Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

APS-C sensora 4K Vlog fotokamera ar 16-50mm objektīvu + GPVPT2
ZV-E10L + GPVPT2

Prece vairs nav pieejama!

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Izvēlieties, kā redzēsiet pasauli, un piemeklējiet savam stilam atbilstošu objektīvu

Izvēlieties pareizo objektīvu no Sony objektīvu ar E bajoneti plašā klāsta un ierakstiet satriecošus un unikālus attēlus, lai savu videoblogu izveidotu pavisam jaunā līmenī. Iekļaujiet fona ainavu savā kompozīcijā, izmantojot platleņķa objektīvu, vai piesaistiet skatītāja uzmanību objektam uz mākslinieciski izplūduša fona, izmantojot objektīvu ar fiksētu fokusa attālumu. Ierakstiet tuvplānu ar makroobjektīvu vai tālas ainas ar teleobjektīvu.

 

Liela formāta attēla sensors profesionālas kvalitātes attēlu ierakstei

Modeļa ZV-E10 iespaidīgos attēlus nodrošina kameras liela APS-C izmēra attēla sensors. Salīdzinājumā ar viedtālruņa kameru, modeļa ZV-E10 attēla sensors ir vairāk nekā desmit reižu lielāks, tādējādi varat ierakstīt skaistus, profesionāla izskata attēlus ar augstu izšķirtspēju un lielisku detalizāciju.  [1] APS-C  [2] 1 colla  [3] 1/2,3~1/3,4 collas

 

Efektīva gaismas uztveršana ļauj iegūt augstas kvalitātes attēlus ar niecīgiem trokšņiem

Modeļa ZV-E10 liela formāta attēla sensors ir paredzēts maksimālai gaismas uztveršanai, nodrošinot 4K filmas ar augstas kvalitātes attēliem un vēl mazāku trokšņu līmeni pat tad, kad ierakstāt vājā apgaismojumā.

 

Tūlītēja piekļuve vadības taustiņiem

Videobloga ierakstes laikā diez vai vēlaties krāmēties ar taustiņiem. Izmantojot modeli ZV-E10, MOVIE taustiņš ir atrodams augšējā labajā stūrī, tādējādi varēsiet tam ātri piekļūt. Kamerai ir arī parocīga tālummaiņas svira, kā arī fotoattēlu/filmu/palēninātas un paātrinātas ierakstes taustiņš, kas ļauj ātri pārslēgties starp fotoattēlu, parasto video, kā arī palēninātas un paātrinātas ierakstes režīmiem.

 

Vienkārša pašportretu un videoblogu ierakste

Ar nieka 364 gramu (12,8 unces) svaru modelis ZV-E10 jebkurā vietā būs jūsu uzticamais sabiedrotais, ierakstot videoblogu. Sānā atveramais, dažādos leņķos iestatāmais LCD ekrāns ļauj vienkārši ierakstīt pašportretus un pārbaudīt kadrējumu pat tad, kad ierakstāt no zema vai augsta rakursa, savukārt ergonomiskā satvere ļauj droši un stabili noturēt kameru.

 

4K video ar pārdiskretizāciju, lai iegūtu lielāku detalizāciju

Kameras iekšējie 4K video ieraksti tiek veikti, izmantojot pilnu informācijas nolasīšanu no sensora, tādējādi kamera saņem apmēram 2,4 reižu vairāk datu, nekā nepieciešams 4K (aptuveni ekvivalents 6K). Šāda pārdiskretizācija nozīmē, ka ierakstītajā materiālā ir vairāk saspiesto datu katrā kadrā, nodrošinot lieliski detalizētu video attēlu.  (A) 2,4 reižu vairāk datu

 

Ļaujiet reāllaika izsekošanai veikt fokusēšanos jūsu vietā

Modelis ZV-E10 izmanto intuitīvi lietojamu reāllaika izsekošanas funkciju, kuras pamatā ir mākslīgais intelekts. Vienkārši pieskarieties monitoram, lai norādītu objektu, uz kuru fokusēties, un reāllaika izsekošanas funkcija nodrošinās pastāvīgu fokusēšanos uz šo objektu.

 

Ātra, precīza automātiskā fokusēšanās

Pat ātras kustības objekti paliks fokusā, pateicoties modeļa ZV-E10 ātrās hibrīdās autofokusēšanās sistēmai. Pateicoties 425 fāzu noteikšanas punktiem, kuri aptver apmēram 84% sensora attēla laukuma, šis plašais aptvērums un blīvi izvietotie autofokusēšanās punkti palīdz precīzi uztvert objektus, uz kuriem pretējā gadījumā būtu grūti fokusēties.

 

Aizsardzība pret ierakstes kļūmēm

Modelis ZV-E10 uzreiz informē, vai notiek ierakste. Ierakstes lampiņa kameras priekšpusē izgaismojas sarkanā krāsā, un LCD monitorā parādās sarkans rāmis, tādējādi varat zināt, kad notiek ierakste.

 

Vienkārša fona izplūduma vadība

Nav nepieciešami sarežģīti manuāli pielāgojumi — vienkārši piespiediet vienu taustiņu, lai ieslēgtu vai izslēgtu fona izplūšanu (bokē efektu). Ar šo taustiņu var pārslēgt starp izplūdušu fonu ar izteiksmīgu bokē efektu un fonu asā fokusā, izlaižot sarežģīto iestatīšanas procedūru.

 

Precīza fokusa pāreja, lai izveidotu produkta apskatus ar vienmērīgu attēlu.

Vienkārši piespiežot taustiņu, varat aktivēt ZV-E10 produkta demonstrāciju (Product Showcase Setting), kas ir ideāli piemērota produkta video apskatiem. Kad iestatījums ir aktivēts, vienmēr, kad turēsiet produktu kameras priekšā, fokuss automātiski pārslēgsies uz šo objektu, bet pēc tam atkal pārslēgsies uz jūsu seju, kad pārvietojat produktu ārpus kadra. Šis iestatījums ir pieejams pat tad, kad attēla stabilizācija ir iestatīta uz “Aktīva”.

 

Ļaujiet kamerai fokusēties uz jums

Izmantojot modeli ZV-E10, varat koncentrēties uz video blogošanas radošākiem aspektiem.  Kameras autofokusēšanās pēc acīm funkcija izmanto augsttehnoloģiskus noteikšanas algoritmus, lai ātri un precīzi atpazītu objekta acis un tām izsekotu, saglabājot tās fokusā.

 

Gludas, maigas ādas izskats

Lai attēlā uzlabotu jūsu ādas izskatu, var izmantot modeļa ZV-E10 maigās ādas efektu. Šī funkcija ir paredzēta ādas nogludināšanai, saglabājot asumu acu un mutes zonā. Atkarībā no savām vēlmēm varat izvēlēties no četriem līmeņiem (no “izsl.” līdz “augsts”), lai noteiktu šī efekta līmeni.

 

Optimāls spilgtuma līmenis jebkādos apstākļos

Pat apstākļos, kad pēkšņi mainās apgaismojums, modelis ZV-E10 vienmēr nodrošina optimālu spilgtumu, veicot attēlu ieraksti. Gan tiešos saules staros un fona apgaismojumā, gan aptumšotos telpu stūros kamera nosaka objekta seju un automātiski pielāgo spilgtuma līmeni, ātri koriģējot ekspozīciju.

 

Dabīgi ādas toņi

Modelis ZV-E10 atveido veselīgas un dabīgas ādas toņus bez papildu rediģēšanas. Pateicoties ZV-E10 dabīgu krāsu pielāgošanas funkcijai, kamera automātiski uzlabo ādas izskatu.

 

Skaidras balss ierakste

Aprīkots ar iebūvētu noteikta vērsuma triju kapsulu mikrofonu, modelis ZV-E10 skaidri ieraksta balsis pat trokšņainos apstākļos. Tas ir optimizēts, lai uztvertu balsis kameras priekšā, savukārt vides trokšņi ir minimizēti — tas ir ideāli videoblogu ierakstē.

 

Vienkārša kustības paātrināšana un palēnināšana

Kameras palēninātās un paātrinātās kustības režīmi ieraksta video līdz 5 reizēm lēnāk salīdzinājumā ar reāllaiku vai līdz 60 reizēm ātrāk. Varat ierakstīt Full HD kvalitātes video ar ātrumu 50 Mbps, un tas viss tiek veikts kamerā, tādēļ nav nepieciešama ieraksta rediģēšana datorā. Turklāt varat veikt lielātruma Full HD ieraksti ar kadru nomaiņas ātrumu 120 kadri sekundē, lai pēcapstrādē izveidotu palēninātas ierakstes kadrus ar augstu izšķirtspēju.

 

 

Vienmērīgi un stabili attēli pat iešanas laikā

Modelis ZV-E10 nodrošina vienmērīgus un stabilus attēlus pat jūsu iešanas laikā. Attēla elektroniskā stabilizācija aktīvajā režīmā nodrošina stabilu video ierakstu ar minimālām svārstībām un izplūšanu, kad ierakstē kameru turat rokās; tā darbojas pat tad, ja ir ieslēgts produkta demonstrācijas režīms.

 

Vienkārša skaņas kontrole

Nodrošiniet tieši tādu audio straumējumu, kāds atbilst jūsu cerībām. Modelis ZV-E10 ir aprīkots ar standarta 3,5 mm austiņu izeju, tādējādi varat pieslēgt austiņas un pārbaudīt, vai audio tiek pareizi ierakstīts.

 

Vēl augstākai audio kvalitātei

Pretēji parastajai analogā audio pārraidei nav jāraizējas par to, ka kabeļi izraisīs signāla traucējumus. Izmantojot vairāku saskarņu pieslēgvietu, vienkārši savienojiet pārī modeli ZV-E10 ar jebkādu Sony mikrofonu, kas atbalsta digitālā audio saskarni, un iegūstiet skaidru, digitālu audio ar niecīgiem trokšņiem. Vai arī varat pieslēgt savu iecienītāko mikrofonu, izmantojot kameras mikrofona ligzdu, lai nodrošinātu vēl labāku audio.

 

Skaidra skaņas ierakste pat ārpus telpām

Modeļa ZV-E10 komplektā ir vējsargs, kas ļauj bez raizēm veikt ieraksti ārpus telpām. Komplektā iekļauto vējsargu var vienkārši piestiprināt pie vairāku saskarņu pieslēgvietas, lai samazinātu trokšņu līmeni vējainā laikā.

 

Vertikāla ierakste bez problēmām

Pateicoties kameras ierakstītajiem metadatiem, tās vertikālajā orientācijā ierakstītās filmas var parādīt tādā pašā veidā datorā vai viedtālrunī. Vairs nav nepieciešams manuāli pagriezt video attēlu, tas ir parocīgi, kad kopīgojat savu veikumu sociālajos plašsaziņas līdzekļos.

 

Materiāla pārsūtīšana uz viedtālruni ātrai kopīgošanai

Modelis ZV-E10 ļauj pēc ierakstes vienkārši kopīgot 4K filmas un fotoattēlus. Pat tad, kad kamera ir izslēgta, attēlus var bezvadu režīmā turpināt pārsūtīt no kameras uz viedtālruni, lai iespējami ātrāk tos kopīgotu.

 

Papildu satvere, lai vienkārši veiktu ieraksti, turot kameru ar vienu roku

Bluetooth® atbalstoša GP-VPT2BT satvere (nopērkama atsevišķi) nodrošina vienkāršu, bez kabeļiem attālinātu ierakstes un tālummaiņas vadību, izmantojot pielāgojumu taustiņu. Tālummaiņas un ierakstes vadība ir pieejama ierakstē ar vienu roku, savukārt bokē efekta vadība — ar vienkārši pieejamu pēc noklusējuma piešķirto taustiņu.

 

Pievienojiet specefektus pašā kamerā

Izmantojot dažādus krāsu iestatījumus, varat izveidot mākslinieciskus efektus. Vienkārši mainiet radošā stila iestatījumu vai izvēlieties no septiņiem dažādiem vizuālajiem efektiem, izmantojot attēla efekta iestatījumu, un nav nepieciešama nekāda papildu pēcapstrāde.

 

Elastīgas krāsu korekcijas iespējas, izmantojot S-Log3 atbalstu

Lai nodrošinātu lielāku pēcapstrādes krāsu korekcijas elastīgumu, modelis ZV-E10 atbalsta S-Log3, kas tiek izmantots profesionālajās kamerās sensoru darbības maksimālai uzlabošanai. S-Log3 nodrošina plašu dinamisko diapazonu, sniedzot vairāk vizuālo datu, kas nepieciešami datorā labākas krāsu korekcijas veikšanai pēcapstrādē.

 

Veiciet filmu rediģēšanu viedtālrunī

Kamerā ierakstīto filmu var vienkārši rediģēt viedtālrunī, izmantojot Imaging Edge™ Mobile lietotnes Movie Edit papildinājumu. Attēla stabilizācijas sistēma izmanto kameras žiroskopiskā sensora datus, lai video padarītu vienmērīgāku un kompensētu kameras svārstības. Kamera ir aprīkota arī ar viedo kadrēšanas funkciju, kas izmanto kameras datus, lai varētu apgriezt video un mainīt attēla formātus, vienlaikus nodrošinot galvenā objekta palikšanu kadrā.

 

Izveidojiet 4K HDR filmas ar reālistiskām krāsām

Dabīgas, reālistiskas krāsas 4K HDR filmās var iegūt bez pēcapstrādes vai krāsu korekcijas, jo kamera atbalsta 4K HDR (augsts dinamiskais diapazons) ieraksti, izmantojot iepriekšiestatīto HLG attēla profilu.

 

Intervāla ierakste, lai ierakstītu filmas ar palēninātu kustību

Izmantojot intervāla ierakstes režīmu, modelī ZV-E10 var izveidot izteiksmīgas filmas, kas izveidotas no fotoattēliem. Ierakstes intervālu var pielāgot no 1 līdz 60 sekundēm, kopumā ierakstot līdz 9999 kadriem. Kamerā varat aplūkot priekšskatījumu par to, kāda izskatīsies gatavā filma, pēc tam ar Sony Imaging Edge Desktop datorā izveidot tās galīgo variantu.

 

Fokusa pārejas pielāgošana

Kad pārslēdzat fokusu no viena objekta uz citu, varēsiet noteikt autofokusēšanās pārejas ātrumu. Pieejamie septiņi pārejas ātruma līmeņi nosaka, vai veikt strauju vai pakāpenisku pāreju.

 

Tiešraides straumēšanas iestatīšana ir vienkārša

Izmantojot vienu kabeli, ZV-E10 kameru var izmantot kā tiešsaistes sakaru līdzekli, pateicoties tās lielajam sensoram un iebūvētajam mikrofonam. Lai ZV-E10 izmantotu kā ārējo kameru, pieslēdziet to pie datora vai Sony Xperia™ viedtālruņa, izmantojot USB Type-C® kabeli. Varat pielāgojumu taustiņam piešķirt USB straumēšanas režīmu, lai ātri veiktu straumēšanu.

 

Pārslēdziet uz maiņstrāvas tīkla barošanu, kad nepieciešama ilgāka ierakste

Kad veicat tiešraides straumēšanu vai ilgstošu ieraksti telpā, kur ir pieeja maiņstrāvas tīkla barošanai, varat izmantot maiņstrāvas adapteru, piemēram, AC-PW20AM (nopērkams atsevišķi), lai vairs neraizētos par kameras akumulatora izlādēšanās iespēju.

 

Veiciet ilgstošas ierakstes sesijas, neraizējoties par akumulatora lādiņu

Kad ierakstāt ārpus telpām vai jebkurā vietā bez barošanas padeves, varat paļauties uz kameras akumulatora lādiņu, kas nodrošina līdz 125 minūšu nepārtrauktu filmu vai līdz 440 fotoattēlu ieraksti. Pie kameras var pieslēgt arī ārējo barošanas avotu, izmantojot USB Type-C® savienotāju, tādējādi ārējais mobilais akumulators var vēl vairāk paildzināt ierakstes laiku.

 

Uzlabotas attēla stabilizācijas un rediģēšanas funkcijas

Kameras svārstību metadati tiek ierakstīti ar iebūvēto žiroskopu, ļaujot pēcapstrādē nogludināt un stabilizēt ar rokās turēto kameru ierakstītos attēlus. Izmantojot Sony Catalyst Browse / Catalyst Prepare lietotni, varat vienkārši sabalansēt svārstību automātiskās kompensācijas līmeņus un attēla apgriešanas līmeņus. Turklāt Catalyst ļauj efektīvi izmantot ierakstītos kameras griešanās datus.

 

Imaging Edge DesktopTM lietotne

Izveidojiet augstas kvalitātes filmas un fotoattēlus, izmantojot Imaging Edge Desktop lietotnes versijas. Izmantojiet Remote versiju, lai reāllaikā vadītu un novērotu ieraksti datora ekrānā; izmantojiet Viewer versiju, lai ātri pārlūkotu, novērtētu un izvēlētos fotoattēlus no lielām attēlu bibliotēkām; un izmantojiet Edit versiju, lai apstrādātu RAW datus un izveidotu augstas kvalitātes fotoattēlus. Maksimāli izmantojiet Sony RAW failu iespējas un efektīvāk veiciet apstrādi.

Specifikācija

Attēla sensors
Sensora izmērs
APS-C
Sensora veids
Exmor CMOS
Attēla malu attiecība
3:2
Pikseļu skaits
24.2Mpix
Pretputekļu sistēma
Nav
Sensora stabilizācija
Nav
Saderība
Objektīva saderība
Sony E-bajonete
Procesors
Attēla apstrādes procesors
BIONZ X
Citi parametri
Skatu meklētājs
Nav
Attēla stabilizācija
Ir, elektroniska (video režīmā)
Foto un video ieraksts
Attēlu formāti
JPEG
RAW
14BIT RAW atbalsts
Ir
Video ieraksta izšķirtspēja
4K (3840 x 2160) 30 kadri/s
4K (3840 x 2160) 25 kadri/s
4K (3840 x 2160) 24 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 120 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 100 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 60 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 50 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 30 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 25 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 24 kadri/s
Foto krāsu gamma
sRGB standard (ar sYCC gamut)
Adobe RGB standard
Video failu ierakstu formāti
XAVC S
Skaņas ieraksta formāti
LPCM 2 kanālu
MPEG-4 AVC
Video krāsu gamma
xvYCC sRGB standarts (x.v.Color, ja pievienots, izmantojot HDMI kabeli)
Videoieraksta krāsu profili
S-Log2
S-Log3
HLG
Standart
PP1-PP11
HLG1-3
Videoieraksta funkcijas
Audio līmeņa rādītājs
Audio ierakstīšanas līmenis
PAL/NTSC atlasītājs
Proxy ieraksts
TC/UB (Time Code un User Bit)
Automātisks lēns slēdža režīms
Gammas datu displejs
Fokusa sistēma
Fokusēšanas veids
Fast Hybrid AF (phase-detection AF / contrast-detection AF)
Kontrasta noteikšanas autofokuss
Ir (425) punkti
Fāzes nobīdes autofokuss
Ir (425) punkti
Fokusa režīmi
AF-S (viena kadra autofokuss)
AF-A (automātisks autofokuss)
AF-C (nepārtraukts autofokuss)
DMF (tiešs manuālais fokuss)
Manuālais fokuss
Acs atpazīšanas autofokusa režīms (foto)
Cilvēks (labās/kreisās acs izvēle)
Dzīvnieks (labās/kreisās acs izvēle)
Acs atpazīšanas autofokusa režīms (video)
Cilvēks (labās/kreisās acs izvēle)
Dzīvnieks (labās/kreisās acs izvēle)
Ekspozīcija
Ekspozīcijas veids
1200 zonu novērtējums
Ekspozīcijas mērīšanas režīms
Multisegmentu
Centrā svērta
Punkta (standarta/liela)
Visa ekrāna vidējais rādītājs
Pēc spilgtākā apgabala
Mērīšanas jutība
EV-2–EV20 (pie ISO100 ekvivalenta ar f/2.0 objektīvu)
Ekspozīcijas kompensācija
+/- 5,0 EV (atlasāmi 1/3 EV vai 1/2 EV soļi)
ISO jūtība (foto)
ISO 100-32000 (ISO 50-51200 paplašinātā režīmā)
ISO jūtība (video)
ISO 100-32000
Ekspozīcijas režīmi (video)
(P) Programmējams automātiskais režīms
(A) Diafragmas prioritāte
(S) Aizvara prioritāte
(M) Manuālā ekspozīcija
Ekspozīcijas režīmi (foto)
(Auto) Inteliģentais automātiskais režīms
(P) Programmējams automātiskais režīms
(A) Diafragmas prioritāte
(S) Aizvara prioritāte
(M) Manuālā ekspozīcija
Ekspozīcijas režīmi lēna un ātra kustībā
(P) Programmējams automātiskais režīms
(A) Diafragmas prioritāte
(S) Aizvara prioritāte
(M) Manuālā ekspozīcija
Mirgošanas slāpēšana
Nav
Ekrāna parametri
Ekrāna veids
TFT
Punktu skaits
921600 punkti
Skārienjutīgs ekrāns
Ir
Ekrāna izmērs (cm)
7.5cm
Atlokāms LCD ekrāns
(Atvēršanas leņķis: 176°,Rotācijas leņķis: 270°)
Slēdzis
Slēdža ātrums
30 - 1/4000sek
Slēdzis bez skaņas
Ir
Zibspuldzes sinhronizācijas ātrums
1/160 sek
Slēdža tips
Elektroniski vadāms
Vertikāls gājiens
Fokālās plaknes tips
Mehāniskais slēdzis
Zibspuldze
Iebūvēta zibspuldze
Nav
Zibspuldzes kompensācija
+/-3,0 EV (pārslēdzams starp 1/3 un 1/2 EV soļiem)
Zibspuldzes vadība
TTL priekšzibspuldzes mērīšana
Atmiņa
Iespēja ievietot divas atmiņas kartes
Nav
Pirmā slota saderība
SD (UHS-I)
SDHC (UHS-I)
SDXC (UHS-I)
Audio ieraksta parametri
Iebūvēts mikrofons
Ir, stereo
Pieslēgumi
USB tips
Type-C (DC IN)
HDMI izejas
1 (micro HDMI)
Mikrofona ieeja (3.5 mm)
Stereo
Multi Interface Shoe pieslēgvieta
Ir
Austiņu pieslēgvieta
3.5mm
Energo pārvalde un ekonomija
Akumulators
NP-FW50
Akumulatora darbības laiks video režīmā (CIPA standarts)
125min
Akumulatora darbības laiks foto režīmā (CIPA standarts)
440 kadri
USB barošanas avots
Ir
Iekšējā akumulatora uzlāde
Ir
Akumulatora darbības temperatūra
(0° - 40°)
Izmērs un svars
Svars
GP-VPT2BT: 215 grami
ZV-E10L: 343 grami
Izmēri (A x P x DZ)
GP-VPT2BT: 17.3 x 4.95 x 4.2cm
ZV-E10L: 6.4 x 11.5 x 4.5cm
Bezvadu pieslēgumi
Bluetooth
Ir (Bluetooth v. 4.1)
NFC
Nav
Wi-Fi
Ir
Vispārējie parametri
Krāsa
Melna
Pieejamās valodas
Angļu
Krievu
u.c.
Aksesuāra tips
Statīvi
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt