Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Sony a6700 E-mount fotokamera + 16-50mm objektīvs
ILCE-6700L/B

1819
Bezmaksas piegāde!

Iegādājies šo kameru kopā ar izvēlētiem objektīviem un ietaupi 250 EUR!

Akcija spēkā līdz 30.06.2024

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

Saņem rīt no 10:00

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Pasūti šodien un saņem otrdien no 10:00

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti šodien un saņem otrdien no 10:00

Priekšrocības

  • APS-C sensora izmērs
  • Sensora stabilizācija
  • Procesors: BIONZ XR
  • Acs autofokuss

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Image of the AI Processing Unit

Procesors ar mākslīgo intelektu

Modeļa α6700 kameras autofokusēšanās sistēma ļauj iegūt ievērojami labākus rezultātus, pateicoties milzīgiem objektu atpazīšanas efektivitātes uzlabojumiem. Dziļās apmācības tehnoloģija atbalsta jaudīgo autofokusēšanos ar reāllaika atpazīšanu un vēl uzticamāku plašāka objektu klāsta reāllaika izsekošanu.

 

Example image

Jauns attēlu kvalitātes līmenis

Uzlabotais Exmor R CMOS attēla sensors ar 26,0 efektīvajiem megapikseļiem ir aprīkots ar Sony attēla sensora tehnoloģijām, piedāvājot lielisku jutību, izšķirtspēju un dinamisko diapazonu. Kopā ar jauno, jaudīgo attēlu apstrādes procesoru BIONZ XR™ iegūst dabīgas gradācijas un reālistiskas krāsas. Kamera ļauj gan fotoattēlu, gan filmu ierakstē iestatīt jutību no ISO 100 līdz ISO 32000, nodrošinot vēl plašākas ierakstes iespējas ar lielāku iestatījumu klāstu, tostarp telpās un vājā apgaismojumā.

 

Illustration of the image stabilization unit

Optiskā piecu asu attēla stabilizācija

Droši ierakstiet vājā apgaismojumā, turot kameru rokās. Iebūvētā piecu asu optiskā attēla stabilizācijas sistēma nosaka un kompensē dažādus kameras svārstību veidus. Jaunākie ļoti precīzas darbības žiroskopiskie sensori nodrošina attēla stabilizāciju, kas ir ekvivalenta par pieciem soļiem lielākam aizvara ātrumam — tas ir ideāli fotoattēlu ierakstē ar mazu aizvara ātrumu, piemēram, ierakstot telpās vai nakts ainas. Uzlabots algoritms nosaka kameras svārstības pikseļu līmenī, nodrošinot efektīvāku stabilizāciju salīdzinājumā ar iepriekšējiem modeļiem.  [1] Rotācija ap vertikālo asi  [2] Rotācija ap garenvirziena asi  [3] Rotācija ap šķērsvirziena asi

 

Camera LCD display screen: RAW Image selection screen
Camera LCD display screen: JPEG quality selection screen

RAW attēlu izmēru un kvalitātes izvēles iespēja

Papildus saspiesta RAW attēlu failu ierakstei, modelis α6700 atbalsta bezzuduma saspiestu RAW attēlu ieraksti, nodrošinot lielātruma saspiešanu bez attēla kvalitātes pasliktināšanās, tādējādi sērijveidā var ierakstīt vairāk augstas kvalitātes attēlu. JPEG un HEIF attēliem ir paredzēta jauna “Light” attēla kvalitātes iespēja, kas rada mazāk datu.

 

4 sample photos of Creative look: Ferris wheel, boathouse, portrait of a woman, macro of wildflowers

Radošais izskats 

Radošais izskats piedāvā plašākas radošuma iespējas ar vienkāršuma piedevu. Tas piedāvā 10 priekšiestatījumus, kurus var izmantot nemainītus vai pielāgot atbilstoši objektam vai ainai, ierakstot fotoattēlus, filmas vai veicot straumēšanu tiešraidē. Varat pirms ierakstes piešķirt noskaņojumu, tādējādi varat attēlus uzreiz kopīgot.

 

Landscape photograph of a city and lake

10 bitu HEIF fotoattēlu formāts vienmērīgām gradācijām

Pirmo reizi APS-C kamerā modelis α6700 izmanto HEIF (High Efficiency Image File) formātu ar vienmērīgām 10 bitu gradācijām, lai bez joslām reālistiskāk atveidotu debesis un ādas toņus portretos. HEIF formātā arī izmanto uzlabotu saspiešanas tehnoloģiju, lai saglabātu attēla kvalitāti, būtiski samazinot faila izmēru un ietaupot vietu atmiņā.

 

Photo of a woman standing on a bridge

Autofokusēšanās ar cilvēku atpazīšanu reāllaikā

Lai atpazītu kustību, modelī α6700 tiek izmantoti objekta formas dati, ievērojami labāk atpazīstot cilvēka aci. Tajā izmanto arī apgūtās cilvēku formas un pozas, lai precīzi atpazītu ķermeņa un galvas stāvokļus, tādējādi ir iespējams fiksēties un izsekot objektu, kas vērsts prom no kameras vai arī tā seju aizsedz saulesbrilles vai ķivere.

 

Sample photos of recognizable subjects: leopard, bird, airplane, car, train, butterfly.

Plašākam objektu lokam paredzētā autofokusēšanās ar atpazīšanu reāllaikā

Papildus cilvēkiem un dzīvniekiem modelis α6700 nu spēj atpazīt putnus, kukaiņus, automašīnas, vilcienus un lidmašīnas, fotoattēlu un filmu ierakstē piedāvājot vēl lielāku elastīgumu un uzticamību. Papildus acīm atpazīst galvas un ķermeņus (reāllaika autofokusēšanās pēc acīm) cilvēka un dzīvnieka iestatījumos, un tagad arī putna iestatījumos, dzīvnieku atpazīšanai darbojoties ar vairāk nekā 40% lielāku efektivitāti salīdzinājumā ar α6600.

 

Illustration showing the distribution of the focus points

Ātrāka, precīzāka autofokusēšanās sistēma

Jaunā BIONZ XR procesora milzīgā skaitļošanas jauda un uzlabotie algoritmi būtiski palielina autofokusēšanās efektivitāti ar līdz 759 fāzu noteikšanas punktiem, kas fotoattēlu ierakstes laikā aptver apmēram 93% no attēla laukuma. Dziļās apmācības tehnoloģija atbalsta jaudīgo autofokusēšanos ar reāllaika atpazīšanu un vēl uzticamāku reāllaika izsekošanu, ko veicina efektīvāka ātrā hibrīdā autofokusēšanās plašākā zonā.

 

Example of continuous shooting: photo of an owl flying in the sky

Lielā ātrumā ierakstiet vairāk nekā 1000 attēlu

Modeļa α6700 jaudīgais BIONZ XR procesors kopā ar lielo buferatmiņu palielina ierakstes ātrumu atmiņas kartē, tādējādi nepārtrauktā sērijveida ierakstē kamera var ierakstīt vairāk nekā 1000 JPEG attēlu, līdz 59 saspiesto RAW attēlu vai līdz 23 bezzuduma saspiesto RAW attēlu. Turklāt kamera var ierakstīt arī klusi un nepārtraukti ar savu beztrokšņa, nevibrējošu elektronisko aizvaru ar ātrumu līdz 11 kadriem sekundē pilnā izšķirtspējā un izmantojot izsekošanu ar autofokusēšanos/autoekspozīciju.

 

Portrait of a woman in a dark moonlit scene

Precīza autofokusēšanās vājā EV -3,0 apgaismojumā

Jaunākie algoritmi ļauj panākt augstu autofokusēšanās precizitāti līdz pat apgaismojuma līmenim EV -3,0 AF-S režīmā (ekvivalents ISO 100, F2.0 objektīvs). Turklāt fokusa prioritātes režīms nodrošina uzticamāku autofokusēšanos vājā apgaismojumā vai tad, kad izmantojat mazāku diafragmas apertūru.

 

Photo of a small owl perched on a branch

Pastāvīga tiešā manuālā fokusēšana (DMF)

Fotoattēlu ierakstē ar AF-C vai AF-S autofokusēšanos objektīva fokusa gredzenu var pagriezt, lai jebkurā brīdī uzreiz pārslēgtu uz manuālās fokusēšanas režīmu. Šādi varat vienkārši uzreiz pārslēgt fokusu uz citu objektu.

 

Multiple close-up photos of plants in a row

Ierakste ar fokusa nobīdi, lai iegūtu vislabāko attēlu

Ar modelis α6700 var automātiski ierakstīt līdz 299 attēliem ar secīgi nobīdītiem fokusa punktiem saskaņā ar jūsu pielāgotajiem intervāliem un secību. Izvēlieties ideālo attēlu vai veiciet vairāku attēlu pēcapstrādi, lai iegūtu radošas kompozīcijas ar neticamu fokusa dziļumu. 

 

Photo of a river

Lieliskas 4K filmas ierakste

Ar modeli α6700 var veikt 4K (QFHD: 3840 x 2160) 60p (50p) ieraksti, izmantojot Sony 6K pārdiskretizācijas tehnoloģiju. Saspiežot šo paplašinātu detalizētību, tiek iegūta lieliskas izšķirtspējas 4K video kvalitāte par ar lielāku kadru nomaiņas ātrumu. Kamera atbalsta arī augstas kvalitātes XAVC S-I (All-Intra) un XAVC HS formātus ar 10 bitu 4:2:2 krāsu iztveršanu.

 

Close-up portrait of a woman

Izteiksmīgs “S-Cinetone™”

Izmantojot to pašu krāsu atveides tehnoloģiju kā augstu novērtētajos “CineAlta” un “Cinema Line”, modelis α6700 kā priekšiestatījumu iekļauj Sony “S-Cinetone” attēla profilu, nodrošinot attēlus ar precīzāku krāsu atveidi un dabīgiem ādas toņiem.

 

Portrait of a woman silhouetted against a cityscape

S-Log3 gamma līkne ar 14+ dinamiskā diapazona pakāpēm

S-Log3 gamma līkne ar 14+ dinamiskā diapazona pakāpēm (45) S-Log3 gamma līkne izceļ gradāciju pārejā no ēnām līdz pustoņiem (18% pelēkā), radošām krāsu pārejas iespējām iegūstot līdz pat 14+ dinamiskā diapazona pakāpēm.

 

Image of the camera's menu screen

Importējiet un izmantojiet pielāgotos LUT failus

Vērojiet, kā jūsu ierakstītie attēli izskatīsies pēcapstrādē, kamēr veicat ieraksti ar S-Log. Modelis α6700 ļauj importēt lietotāja LUT (meklēšanas tabula) .cube formātā, ko var pielietot kameras monitora attēlam, lai priekšskatītu, kā izskatīsies attēli, kad pēcapstrādē pielieto LUT.

 

Sample photo of AF tracking the subject even at intersections where other people are passing by

Viedāka izsekošana reāllaikā

Uzlabota un uzticamāka izsekošana reāllaikā, kuras pamatā ir mākslīgais intelekts, atvieglo ieraksti plašākā situāciju klāstā, tādējādi varat pilnībā pievērsties kadrēšanai un attēla kompozīcijai. Modelis α6700 var pat izsekot cilvēkiem, kuri nēsā ķiveri,vai dzīvniekiem, kuri ir aizgriezušies prom no kameras.

 

Portrait of a woman

4K 120p ierakste ar lielu kadru nomaiņas ātrumu

4K QFHD (3840 x 2160) 120p ierakste ar lielu kadru nomaiņas ātrumu ļauj tieši kamerā ierakstīt augstas izšķirtspējas filmas. Tas paplašina radošās iespējas pēcapstrādē, ļaujot izcelt objekta kustību vai to pārvērst plūstošā palēninātā kustībā. Turklāt S&Q režīms 30 ļauj kamerā no paša sākuma ierakstīt palēninātas vai paātrinātas kustības.

 

Photo of a man shooting a video with a microphone attached to the camera

Aktīvais režīms filmas attēla uzlabotai stabilizācijai

Aktīvais režīms nodrošina spēcīgu attēla stabilizāciju, kad veicat filmas ieraksti, turot kameru rokās. Modelis α6700 var precīzi noteikt kameras svārstības, kuras pēc tam precīzi optiski kompensē, pat 4K formāta ierakstē nodrošinot ļoti efektīvu stabilizāciju, neierobežojot mobilitāti.

 

Photo of a woman waving to the camera.

Filmām paredzētā automātiskā kadrēšana, kuras pamatā ir mākslīgais intelekts

Izmantojot objekta atpazīšanas tehnoloģiju, kuras pamatā ir mākslīgais intelekts, automātiskās kadrēšanas funkcija automātiski apgriež kadru, lai filmu ierakstes laikā objekts būtu akcentēts. Pat tad, ja kamera ir uzstādīta uz autonoma statīva, kadrēšana tiek pastāvīgi pielāgota, tādējādi ierakstītais materiāls izskatās tā, ir kā objektam būtu sekojis pieredzējis operators.

 

Image of in-camera time lapse settings

Ierakste kamerā ar paātrinātas kustības efektu

Paātrinātas kustības efekta ierakstes funkcija kamerā ļauj pašā kamerā izveidot videoierakstus ar paātrinātas kustības efektu. Ekspozīcijas intervāls var tikt iestatīts no 1 sekundes līdz 60 sekundēm, tādējādi varat saspiest lēnu darbību baudāmos klipos ar paātrinātas kustības efektu. Kad pie kameras ir piestiprināta savietojama video lampa (nopērkama atsevišķi), to var iestatīt ieslēgties tieši pirms katras ekspozīcijas, lai ierakstes ar paātrinātas kustības efektu var veikt vājā apgaismojumā.

 

Portrait of a woman with a birdcage in the foreground

“Fokusa elpošanas” kompensācija, lai nodrošinātu pastāvīgu skatu leņķi

Kad ierakstāt filmas, izmantojot savietojamus objektīvus, “fokusa elpošanas” kompensācijai tiek izmantota “Clear Image Zoom” tehnoloģija, lai saglabātu pastāvīgu skatu leņķi, novēršot izmaiņas, kas var rasties fokusa pozīcijas grozījumu dēļ. “Fokusa elpošanas” metadatus var izmantot arī pēcapstrādē.

 

Image of a woman with out-of-focus areas coloured in

Fokusēšanās līdzekļi, ierakstot video

Filmu ierakste ir kļuvusi vieglāka, izmantojot fokusa kartes funkciju, kas video ierakstes laikā ļauj vizualizēt lauka dziļumu. Informācija par fokusu tiek reāllaikā uzklāta uz tiešraides skatījumu displejā, tādējādi varat vienkārši konstatēt fokusā un ārpus fokusa esošās zonas — tas ir sevišķi noderīgi, kad ierakstāt ar lielu diafragmas apertūru, lai radītu šauru lauka dziļumu. Kamera piedāvā arī kontūru akcentēšanu, tādējādi ierakstes laikā varat pārbaudīt autofokusēšanos un manuālo fokusēšanu.

 

Illustration of viewfinder interior

Augstas veiktspējas elektroniskais skatumeklētājs

XGA OLED elektroniskais skatumeklētājs ar 2,36 miljonu punktu (aptuveni) izšķirtspēju un apmēram 1,07x palielinājumu vissmalkākajās detaļās atveidos jūsu pasauli. Pateicoties divkāršam spilgtumam, salīdzinot ar modeli α6600, un platākam 33 grādu skatu leņķim, tas ierakstes laikā nodrošina skaidru, vienkāršu pārlūkošanu. Kadru nomaiņas ātrumu skatumeklētājā var iestatīt uz 120 kadriem sekundē — divreiz lielāku par standarta ātrumu — lai skatumeklētājā iegūtu vienmērīgu attēlu ar minimālu izplūšanu kustības laikā, kad izsekojat un ierakstāt kustīgus objektus.

 

Image of the camera with LCD panel extended

Skats no jebkura rakursa

Neatkarīgi no tā, vai ierakstāt, turot kameru rokā vai izmantojot stabilizatoru, α6700 kameras lielais 3,0 tipa skārienjutīgais LCD monitors ar 1,03 miljonu punktu (aptuveni) izšķirtspēju nodrošina plašu pozicionēšanas un kadrēšanas brīvību, lai jūs varētu ierakstīt vajadzīgos attēlus. Tas sniedz milzīgas priekšrocības, ierakstot ļoti mazā augstumā vai citos šauros ierakstes apstākļos, tādējādi jums ir daudz radošu iespēju fotoattēlu un filmu ierakstē, turot kameru rokās vai uz stabilizatora.

 

Photos of touch screen operation

Intuitīva skārienvadība

Vienkārši pieskatieties ekrānam, lai viegli aktivizētu galvenās funkcijas, piemēram, fokusa punkta izvēle, izsekojamā objekta izvēle vai aizvara nostrādāšana. Pavelkot ar pirkstu no ierakstes ekrāna kreisās vai labās malas, parādās skārienjutīgās ikonas, kas ļauj ātri mainīt ierakstes režīmu un veikt citus iestatījumus. Arī funkciju (Fn) izvēlni var parādīt, vienkārši ekrānā pavelkot ar pirkstu uz augšu. Atveidošanas lakā varat vienkārši izvēlēties un palielināt attēlus, tiem pieskaroties un pavelkot pirkstus uz āru/iekšu.

 

Photo of a woman looking at a photos transferred from the camera

Vienkārša un stabila pieslēgšana viedtālrunim

Izmantojiet priekšrocības, kuras sniedz modeļa α6700 būtiski uzlabotā savienojuma stabilitāte, izmantojot Sony bezmaksas “Creators’ App” lietotne, kas ļauj vienkārši pārsūtīt fotoattēlus un filmas uz jūsu viedtālruni vai planšetdatoru. Datu pārsūtīšana turpinās fonā pat tad, ja viedtālruņa displejs ir miega režīmā vai palaista cita lietotne. Turklāt varat ar viedtālruni attālināti vadīt kameru. Uzlabotais augstas veiktspējas bezvadu savienojums ļauj vēl vienmērīgāk veidot rezerves kopiju, kopīgot un darboties ar attālinātām komandām.

 

Photo of a woman live streaming with the camera

Tiešraidē straumējiet augstas kvalitātes saturu

Izmantojot USB, pieslēdziet modeli α6700 pie personālā datora vai viedtālruņa, lai to pārvērstu 4K (2160p) tīmekļkamerā ar uzlabotām autofokusēšanās funkcijām, tādējādi tiešsaistes apspriedes un straumēšanas tiešraidē kļūst vēl vienmērīgākas.

 

Image of magnesium parts

Izturīga konstrukcija

Modelis α6700 ir izgatavots izmantošanai skarbās vidēs — pateicoties izturīgajai un vieglajai magnija sakausējuma šasijai, saglabājot savu kompakto izmēru. Tam ir arī drošs aizvars ar zemu vibrācijas līmeni, tā darbība ir pārbaudīta vairāk nekā 200 000 aizvara darbības cikliem.

 

Images of the USB port

USB PD (Power Delivery) atbalsta ātru uzlādēšanu

USB PD (Power Delivery) ir atbalstīts, lai ātri uzlādētu kameras akumulatoru, nodrošinot 3 vai 4 reizes vairāk jaudas salīdzinājumā ar iepriekšējiem modeļiem. Lai veiktu ilgstošu ieraksti, pie kameras USB Type-C® pieslēgvietas var pieslēgt USB lādētāju vai mobilo akumulatoru, kas atbalsta USB PD, tādējādi varat ilgstoši ierakstīt, neraizējoties par akumulatora izlādēšanos.

 

Group shot of camera packaging materials

Pārstrādātie materiāli mūsu digitālajās kamerās

Sony kameras ir daļēji izgatavotas no SORPLAS™ — pašu izstrādātā atkārtoti pārstrādājama, izturīga, augstas kvalitātes materiāla. Mēs to speciāli izstrādājām, lai samazinātu vides stresu, nekaitējot izstrādājuma veiktspējai vai funkcionalitātei. Pēdējo desmit gadu laikā 379 tonnas pirmreizējās plastmasas mūsu digitālajās fotokamerās un digitālajās videokamerās ir aizstātas ar pārstrādātu plastmasu.

Komplektācija

  • Uzlādējams akumulators NP-FZ100
  • Plecu siksna
  • Korpusa vāciņš
  • Hot-Shoe vāciņš
  • Acuokļa uzlika
  • SELP1650 objektīvs
  • Objektīvs vāciņš

Specifikācija

Saderība
Objektīva saderība
Sony E-bajonete
Procesors
Attēla apstrādes procesors
BIONZ XR
Attēla sensors
Sensora izmērs
APS-C
Attēla malu attiecība
3:2
Pikseļu skaits
26Mpix
Sensora veids
Exmor R CMOS
Pretputekļu sistēma
Jā (antistatiskais optiskā filtra pārklājums un sensora maiņas mehānisms)
Sensora stabilizācija
Ir
Stabilizācijas kompensācijas efekts
5 soļi
Foto un video ieraksts
Attēlu formāti
JPEG
RAW
14Bit RAW
14BIT RAW atbalsts
Ir
Nepārtraukta foto kadru uzņemšana
11 kadri sekundē
Video ieraksta izšķirtspēja
4K (3840 x 2160) 120 kadri/s
4K (3840 x 2160) 100 kadri/s
4K (3840 x 2160) 60 kadri/s
4K (3840 x 2160) 50 kadri/s
4K (3840 x 2160) 30 kadri/s
4K (3840 x 2160) 25 kadri/s
4K (3840 x 2160) 24 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 120 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 100 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 60 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 50 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 30 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 25 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 24 kadri/s
Video failu ierakstu formāti
XAVC S
XAVC HS
H.265
H.264
Video saspiešanas formāts
XAVC S: MPEG-4 AVC/H.264
XAVC HS: MPEG-H HEVC/H.265
Skaņas ieraksta formāti
LPCM 24 bits, 48 kHz, 4 kanālu
LPCM 16 bits, 48 kHz, 2 kanālu
LPCM 24 bits, 48 kHz, 2 kanālu
Videoieraksta krāsu profili
S-Log3
S Cinetone
Videoieraksta funkcijas
Proxy ieraksts
TC/UB (Time Code un User Bit)
Fokusa sistēma
Fokusēšanas veids
Fast Hybrid AF (phase-detection AF / contrast-detection AF)
Kontrasta noteikšanas autofokuss
Ir punkti
Fāzes nobīdes autofokuss
Ir (759) punkti
Fokusa režīmi
AF-S (viena kadra autofokuss)
AF-A (automātisks autofokuss)
AF-C (nepārtraukts autofokuss)
DMF (tiešs manuālais fokuss)
Manuālais fokuss
Acs atpazīšanas autofokusa režīms (foto)
Cilvēks (labās/kreisās acs izvēle)
Dzīvnieks (labās/kreisās acs izvēle)
Putns (labās/kreisās acs izvēle)
Kukaiņi
Automašīnas
Vilcieni
Līdmašīna
Acs atpazīšanas autofokusa režīms (video)
Cilvēks (labās/kreisās acs izvēle)
Dzīvnieks (labās/kreisās acs izvēle)
Putns (bez acs izvēles)
Kukaiņi
Automašīnas
Vilcieni
Līdmašīna
Ekspozīcija
Ekspozīcijas veids
1200 zonu novērtējums
Mērīšanas jutība
EV-3–EV20 (pie ISO100 ekvivalenta ar f/2.0 objektīvu)
Ekspozīcijas kompensācija
+/- 5,0 EV (atlasāmi 1/3 EV vai 1/2 EV soļi)
ISO jūtība (foto)
ISO 100-32000 (ISO 50-102400 paplašinātā režīmā)
ISO jūtība (video)
ISO 100-32000
Ekspozīcijas režīmi (video)
(Auto) Inteliģentais automātiskais režīms
(P) Programmējams automātiskais režīms
(A) Diafragmas prioritāte
(S) Aizvara prioritāte
(M) Manuālā ekspozīcija
Elastīgs ekspozīcijas režīms
Ekspozīcijas režīmi (foto)
(Auto) Inteliģentais automātiskais režīms
(P) Programmējams automātiskais režīms
(A) Diafragmas prioritāte
(S) Aizvara prioritāte
(M) Manuālā ekspozīcija
Ekspozīcijas režīmi lēna un ātra kustībā
(Auto) Inteliģentais automātiskais režīms
(P) Programmējams automātiskais režīms
(A) Diafragmas prioritāte
(S) Aizvara prioritāte
(M) Manuālā ekspozīcija
Elastīgs ekspozīcijas režīms
Mirgošanas slāpēšana
Ir
Slēdzis
Slēdža ātrums
30 - 1/4000sek
Slēdzis bez skaņas
Ir
Zibspuldzes sinhronizācijas ātrums
1/160 sek
Slēdža tips
Mehāniskais slēdzis
Elektroniskais slēdzis
Zibspuldze
Iebūvēta zibspuldze
Nav
Zibspuldzes kompensācija
+/-3,0 EV (pārslēdzams starp 1/3 un 1/2 EV soļiem)
Zibspuldzes vadība
TTL priekšzibspuldzes mērīšana
Ekrāna parametri
Ekrāna veids
TFT
Punktu skaits
1036800 punkti
Ekrāna izmērs (cm)
7.5cm
Skārienjutīgs ekrāns
Ir
Atlokāms LCD ekrāns
(Atvēršanas leņķis: 176°,Rotācijas leņķis: 270°)
Skatu meklētājs
Skatu meklētāja veids
1.0 cm (0.39 type) elektroniskais skatu meklētājs (XGA OLED)
Punktu skaits
2359296 punkti
Palielinājums
Apm. 1,07x (ar 50 mm objektīvu bezgalībā, -1m-1)
Skatu meklētāja maksimālais kadru ātrums
120 kadri/s
Atmiņa
Iespēja ievietot divas atmiņas kartes
Nav
Pirmā slota saderība
SD (UHS-I)
SD (UHS-II)
SDHC (UHS-I)
SDHC (UHS-II)
SDXC (UHS-I)
SDXC (UHS-II)
Audio ieraksta parametri
Iebūvēts mikrofons
Ir, stereo
Pieslēgumi
USB tips
Type-C
Mikrofona ieeja (3.5 mm)
Ir
HDMI izejas
1 (micro HDMI)
Multi Interface Shoe pieslēgvieta
Ir
Austiņu pieslēgvieta
3.5mm
Bezvadu pieslēgumi
Bluetooth
Ir (Bluetooth v. 4.2)
NFC
Nav
Wi-Fi
Ir
Energo pārvalde un ekonomija
Akumulators
NP-FZ100
Akumulatora darbības laiks video režīmā (CIPA standarts)
100min
Akumulatora darbības laiks foto režīmā (CIPA standarts)
570 kadri
USB barošanas avots
Ir
Iekšējā akumulatora uzlāde
Ir
Akumulatora darbības temperatūra
(0° - 40°)
Vispārējie parametri
Krāsa
Melna
Pieejamās valodas
Angļu
Krievu
u.c.
Izmērs un svars
Svars
409 grami
Komplekta svars
493grami
Izmēri (A x P x DZ)
6.9 x 7.5 x 12.2cm

Saistītās preces

Filtri

SmallRig 4074 NP-FZ100 Akumulators

Saņem rīt no 10:00

39
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt