Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Sony ILCE-7CM2 E-mount pilna kadra fotokamera + 28-60mm objektīvs
ILCE-7CM2L/S

2719
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

Saņem rīt no 10:00

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Pasūti šodien un saņem otrdien no 10:00

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti šodien un saņem otrdien no 10:00

Priekšrocības

  • Pilnkadra sensors
  • Sensora stabilizācija
  • Procesors: BIONZ XR
  • Acs autofokuss

Preces apraksts

Vispārēja informācija

 

Image of the Exmor R image sensor

33,0 megapikseļu pilnkadra CMOS sensors

Nodrošinot lielisku fotoattēlu un filmu attēla kvalitāti, α7C II modeļa 33,0 megapikseļu Exmor R™ CMOS attēla sensors sniedz būtisku uzlabojumu, salīdzinot ar iepriekšējo modeli. Uzlabotu autofokusēšanos un trokšņu samazināšanu atbalsta iespaidīgi platais 15 soļu dinamiskais diapazons.

 

Image of the BIONZ XR

Uzlabotais BIONZ XR™ procesors

Uzlabotais BIONZ XR procesors nodrošina līdz astoņu reižu lielāku apstrādes jaudu salīdzinājumā ar iepriekšējo modeli. Tas minimizē apstrādes aizturi, uzlabojot filmu un fotoattēlu apstrādes iespējas, iegūstot dabīgas gradācijas, reālistiskas krāsas, niecīgus trokšņus, augstāku attēlu kvalitāti un ātru izvēlnes reaģētspēju.

 

Product image of the AI processing unit

Procesors ar mākslīgo intelektu nodrošina objektu uzlabotu atpazīšanu

Modelī α7C II ir procesors ar mākslīgo intelektu, kas spēj apstrādāt lielu datu apjomu, ļaujot precīzāk atpazīt objektus un atpazīt plašāku objektu klāstu.

 

Example image of a portrait of a man

Pastāvīgi precīza ekspozīcija un krāsu atveide

Jaunais lieljaudas BIONZ XR procesors un uzlabotais autoekspozīcijas algoritms spēj noteikt ādas zonu sejās un atbilstoši regulēt ekspozīciju fotoattēlu un filmu ierakstē. Šādi tiek panākta pastāvīga ekspozīcijas vadība pat sarežģītos ierakstes apstākļos, kad objekts ir apgaismots no aizmugures, atrodas ēnā, pārmērīgi apgaismots tiešā saules gaismā vai nav vērsts tieši pret kameru. Turklāt iegūst dabīgākus cilvēka ādas toņus, kā arī debess un lapotnes krāsas.

 

Example images of Creative Look: SH, FL, VV2, BW

Īstenojiet savas idejas ar radošā izskata funkciju 

Ar radošā izskata (Creative Look) funkciju, kas piedāvā 10 pielāgojamus priekšiestatījumus, iestatiet vizuālo noskaņojumu, lai pasauli varētu iemūžināt tā, kā vēlaties. Šos priekšiestatījumus lietotājs var izmantot nemainīgus vai pielāgot astoņus parametrus, tostarp, kontrastu, piesātinājumu un ēnas, tādējādi varat kamerā radīt uzreiz kopīgojamus fotoattēlus un filmas, neveicot pēcapstrādi. Pielāgotos radošā izskata iestatījumus var saglabāt kā pielāgotās radošās opcijas, lai tās izmantotu vēlāk. 

 

Camera LCD display screen: RAW Image selection screen

RAW attēlu izmēru un kvalitātes izvēles iespēja 

Bezzuduma RAW attēlu saspiešana nodrošina mazāku failu efektīvu saspiešanu bez attēla kvalitātes pasliktināšanās, tādējādi kamerā var sērijveidā ierakstīt līdz 27 kadriem. Pastāv trīs attēlu izmēri, kas saspiesti bez zudumiem, noderīgi jebkādam lietojumam, savukārt JPEG un HEIF attēliem ir paredzēta jauna “Light” attēla kvalitātes iespēja, kas rada mazāk datu. 

 

Clipped example image of a man from footage with S-Cinetone applied

S-Cinetone™ nodrošina kinematogrāfisku izskatu

“S-Cinetone” attēla profils, kurā tiek izmantota tāda pati krāsu atveides tehnoloģija kā augstu novērtētajā Sony “Cinema Line” klāstā, nodrošina veselīga izskata ādas krāsas dabīgus vidējos toņus, kā arī maigas krāsas un lieliskus izcēlumus.

 

Clipped example image of dusk scenery shot in 4:2:2 10bit

Uzlabota video ar 10 bitu dziļumu un 4:2:2 krāsu iztveršanu kodēšana

Izmantojot “Long GOP” vai “All-Intra” saspiešanu, kamerā ir pieejama 10 bitu ierakste ar 4:2:2 krāsu iztveršanu, tādējādi montāžas un krāsu korekcijas laikā var iegūt vienmērīgas, dabīgas gradācijas.

 

Example image: the left half shows the log image, and the right half shows the graded image

“Log” ierakste ar LUT priekšskatījumu

Modelim α7C II ir “S-Log3” gamma līkne, kas izceļ gradāciju pārejā no ēnām līdz pustoņiem (18% pelēkā), iegūstot līdz pat 14+ dinamiskā diapazona pakāpēm. Pieejami arī “S-Gamut3” un “S-Gamut3.Cine” krāsu gammas iestatījumi. Kameras monitora attēlam var arī izmantot pielāgotu LUT (meklēšanas tabula), kamēr ierakstāt ar “Log” gamma līkni, tādējādi var sākotnēji apskatīt ierakstu, kā tas izskatīsies pēc apstrādes.

 

Clipped image from footage of a person walking

Pilna informācijas nolasīšana no pikseļiem bez grupēšanas 4K filmām

Pateicoties pilnas informācijas nolasīšanas iespējai no pikseļiem, vieglais modelis α7C II var ierakstīt izcilas izšķirtspējas un kvalitātes 4K filmas, nodrošinot dabīgas gradācijas un skaistu krāsu atveidi. Super 35mm režīmā var ierakstīt 4K formāta video ar kadru nomaiņas ātrumu 60p/50p, tādējādi plūstoši un dabīgi izskatās pat objekti, kas ātri pārvietojas.

 

Example image of a full body portrait of a woman

Cilvēka pozas novērtēšana, lai precīzāk atpazītu objektu

Izmantojot inovatīvo procesoru ar mākslīgo intelektu, kamera α7C II var precīzi atpazīt cilvēka kustību. Cilvēka pozu novērtēšanas tehnoloģija atpazīst ne tikai acis, bet arī precīzi nosaka ķermeņa un galvas pozas, tādējādi ir iespējams fiksēties un izsekot objektu, kas vērsts prom no kameras vai tā seja ir daļēji aizsegta.

 

Example image of a recognisable subject, a train

Plašāka objektu klāsta droša atpazīšana

Kamerai α7C II ir jaudīgs procesors ar mākslīgo intelektu, kas spēj atpazīt cilvēkus, dzīvniekus, putnus, kukaiņus, automašīnas/vilcienus un lidmašīnas. Dzīvnieku atpazīšanas funkcija tagad atpazīst dažu ganību un maza izmēra dzīvnieku acis, kā arī suņu, kaķu un līdzīgu dzīvnieku acis un galvas. Tā spēj atpazīt šos dzīvniekus pat tad, kad viņu acis ir aizsegtas. Kamera spēj atpazīt arī putnus, nosakot dažādu putnu acis, kā arī atpazīstot putnu galvas un ķermeņus.  

 

Example image of a crowd of people with the man in the midground in focus

Efektīva reāllaika izsekošana

Kamerā α7C II ir būtiski uzlabota objekta atpazīšanas iespēja, tādējādi kamera nevainojami darbojas dažādākās ierakstes situācijās. Norādiet objektu un līdz pusei nospiediet aizvara taustiņu, lai kamera sāktu izsekošanu, bet paši varēsiet pievērsties kadrēšanai un attēla kompozīcijai.

 

Example cropped image of a man walking downstairs, next to the original full body portrait image

Filmām paredzētā automātiskā kadrēšana, kuras pamatā ir mākslīgais intelekts

Izmantojot objekta atpazīšanas tehnoloģiju, kuras pamatā ir mākslīgais intelekts, automātiskās kadrēšanas funkcija automātiski apgriež kadru, lai filmu ierakstes laikā nodrošinātu optimālu kadrēšanu. Pat tad, ja kamera ir uzstādīta uz statīva, kadrēšana tiek pastāvīgi pielāgota, tādējādi ierakstītais materiāls izskatās tā, ir kā objektam būtu sekojis kameras operators. Precīza izsekošana ir iespējama pat tad, ja kameru darbina attālināti, viedtālrunī izmantojot “Creators’ App” lietotni.

 

Example image of a woman in the background in focus and a man close to the camera in the foreground out of focus

“Fokusa elpošanas” kompensācija, lai nodrošinātu pastāvīgu skatu leņķi fokusēšanās laikā

Ja elpošanas kompensācijas funkcija ir ieslēgta, kamera α7C II izmanto Sony oriģinālo “Clear Image Zoom” tehnoloģiju, lai noslāpētu “fokusa elpošanu”, nodrošinot fokusēšanās objekta maiņu un pārfokusēšanos profesionālā kvalitātē. “Fokusa elpošanas” metadatus var izmantot arī elpošanas kompensācijas iespēju paplašināšanai jaunākajā “Catalyst Browse”/ “Catalyst Prepare Plugin” programmatūrā pēcapstrādes laikā. 

 

Usage image of a man holding the camera to film another man in an outdoor setting

Aktīvais režīms nodrošina attēla stabilizāciju, kad veicat filmas ieraksti, turot kameru rokās.

Filmu ierakste, turot kameru rokās, kļuvusi vēl plūstošāka ar α7C II aktīvo režīmu, kas uzlabo attēla stabilizāciju. Augstas precizitātes attēla stabilizācijas bloks, uzlaboti žiroskopiskie sensori un optimizētais attēla stabilizācijas algoritms kopā nodrošina vienmērīgu, stabilu filmas ieraksti.  Papildus kamerā iebūvētajai stabilizācijai savietojamie objektīvi ar pašu iebūvēto attēla stabilizāciju saskaņoti darbojas ar kameras korpusu, lai panāktu ļoti efektīvu vadību un stabilāku ieraksti pat iešanas laikā.

 

Illustration of the image stabilisation unit

Uzlabots 5 asu 7,0 soļu optiskās attēla stabilizācijas mehānisms

Fotoattēlus var vēl labāk ierakstīt, turot kameru rokās, pateicoties α7C II augstas precizitātes attēla stabilizācijas blokam, uzlabotajiem žiroskopiskajiem sensoriem un optimizētajiem attēla stabilizācijas algoritmiem, kas efektīvi koriģē kameras svārstības, panākot 7,0 soļu stabilizāciju. Savietojamie objektīvi ar iebūvēto attēla stabilizāciju un uzlaboto korpusa un objektīva sinhronizāciju ļauj iegūt vēl stabilāku kadrēšanu.  [1] Rotācija ap vertikālo asi  [2] Rotācija ap garenvirziena asi  [3] Rotācija ap šķērsvirziena asi

 

Clipped image from footage of a person walking

Plaša, augsta blīvuma autofokusēšanās nodrošina ātrumu un precizitāti

Kamerai α7C II ir būtiski uzlabota autofokusēšanās, pateicoties BIONZ XR procesora milzīgajam apstrādes ātrumam un jaudai, kā arī uzlabotajiem algoritmiem. Tajā izmanto līdz 759 augsta blīvuma fāzu noteikšanas punktus, kas aptver apmēram 94% no attēla laukuma, fotoattēlu ierakstes laikā ļaujot atpazīt objektu pat tad, kad tas aizņem tikai nelielu kadra daļu. 

 

Example image of a man running up the stairs

Nepārtraukta fotoattēlu ierakste ar ātrumu līdz 10 kadriem sekundē, izmantojot autofokusēšanās / autoekspozīcijas izsekošanu

Modeļa α7C II mehāniskais un elektroniskais aizvars ļauj veikt nepārtrauktu ieraksti ar kadru nomaiņas ātrumu līdz 10 kadriem sekundē vai tiešraides režīmā līdz 8 kadriem sekundē, tādējādi varat vieglāk tvert fotogēniskākos brīžus un sejas izteiksmes pat tad, ja objekti pārvietojas.

 

Example image of a portrait of a man in a dark setting

Precīza autofokusēšanās vājā EV -4,0 apgaismojumā

Jaunākie algoritmi ļauj panākt modeļa α7C II augstu autofokusēšanās precizitāti līdz pat apgaismojuma līmenim EV -4,0 AF-S režīmā (ekvivalents ISO 100, F2.0 objektīvs). Turklāt fokusa prioritātes režīms nodrošina uzticamāku autofokusēšanos vājā apgaismojumā vai tad, kad izmantojat mazāku diafragmas apertūru. 

 

Illustration showing footage being transferred from the camera to computer software

Metadati atvieglo montāžas procesu

Ierakstā iegultos metadatus var izmantot ar Sony “Catalyst Browse”,“Catalyst Prepare”, “Catalyst Prepare Plugin” programmatūru, būtiski paātrinot pēcapstrādi, nodrošinot precīzāku korekciju montāžas laikā, tādējādi darba process kļūst efektīvāks. Klipiem ierakstes laikā vai pēc ierakstes var pievienot atzīmes, lai atzīmētu iecienītākos kadrus vai ainas, tādējādi varēsiet ātri atrast nepieciešamo, atskaņojot kamerā vai montējot ar savietojamu programmatūru.

 

Illustration of the viewfinder interior and a viewfinder close-up

XGA OLED elektroniskais skatumeklētājs ar 2,36 miljonu punktu (apm.) izšķirtspēju

XGA OLED elektroniskais skatumeklētājs ar 2,36 miljonu punktu (apm.) izšķirtspēju un 0,70x palielinājumu nodrošina augstu izšķirtspēju un kontrastu skaidrai pārlūkošanai pat spilgtā saules gaismā. Kadru nomaiņas ātrumu skatumeklētājā var iestatīt uz [High] (120 kadri sekundē) — divreiz lielāku par normālo ātrumu — lai skatumeklētājā iegūtu vienmērīgu attēlu ar minimālu izplūšanu kustības laikā, kad izsekojat un ierakstāt kustīgus objektus.

 

Close-up product image of camera top dials

Vienmērīgai, efektīvai ierakstei paredzētie vadības elementi

Modelim α7C II ir jauns fotoattēlu/filmu/palēnināšanas un paātrināšanas (Still/Movie/S&Q) vadības ritenis ātrai, neatkarīgai izvēlei. Tas parocīgi atrodas blakus režīma ritenim, ko var izmantot ekspozīcijas režīma un citu galveno iestatījumu izvēlei katram ierakstes režīmam.

 

Usage image of a finger touching the LCD panel of the camera

Intuitīvas skārienvadības izvēlnes

Pavelkot ar pirkstu no ierakstes displeja kreisās vai labās malas uz vidu, parādās skārienjutīgās ikonas, kas ļauj ātri mainīt ierakstes režīmu un veikt citus iestatījumus. Pavelkot monitora displejā uz augšu, var atainot arī funkcijas (Fn) izvēlni. Piešķiriet funkciju izvēlnei bieži izmantotos fotoattēlu un filmu parametrus, lai tiem piekļūtu, vienkārši pavelkot. Ilgāk nospiediet ikonu displejā, lai pārietu pie saistītajiem pielāgotajiem iestatījumiem.

 

Product image of the vari-angle monitor

Monitors ar maināmu pozicionēšanas leņķi uzlabo ierakstes iespējas

Sānā atveramais, dažādos leņķos iestatāmais monitors piedāvā lieliskas pozicionēšanas un kadrēšanas iespējas, gan turot kameru rokās, gan uzstādītu uz stabilizatora. Tas sniedz milzīgas priekšrocības sarežģītās profesionālās vidēs, kur jāveic ierakste ļoti zemu virs zemes vai citi ieraksti. Lielajam 3,0 tipa skārienjutīgajam panelim ar malu attiecību 3:2 ir 1,03 miljonu punktu (apm.) izšķirtspēja, tādējādi tas ir pietiekami spilgts, lai spilgtā gaismā ārpus telpām to varētu skaidri un parocīgi pārlūkot.

 

Product image of magnesium parts

Izturīga magnija sakausējuma šasija

Modeli α7C II, kas paredzēts drošai darbībai profesionālā vidē, aizsargā viegls, ļoti stingrs magnija sakausējums, ko izmanto kameras augšējam vākam, priekšējam vākam, iekšējam rāmim un aizmugurējam rāmim.

 

Product image showing parts that support dust and moisture-proofing

Pret putekļiem un mitrumu izturīgs korpuss

Modeļa α7C II kamerai ap visām sevišķi svarīgajām pogām un vadības riteņiem ir hermētisks blīvējums, savukārt papildu aizsardzību nodrošina visu korpusa šuvju “izciļņa-iedobuma” tipa struktūra, nodrošinot lielisku aizsardzību pret putekļiem un mitrumu sarežģītos apstākļos ārpus telpām.

 

Product image of the camera front with sensor shutter closed

Attēla sensora aizsardzības sistēma pret putekļiem

Kamera ir aprīkota ar aizsardzības sistēmu pret putekļiem: ar antistatisko pārklājumu uz optiskā filtra un attēla sensora nobīdes mehānismu. Turklāt paredzēta aizvara aizvēršanas funkcija, kad barošana ir izslēgta, tādējādi attēla sensoru aizsargā no putekļiem un svešķermeņiem objektīva nomaiņas laikā.

 

Usage image of a man transferring photos to a smartphone from the camera

Stabila pieslēgšana viedtālrunim

Būtiski uzlabota savienojuma stabilitāte, pārsūtot attēlus no kameras uz “Creators’ App” mobilo lietotni viedtālrunī. Datu pārsūtīšana turpinās fonā pat tad, ja viedtālruņa displejs ir miega režīmā vai palaista cita lietotne. Ievērojami uzlabots viss process no ierakstes līdz kopīgošanai.

 

Usage image of a woman live streaming with the camera

Tiešraidē straumējiet augstas kvalitātes saturu

Ar USB kabeli pieslēdzot pie datora vai viedtālruņa, α7C II kamera var darboties kā 4K (2160p) tīmekļkamera. Objektīvus ar lielu diafragmas apertūru, šauru lauka dziļumu un bokē efektu var izmantot brīnišķīgu unikālu attēlu iegūšanā, savukārt tiešsaistes apspriedēm un reāllaika straumēšanai ir lieliski piemērotas uzlabotas autofokusēšanās funkcijas, piemēram, autofokusēšanos pēc acīm.

 

Komplektācija

SEL2860 objektīvs
Uzlādējams akumulators NP-FZ100
Plecu siksna
Korpusa vāciņš
Hot-shoe vāciņš
Objektīva vāciņš
Objektīva aizmugurējais vāciņš

Specifikācija

Saderība
Objektīva saderība
Sony E-bajonete
Procesors
Attēla apstrādes procesors
BIONZ XR
Attēla sensors
Sensora izmērs
35mm (Pilna kadra)
Attēla malu attiecība
3:2
Pikseļu skaits
33Mpix
Sensora veids
Exmor R CMOS
Pretputekļu sistēma
Jā (antistatiskais optiskā filtra pārklājums un sensora maiņas mehānisms)
Sensora stabilizācija
Ir
Stabilizācijas kompensācijas efekts
7 soļi
Foto un video ieraksts
Attēlu formāti
JPEG
RAW
14Bit RAW
Nepārtraukta foto kadru uzņemšana
10 kadri sekundē
Video ieraksta izšķirtspēja
4K (3840 x 2160) 60 kadri/s
4K (3840 x 2160) 50 kadri/s
4K (3840 x 2160) 30 kadri/s
4K (3840 x 2160) 25 kadri/s
4K (3840 x 2160) 24 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 60 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 50 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 30 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 25 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 24 kadri/s
Video failu ierakstu formāti
XAVC S-I
XAVC S
XAVC HS
Video saspiešanas formāts
XAVC S: MPEG-4 AVC/H.264
XAVC HS: MPEG-H HEVC/H.265
Skaņas ieraksta formāti
LPCM 24 bits, 48 kHz, 4 kanālu
LPCM 16 bits, 48 kHz, 2 kanālu
LPCM 24 bits, 48 kHz, 2 kanālu
Videoieraksta krāsu profili
S-Log3
S Cinetone
S-Gamut3.Cine
S-Gamut3
Videoieraksta funkcijas
Proxy ieraksts
TC/UB (Time Code un User Bit)
Fokusa sistēma
Fokusēšanas veids
Fast Hybrid AF (phase-detection AF / contrast-detection AF)
Kontrasta noteikšanas autofokuss
Ir punkti
Fāzes nobīdes autofokuss
Ir (759) punkti
Fokusa režīmi
AF-S (viena kadra autofokuss)
AF-A (automātisks autofokuss)
AF-C (nepārtraukts autofokuss)
DMF (tiešs manuālais fokuss)
Manuālais fokuss
Acs atpazīšanas autofokusa režīms (foto)
Cilvēks (labās/kreisās acs izvēle)
Dzīvnieks (labās/kreisās acs izvēle)
Putns (labās/kreisās acs izvēle)
Kukaiņi
Automašīnas
Vilcieni
Līdmašīna
Acs atpazīšanas autofokusa režīms (video)
Cilvēks (labās/kreisās acs izvēle)
Ekspozīcija
Ekspozīcijas veids
1200 zonu novērtējums
Ekspozīcijas mērīšanas režīms
Multisegmentu
Centrā svērta
Punkta (standarta/liela)
Visa ekrāna vidējais rādītājs
Pēc spilgtākā apgabala
Mērīšanas jutība
EV-3–EV20 (pie ISO100 ekvivalenta ar f/2.0 objektīvu)
Ekspozīcijas kompensācija
+/- 5,0 EV (atlasāmi 1/3 EV vai 1/2 EV soļi)
ISO jūtība (foto)
ISO 100-51200 (ISO 50-204800 paplašinātā režīmā)
ISO jūtība (video)
ISO 100-51 200 (ISO 50-204 800 paplašinātā režīmā)
Ekspozīcijas režīmi (video)
(Auto) Inteliģentais automātiskais režīms
(P) Programmējams automātiskais režīms
(A) Diafragmas prioritāte
(S) Aizvara prioritāte
(M) Manuālā ekspozīcija
Elastīgs ekspozīcijas režīms
Ekspozīcijas režīmi (foto)
(Auto) Inteliģentais automātiskais režīms
(P) Programmējams automātiskais režīms
(A) Diafragmas prioritāte
(S) Aizvara prioritāte
(M) Manuālā ekspozīcija
Ekspozīcijas režīmi lēna un ātra kustībā
(Auto) Inteliģentais automātiskais režīms
(P) Programmējams automātiskais režīms
(A) Diafragmas prioritāte
(S) Aizvara prioritāte
(M) Manuālā ekspozīcija
Elastīgs ekspozīcijas režīms
Mirgošanas slāpēšana
Ir
Slēdzis
Slēdža ātrums
30 - 1/4000sek
Slēdzis bez skaņas
Ir
Zibspuldzes sinhronizācijas ātrums
1/160 sek
Slēdža tips
Mehāniskais slēdzis
Elektroniskais slēdzis
Zibspuldze
Iebūvēta zibspuldze
Nav
Zibspuldzes kompensācija
+/-3,0 EV (pārslēdzams starp 1/3 un 1/2 EV soļiem)
Zibspuldzes vadība
TTL priekšzibspuldzes mērīšana
Ekrāna parametri
Ekrāna veids
TFT
Punktu skaits
1036800 punkti
Ekrāna izmērs (cm)
7.5cm
Skārienjutīgs ekrāns
Ir
Atlokāms LCD ekrāns
(Atvēršanas leņķis: 176°,Rotācijas leņķis: 270°)
Skatu meklētājs
Skatu meklētāja veids
1.0 cm (0.39 type) elektroniskais skatu meklētājs (XGA OLED)
Punktu skaits
2359296 punkti
Palielinājums
Apm. 0,70x (ar 50 mm objektīvu bezgalībā, -1m-1)
Skatu meklētāja maksimālais kadru ātrums
120 kadri/s
Atmiņa
Iespēja ievietot divas atmiņas kartes
Nav
Pirmā slota saderība
SD (UHS-I)
SD (UHS-II)
SDHC (UHS-I)
SDHC (UHS-II)
SDXC (UHS-I)
SDXC (UHS-II)
Audio ieraksta parametri
Iebūvēts mikrofons
Ir, stereo
Pieslēgumi
USB tips
Type-C
Type-C (DC IN)
Mikrofona ieeja (3.5 mm)
Ir
HDMI izejas
1 (micro HDMI)
Multi Interface Shoe pieslēgvieta
Ir
Austiņu pieslēgvieta
3.5mm
Bezvadu pieslēgumi
Bluetooth
Ir (Bluetooth v. 4.2)
NFC
Nav
Wi-Fi
Ir
Energo pārvalde un ekonomija
Akumulators
NP-FZ100
Akumulatora darbības laiks video režīmā (CIPA standarts)
105min
Akumulatora darbības laiks foto režīmā (CIPA standarts)
560 kadri
USB barošanas avots
Ir
Iekšējā akumulatora uzlāde
Ir
Akumulatora darbības temperatūra
(0° - 40°)
Vispārējie parametri
Krāsa
Sudraba
Pieejamās valodas
Angļu
Krievu
u.c.
Izmērs un svars
Svars
429 grami
Izmēri (A x P x DZ)
7.11 x 12.4 x 5.86cm

Saistītās preces

Filtri

SmallRig 4074 NP-FZ100 Akumulators

Saņem rīt no 10:00

39
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt