Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

a7R IV E-mount pilna kadra fotokamera
ILCE-7RM4A

3698
Bezmaksas piegāde!

Atnes mums savu veco digitālo fotoaparātu ar maināmo objektīvu vai tikai objektīvu jebkurā stāvoklī uz Sony Center veikalu Rīgā, Brīvības 40 - un saņem 300 EUR atlaidi šīs preces iegādei!

Spēkā no 15.02. - 31.03.2024.

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

Saņem rīt no 11:00

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Pasūti šodien un saņem otrdien no 10:00

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti šodien un saņem pirmdien no 10:00

Priekšrocības

  • Pilnkadra sensors
  • Sensora stabilizācija
  • Procesors: BIONZ X
  • Acs autofokuss

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Papildus garantija

Pērkot šo produktu, klāt nāk papildus garantija viens gads. Pēc pirkuma veikšanas ir nepieciešams piereģistrēt produktu MySony kontā. Sīkāka informācija: šeit

 

Maksimāla izšķirtspēja: 61,0 MP pilnkadra CMOS sensors

Pateicoties Sony jaunajam 35 mm pilnkadra CMOS sensoram ar aizmugurējo apgaismojumu un 61,0 megapikseļu izšķirtspējai, ar pilnkadra bezspoguļa α7R IV kameru varat iegūt lieliskus rezultātus, kurus agrāk varēja panākt tikai ar parastajām vidēja formāta kamerām. Tā kā kamerai ir bezspoguļa konstrukcija, nepastāv spoguļa kustības radītie mehāniskie triecieni un var maksimāli izmantot izšķirtspēju, neietekmējot negatīvi attēla kvalitāti. Kamera α7R IV nodrošina tādu attēla kvalitātes līmeni, kas pārsniedz tradicionālo pilnkadra kameru iespējas, jo sevišķi zemas līdz vidējas jutības diapazonā. Sony piederošā tehnoloģija ļauj sasniegt augstu izšķirtspēju, vienlaikus nodrošinot niecīgus trokšņus un augstu jutību.

 

Uzlabotais attēla procesors ļauj maksimāli izmantot CMOS sensora iespējas

Lai lielātruma BIONZ X attēla apstrādes procesors atbilstu jaunā attēla sensora kvalitātei, arī tas tika pilnveidots, lai nodrošinātu detaļu precīzu atveidošanu un trokšņu būtisku samazināšanu. Trokšņi, kas mēdz parādīties sakarā ar palielinātu pikseļu skaitu, tiek minimizēti, lai iegūtu augstas kvalitātes attēlus, jo sevišķi ISO jutības standarta diapazonā līdz ISO 32000.  Platais 15 soļu dinamiskais diapazons zemā ISO jutībā (fotoattēliem) nodrošina plūstošāku gradāciju no ēnām līdz spilgtajām zonām. Turklāt kameras α7R IV mantotā krāsu atveidošana fotoattēlos, kas izpelnījusies ievērību jaunajā α sērijā, ļauj α7R IV modelī reālistiski atveidot ādas krāsu portretos un košās ziedu krāsas.

 

Maksimāli izmantotas lieliskās 61,0 MP izšķirtspējas iespējas

Kameras α7R IV ārkārtīgi augstā attēlu 61,0 megapikseļu izšķirtspēja tiek maksimāli izmantota, pateicoties citām α7R IV priekšrocībām; viena no šīm priekšrocībām ir iebūvētais 5 asu optiskais attēla stabilizācijas mehānisms ar optimizētiem algoritmiem, kas ļauj samazināt aizvara ātrumu par 5,5 soļiem. Cita lieliska īpašība ir elektroniskais aizvars, kas nodrošina klusu ieraksti bez vibrācijas. Turklāt kamerā α7R IV ir iekļauts iekšējs amortizators, kas absorbē aizvara vibrāciju, to samazinot līdz minimumam. Daudzas kameras α7R IV funkcijas ir paredzētas, lai palīdzētu radīt attēlus ar augstu izšķirtspēju.

 

UXGA OLED Tru-Finder skatumeklētājs ar 5,76 miljoniem punktu

Kameras α7R IV jaunais 5,76 miljonu punktu elektroniskais skatumeklētājs nodrošina augstas precizitātes, spēcīga spilgtuma un liela kontrasta attēlu, atveidojot detaļas ar 1,6 reižu lielāku izšķirtspēju, salīdzinot ar kameru α7R III. “High Display Quality” (augsta displeja kvalitāte) režīmā tiek izmantots efektīvs 61,0 MP (apm.) attēla sensors, lai slāpētu muāra un pakāpienveida kontūru efektu, lai skatumeklētājā atveidotu ļoti precīzus un dabīgus attēlus; izvēloties skatumeklētāja augsta kadru nomaiņas ātruma režīmu (120/100fps), kustība tiek atveidota plūstošāk, tādējādi kustīgos objektus var vienkāršāk izsekot. Fluora pārklājums ļauj vieglāk notīrīt no objektīva netīrumus vai pirkstu nospiedumus, tādējādi var komfortablāk pārlūkot sliktos laika apstākļos un labāk koncentrēties uz ieraksti.  [1] Ultra-XGA OLED Tru-Finder skatumeklētājs [2] Quad-VGA OLED Tru-Finder skatumeklētājs

 

Autofokusēšanās evolūcija: plata zona, ātrums un stabilitāte

Pateicoties palielinātam aptvērumam un autofokusēšanās punktu blīvumam, kā arī uzlabotajam kustīgo objektu izsekošanas algoritmam, kopumā ir uzlabota autofokusēšanās, lai nodrošinātu objekta sarežģītas kustības un ātruma izmaiņu stabilu, precīzu izsekošanu. Kameras α7R IV ātrā hibrīdā autofokusēšanās apvieno liela ātruma, ātri izsekojamu fāzu noteikšanu un augstas precizitātes kontrasta noteikšanas autofokusēšanos, pat ja ieraksts tiek veikts vāji apgaismotā vietā ar ekspozīcijas skaitli EV-3. 567 punktu fāzu noteikšanas autofokusēšanās un 425 punktu kontrasta noteikšanas autofokusēšanās nodrošina plašāku attēla zonas aptvērumu — 99,7% augstumā un 74,0% platumā. Turklāt šī apbrīnojamā autofokusēšanās sistēma nodrošina tikpat ātru reakciju kā kamerā α7R III, neraugoties uz liela datu masīva apstrādi, pateicoties CMOS sensora ārkārtīgi augstajai izšķirtspējai pat vāji apgaismotās ierakstes vietās.

 

14 bitu RAW datu izeja nodrošina dabīgu gradāciju

Kamera α7R IV atbalsta saspiestu un nesaspiestu 14 bitu RAW datu izeju, nodrošinot vienmērīgāku, dabīgāku gradāciju, kas veicina attēla kvalitātes uzlabošanos kopumā. Pateicoties vēl augstākam, 16 bitu attēlu apstrādes formātam, priekšgala LSI procesors un uzlabotais BIONZ X attēla procesors ļauj izmantot 14 bitu RAW formātu pat klusas vai nepārtrauktas ierakstes režīmā.  [1] Attēla sensors  [2] Jaunākais lielātruma LSI procesors [3] 16 bitu attēla apstrāde

 

Līdz 68 attēliem nepārtrauktas ierakstes režīmā

Profesionāliem fotogrāfiem ir vajadzīga stabila ierakste bez pārtraukumiem. Ar 1,5x lielāku buferatmiņu, sistēmas ātrumu un UHS-II atbalstu, kamera α7R IV ar kadru nomaiņas ātrumu 10 fps var sērijveida ierakstes režīmā ierakstīt līdz apm. 68 attēliem. APS-C ierakstes režīmā var ierakstīt apmēram trīs reizes vairāk fotoattēlu, salīdzinot ar pilnkadra ierakstes režīmu. Datu ierakstes laikā var pāriet funkciju izvēlnē/ekrāna izvēlnē, mainīt iestatījumus un atskaņot failus. Atainošanas laikā displejā parādās atmiņā ierakstāmo atlikušo fotoattēlu skaits.

 

Ierakste ar ņirboņas slāpēšanu

Kamera automātiski atpazīst fluorescējošo lampu vai citu mākslīgā apgaismojuma avotu radīto ņirboņu, un aizvara darbības parametri tiek pielāgoti, lai minimizētu ņirboņas ietekmi uz fotoattēlu kvalitāti. Šādi tiek noslāpētas ekspozīcijas un krāsu atveides anomālijas attēlu augšdaļā un apakšdaļā, kad ierakste veikta ar lielu aizvara ātrumu, kā arī ekspozīcijas un krāsu atveides neatbilstības nepārtrauktajā ierakstē, tādējādi uzlabojot iekštelpās ierakstīto attēlu kvalitāti.

 

Ļoti liela ātruma 10 fps sērijveida ierakste ar autofokusēšanās/ autoekspozīcijas izsekošanu

Neraugoties uz 61,0 megapikseļu augsto izšķirtspēju, inovatīvais algoritms nodrošina datu efektīvu apstrādi lielātruma nepārtrauktajā ierakstē ar kadru nomaiņas ātrumu līdz 10fps un autofokusēšanās/autoekspozīcijas izsekošanu, izmantojot mehānisko aizvaru. Iespējama arī nepārtraukta ierakste tiešraides režīmā ar kadru nomaiņas ātrumu līdz 8 fps ar minimālo aizturi attēla izvadē displejā, lai ierakstītu ātri kustošos objektus. Pat pēc pilnkadra attēla samazināšanas līdz APS-C izmēram vai APS-C ierakstes režīma izvēles var ierakstīt 26,2 MP augstas izšķirtspējas attēlus. Tā ir liela priekšrocība savvaļas dzīvnieku fotogrāfiem, kuri apgriež fotoattēlus pēc tam, kad no tālienes ierakstījuši ātri kustošu dzīvnieku vai putnu attēlus.

 

Uzlabota reāllaika autofokusēšanās pēc acīm (cilvēka acīm) ļauj ierakstīt augstākas kvalitātes portretus

Reāllaika autofokusēšanās pēc acīm darbojas kopā ar reāllaika izsekošanas tehnoloģiju, kas pamatojas uz jaunākajiem evolucionārajiem sasniegumiem mākslīgā intelekta jomā; tādējādi nodrošinot ļoti efektīvu portretu ieraksti. Šī progresīvā sistēma reāllaikā nosaka seju un acis, apstrādā to datus, kā arī fiksējas uz objekta acīm ar nepārspētu precizitāti. Kad “Face/Eye Priority in AF” (sejas/acu atklāšanas prioritāte autofokusēšanās laikā) funkcija ir ieslēgta, autofokusēšanos pēc acīm (AF-C/AF-S/AF-A režīms) var aktivizēt ne tikai ar taustiņu, kuram piešķirta funkcija, bet arī līdz pusei nospiežot aizvara taustiņu vai nospiežot AF-ON taustiņu. Tagad šī funkcija ļauj savlaikus vai ierakstes laikā izvēlēties noteiktu aci — kreiso vai labo. Reāllaika autofokusēšanās pēc acīm darbojas gan filmu, gan fotoattēlu ierakstes režīmā.

 

Ilgstoša profesionāla ierakste

Kamerā α7R IV tiek izmantots lielas ietilpības akumulators NP-FZ100, gluži kā kamerā α7R III. Pateicoties augstākas energoefektivitātes shēmas konstrukcijai, kameras α7R IV kalpošanas ilgums atbilst α7R III ilgumam, neraugoties uz α7R IV attēla sensora augstāku izšķirtspēju un elektronisko skatumeklētāju. Papildu vertikālajā satverē (VG-C4EM) var ievietot divus akumulatorus, savukārt papildus pieejamā vairāku akumulatoru adaptera komplektā (NPA-MQZ1K) var ievietot līdz četriem akumulatoriem, tādējādi nodrošinot ilgstošāku darbību. Papildus norādīto piederumu lietošanai USB Type-C™ un Multi/Micro USB pieslēgvietas ļauj pie kameras pieslēgt ārējos portatīvos akumulatorus, nodrošinot vēl ilgāku ieraksti.

 

Divas informācijas nesēju pieslēgšanas ligzdas atbalsta UHS-II

Kamera α7R IV ir aprīkota ar SD kartēm paredzētajām divām informācijas nesēju pieslēgšanas ligzdām — gan SLOT 1, gan SLOT 2 ir savietojami ar UHS-I un UHS-II, tādējādi nodrošinot liela datu masīva ātru ieraksti. Divas ievietotās kartes var izmantot datu vienlaicīgajai vai secīgajai ierakstei; lai nošķirtu RAW datus no JPEG datiem, fotoattēlus nošķirtu no filmām; kā arī kopētu datus no vienas kartes otrā. Slīdņa fiksatora mehānisms novērš atmiņas kartes nodalījuma vāciņa nejaušu atvēršanu.

 

Fokālās plaknes fāzu noteikšanas autofokusēšanās atbalsta objektīvu ar A bajoneti

Fāzu noteikšanas autofokusēšanos var izmantot pat tad, ja A bajonete ir piestiprināta pie kameras α7R IV, izmantojot bajonetes adapteru LA-EA3. 567 punktu fokālās plaknes fāzu noteikšanas autofokusēšanās sistēma nodrošina plašu aptvērumu, ātru reakciju un efektīvu izsekošanu pat tad, ja uzstādīts objektīvs ar A bajoneti.

 

Reāllaika izsekošanas funkcija saglabā fokusu uz izsekojamajiem objektiem

Izmantojot šo tehnoloģiju, precīzs fokuss tiek automātiski saglabāts, kamēr turat līdz pusei nospiestu aizvara taustiņu. Varat izvēlēties ierakstes objektu un koncentrēties uz attēla kompozīcijas izveidi, pārējo atstājot kameras α7R IV ziņā — tā nodrošinās objekta izsekošanu. Jaunais reāllaika izsekošanas algoritms izmanto krāsas, šablona (spilgtums) un objekta attāluma (dziļums) datus, lai apstrādātu telpisko informāciju, savukārt mākslīgā intelekta tehnoloģija reāllaikā nosaka objekta seju un acis. Pieejama gan fotoattēlu, gan filmu ierakstē.

 

Reāllaika fokusēšanās pēc dzīvnieku acīm precīzi izseko savvaļas dzīvniekus un mājdzīvniekus

Uz mākslīgo intelektu balstītajā modernajā objekta atpazīšanas tehnoloģijā, kas tiek izmantota Sony reāllaika autofokusēšanās pēc acīm funkcijā, ir iekļauts jauns algoritms, kas nodrošina dzīvnieku acu ātru, precīzu, automātisku noteikšanu un izsekošanu. Šī jaunā iespēja būtiski palielinās savvaļas dzīvnieku un mājas mīluļu lielisku attēlu ierakstes iespējas.  Tiek atbalstīti visi AF-C, AF-S un AF-A fokusēšanās režīmi.

 

Savietojamība ar dažādām zibspuldzēm

Kamera α7R IV ir aprīkota ar sinhronizācijas ligzdu, tādējādi nespecializētas ārējās zibspuldzes un kabeļus ar standarta sinhronizācijas ligzdām var ērtai sinhronizācijai pieslēgt pie studijas zibspuldzēm utt. Ierakstot ar zibspuldzi, aizvara aktivizēšanas aiztures laiks ir minimizēts, nodrošinot vienmērīgu un ātri reaģējošu ieraksti ar zibspuldzi. Nepārtraukta ierakste ar zibspuldzi un kadru nomaiņas ātrumu līdz 10 fps piedāvā uzlabotas iespējas. Vēl lielāku daudzpusīgumu ierakstē ar ārējo bezvadu zibspuldzi var nodrošināt, izmantojot lēno sinhronizāciju un aizmugurējā aizkara sinhronizāciju.

 

Vairāku kadru ierakstes režīms ar pikseļu nobīdi ļauj izveidot attēlu no 16 kadriem ar pikseļu nobīdi

Izmantojot vairāku kadru ierakstes režīmu ar pikseļu nobīdi, var iegūt pavisam cita līmeņa izšķirtspējas attēlus. Tagad kamera α7R IV atbalsta attēlu kompozīciju no 16 kadriem ar pikseļu nobīdi, ne tikai no četriem kadriem kā agrāk. Pateicoties uzlabotajai attēla stabilizācijai, šī atjauninātā funkcija pamīšus četras reizes precīzi nobīda sensoru ar puspikseļa soli un četras reizes ar viena pikseļa soli, lai ierakstītu 16 kadrus ar pikseļu nobīdi. Dators izveido vienu apvienotu augstas precizitātes attēlu, kas sastāv no apm. 240,8 miljoniem pikseļu (19 008 x 12 672) no sākotnējiem datiem, kas sastāv no apm. 963,2 miljoniem pikseļu, tādējādi iegūstot vienu satriecošas izšķirtspējas attēlu. Arhitektūras un mākslas objektu fotoattēli reālistiski atveido to detaļas, tekstūru, krāsas, noskaņojumu, vidi un trīsdimensiju telpas sajūtu, parāda toņus ar minimālu muāra efektu un krāsu artefaktiem, un pat ar nepieredzētu precizitāti atveido atmosfēru un apkārtni.

 

Bezvadu tālvadības funkcija, izmantojot datoru

Izmantojot tikai kameru α7R IV, varat izmantot jaunas tālvadības funkcijas ar datoru, izmantojot Wi-Fi (var izvēlēties 2,4 GHz/5 GHz); šādi var attālināti pārvaldīt kameras iestatījumus vai ierakstes laikā nosūtīt attēlus uz kameru. Šis bezvadu savienojums nodrošina maksimālu brīvību ierakstē iekštelpās un ārā. Turklāt kamerai α7R IV ir tālvadības funkcija ar datoru, izmantojot USB 3.2 Gen 1 savietojamu USB Type-C™ pieslēgvietu, lai varētu pārsūtīt attēla datus piesaistes prioritātes režīma ierakstē. Pat liela izmēra RAW attēlus, izmantojot datoru, var uzreiz bez problēmām nosūtīt un pārbaudīt.

 

Uzticama izturība un aizsardzība pret laikapstākļu iedarbību sarežģītās situācijās

Kameras α7R IV korpuss ir sevišķi izturīgs, jo paneļi un iekšējais rāmis ir izgatavoti no viegla, taču ļoti izturīga magnija sakausējuma; tieši tādēļ ierīce ir ļoti izturīga un viegla. Atbildot uz profesionāļu atsauksmēm, tika labāk hermetizēts akumulatora nodalījuma vāks, pieslēgvietu vāks un visi šasijas savienojumi; savukārt informācijas nesēju nodalījuma vāciņa šarnīrsavienojuma vietā uzstādīts slīdņa mehānisms ar divkāršu hermetizāciju. Tika rūpīgi pārbaudītas iespējas, kā putekļi un mitrums var iekļūt korpusā, bet ap objektīva bajoneti tika pievienots amortizators, lai nodrošinātu drošu darbību sarežģītos apstākļos.

 

Pārveidotas vadības iespējas, lai nodrošinātu pārliecinošu un komfortablu darbību

Jaunais vairākfunkciju slēdzis ļauj ātri un intuitīvi mainīt fokusēšanās punktu, lai nepazaudētu kustīgos objektus. Atbildot uz profesionāļu lūgumiem, mainīta virsmas tekstūra, lai uzlabotu taustiņa reaģētspēju vienkāršai un pārliecinošai vadībai. Turklāt AF-ON taustiņš ir palielināts un optimizēts tā novietojums vienkāršākai piekļuvei, un klikšķis sajūtams savādāk. Jaunais ekspozīcijas kompensācijas riteņa fiksators ar katru nospiešanas reizi pamīšus bloķē vai atbloķē riteni un bloķēšanas stāvoklī novērš tā nejaušu pagriešanu. Šie uzlabojumi ļauj koncentrēties uz aizvara nospiešanu un tūlītēju “mirkļa tveršanu”.

 

Augstas izšķirtspējas reālistisku 4K filmu ierakste

Lai izveidotu augstas izšķirtspējas 4K filmas ar lielisku detalizētību un minimālu muāra un pakāpienveida kontūru efektu, Super 35 mm režīmā var saspiest apmēram 2,4 reizes vairāk datu, nekā nepieciešams 4K filmu formātam (QFHD: 3840 x 2160). Pateicoties uzlabotai attēlu apstrādei, kamera α7R IV ieraksta 4K filmas ar pilnveidotu ādas krāsas un laidenāku gradāciju. Papildus S-Log3 un S-Log2 gammas līknēm, kamera α7R IV piedāvā HLG (Hybrid Log-Gamma) attēla profilu tūlītējai HDR formāta ierakstei, atbalstot dažādas funkcijas HDR formāta filmu veidošanas procesā. Kamera α7R IV ieraksta 4K datus XAVC S formātā un nodrošina kvalitatīvu attēlu izveidi ar lielu bitu pārraides ātrumu līdz 100 Mbps.  [1] Attēlu precīzas pielāgošanas elastīgas iespējas pēc vēlēšanās (nepieciešama krāsu korekcija) [2] Augstas kvalitātes attēla tūlītēja ierakste (nav nepieciešama krāsu korekcija)

 

Dažādas skārienvadības funkcijas radošuma brīvībai

Skārienvadības fokusēšanās ļauj vienkārši pieskarties monitora ekrānam, lai norādītu objektu pie kadra malas. Uz skārienjutīgā paneļa var pārvaldīt fokusēšanās punktu, ar pirkstu to pārvelkot uz vajadzīgo vietu kadrā, kamēr lietojat skatumeklētāju. Skārienjutīgās izsekošanas funkcija vienkāršo objekta izsekošanu fotoattēlu un filmu ierakstē. Mērogu var palielināt, divreiz pieskaroties. Turklāt kamerā α7R IV reaģēšanas ātrums uz skārienjutīgā paneļa darbība ir apmēram 1,5 reizes lielāka nekā kamerā α7R III.

 

Sevišķi ātra un precīza hibrīdā autofokusēšanās, lai nodrošinātu vienmērīgāku un stabilāku automātisko fokusēšanos filmas ierakstes laikā

Ātrāka, precīzāka hibrīdās autofokusēšanās funkcija nodrošina vienmērīgāku un stabilāku automātisko fokusēšanos filmas ierakstes laikā. Tādējādi tiek būtiski samazināta fokusa regulēšanas nepieciešamība, kad kamera tiek izmantota ar stabilizatoru vai filmas ierakste tiek veikta bez palīga. Jaunā skārienjutīgā izsekošanas funkcija ir pieejama arī filmas ierakstes laikā, ļaujot monitorā vienkārši pieskarties nepieciešamajam objektam, lai aktivizētu izsekošanu. Līdz pusei nospiežot aizvara taustiņu (vai nospiežot AF-ON taustiņu), tiek aktivizēta ātrā un klusā autofokusēšanās (AF-S), tādējādi tiek atvieglota filmu ierakste situācijās, kurās ir nepieciešams ideāls rezultāts, tostarp kāzu vai dokumentālo filmu ierakstē.

 

Mūsdienīga digitālā audio ierakste, izmantojot jauno vairāku saskarņu pieslēgvietu

Vairāku saskarņu pieslēgvietai ir pievienota digitālā audio saskarne. Kameras izmantošana ar jauno ECM-B1M virziena mikrofonu vai jauno XLR-K3M XLR adaptera komplektu ļauj ierakstīt skaidru skaņu un minimizēt kvalitātes pasliktināšanos, nosūtot uz kameru digitālo audio signālu. Izmantošana bez kabeļiem un akumulatora ļauj uzlabot α sistēmas mobilitāti filmu ierakstē.

 

4:3 un 1:1 ekrāna formātu atbalsts

Papildus parastajiem 3:2 un 16:9 formātiem kamera α7R IV atbalsta arī 4:3 un 1:1 formātus. Tādējādi profesionālie lietotāji var izvēlēties dažādus datu tipus, kas atbalsta plašāku informācijas nesēju klāstu.

 

Daudzveidīgas filmu ierakstes funkcijas

Kamera α7R IV tagad ļauj mainīt XAVC S filmu failu nosaukumus. Piemēram, ja ierakstāt ar vairākām kamerām, identifikācijas atvieglošanai varat savlaikus noteikt prefiksu. Turklāt ir pieejama intervāla ierakstes funkcija, lai ierakstītu filmas ar palēninātu kustību. Kamera ir aprīkota ar profesionāliem operatoriem paredzētu plašu funkciju klāstu, tostarp tīra HDMI signāla izvade, laika kods/lietotāja biti (TC/UB), ierakstes kontrole, marķiera atainošana/iestatīšana, zebras funkcija, palēninātas un paātrinātas kustības ierakste, vienlaicīga video starpniekfailu ierakste, fotoattēlu iegūšana no filmas un gamma datu atainošanas funkcija.

 

Kameras iestatījumu saglabāšanas funkcijas uzlabošana

Tagad daudz vairāk kameras iestatījumu var saglabāt atmiņas kartē, un saglabātos iestatījumus var nolasīt citas tāda paša modeļa kameras. Turklāt, pateicoties iestatījuma saglabāšanas/ielādēšanas funkcijai, atmiņas kartē var saglabāt līdz 10 kameras iestatījumu kopu. Kameras iestatījumus var importēt mobilo ierīču lietotnē Imaging Edge Mobile, savukārt importētos iestatījumus var eksportēt citās tāda paša modeļa kamerās.

 

Izvēlnes saskarne ar ātriem lietotāja iestatījumiem

Izmantojot funkciju My Menu (mana izvēlne), varat reģistrēt līdz 30 bieži izmantotām funkcijām, lai tās pēc vajadzības varētu uzreiz izsaukt. Turklāt varat izveidot pielāgojumu izvēlni, kas ir ideāli piemērota jūsu ierakstes vajadzībām. Ilustrācijas pielāgojumu izvēlnē palīdz saprast funkciju nozīmi un vienkāršo to lietošanu. Palīdzības informāciju var atainot, izvēlnes ekrāna lietošanas laikā nospiežot izdzēšanas (delete) taustiņu.

 

Pielāgotu iestatījumu izveide darba efektivitātes maksimālai uzlabošanai

Pateicoties funkcijai My Dial (mans vadības ritenis), trīs izvēlnes parametru kopas var piešķirt priekšējam/aizmugurējam riteņiem un vadības ritenim. Piešķirot šiem riteņiem bieži izmantotās funkcijas, varat tām uzreiz piekļūt un vadīt ar pieskārienu, kamēr turat nospiestu pielāgojumu taustiņu. Pielāgojumu taustiņam var piešķirt 113 funkcijas. Atsevišķas funkciju kopas var piešķirt fotoattēlu ierakstei, filmu ierakstei un atskaņošanai.

 

Vērtējuma piešķiršanas funkcija un attēlu ātras pārejas funkcija attēlu efektīvai kārtošanai ierakstes vietā

Fotoattēliem var piešķirt no 1 līdz 5 zvaigžņu vērtējumu un saglabāt šo vērtējumu, kad attēlus importējat datora lietotnē Imaging Edge (Viewer). Šo funkciju un aizsardzības funkciju, lai novērstu attēlu nejaušu izdzēšanu, var piešķirt pielāgojumu taustiņam (aizsardzības funkcijai pēc noklusējuma piešķirts C3). Vērtējuma piešķiršanas un aizsardzības funkcijas var izmantot atskaņošanas ekrānā, kur sērijveida ierakstus var pārlūkot, aizsargāt un izdzēst, kamēr atrodaties ierakstes vietā vai ceļā. Attēlu ātras un parocīgas pārlūkošanas funkcijas: ātra pāreja, kas ļauj pāriet pa 10/100 fotoattēliem, un sērijveida ierakstu kārtošana.

 

Vieda sadarbība ar mobilajām ierīcēm un piederumiem

Pat tad, kad fotokameras barošana ir izslēgta, kamerā ievietotajā SD atmiņas kartē saglabāto fotoattēlu un filmu failus var pārsūtīt ar Wi-Fi savienojumu, ja kamera ir savlaikus iestatīta. Varat izvēlēties nepieciešamos attēlus, izmantojot ar kameru pārī savienotajā mobilajā ierīcē instalēto Imaging Edge Mobile lietotni.

 

FTP datu pārraides funkcija tagad darbojas arī fona režīmā

Šajā kamerā varat izvēlēties ierakstītos attēlus un pārsūtīt datus uz speciālo attālināto FTP serveri, izmantojot Wi-Fi (bezvadu LAN). Lai nodrošinātu maksimālu drošību, tiek atbalstīts failu pārsūtīšanas protokols FTPS (File Transfer Protocol over SSL/TLS), kas ļauj datus šifrēt ar SSL vai TLS. Tā kā failu pārsūtīšanas protokols FTP tagad tiek atbalstīts fona režīmā, attēlu failus var pārsūtīt ierakstes laikā un kamerā savlaikus var reģistrēt līdz deviņiem FTP serveriem. Šīs uzlabotās funkcijas vēl vairāk uzlabo profesionālā darba procesa efektivitāti. Nosūtiet failus ar mobilajām ierīcēm, jo tagad var vieglāk izvēlēties attēlus un nosūtīt datus ar FTP protokolu, izmantojot Transfer & Tagging lietotnes papildinājumu. Lielātruma savienojumam ir pieejams 5 GHz Wi-Fi.

 

Ārējās zibspuldzes vadība no kameras

Pateicoties kameras, zibspuldzes un bezvadu radio tālvadības pults programmatūras atjauninājumam, pieejama ārējās zibspuldzes vadības funkcija; ar tās palīdzību tieši kamerā var regulēt pieslēgtās zibspuldzes un tālvadības pults (nopērkami atsevišķi) iestatījumus. Lielāko daļu iestatījumu, tostarp gaismas jauda, ir pieejami kameras izvēlnē un izmaiņas ir redzamas zibspuldzes displejā.

 

Darbojas ar iMovie un Final Cut Pro X

Šis izstrādājums ir savietojams ar Final Cut Pro X un iMovie.

Komplektācija

  • Fotokamera
  • Barošanas vads
  • Akumulators NP-FZ100
  • Ārējais kabeļa fiksēšanas stiprinājums
  • Ārējais akumulatora lādētājs BC-QZ1
  • Plecu siksniņa
  • Korpusa vāciņš
  • Ligzdas vāciņš
  • Skatu meklētāja uzlika
  • USB Type-C vads

Specifikācija

Saderība
Objektīva saderība
Sony E-bajonete
Procesors
Attēla apstrādes procesors
BIONZ X
Attēla sensors
Sensora izmērs
35mm (Pilna kadra)
Attēla malu attiecība
3:2
Pikseļu skaits
61Mpix
Sensora veids
Exmor R CMOS
Pretputekļu sistēma
Jā (antistatiskais optiskā filtra pārklājums un sensora maiņas mehānisms)
Sensora stabilizācija
Ir
Stabilizācijas kompensācijas efekts
5.5 soļi
Foto un video ieraksts
Attēlu formāti
JPEG
RAW
14BIT RAW atbalsts
Ir
Foto krāsu gamma
sRGB standard (ar sYCC gamut)
Adobe RGB standard
Nepārtraukta foto kadru uzņemšana
10 kadri sekundē
Video ieraksta izšķirtspēja
4K (3840 x 2160) 30 kadri/s
4K (3840 x 2160) 25 kadri/s
4K (3840 x 2160) 24 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 120 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 100 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 60 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 50 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 30 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 25 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 24 kadri/s
Video failu ierakstu formāti
XAVC S
AVCHD
Video saspiešanas formāts
XAVC S: MPEG-4 AVC/H.264
Skaņas ieraksta formāti
LPCM 2 kanālu
Dolby Digital (AC-3) 2 kanālu
Dolby Digital Stereo Creator
Video krāsu gamma
xvYCC sRGB standarts (x.v.Color, ja pievienots, izmantojot HDMI kabeli)
Videoieraksta krāsu profili
S-Log2
S-Log3
HLG
Standart
PP1-PP11
HLG1-3
Videoieraksta funkcijas
Audio līmeņa rādītājs
Audio ierakstīšanas līmenis
PAL/NTSC atlasītājs
Proxy ieraksts
TC/UB (Time Code un User Bit)
Automātisks lēns slēdža režīms
Gammas datu displejs
Fokusa sistēma
Fokusēšanas veids
Fast Hybrid AF (phase-detection AF / contrast-detection AF)
Kontrasta noteikšanas autofokuss
Ir (425) punkti
Fāzes nobīdes autofokuss
Ir (425) punkti
Fokusa režīmi
AF-S (viena kadra autofokuss)
AF-A (automātisks autofokuss)
AF-C (nepārtraukts autofokuss)
DMF (tiešs manuālais fokuss)
Manuālais fokuss
Acs atpazīšanas autofokusa režīms (foto)
Cilvēks (labās/kreisās acs izvēle)
Dzīvnieks (labās/kreisās acs izvēle)
Acs atpazīšanas autofokusa režīms (video)
Cilvēks (labās/kreisās acs izvēle)
Ekspozīcija
Ekspozīcijas veids
1200 zonu novērtējums
Ekspozīcijas mērīšanas režīms
Multisegmentu
Centrā svērta
Punkta (standarta/liela)
Visa ekrāna vidējais rādītājs
Pēc spilgtākā apgabala
Mērīšanas jutība
EV-3–EV20 (pie ISO100 ekvivalenta ar f/2.0 objektīvu)
Ekspozīcijas kompensācija
+/- 5,0 EV (atlasāmi 1/3 EV vai 1/2 EV soļi)
ISO jūtība (foto)
ISO 100-32000 (ISO 50-102400 paplašinātā režīmā)
ISO jūtība (video)
ISO 100-32000
Ekspozīcijas režīmi (video)
(P) Programmējams automātiskais režīms
(A) Diafragmas prioritāte
(S) Aizvara prioritāte
(M) Manuālā ekspozīcija
Ekspozīcijas režīmi (foto)
(Auto) Inteliģentais automātiskais režīms
(P) Programmējams automātiskais režīms
(A) Diafragmas prioritāte
(S) Aizvara prioritāte
(M) Manuālā ekspozīcija
Ekspozīcijas režīmi lēna un ātra kustībā
(P) Programmējams automātiskais režīms
(A) Diafragmas prioritāte
(S) Aizvara prioritāte
(M) Manuālā ekspozīcija
Mirgošanas slāpēšana
Ir
Slēdzis
Slēdža ātrums
30 - 1/4000sek
Slēdzis bez skaņas
Ir
Zibspuldzes sinhronizācijas ātrums
1/250 sek (35mm pilna kadra), 1/320 sek (APS-C)
Slēdža tips
Elektroniski vadāms
Vertikāls gājiens
Fokālās plaknes tips
Zibspuldze
Iebūvēta zibspuldze
Nav
Zibspuldzes kompensācija
+/-3,0 EV (pārslēdzams starp 1/3 un 1/2 EV soļiem)
Zibspuldzes vadība
TTL priekšzibspuldzes mērīšana
Ekrāna parametri
Ekrāna veids
TFT
Punktu skaits
1440000 punkti
Ekrāna izmērs (cm)
7.5cm
Skārienjutīgs ekrāns
Ir
Lokāms LCD ekrāns
(107° uz augšu, 41° uz leju)
Atlokāms LCD ekrāns
Nav
Skatu meklētājs
Skatu meklētāja veids
1,3 cm (0,5 tipa) elektroniskais skatu meklētājs (Quad-VGA OLED)
Punktu skaits
5760000 punkti
Palielinājums
Apm. 0,78x (ar 50 mm objektīvu bezgalībā, -1m-1)
Skatu meklētāja maksimālais kadru ātrums
120 kadri/s
Atmiņa
Iespēja ievietot divas atmiņas kartes
Ir (UHS-I/II / UHS-I/II)
Pirmā slota saderība
SD (UHS-I)
SD (UHS-II)
SDHC (UHS-I)
SDHC (UHS-II)
SDXC (UHS-I)
SDXC (UHS-II)
Otrā slota saderība
SD (UHS-I)
SD (UHS-II)
SDHC (UHS-I)
SDHC (UHS-II)
SDXC (UHS-I)
SDXC (UHS-II)
Audio ieraksta parametri
Iebūvēts mikrofons
Ir, stereo
Pieslēgumi
USB tips
Micro-B
Type-C (DC IN)
Mikrofona ieeja (3.5 mm)
Ir
HDMI izejas
1 (micro HDMI)
Multi Interface Shoe pieslēgvieta
Ir
Austiņu pieslēgvieta
3.5mm
Bezvadu pieslēgumi
Bluetooth
Ir (Bluetooth v. 4.1)
NFC
Ir
Wi-Fi
Ir
Energo pārvalde un ekonomija
Akumulators
NP-FZ100
Akumulatora darbības laiks video režīmā (CIPA standarts)
670min
Akumulatora darbības laiks foto režīmā (CIPA standarts)
170 kadri
USB barošanas avots
Ir
Iekšējā akumulatora uzlāde
Ir
Akumulatora darbības temperatūra
(0° - 40°)
Vispārējie parametri
Krāsa
Melna
Pieejamās valodas
Angļu
Krievu
u.c.
Izmērs un svars
Svars
670 grami
Izmēri (A x P x DZ)
9.64 x 12.89 x 7.75cm

Saistītās preces

Filtri

Vertikālais rokturis VG-C4EM

449
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

SmallRig 4074 NP-FZ100 Akumulators

Saņem rīt no 11:00

39
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

SmallRig 3824 NP-FZ100 Akumulatoru lādētājs ar akumulatoriem

Saņem rīt no 11:00

79.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Atmiņas karte SF-G256T

Saņem rīt no 11:00

539.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Rokturis XLR-H1

Saņem rīt no 11:00

Ietaupi 110759 649
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Stereo mikrofons ECM-LV1

34.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Bezvadu mikrofons ECM-W2BT

Saņem rīt no 11:00

Ietaupi 70239 169
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Adaptera un mikrofona komplekts XLR-K3M

649
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas salvetes

Saņem rīt no 11:00

9.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas komplekts

Saņem rīt no 11:00

19.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas komplekts

Saņem rīt no 11:00

39.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Atmiņas karte SF-64TG TOUGH

Saņem rīt no 11:00

Ietaupi 60189 129
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Atmiņas karte SF-G1TG TOUGH

Saņem rīt no 11:00

Ietaupi 90329 239
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Atmiņas karte SF-32TG TOUGH

Saņem rīt no 11:00

89
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Aizsargstikls PCK-LG1

Saņem rīt no 11:00

39.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Akumulatora NP-FZ100 lādētājs

Saņem rīt no 11:00

99
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt