaunākais procesors un autoekspozīcijas algoritms spēj noteikt ādas zonu sejās un atbilstoši regulēt ekspozīciju fotoattēlu un filmu ierakstē. Automātiskā ekspozīcija darbojas precīzi pat no aizmugures apgaismotajās ainās, kad objekta seja ir tumša, pārmērīgi apgaismota tiešā saules gaismā vai objekts nav vērsts tieši pret kameru.

 

Illustration of the image stabilisation unit

Uzlabots iebūvēts 5 asu 7,0 soļu optiskās attēla stabilizācijas mehānisms

Augstas precizitātes stabilizācijas bloks, uzlaboti žiroskopiskie sensori un optimizētie attēla stabilizācijas algoritmi efektīvi nosaka un koriģē kameras svārstības. Iebūvētais 7,0 soļu optiskās attēla stabilizācijas mehānisms sniedz milzīgas priekšrocības, ierakstes laikā turot kameru rokās. Jaunais stabilizācijas algoritms ļauj precīzi noteikt un kontrolēt līdz pat atsevišķu pikseļu līmenim, pilnībā izmantojot sensora 61,0 megapikseļu izšķirtspēju objekta vissmalkāko detaļu atveidei.  [1] Rotācija ap vertikālo asi  [2] Rotācija ap garenvirziena asi  [3] Rotācija ap šķērsvirziena asi

 

Example image showing a city landscape in the early morning

Vairāku kadru ierakste ar pikseļu nobīdi reaģē uz mainīgajiem apstākļiem

Vairāku kadru ierakstē ar pikseļu nobīdi tiek izmantota iebūvēta attēla stabilizācijas sistēma, lai tvertu vairākus attēlus ar pikseļu nobīdi un vēlāk tos datorā apvienotu vienā attēlā ar satriecošu izšķirtspēju. Kombinēto 16 kadru attēlus, kas sastāv no apmēram 240,8 miljoniem pikseļu (19008 x 12672 pikseļi), var izveidot no datiem, kas ir ekvivalenti apmēram 963,2 miljoniem pikseļu.

 

Example image showing sample of Creative Look

Radošais izskats atbalsta dažādus izteiksmes veidus

Radošā izskata (Creative Look) funkcija piedāvā 10 priekšiestatījumus, kurus var izmantot nemainītus vai pārveidotus, lai radītu dažādus “izskatus”, lai kamerā varētu precīzi izveidot fotoattēlu vai filmu noskaņu.

 

Product image showing the anti-flicker shooting menu on the LCD display

Mirgošanas novēršana mākslīgā apgaismojumā

Kad ierakstāt fotoattēlus ar mehānisku aizvaru, mākslīgā apgaismojuma mirgošana tiek automātiski noteikta un attēla tveršanas brīdis tiek pielāgots, lai minimizētu tās efektu. Kad ierakstāt fotoattēlus vai filmas LED apgaismojumā, izmantojot kluso elektronisko aizvaru, maināma aizvara ātruma funkcija samazina biežas mirgošanas radītās problēmas, ļaujot precīzi vadīt aizvara ātrumu.

 

Product image showing the RAW Image selection menu on the LCD display

RAW attēlu izmēru un kvalitātes izvēles iespēja

Bezzuduma RAW attēlu saspiešana nodrošina efektīvu ieraksti bez attēla kvalitātes pasliktināšanās, tādējādi sērijveidā var ierakstīt vairāk attēlu. Atbilstoši pielietojumam var izvēlēties trīs attēla izmērus (L/M/S). M un S izmēriem ir vienāds pikseļu skaits (26M/15M) pilnkadra un APS-C režīmos, tādējādi varat laideni pārslēgt, saglabājot nemainīgu attēla izšķirtspēju. JPEG un HEIF attēliem ir pieejama jauna “Light” attēla kvalitātes iespēja, kurā mazāks attēlu failu izmērs ļauj tos vienkārši kopīgot.

 

Illustration showing the AI processing unit

Procesors ar mākslīgo intelektu nodrošina objektu uzlabotu atpazīšanu

Modelī α7CR ir procesors ar mākslīgo intelektu, lai precīzāk atpazītu objektus un atpazītu plašāku objektu klāstu.

 

Example image showing a portrait of a woman in focus with another woman passing by in foreground bokeh

Cilvēku atpazīšana ar pozas izsekošanu

Modelī α7CR ir procesors ar mākslīgo intelektu, kas izmanto skeleta informāciju un pozas noteikšanas tehnoloģiju, lai ļoti precīzi atpazītu objektu konfigurāciju un kustību, tādējādi vēl precīzāk var atpazīt ne tikai acu stāvokli, bet arī cilvēka ķermeņa un galvas stāvokli. Tādējādi ir iespējams fiksēties un izsekot, piemēram, objektu, kas vērsts prom no kameras vai arī tā seju daļēji aizsedz ķivere vai saulesbrilles.

 

Example image showing subject type (dog) recognisable by the camera’s AI

Plašāka objektu klāsta droša atpazīšana

Procesors ar mākslīgo intelektu atbalsta daudzu objekta tipu atpazīšanu. Dzīvnieku atpazīšanas funkcija tagad atpazīst dažu ganību un maza izmēra dzīvnieku acis, kā arī suņu, kaķu un līdzīgu dzīvnieku acis, galvas un sejas. Putnu atpazīšanas funkcija tagad daudz vienkāršāk nosaka dažādu putnu acis, kā arī sejas un ķermeņus. Pateicoties jaunajam “Dzīvnieks/putns” iestatījumam, nav nepieciešama pārslēgšana. Visi “Automašīna/vilciens” un “Lidmašīna” objekti vai to gals un “Kukainis” objektu galvas tiek atpazītas, kad šie objekti ir izvēlēti.

 

Example image showing a child running in a shaded tunnel

Efektīva reāllaika izsekošana

Kamerai ir uz mākslīgo intelektu bāzēta reāllaika izsekošanas funkcija, ko var aktivēt, norādot objektu un līdz pusei nospiežot aizvara taustiņu. Pēc tam kamera automātiski izsekos objektu, ļaujot lietotājam pievērsties kadrēšanai un attēla kompozīcijai. Būtiski uzlabota objekta atpazīšana, tādējādi nodrošināta uzticamāka izsekošana no funkcijas ieslēgšanas brīža, kas kļuvusi noderīgāka vēl dažādākās ierakstes situācijās.

 

Illustration showing wide and dense distribution of autofocus points

Plaša, augsta blīvuma autofokusēšanās nodrošina objektu tveršanu

Jaunā BIONZ XR procesora milzīgā apstrādes jauda un uzlabotie algoritmi būtiski palielina autofokusēšanās efektivitāti. Līdz 693 augsta blīvuma fāzu noteikšanas punkti aptver apmēram 79% no attēla laukuma, precīzi fokusējoties pat tad, kad objekts aizņem tikai nelielu kadra daļu. Modelim α7CR ir fāzu noteikšanas un kontrasta autofokusēšanās sistēmas, un izceltā fāzu noteikšana nodrošina ātru, stabilu fokusēšanos pat viena attēla AF (AF-S) režīmā.

 

Example images showing the continuous shooting of a car rounding a corner

Nepārtraukta ierakste ar ātrumu līdz 8 kadriem sekundē, izmantojot autofokusēšanās / autoekspozīcijas izsekošanu

Nepārtrauktā ierakste ar autofokusēšanos/autoekspozīciju ir iespējama ar kadru nomaiņas ātrumu līdz 8 kadriem sekundē, izmantojot mehānisko aizvaru, vai 7 kadriem sekundē klusās ierakstes režīmā, ar izsmalcinātu detalizētību tverot pat acumirklīgas kustības vai izteiksmes izmaiņas. BIONZ XR procesora jauda ļauj nepārtraukti ierakstīt vairāk nekā 1000 JPEG formāta attēlu, tādējādi varat iemūžināt visus svarīgos mirkļus. Pat tad, kad veicat ieraksti vai apgriešanu praktiski līdz APS-C, saglabājas 26M izšķirtspēja un augsta attēlu kvalitāte, tādējādi varat, piemēram, nepārtraukti ierakstīt lidojošu putnu attēlus ar autofokusēšanās/autoekspozīcijas izsekošanu.

 

Example image showing video frame grab of meadow landscape

Pilnkadra 4K 60/50p ierakste

Jaunākais BIONZ XR procesors un uzlaboti algoritmi būtiski uzlabo filmas attēla kvalitāti. Jaudīgais procesors nodrošina kadru nomaiņas ātrumu 60/50p, lai plūstošāk un precīzāk tvertu kustību un uzlabotu elastīgākas pēcapstrādes iespējas. Papildus fokusa atbalstam kameras uzlabotais procesors ar mākslīgo intelektu tiek izmantots precīza baltā balansa iegūšanai pat sarežģītās situācijās, kad objekts atrodas ēnā.

 

Example image showing 6K oversampled video frame grab of city landscape

Pārdiskretizēts 6.2K video, ļauj iegūt satriecošus 4K izšķirtspējas attēlus

Pilnkadra un Super 35 mm formātus var izvēlēties 4K izšķirtspējas filmas ierakstei. Pilna informācijas nolasīšana no pikseļiem Super 35 mm režīmā bez grupēšanas ļauj apmēram 2,6 reizes samazināt datu apjomu, kas nepieciešams 4K filmu (QFHD: 3840 x 2160) ierakstei, iegūstot augstas izšķirtspējas, augstas detalizācijas 4K attēlu ar minimizētu muāra efektu un pakāpienveida kontūrām.

 

Example image showing portrait of a woman with S-Cinetone look

S-Cinetone™ ļauj vienkārši radīt īstu kinematogrāfisku efektu

Sony “S-Cinetone” attēla profils nodrošina tādu pašu krāsu atveidi kā augstu novērtētajā “Cinema Line” klāstā ar to precīzāku krāsu atveidi un ādas toņu atainošanu. “S-Cinetone” nodrošina veselīga izskata ādas krāsas dabīgus vidējos toņus, kā arī maigas krāsas un lieliskus izcēlumus. Tādējādi var koncentrēties uz ieraksti, iegūstot kinematogrāfisku efektu bez krāsu korekcijas.

 

Example image showing portrait of a woman sitting, with S-Log3 gamma curve

“Log” ierakste un LUT

Modelim α7CR ir S-Log3 gamma līkne, lai maksimizētu 14+ dinamiskā diapazona pakāpes. Turpmākai pēcapstrādei ir pieejami arī “S-Gamut3” un “S-Gamut3.Cine” krāsu gammas iestatījumi, un lietotāja LUT (meklēšanas tabula) var pielietot, lai priekšskatītu, kā izskatīsies apstrādātie attēli.

 

“Fokusa elpošanas” kompensācija, lai nodrošinātu pastāvīgu skatu leņķi

Šī kompensācija slāpē “fokusa elpošanu” (objektīva skatu leņķa maiņa atbilstoši fokusa izmaiņām) filmu ierakstes laikā. Sony “Clear Image Zoom” tehnoloģija tiek izmantota, lai automātiski saglabātu pastāvīgu skatu leņķi, mainot fokusu ar savietojamiem objektīviem, tādējādi iegūstot stabilākus attēlus. “Fokusa elpošanas” metadatus var izmantot arī elpošanas kompensācijas iespēju paplašināšanai jaunākajā “Catalyst Browse”/ “Catalyst Prepare” programmatūrā pēcapstrādes laikā.

 

Example image showing landscape shot of coastal scene

Lieliska attēla kvalitāte un plašs vizuālais izteiksmīgums

16 bitu RAW video var pārsūtīt uz ārējo ierakstes ierīci, izmantojot HDMI kabeli, kad veicat XAVC HS 4K, XAVC S 4K vai XAVC S-I 4K ieraksti iekšējās atmiņas kartē. Pieejama arī starpniekfailu ierakstes funkcija. Video ar 10 bitu dziļumu un 4:2:2 krāsu iztveršanu var ierakstīt iekšējā atmiņā, izmantojot “Long GOP” vai “Intraka” saspiešanu, iegūstot dabīgākas gradācijas un lielāku montāžas brīvību. HLG (Hybrid Log Gamma) attēla profila priekšiestatījums atbalsta BT.2020 krāsu telpu ar 10 bitu dziļumu, iegūstot laidenas, dabīgas gradācijas.

 

Usage image showing user shooting video hand-held with telephoto lens mounted

Aktīvais režīms nodrošina attēla stabilizāciju, kad veicat filmas ieraksti, turot kameru rokās.

Aktīvā režīmā darbojas precīzas stabilizācijas bloks, uzlaboti žiroskopiskie sensori un optimizēts attēla stabilizācijas algoritms filmu ierakstei. Kameras svārstības tiek precīzi noteiktas, un algoritms kontrolē optiskās stabilizācijas sistēmu ļoti vienmērīgai, stabilai filmas ierakstei. Turklāt savietojami objektīvi ar iebūvētu attēla stabilizāciju sinhronizējas ar korpusu, lai nodrošinātu ļoti efektīvu vadību, stabilu kadrēšanu un vienmērīgu attēlu ieraksti, turot kameru rokās.

 

Example image showing subject with tracking frame superimposed

Reāllaika izsekošana atbalsta arī fokusēšanos filmas ierakstes laikā

Reāllaika izsekošana, kas balstās uz mākslīgo intelektu, būtiski uzlabo reāllaika izsekošanu, piedāvājot automātisku atpazīšanu, izsekošanu un fokusēšanos uz konkrētā objekta acīm. Pielāgojuma taustiņu, kas piešķirts [Tracking-On] vai [Tracking-On Hold], var izmantot izvēlētā objekta pagaidu izsekošanai neatkarīgi no objekta stāvokļa kadrā un fokusa zonas iestatījuma.

 

Usage images showing user attaching grip extension, and shooting hand-held with telephoto lens mounted

Komplektā iekļauts roktura pagarinājums

Komplektā iekļautais roktura pagarinājums labākai satverei nodrošina maksimālu komfortu un minimālu nogurumu ilgstošas ierakstes laikā pat tad, ja izmantojat smagus objektīvus ar lielu diafragmas apertūru vai teleobjektīvus. Pagarinājums netraucē akumulatora nomaiņu vai statīva piestiprināšanu. Pagarinājumu var neizmantot parastā ierakstē un ērtākai lietošanai piestiprināt tad, kad ilgstoši ierakstāt ar lielu objektīvu.

 

Illustrations showing viewfinder interior and viewfinder close-up

XGA OLED skatumeklētājs ar apmēram 2,36 miljonu punktu izšķirtspēju

XGA OLED elektroniskais skatumeklētājs ar 2,36 miljonu punktu (aptuveni) izšķirtspēju un 0,70x palielinājumu nodrošina augstu izšķirtspēju un kontrastu. Skatumeklētāja spilgtums ir apmēram tāds pats kā modelim α7R V, nodrošinot spilgtu, skaidru, vieglu redzamību. Fotoattēlu ierakstes laikā [Finder Frame Rate] var iestatīt uz [Standard (60 fps)] vai [Fast (120 fps)], iegūstot vienmērīgu attēlu skatumeklētājā ar minimālu izplūšanu kustības laikā.

 

Product images illustrating LCD panel movement, and showing user’s finger operating touch screen

Dažādos leņķos regulējamais monitors un skārienjutīga izvēlne sniedz lielāku ierakstes brīvību

Dažādos leņķos regulējamais LCD monitors ļauj veikt kadrēšanu no jebkura stāvokļa vai rakursa gan fotoattēlu, gan filmu ierakstē. Izvēlni un funkciju izvēlnes var darbināt ar pieskārienu. Ilgi nospiežot izvēlnes elementus vai nospiežot “Delete” (izdzēst) taustiņu, varat bieži izmantotās funkcijas vai iestatījumus reģistrēt izvēlnē “My Menu” (mana izvēlne), tādējādi varat efektīvi izsaukt visbiežāk lietotās funkcijas un iestatījumus.

 

Illustration showing exploded view of magnesium alloy frame parts

Izturīga magnija sakausējuma šasija

Viegls, ļoti stingrs magnija sakausējums, ko izmanto kameras augšējam vākam, priekšējam vākam, iekšējam rāmim un aizmugurējam rāmim, nodrošina kameras uzticamu darbību sarežģītos profesionālos apstākļos.

 

Usage image showing a user transferring images from the camera to a smartphone

Vienkārša, stabila pārsūtīšana uz viedtālruni

Būtiski uzlabota savienojuma stabilitāte, pārsūtot attēlus no kameras uz “Creators’ App” mobilo lietotni viedtālrunī. Datu pārsūtīšana turpinās fonā pat tad, ja viedtālruņa displejs ir miega režīmā vai palaista cita lietotne. Ievērojami uzlabots viss process no ierakstes līdz kopīgošanai.

 

Usage image showing a user live streaming with the camera standing on the extension grip stand

Vienkārša tiešraides straumēšana augstā kvalitātē

Ar USB kabeli pieslēdzot pie datora vai viedtālruņa, α7CR kamera var darboties kā 4K (2160p) tīmekļkamera. Objektīvus ar lielu diafragmas apertūru, šauru lauka dziļumu un bokē efektu var izmantot unikālu attēlu iegūšanā. Tiešsaistes apspriedēm un reāllaika straumēšanai var lieliski izmantot uzlabotas autofokusēšanās funkcijas, piemēram, autofokusēšanos pēc acīm.

 

Komplektācija

  • Uzlādējams akumulators NP-FZ100
  • Plecu siksna
  • Korpusa vāciņš
  • Hot-shoe vāciņš
  • Roktura pagarinājums

Specifikācija

Saderība
Objektīva saderība
Sony E-bajonete
Procesors
Attēla apstrādes procesors
BIONZ XR
Attēla sensors
Sensora izmērs
35mm (Pilna kadra)
Attēla malu attiecība
3:2
Pikseļu skaits
61Mpix
Sensora veids
Exmor R CMOS
Pretputekļu sistēma
Jā (antistatiskais optiskā filtra pārklājums un sensora maiņas mehānisms)
Sensora stabilizācija
Ir
Stabilizācijas kompensācijas efekts
7 soļi
Foto un video ieraksts
Attēlu formāti
JPEG
RAW
14Bit RAW
Nepārtraukta foto kadru uzņemšana
8 kadri sekundē
Video ieraksta izšķirtspēja
4K (3840 x 2160) 60 kadri/s
4K (3840 x 2160) 50 kadri/s
4K (3840 x 2160) 30 kadri/s
4K (3840 x 2160) 25 kadri/s
4K (3840 x 2160) 24 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 120 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 100 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 60 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 50 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 30 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 25 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 24 kadri/s
Video failu ierakstu formāti
XAVC S-I
XAVC S
XAVC HS
Video saspiešanas formāts
XAVC S: MPEG-4 AVC/H.264
XAVC HS: MPEG-H HEVC/H.265
Skaņas ieraksta formāti
LPCM 24 bits, 48 kHz, 4 kanālu
LPCM 16 bits, 48 kHz, 2 kanālu
LPCM 24 bits, 48 kHz, 2 kanālu
Videoieraksta krāsu profili
S-Log3
S Cinetone
HLG
S-Gamut3.Cine
S-Gamut3
Videoieraksta funkcijas
Proxy ieraksts
TC/UB (Time Code un User Bit)
RAW Output (HDMI)
Fokusa sistēma
Fokusēšanas veids
Fast Hybrid AF (phase-detection AF / contrast-detection AF)
Kontrasta noteikšanas autofokuss
Ir punkti
Fāzes nobīdes autofokuss
Ir (693) punkti
Fokusa režīmi
AF-S (viena kadra autofokuss)
AF-A (automātisks autofokuss)
AF-C (nepārtraukts autofokuss)
DMF (tiešs manuālais fokuss)
Manuālais fokuss
Acs atpazīšanas autofokusa režīms (foto)
Cilvēks (labās/kreisās acs izvēle)
Dzīvnieks (labās/kreisās acs izvēle)
Acs atpazīšanas autofokusa režīms (video)
Cilvēks (labās/kreisās acs izvēle)
Dzīvnieks (labās/kreisās acs izvēle)
Ekspozīcija
Ekspozīcijas veids
1200 zonu novērtējums
Ekspozīcijas mērīšanas režīms
Multisegmentu
Centrā svērta
Punkta (standarta/liela)
Visa ekrāna vidējais rādītājs
Pēc spilgtākā apgabala
Mērīšanas jutība
EV-3–EV20 (pie ISO100 ekvivalenta ar f/2.0 objektīvu)
Ekspozīcijas kompensācija
+/- 5,0 EV (atlasāmi 1/3 EV vai 1/2 EV soļi)
ISO jūtība (foto)
ISO 100-32000 (ISO 50-102400 paplašinātā režīmā)
ISO jūtība (video)
ISO 100-32000
Ekspozīcijas režīmi (video)
(Auto) Inteliģentais automātiskais režīms
(P) Programmējams automātiskais režīms
(A) Diafragmas prioritāte
(S) Aizvara prioritāte
(M) Manuālā ekspozīcija
Elastīgs ekspozīcijas režīms
Ekspozīcijas režīmi (foto)
(Auto) Inteliģentais automātiskais režīms
(P) Programmējams automātiskais režīms
(A) Diafragmas prioritāte
(S) Aizvara prioritāte
(M) Manuālā ekspozīcija
Ekspozīcijas režīmi lēna un ātra kustībā
(Auto) Inteliģentais automātiskais režīms
(P) Programmējams automātiskais režīms
(A) Diafragmas prioritāte
(S) Aizvara prioritāte
(M) Manuālā ekspozīcija
Elastīgs ekspozīcijas režīms
Mirgošanas slāpēšana
Ir
Slēdzis
Slēdža ātrums
30 - 1/4000sek
Slēdzis bez skaņas
Ir
Zibspuldzes sinhronizācijas ātrums
1/160 sek
Slēdža tips
Mehāniskais slēdzis
Elektroniskais slēdzis
Zibspuldze
Iebūvēta zibspuldze
Nav
Zibspuldzes kompensācija
+/-3,0 EV (pārslēdzams starp 1/3 un 1/2 EV soļiem)
Zibspuldzes vadība
TTL priekšzibspuldzes mērīšana
Ekrāna parametri
Ekrāna veids
TFT
Punktu skaits
1036800 punkti
Ekrāna izmērs (cm)
7.5cm
Skārienjutīgs ekrāns
Ir
Atlokāms LCD ekrāns
(Atvēršanas leņķis: 176°,Rotācijas leņķis: 270°)
Skatu meklētājs
Skatu meklētāja veids
1.0 cm (0.39 type) elektroniskais skatu meklētājs (XGA OLED)
Punktu skaits
2359296 punkti
Palielinājums
Apm. 0,70x (ar 50 mm objektīvu bezgalībā, -1m-1)
Skatu meklētāja maksimālais kadru ātrums
120 kadri/s
Atmiņa
Iespēja ievietot divas atmiņas kartes
Nav
Pirmā slota saderība
SD (UHS-I)
SD (UHS-II)
SDHC (UHS-I)
SDHC (UHS-II)
SDXC (UHS-I)
SDXC (UHS-II)
Audio ieraksta parametri
Iebūvēts mikrofons
Ir, stereo
Pieslēgumi
USB tips
Type-C
Type-C (DC IN)
Mikrofona ieeja (3.5 mm)
Ir
HDMI izejas
1 (micro HDMI)
Multi Interface Shoe pieslēgvieta
Ir
Austiņu pieslēgvieta
3.5mm
Bezvadu pieslēgumi
Bluetooth
Ir (Bluetooth v. 4.2)
Wi-Fi
Ir
Energo pārvalde un ekonomija
Akumulators
NP-FZ100
Akumulatora darbības laiks video režīmā (CIPA standarts)
100min
Akumulatora darbības laiks foto režīmā (CIPA standarts)
530 kadri
USB barošanas avots
Ir
Iekšējā akumulatora uzlāde
Ir
Akumulatora darbības temperatūra
(0° - 40°)
Vispārējie parametri
Krāsa
Melna
Pieejamās valodas
Angļu
Krievu
u.c.
Izmērs un svars
Svars
430 grami
Izmēri (A x P x DZ)
7.11 x 12.4 x 5.86cm

Saistītās preces

Filtri

SmallRig 4074 NP-FZ100 Akumulators

Saņem rīt no 10:00

39
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt