Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

4K Vlog fotokamera ZV-E1 ar 28-60mm objektīvu
ZV-E1L/B

2999
Bezmaksas piegāde!

Iegādājies ZV-E1 kameru kopā ar ECM-W3 vai ECM-S1 mikrofonu un saņem atlaidi līdz €300!

Piedāvājums spēkā līdz 31.03.2024.

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

Saņem šodien līdz 19:00

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Pasūti šodien un saņem otrdien no 10:00

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti šodien un saņem pirmdien no 10:00

Priekšrocības

  • Pilnkadra sensors
  • Sensora stabilizācija
  • Procesors: BIONZ XR

Līdzīgas preces

Preces apraksts

Vispārēja informācija

 

Image of a man sitting on a rooftop

Izteiksmīga attēlveidošana, kas izceļ objektu

Sony modernās tehnoloģijas apmierina videoblogeru vajadzības izcili izteiksmīgu attēlu veidošanā. CMOS Exmor R™ pilnkadra sensors ar plašu ekspozīcijas intervālu samazina trokšņus, nodrošina brīnišķīgu pilnkadra bokē efektu un augstu jutību. Ar līdz 8 reizēm lielāku apstrādes spēju, jaunākais BIONZ XR™ procesors ārkārtīgi ātri reāllaikā veic attēla apstrādi un atbalsta 4K 60p ieraksti līdz 120p izšķirtspējā ar uzlabotu gradācijas renderēšanu, krāsu atveidi un attēlveidošanu ar niecīgiem trokšņiem.

 

 

Image of a man exchanging a camera lens

Dažādu objektīvu izvēle savām izpausmes iespējām

Tā kā ZV-E1 modelis ir aprīkots ar Sony E bajoneti, to var izmantot ar visiem E bajonetei paredzētajiem objektīviem, tostarp lieliskajiem G Master sērijas objektīviem, iegūstot satriecošu izšķirtspēju un lielisku bokē efektu. Fokusa attāluma izvēle no 12 mm līdz 1200 mm dod lietotājiem pilnīgu radošās izpausmes brīvību.

 

 

Close-up shot of a woman's face

Dabīgi ādas toņi, maigas ādas efekts un fona bokē efekts

Cilvēka ādas un koku lapotnes krāsas un tekstūru stabili atveido pat vissarežģītākajos apgaismojuma apstākļos. Uzlabota gradācijas renderēšana portretos uzlabo ādas toņus un laideni izlīdzina gaišās zonas, savukārt maigas ādas režīms nogludina nelielas grumbas sejā un novērš ādas blāvumu, saglabājot asas objekta acu un mutes līnijas. Kad vēlaties izcelt galveno objektu, nospiediet bokē slēdzi, lai fonā radītu iespaidīgu pilnkadra bokē efektu.

 

 

Image of a man with a nighttime city view in the background

Izveidojiet atmiņā paliekošus attēlus, izmantojot kinematogrāfiskā videobloga iestatījumu

Kinematogrāfiskā videobloga iestatījums ļauj intuitīvi izveidot ainas, kas izskatās kā mākslas filmas. Izvēloties izskatu, noskaņu un autofokusēšanās pārejas ātrumu, ikviens var ierakstīt ainai un radošajam nodomam ideāli atbilstošu kinematogrāfisku videoblogu. Kinematogrāfiskā videobloga iestatījums ietver “Look” (izskats) iespējas, piemēram, S-Cinetone, kas var uzlabot ādas toņus, “Mood” (noskaņojums) iespējas, kas var izcelt noteiktas krāsas, kā arī autofokusēšanās pārejas ātrumu, kas nosaka, cik ātri autofokuss pārslēdzas starp objektiem. Kinematogrāfiskais iespaids vēl vairāk pastiprinās, izmantojot kadru nomaiņas ātrumu 24 kadri sekundē un platekrāna “Cinemascope” formātu (2,35:1) ar melnām joslām virs un zem attēla.

 

 

Image of a man holding a camera, shooting a woman on a beach

Dinamiskā aktīvā režīma stabilizācija

Kamerā iebūvētie augstas precizitātes stabilizācijas bloks un žiroskopiskie sensori, kā arī optimizētie attēla stabilizācijas algoritmi ļauj jaunajā dinamiskajā aktīvajā režīmā darboties uzlabotajai elektroniskajai stabilizācijai kopā ar kameras iebūvēto 5 asu optisko attēla stabilizācijas mehānismu. Dinamiskais aktīvais režīms apmēram par 30% ir efektīvāks nekā aktīvais režīms iepriekšējos modeļos. Tādējādi vēl vieglāk nekā jelkad iepriekš ir iespējams kustības laikā vienmērīgi, stabili veikt dinamiski izteiksmīgu videoblogu ieraksti.

 

 

A display image showing a man and a white square of AF around him

Kadrēšanas stabilizētājs saglabā pastāvīgu objekta pozīciju

Kadrēšanas stabilizētāja funkcija automātiski uztur pastāvīgu objekta pozīciju kadrā — tas ir sevišķi noderīgi, ejot blakus objektam. Uzlabotā objekta atpazīšanas tehnoloģija, kuras pamatā ir mākslīgais intelekts, darbojas kopā ar kameras dinamiski aktīvo režīmu, lai ierakstes laikā, turot kameru rokās, objekts stabili atrastos kadrā.

 

 

Image of a camera set on a tripod, shooting a woman

Filmām paredzētā automātiskā kadrēšana, kuras pamatā ir mākslīgais intelekts

Izmantojot objekta atpazīšanas tehnoloģiju, kuras pamatā ir mākslīgais intelekts, automātiskās kadrēšanas funkcija automātiski apgriež kadru, lai filmu ierakstes laikā objekts būtu akcentēts. Kadrēšana tiek pastāvīgi pielāgota, lai ierakstītais materiāls izskatītos tā, it kā objektam sekotu pieredzējis operators, kaut gan kamera ir uzstādīta uz statīva. Papildus tam, ka kamera automātiski atpazīst objektu un uzsāk izsekošanu, varat izvēlēties jebkuru citu izsekojamo objektu, pieskaroties tam kameras monitorā vai “Creators' App” lietotnē viedtālrunī.

 

 

Image of a man and a woman setting up a tent

Mākslīgais intelekts un vismodernākā tehnoloģija ļauj iegūt precīzu fokusu

Izmantojot inovatīvo procesoru ar mākslīgo intelektu, modelis ZV-E1 var precīzi atpazīt objektu, uz ko fokusēties. Papildus cilvēkiem, dzīvniekiem un putniem procesors ar mākslīgo intelektu ļauj par objektiem atpazīt arī kukaiņus, automašīnas, vilcienus un lidmašīnas. Izmantojot reāllaika izsekošanas funkciju, atpazīto objektu var lielā ātrumā izsekot reāllaikā.

 

 

Image of a man in a dimly lit room

Efektīva reāllaika izsekošana

Modeļa reāllaika izsekošanas funkcija, kuras pamatā ir mākslīgais intelekts, jums ļaus pievērsties kadrēšanai un attēla kompozīcijai. Būtiski uzlabota objekta atpazīšana, tādējādi nodrošināta uzticamāka izsekošana no funkcijas ieslēgšanas brīža, kas kļuvusi noderīgāka vēl dažādākās ierakstes situācijās. Reāllaikā ir iespējams precīzi noteikt un izsekot pat cilvēkus, kuri nēsā ķiveres vai maskas, vai dzīvniekus, kuri ir aizgriezušies prom no kameras.

 

 

Image of a woman walking in the woods

Attēlu nobīdes novēršana fokusēšanās laikā

Modelī ZV-E1 ir iekļauta fokusa elpošanas minimizēšanas funkcija, kas novērš skatu leņķa izmaiņas, mainoties objektīva fokusam — šāda parādība var notikt, filmas ierakstes laikā veicot fokusēšanos. Sony oriģinālā Clear Image Zoom tehnoloģija tiek izmantota, lai automātiski saglabātu pastāvīgu skata leņķi, tādējādi var iegūt vienmērīgus, dramatiskus fokusēšanās efektus.

 

 

Image of a woman holding a makeup item in her hand, reviewing it

Videoapskatiem paredzētais produkta demonstrācijas režīma iestatījums

Produkta demonstrācijas režīma iestatījums ļauj vienkārši ierakstīt produktu apskatu video. Kamera laideni pārslēgs fokusu no jūsu sejas uz objektīva priekšā turēto produktu un atkal fokusēsies uz seju, kad produkts ir nolikts malā. Produkta demonstrācijas režīma iestatījumu var vienkārši ieslēgt vai izslēgt, nospiežot īpaši paredzēto taustiņu.

 

 

Image of a man and a woman taking a selfie together

Vairāku seju atpazīšana

Izmantojot šo funkciju, grupu attēlos kamera automātiski pielāgos bokē efektu un fokusēsies uz vairākām atpazītajām sejām, tādējādi jums nebūs jāraizējas, ka fokusā varētu atrasties tikai cilvēki priekšplānā, kamēr fonā cilvēku sejas nav fokusā. Nav nepieciešama apertūras manuāla pielāgošana, tādējādi varat ļauties notikumiem un uztvert dabīgas izteiksmes.

 

 

Close-up image of the zoom lever on the camera body

Radoša tālummaiņas vadība

Tālummaiņas svira, kas atrodas roktura augšā, ne tikai ļauj vadīt savietojamos motorizētas tālummaiņas objektīvus, bet arī ļauj izmantot Clear Image Zoom tehnoloģiju ar nemotorizētiem objektīviem un objektīviem ar fiksētu fokusa attālumu, nodrošinot niecīgāku attēla pasliktināšanos. Autofokusēšanās ar reāllaika atpazīšanu, reāllaika izsekošanas un fokusa zonas iestatījumi saglabājas aktīvi, kamēr veicat digitālu tālummaiņu vai izmantojat Clear Image Zoom tehnoloģiju, tādējādi pat digitālās tālummaiņas darbināšanas laikā kameras fāzu noteikšanas autofokusēšanās sistēma darbojas precīzi un ātri.

 

 

Image of a woman in motion

Palēnināta un paātrināta kustība 

Iegūstot satriecoši skaistu palēninātu kustību, S&Q režīmi ieraksta maksimāli detalizēti, izmantojot bitu plūsmas ātrumu līdz 600 Mbps (4:2:2 10 biti, XAVC S-I 60p), vai ieraksti ar kadru nomaiņas ātrumu līdz pat 240 kadriem sekundē (Full HD), tādējādi varat atskaņot 10 reižu mazākā ātrumā. S&Q režīmi ļauj iegūt svaigu perspektīvu, atveidojot dinamiskus sporta veidus un citas aktivitātes.

 

 

Illustration of 3 Capsule Microphone

Viedais 3 kapsulu mikrofons

Modelis ZV-E1 ir aprīkots ar dažāda vērsuma augstas veiktspējas 3 kapsulu mikrofonu, kas spēj skaidri uztvert skaņu ārpus telpām, kur vējš vai apkārtējais troksnis var radīt problēmas. Mikrofons ir izstrādāts, lai skaidri uztvertu galvenā objekta balsi, un atkarībā no ierakstes apstākļiem varat iestatīt mikrofona vērsumu uz priekšējo, aizmugurējo, visiem virzieniem vai automātisko iestatījumu.

 

 

Image of two people sitting close to each other, with an evening scene in background

Uzlaboti filmas ierakstes režīmi: 10 bitu dziļums un 4:2:2 iztveršana

Modelis ZV-E1 video ar 10 bitu dziļumu un 4:2:2 krāsu iztveršanu var ierakstīt iekšējā atmiņā, izmantojot Long GOP vai All Intra saspiešanu, tādējādi iegūstot pilnīgākas un dabīgākas gradācijas un lielāku montāžas brīvību.

 

 

Image of a woman walking across a field

S-Gamut3.Cine/S-Log3 un S-Gamut3/S-Log3

S-Log3 līkne nodrošina labāku gradāciju pārejā no ēnām līdz pustoņiem (18% pelēkā). Krāsu telpas ietver S-Gamut3, kas nodrošina vēl labāku krāsu atveidošanu salīdzinājumā ar S-Gamut, un S-Gamut3.Cine, kas ir izstrādāta, lai nodrošinātu skenētai kinofilmai līdzīgu izskatu. Apvienojot S-Gamut3.Cine, kam ir nedaudz plašāka krāsu gamma salīdzinājumā ar DCI-P3 digitālajiem kinoteātriem, un S-Log3, varat panākt vienkāršāku krāsu pāreju DCI-P3 vai Rec.709 video krāsu telpai.

 

 

Image of a sunset over a body of water

Attēla profils ar importētajiem LUT failiem

Pielāgotos lietotāja LUT failus (.cube formāts) var importēt kamerā un piešķirt attēla profiliem. Šādi varat vienkārši izmantot LUT failus, lai radītu konkrētu izskatu, kad veicat ieraksti tādos režīmos, kas nav iepriekšiestatītie izskati. Izskats tiek ierakstīts kamerā, tādēļ krāsu korekciju pēcapstrādē var minimizēt vai vispār iztikt bez tās.

 

 

Image of a bonfire

Elastīgs ISO ļauj radošāk iestatīt ekspozīciju

Elastīgs ISO ir S-Log3 ierakstes režīms, kas ļauj mainīties ISO jutībai atbilstoši ainas spilgtumam, kamēr apertūra un aizvara ātrums tiek iestatīti manuāli. Lai iegūtu optimālu ekspozīciju, ISO var iestatīt uz AUTO vai manuāli iestatīt starp 640 un 102400 (160 un 409600 paplašināta ISO režīmā) atbilstoši vajadzībām.

 

 

Image of a man holding a camera in his  hand

Pasaulē vismazākā un visvieglākā kamera savā klasē

ZV-E1 modelis ir pasaulē viskompaktākā, vieglākā videoblogu kamera ar pilnkadra CMOS sensoru un objektīvu nomaiņas iespēju. Pateicoties mazajam izmēram un vieglajam svaram, šī kamera ir ideāli piemērota gan ierakstei, turot kameru rokās vai uzstādot uz stabilizatora vai drona, un šī izcilā mobilitāte videoblogu veidotājiem piešķir jaunas radošās izpausmes iespējas.



 

 

 

Image of a camera with hand grip attached and its flip screen open

Vienkārša darbināšana, lai ierakstītu bez problēmām

No sāniem atveramais, dažādos leņķos regulējamais LCD ekrāns un galveno vadības elementu izvietojums ir paredzēts pašportretu un videoblogu ērtai ierakstei. LCD ekrāns ļauj ierakstes laikā vienkārši pārbaudīt kadrēšanu no praktiski jebkāda leņķa, savukārt ierakstes (REC) taustiņš, fotoattēlu/filmu/palēnināšanas un paātrināšanas (Still/Movie/S&Q) slēdzis, pielāgojuma taustiņi un citi vadības elementi kameras augšējā panelī nodrošina vienkāršu piekļuvi un darbināšanu.

 

 

Image of a finger touching the camera's touch screen

Intuitīva skārienvadība

Pavelkot pa monitora displeja kreiso vai labo malu, augšā parādās skārienjutīgās funkcijas piktogrammas, ar kurām var izmantot ierakstes režīmu, kinematogrāfiskā videobloga iestatījumu un citas funkcijas. Pavelkot monitora displeja uz augšu, var atainot arī funkcijas (Fn) izvēlni. Citos uzlabojumos ietilpst ekspozīcijas kompensācijas un baltās krāsas balansa skārienvadības piktogrammas, kas papildina jau esošās diafragmas atvēruma, aizvara ātruma un ISO piktogrammas monitora displeja apakšā.

 

 

Image of a menu display

Ātra pieeja bieži izmantotajiem izvēlnes parametriem

Ar saraksta tipa galveno izvēlni modelis ZV-E1 nodrošina ātru piekļuvi bieži izmantotajiem parametriem, piemēram, kadru nomaiņas ātrumam, aizvara ātrumam un citiem būtiskajiem ierakstes parametriem. Šīs izvēlnes rādījumus var piešķirt pielāgojuma taustiņam, lai pirms ierakstes parametrus varētu ātri pārbaudīt un mainīt. Pieejamas arī filmām un fotoattēliem optimizētas atsevišķas galvenās izvēlnes.

 

 

Image of a camera near a river, with a grip attached and used as a tripod

Pret putekļiem un mitrumu izturīgs korpuss

Ap visām pogām un vadības riteņiem ir hermētisks blīvējums, savukārt papildu aizsardzību nodrošina visu korpusa šuvju “izciļņa-iedobuma” tipa struktūra. Viss hermētiski noslēgtais korpuss nodrošina lielisku izturību pret putekļiem un mitrumu sarežģītos vides apstākļos.

 

 

Image of a Z battery

Z sērijas akumulators

Modelī ZV-E1 izmanto Sony lielas ietilpības Z akumulatoru. Attēla apstrādes procesora labākas veiktspējas nodrošināšanai attēla sensors un saistītā shēma ir izstrādāta tā, lai visos ierakstes apstākļos optimizētu jaudas ekonomisku patēriņu.

 

 

Image of a camera with its rec lamp on while shooting

Parocīgas funkcijas drošai ierakstei

Droši ierakstiet, kamēr ZV-E1 modelis piedāvā dažādas noderīgas funkcijas. Piemēram, ierakstes lampiņa kameras priekšpusē, tādējādi skaidri redzat, kad notiek ierakste. Filmu ierakstei ir arī taimeris ar ekrāna centrā novietotu laika atpakaļskaitīšanas indikatoru, tādējādi vienkāršāk varat ierakstīt tieši to, ko vajag.

 

 

Image of a man holding a grip attached to a camera, taking a selfie

Papildu piederumi videoblogu maksimāli efektīvai ierakstei

Varat pastiprināt videobloga skaņu ar nopērkamu ārējo mikrofonu, kuru var vienkārši piestiprināt pie modeļa ZV-E1 mikrofona ligzdas. Izmantojot nopērkamu GP-VPT2BT ierakstes rokturi ar bezvadu tālvadības pulti, varat plūstoši, ar vienu roku darbināt kameru. Rokturim ir viegli pieejami tālummaiņas un fotoattēlu/filmu ierakstes vadības elementi, turklāt rokturi var izmantot kā statīvu.

 

 

A person pairing a smartphone with a camera

Vienkārša, stabila pieslēgšana viedtālrunim

Būtiski uzlabota pieslēguma stabilitāte, kad attēlus pārsūtat no kameras uz viedtālruņa lietotni “Creators’ App”, tādējādi fonā turpinās failu pārsūtīšana pat tad, kad viedtālruņa displejs ir miega režīmā vai tiek aktivēta cita lietotne. Ievērojami uzlabots viss process no ierakstes līdz kopīgošanai.

 

 

A women live streaming, in front of a laptop computer and a camera on a tripod

Tiešraides straumēšana augstā kvalitātē

Modelī ZV-E1 var veikt 4K 30p tiešraides straumēšanu ar UVC/UAC atbalstu. Ar USB kabeli pieslēdzot pie datora vai viedtālruņa, kamera var darboties kā 4K (2160p) tīmekļkamera. Turklāt varat piešķirt jaunu dimensiju tiešsaistes apspriedēm, tiešraidēm vai pat vienkāršām sarunām ar ģimenes locekļiem un draugiem, izmantojot tādas funkcijas kā šaurs lauka dziļums, optiskā tālummaiņa, viedais 3 kapsulu mikrofons, autoekspozīcija ar sejas prioritāti un autofokusēšanās pēc acīm.

 

 

Image of product packaging

Videi draudzīgs iepakojums

Modeļa ZV-E1 ārējā iepakojumā izmantots Sony oriģinālais kombinētais materiāls, kas sastāv no bambusa, cukurniedrēm un pārstrādāta papīra. Tas nesatur plastmasu. No šī īpašā materiāla tiek izgatavots augstas kvalitātes un izturīgs pārstrādājams iepakojums, kuram ir niecīga ietekme uz vidi.

 

 

Recycled material and three cameras

Pārstrādātie materiāli

Nepārstrādājamas izejvielas netiek izmantotas mūsu pārstrādājamajā, izturīgajā, augstas kvalitātes SORPLAS™ materiālā. SORPLAS un citi pārstrādājamie materiāli tiek pēc iespējas vairāk lietoti kameru korpusos, samazinot ietekmi uz vidi, nekādā veidā nepasliktinot ierīces veiktspēju vai funkcionalitāti.

 

 

Image of a kettle over a fire

Uzlabojums no 4K 60p līdz 4K 120p

ZV-E1 kameras modelis piedāvā 4K ieraksti ar ātrumu līdz 120 kadriem sekundē. Ārkārtīgi plūstošā 5x (maks.) palēninātā ierakste QFHD izšķirtspējā ar autofokusēšanos nodrošina jaunas radošās izpausmes iespējas. XAVC S formātā iespējams izmantot līdz 10 reižu palēninātu kustību Full HD izšķirtspējā ar kadru nomaiņas ātrumu 240 kadri sekundē (24p ierakste), tādējādi iegūstot svaigu perspektīvu, atveidojot dinamiskus sporta veidus un savādākas aktivitātes.

 

Komplektācija

  • Akumulators NP-FZ100
  • Plecs siksna
  • Vēja aizsardzība
  • Vēja aizsardzības adapteris
  • Kameras vāciņš
  • Hot-Shoe aizsardzība

Specifikācija

Attēla sensors
Sensora izmērs
35mm (Pilna kadra)
Sensora veids
Exmor R CMOS
Pikseļu skaits
12.1Mpix
Pretputekļu sistēma
Jā (antistatiskais optiskā filtra pārklājums un sensora maiņas mehānisms)
Sensora stabilizācija
Ir
Stabilizācijas kompensācijas efekts
5 soļi
Saderība
Objektīva saderība
Sony E-bajonete
Procesors
Attēla apstrādes procesors
BIONZ XR
Citi parametri
Skatu meklētājs
Nav
Foto un video ieraksts
Attēlu formāti
JPEG
RAW
HEIF
14Bit RAW
Video ieraksta izšķirtspēja
4K (3840 x 2160) 60 kadri/s
4K (3840 x 2160) 50 kadri/s
4K (3840 x 2160) 30 kadri/s
4K (3840 x 2160) 25 kadri/s
4K (3840 x 2160) 24 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 240 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 120 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 100 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 60 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 50 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 30 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 25 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 24 kadri/s
Video failu ierakstu formāti
XAVC S-I
XAVC S
XAVC HS
Skaņas ieraksta formāti
LPCM 24 bits, 48 kHz, 4 kanālu
LPCM 16 bits, 48 kHz, 2 kanālu
LPCM 24 bits, 48 kHz, 2 kanālu
Videoieraksta krāsu profili
S-Log3
Videoieraksta funkcijas
Proxy ieraksts
TC/UB (Time Code un User Bit)
Fokusa sistēma
Fokusēšanas veids
Fast Hybrid AF (phase-detection AF / contrast-detection AF)
Kontrasta noteikšanas autofokuss
Ir punkti
Fāzes nobīdes autofokuss
Ir (759) punkti
Ekspozīcija
Ekspozīcijas veids
1200 zonu novērtējums
Mērīšanas jutība
EV-3–EV20 (pie ISO100 ekvivalenta ar f/2.0 objektīvu)
Ekspozīcijas kompensācija
+/- 5,0 EV (atlasāmi 1/3 EV vai 1/2 EV soļi)
ISO jūtība (foto)
ISO 80-102400 (ISO 40-409600 paplašinātā režīmā)
ISO jūtība (video)
ISO 80-102400 (ISO 100-409600 paplašinātā režīmā)
Mirgošanas slāpēšana
Nav
Ekrāna parametri
Ekrāna veids
TFT
Punktu skaits
1036800 punkti
Skārienjutīgs ekrāns
Ir
Ekrāna izmērs (cm)
7.5cm
Atlokāms LCD ekrāns
(Atvēršanas leņķis: 176°,Rotācijas leņķis: 270°)
Slēdzis
Slēdža ātrums
30 - 1/8000sek
Zibspuldze
Iebūvēta zibspuldze
Nav
Atmiņa
Iespēja ievietot divas atmiņas kartes
Nav
Atmiņas kartes tips
SD (UHS-I)
SD (UHS-II)
SDHC (UHS-I)
SDHC (UHS-I/II)
SDXC (UHS-I)
SDXC (UHS-I/II)
Pirmā slota saderība
SD (UHS-I)
SD (UHS-II)
SDHC (UHS-I)
SDHC (UHS-II)
SDXC (UHS-I)
SDXC (UHS-II)
Audio ieraksta parametri
Iebūvēts mikrofons
Ir, stereo
Pieslēgumi
USB tips
Type-C
HDMI izejas
1 (micro HDMI)
Mikrofona ieeja (3.5 mm)
Ir
Multi Interface Shoe pieslēgvieta
Ir
Austiņu pieslēgvieta
3.5mm
Kompozītvideo izeja
Nav
Energo pārvalde un ekonomija
Akumulators
NP-FZ100
Akumulatora darbības laiks video režīmā (CIPA standarts)
140min
Akumulatora darbības laiks foto režīmā (CIPA standarts)
570 kadri
USB barošanas avots
Ir
Iekšējā akumulatora uzlāde
Ir
Izmērs un svars
Izmēri (A x P x DZ)
7.2 x 5.4 x 12.1cm
Bezvadu pieslēgumi
Bluetooth
Ir (Bluetooth v. 4.2)
Wi-Fi
Ir
Vispārējie parametri
Krāsa
Melna
Pieejamās valodas
Angļu
Krievu
u.c.

Saistītās preces

Filtri

ZHIYUN stabilizators Crane M3

349.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Mikrofons ECM-G1

Saņem šodien līdz 19:00

Ietaupi 50169 119
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Rokturis XLR-H1

Saņem šodien līdz 19:00

Ietaupi 110759 649
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Atmiņas karte SF-G256T

Saņem šodien līdz 19:00

539.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Atmiņas karte SF-M512T

Saņem šodien līdz 19:00

Ietaupi 20.95319.95 299
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Atmiņas karte SF-M512

Saņem šodien līdz 19:00

Ietaupi 30.95319.95 289
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

ZHIYUN stabilizators Crane M2S

204.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

ZHIYUN stabilizators Crane M2S Combo

264.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

ZHIYUN stabilizators Weebill S

309.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

ZHIYUN stabilizators Weebill S Pro Image Transmission komplekts

479.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Mikrofons ECM-B10

269
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

ZHIYUN stabilizators Crane M3 Combo

379.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

ZHIYUN stabilizators Crane 3S

699.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

ZHIYUN stabilizators Crane 3S Pro

1099.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

SmallRig 3824 NP-FZ100 Akumulatoru lādētājs ar akumulatoriem

Saņem šodien līdz 19:00

79.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

SmallRig 4074 NP-FZ100 Akumulators

Saņem šodien līdz 19:00

39
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Atmiņas karte SF-64TG TOUGH

Saņem šodien līdz 19:00

Ietaupi 60189 129
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Stereo mikrofons ECM-XYST1M

Saņem šodien līdz 19:00

159
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Mikrofons ECM-GZ1M

Saņem šodien līdz 19:00

99.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Atmiņas karte SF-G1M

Saņem šodien līdz 19:00

99
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Atmiņas karte SF-64M

Saņem šodien līdz 19:00

59
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

E-mount bajonetes fotokameru aizsargvāciņš ALC-B1EM

Saņem šodien līdz 19:00

9.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Akumulators NP-FZ100

Saņem šodien līdz 19:00

89
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Akumulatora NP-FZ100 lādētājs

Saņem šodien līdz 19:00

99
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Atmiņas karte SF-G1TG TOUGH

Saņem šodien līdz 19:00

Ietaupi 90329 239
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Mikrofons ECM-B1M

Saņem šodien līdz 19:00

369.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Adaptera un mikrofona komplekts XLR-K3M

649
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Atmiņas karte SF-M128T

Saņem šodien līdz 19:00

149
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Atmiņas karte SF-M64T

Saņem šodien līdz 19:00

79
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Atmiņas karte SF-M256T

Saņem šodien līdz 19:00

Ietaupi 90249 159
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Bezvadu mikrofons ECM-W2BT

Saņem šodien līdz 19:00

Ietaupi 70239 169
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Stereo mikrofons ECM-LV1

34.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Atmiņas karte SF-G2M

Saņem šodien līdz 19:00

159
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt