Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

a7R III E-mount pilna kadra fotokamera
ILCE-7RM3A

2549 2129
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

DRĪZUMĀ

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

DRĪZUMĀ

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Noskaidrot piegādes laiku

Priekšrocības

  • Pilnkadra sensors
  • Sensora stabilizācija
  • Procesors: BIONZ X
  • Acs autofokuss

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Papildus garantija

Pērkot šo produktu, klāt nāk papildus garantija viens gads. Pēc pirkuma veikšanas ir nepieciešams piereģistrēt produktu MySony kontā. Sīkāka informācija: šeit

 

42,4 MP pilnkadra sensors ar aizmugurējo apgaismojumu

35mm pilnkadra Exmor R CMOS attēla sensors ar 42,4 megapikseļu izšķirtspēju, aizmugurējo apgaismojumu un bezspraugu mikroshēmas objektīva konstrukciju nodrošina ārkārtīgi augstu jutību un plašu dinamisko diapazonu, savukārt atstarošanās novēršanas pārklājums uz sensora stikla un citas inovācijas ļauj izpausties sensora iespējām, nodrošinot reālistiskus attēlus.

 

Uzlabots attēla procesors

Jaunais priekšprocesors LSI apmēram divas reizes paātrina datu nolasīšanu no attēla sensora, savukārt BIONZ X attēla procesors darbojas apmēram 1,8 reizes ātrāk. Uzlabotā attēla apstrādes sistēma nodrošina zemāku trokšņu līmeni un vēl vairāk paplašinātu dinamisko diapazonu vēl plašākā jutības diapazonā līdz ISO 32 000 (standarta ISO, fotoattēliem var paplašināt līdz ISO 50-102 400). Turklāt pilnveidotās detalizētas atveidošanas un lokālās trokšņu samazināšanas tehnoloģijas nodrošina trokšņu līmeņa pazemināšanu ISO iestatījumu vidējā diapazonā — apmēram viena soļa ekvivalentā. Būtiski uzlabota arī ādas krāsas atveidošana, radot priekšrocības portretu ierakstē. Turklāt kamera α7R III atbalsta 14 bitu RAW izejas signālu pat klusas/nepārtrauktas ierakstes laikā.

 

Autofokusēšanās būtiska uzlabošana

Uzlabotā attēlu apstrādes sistēma un α9 kameras autofokusēšanās algoritmi, kas optimizēti kamerai α7R III, uzlabo autofokusēšanās ātrumu, precizitāti un izsekošanu. Ar 399 fāzu noteikšanas un 425 kontrasta noteikšanas autofokusēšanās punkti nodrošina plašu un blīvu zonas pārklājumu. Apmēram divas reizes ātrāka autofokusēšanās un divas reizes precīzāka autofokusēšanās izsekošana ļauj iestatīt un saglabāt fokusu uz objektiem, veicot neprognozējamas kustības ieraksti savvaļas apstākļos. Kamera α7R III piedāvā arī uzticamu autofokusēšanos līdz pat EV-3 spilgtuma līmenī.

 

Divkārša izsekošanas efektivitāte, veicot autofokusēšanos pēc acīm

Uzlabotā autofokusēšanās precizitāte, kā arī divas reizes ātrāka autofokusēšanās un divkārt uzlabotā autofokusēšanās izsekošana vēl vairāk uzlabo kustīga objekta portreta ieraksti, izmantojot AF-C, pat nepārtrauktās ierakstes režīmā, ja objekts skatās uz leju un prom no kameras vai ir apgaismots no aizmugures un sejas daļa ir aptumšota. Kamera α7 III ar E bajonetes korpusu atbalsta autofokusēšanos pēc acīm, ja ir piestiprināts objektīvs ar A bajoneti, izmantojot adapteru.

 

Kadru nomaiņas ātrums līdz 10 kadriem sekundē ar autofokusēšanās/autoekspozīcijas izsekošanu

Kameras α7R III jaunais aizvars un uzlabotā attēla apstrādes sistēma ļauj veikt nepārtrauktu ieraksti ar kadru nomaiņas ātrumu līdz 10 kadriem sekundē ar autofokusēšanās/autoekspozīcijas izsekošanu (līdz 8 kadri sekundē ar minimālu aizturi tiešraides nepārtrauktas ierakstes režīmā), nodrošinot pat ātras kustības objektu attēlu vienkāršu, stabilu ieraksti. Elektroniskais aizvars nodrošina klusu ieraksti bez vibrācijas savvaļas apstākļos, kad pat niecīgs troksnis var neļaut iegūt ideālu kadru.

 

Fokālās plaknes fāzu noteikšanas autofokusēšanās atbalsta objektīvu ar A bajoneti

Fāzu noteikšanas autofokusēšanos var izmantot pat tad, ja A bajonete ir piestiprināta pie kameras α7R III, izmantojot bajonetes adapteru LA-EA3 bez speciāla fāzu noteikšanas autofokusēšanās sensora. 399 punktu fokālās plaknes fāzu noteikšanas autofokusēšanās sistēma nodrošina plašu aptvērumu, ātru reakciju un efektīvu izsekošanu pat tad, ja uzstādīts objektīvs ar A vai E bajoneti.

 

Līdz 76 attēliem nepārtrauktas ierakstes režīmā

Ar lielāku buferatmiņas ietilpību, sistēmas darbības ātrumu un UHS-II atbalstu kamera α7R III sērijveida ierakstē ar kadru nomaiņas ātrumu 10 kadri sekundē var ierakstīt līdz apmēram 28 nesaspiestu RAW vai 76 saspiestu RAW vai JPEG attēlu. Datu ierakstes laikā var pāriet funkciju izvēlnē/ekrāna izvēlnē, mainīt iestatījumus un atskaņot failus. Atainošanas laikā displejā parādās atmiņā ierakstāmo atlikušo fotoattēlu skaits.

 

Ierakste ar ņirboņas slāpēšanu

Kamera automātiski atpazīst fluorescējošo lampu vai citu mākslīgā apgaismojuma avotu radīto ņirboņu, un aizvara darbības parametri tiek pielāgoti, lai minimizētu ņirboņas ietekmi uz fotoattēlu kvalitāti. Šādi tiek noslāpētas ekspozīcijas un krāsu atveides anomālijas attēlu augšdaļā un apakšdaļā, kad ierakste veikta ar lielu aizvara ātrumu, kā arī ekspozīcijas un krāsu atveides neatbilstības nepārtrauktajā ierakstē, tādējādi uzlabojot iekštelpās ierakstīto attēlu kvalitāti.

 

AF-ON taustiņš un vairākfunkciju slēdzis

AF-ON taustiņš aktivizē autofokusēšanos, un nav nepieciešams līdz pusei nospiest aizvara taustiņu, tādējādi varat labāk koncentrēties uz to, kad atbrīvot aizvaru un uzreiz tvert mirkli. Vairākfunkciju slēdzis ļauj ātri un efektīvi pārvietot fokusēšanās punktu. Varat intuitīvi izvēlēties un pārvietot fokusēšanās punktu, tādējādi varat ierakstīt kustīgus objektus.

 

Vairāku kadru ierakste ar pikseļu nobīdi atklāj izšķirtspējas jaunas iespējas

Izmantojot attēla stabilizācijas mehānismus un vadības tehnoloģiju, šī jaunā funkcija uzklāj četrus atsevišķus kadrus ar pikseļu nobīdi, kuru kopējais datu apjoms ir ekvivalents apmēram 169,6 miljoniem jeb 42,4 miljoniem x 4 (RGGB) pikseļu, lai atveidotu vienu optimālu superaugstas izšķirtspējas fotoattēlu ar detalizētu tekstūru, sabalansētām krāsām un reālistisku atmosfēru, kā arī minimālu muāra efektu un krāsu artefaktiem. Ar šo funkciju ierakstītos attēlus var apstrādāt, izmantojot jauno Sony attēlveides programmatūras komplektu. [1] Attēla sensors tiek pārvietots ar 1 pikseļa soli, kad secīgi ierakstāt četrus kadrus.  [2] Katrs pikselis satur R, G un B informāciju.

 

Precīza autoekspozīcija, lai īstenotu fotogrāfa ieceres

1200 segmentu tiešraides režīma ekspozīcijas analīze nodrošina krāsu analīzes un eksponometrijas precizitāti. Pateicoties fokusēšanās informācijai no objektīva, saglabājas autoekspozīcija un attēla spilgtums pat tad, kad mainās objekta stāvoklis vai fona spilgtums. Papildus vairāksegmentu, centra un punkta eksponometrijas režīmiem kamerā α7R III darbojas arī eksponometrijas režīms atbilstoši visspilgtākajai zonai kadrā un visa ekrāna vidējotais režīms. Kad fokusa zonas parametrs ir iestatīts uz elastīgo punkta vai paplašināto elastīgo punkta fokusēšanos, eksponometrijas punktu var piesaistīt fokusa zonai.

 

Iebūvētais 5 asu attēla stabilizācijas mehānisms nodrošina līdz 5,5 soļu slēdža ātruma priekšrocības

Būdama vēl efektīvāka kā jelkad α kameru sērijā, šī universālā sistēma kompensē kameras piecu veidu svārstības, kas izraisa attēla izplūšanu: svārstības pa vertikālu asi/šķērsvirziena asi, ierakstot lielākā fokusa attālumā; svārstības pa X/Y asi tuvplāna (ieskaitot makro režīmā) ierakstē; un svārstības pa garenvirziena asi, kad ieraksta fotoattēlus naktī un filmas. Sistēma efektīvi sasniedz par 5,5 soļiem lielāku aizvara ātrumu, tādējādi kamera α7R III var pilnībā izmantot 42,4 megapikseļu un tiešraides attēla iespējas. Turklāt tajā var izmantot objektīvus ar A bajoneti, izmantojot bajonetes adapteru, kā arī objektīvus ar E bajoneti.

 

LCD skārienekrāns nodrošina intuitīvu fokusēšanās vadību

3,0 tipa LCD skārienekrāns ar 2,35 miljonu punktu izšķirtspēju nodrošina intuitīvu un tūlītēju fokusēšanās vadību. Pateicoties skārienjutīgās fokusēšanās funkcijai, varat pieskarties monitora ekrānam, lai noteiktu vēlamo fokusēšanās punktu. Turklāt skārienjutīgā paneļa funkcija ļauj LCD ekrānā ar pirkstu pārbīdīt fokusēšanās rāmi uz citu punktu, ar pirkstu to pārvelkot uz vajadzīgo vietu kadrā, kamēr lietojat skatumeklētāju.

 

Divas informācijas nesēju pieslēgvietas ar UHS-II savietojamību

Šī kamera ir aprīkota ar divām informācijas nesēju pieslēgvietām, kuras ir paredzētas attiecīgi SD kartei (savietojama ar UHS-II, lai ātri ierakstītu datus) un SD/MS kartei. Divas ievietotās kartes var izmantot datu vienlaicīgajai vai secīgajai ierakstei; lai nošķirtu RAW datus no JPEG datiem, fotoattēlus nošķirtu no filmām; kā arī kopētu datus no vienas kartes otrā. Atmiņas kartes nodalījuma vāks ir noslēdzams, lai novērstu tā nejaušu atvēršanu.

 

Quad-VGA OLED Tru-Finder™ skatumeklētājs ar 3,69 miljonu punktu izšķirtspēju un augstu spilgtuma līmeni

Šis Quad-VGA OLED Tru-Finder skatumeklētājs ar apmēram 3,69 miljonu punktu izšķirtspēju nodrošina precīzu detalizētību, kontrastu un melnās krāsas atveidi, vienlaikus saglabājot dabīgu attēla spilgtumu. Precīzai fokusēšanās pielāgošanai piemērotais augstas kvalitātes režīms pilnībā izmanto liela apjoma datus no attēla sensora, iegūstot dabīgākus augstas precizitātes attēlus ar minimālu muāra efektu un pakāpienveida kontūrām, tādējādi varat pilnībā pievērsties ierakstei. Turklāt varat izvēlēties skatumeklētājam katru nomaiņas ātrumu 120/100 kadrus sekundē, lai kustība izskatītos sevišķi vienmērīga. Tikai elektroniskais skatumeklētājs, piemēram, šis skatumeklētājs piedāvā tādas funkcijas kā, piemēram, būtiski uzlabotu fokusa zonas palielinājumu, kas ļauj automātiski fokusēties, kamēr izvēlētā fokusa zona ir palielināta skatumeklētājā.

 

Ļoti izturīga un izmantojama sarežģītos apstākļos

Kamera α7R III uzticami darbojas sarežģītos apstākļos. Tās augšējais vāks, priekšējais vāks, iekšējais rāmis un aizmugurējais vāks ir izgatavoti no viegla, ļoti izturīga magnija sakausējuma. Objektīva bajonetes stiprinājuma skrūvju skaits ir palielināts līdz sešām, lai nodrošinātu maksimālu izturību. Galvenie taustiņi un vadības riteņi ir hermetizēti. Visa korpusa blīvējums novērš putekļu un mitruma iekļūšanu.

 

Ilgstošāka profesionāla ierakste

Nav jāraizējas par akumulatora izlādēšanos ilgstošā ierakstē: NP-FZ100 akumulatora ietilpība apmēram 2,2 reizes pārsniedz NP-FW50 akumulatora ietilpību, turklāt papildus pieejamā VG-C3EM vertikālā satverē var ievietot divus akumulatorus. USB Type-C® un Multi/Micro USB pieslēgvietas ļauj pie kameras pieslēgt ārējos portatīvos akumulatorus, nodrošinot ilgāku ieraksti. Turklāt pie Multi/Micro USB pieslēgvietas var pieslēgt, piemēram, tālvadības pulti, savukārt USB Type-C® pieslēgvieta tiek izmantota barošanas saņemšanai.

 

Vienkārša pieslēgšana pie datora, izmantojot SuperSpeed USB 5Gbps (USB 3.2) pieslēgvietu

USB Type-C® pieslēgvieta, kas atbalsta SuperSpeed USB 5Gbps (USB 3.2), nodrošina lielu RAW datu failu lielātruma attālinātu pārsūtīšanu, tādējādi varat ātri pārlūkot attēlus datorā un bez aiztures turpināt ieraksti. Turklāt var pārsūtīt tikai JPEG failus uz datoru, tādējādi attēlus var vēl ātrāk pārbaudīt datorā pēc nepārtrauktās ierakstes, jo no kameras nav jānosūta lielapjoma RAW dati.

 

Atrašanās vietas informācijas piesaiste ar Bluetooth

Kameru var savienot pārī ar Imaging Edge Mobile lietotni, kas instalēta savietojamā mobilajā telefonā vai planšetdatorā, lai iegūtu atrašanās vietas datus, tos ierakstītu fotoattēlos, kā arī labotu kameras datuma/laika un atrašanās vietas iestatījumus.

 

Uzlabota savietojamība ar dažādām zibspuldzēm

Kamera α7R III ir aprīkota ar jaunām sinhronizācijas ligzdām, tādējādi nespecializētas ārējās zibspuldzes un kabeļus ar standarta sinhronizācijas ligzdām var ērtai sinhronizācijai pieslēgt pie studijas zibspuldzēm utt. Ierakstot ar zibspuldzi, aizvara aktivizēšanas aiztures laiks ir minimizēts, nodrošinot vienmērīgu un ātri reaģējošu ieraksti ar zibspuldzi. Nepārtraukta ierakste ar zibspuldzi un kadru nomaiņas ātrumu līdz 10 kadriem sekundē piedāvā uzlabotas iespējas. Vēl lielāku daudzpusīgumu ierakstē ar ārējo bezvadu zibspuldzi var nodrošināt, izmantojot lēno sinhronizāciju un aizmugurējā aizkara sinhronizāciju.

 

Ātras iestatīšanas iespējas

Izmantojot funkciju My Menu (mana izvēlne), varat saglabāt un pēc izmantošanas biežuma sakārtot līdz 30 izvēlnes funkcijām, lai tās pēc vajadzības varētu uzreiz izsaukt. Kameras iestatījumus var reģistrēt (kamerai — līdz trim, atmiņas kartēm — līdz četriem), lai tos varētu ātri aktivēt, izmantojot režīma vadības riteni. 11 pielāgojumu taustiņiem var piešķirt līdz 83 funkcijai, turklāt fotoattēliem, filmām un atskaņošanai var iestatīt pielāgotu funkciju kopas. Lietotāja iestatījumu izvēles funkcija taustiņa nospiešanas laikā ir parocīga, lai uz laiku izmantotu pielāgojuma taustiņam piešķirtos parametrus, kamēr šo taustiņu turat nospiestu.

 

Skaidras, dabīgas, reālistiskas 4K filmas

Augstas izšķirtspējas 4K filmām ar minimālu muāra efektu un pakāpienveida kontūrām Super 35 mm režīms ar pilnu informācijas nolasīšanu no pikseļiem bez grupēšanas ļauj apmēram 1,8 reizes samazināt datu apjomu, kas nepieciešams 4K filmu ierakstei (QFHD: 3840 x 2160). Uzlabota attēlu apstrādes sistēma ļauj ierakstīt būtiski uzlabotas attēla kvalitātes pilnkadra 4K filmas vidējas līdz augstas ISO jutības diapazonā, tādējādi katrā kadrā varat maksimāli izmantot 4K filmu formāta unikālās iespējas.

 

Vērtējuma piešķiršanas funkcija parocīgai kārtošanai ierakstes vietā

Fotoattēliem var piešķirt no 1 līdz 5 zvaigžņu vērtējumu un saglabāt šo vērtējumu, kad attēlus importējat PlayMemories Home vai jaunajā Sony attēlveides programmatūras komplektā, kas darbojas datorā. Šo funkciju un aizsardzības funkciju, lai novērstu attēlu nejaušu izdzēšanu, var piešķirt pielāgojumu taustiņam (aizsardzības funkcijai pēc noklusējuma piešķirts C3). Vērtējuma piešķiršanas un aizsardzības funkcijas var izmantot atskaņošanas ekrānā, kur sērijveida ierakstus var pārlūkot, aizsargāt un izdzēst, kamēr atrodaties ierakstes vietā vai ceļā.

 

Uzlabota ātrā hibrīdā autofokusēšanās filmas ierakstei

Fokālās plaknes fāzu noteikšanas autofokusēšanās un kontrasta noteikšanas autofokusēšanās efektīva kombinācija ļauj precīzi fiksēt ātras kustības objektus un tiem plūstoši izsekot. Autofokusēšanās aptvērums filmu ierakstē ir gandrīz tikpat plašs kā autofokusēšanās aptvērums fotoattēlu ierakstē; tādējādi kad augsta blīvuma autofokusēšanās sistēma fiksē kustīgu objektu, kamera stabili un droši tam izseko.

 

Daudzveidīgas filmu ierakstes funkcijas

Kamera α7R III ir aprīkota ar profesionāliem operatoriem paredzētu plašu funkciju klāstu, tostarp tīra HDMI signāla izvade, laika kods/lietotāja biti (TC/UB), ierakstes kontrole, marķiera atainošana/iestatīšana, zebras funkcija, palēninātas un paātrinātas kustības ierakste, vienlaicīga video starpniekfailu ierakste, fotoattēlu iegūšana no filmas un gamma datu atainošanas funkcija.

 

Atbalsta HDR filmu veidošanas plašu funkciju klāstu

Atbalstot HDR filmu veidošanas plašu funkciju klāstu, kamera α7R III piedāvā S-Log3 un S-Log2 gammas līknes, kas pēcapstrādē nodrošina lielāku elastīgumu attēlu krāsu korekcijā, kā arī ļauj darboties ar jauno HLG (Hybrid Log-Gamma) tūlītējai HDR formāta ierakstei. Ierakstītās filmas kuras tiek atskaņotas ar HDR (HLG) savietojamajā televizorā, izskatās reālistiskas bez nevēlamas aptumšošanas vai pārmērīga izgaismojuma, tādējādi tām nav nepieciešama krāsu korekcija.  [1] Attēlu precīzas pielāgošanas elastīgas iespējas pēc vēlēšanās (nepieciešama krāsu korekcija) [2] Augstas kvalitātes attēla tūlītēja ierakste (nav nepieciešama krāsu korekcija)

 

Ārējās zibspuldzes vadība no kameras

Pateicoties kameras, zibspuldzes un bezvadu radio tālvadības pults programmatūras atjauninājumam, pieejama ārējās zibspuldzes vadības funkcija; ar tās palīdzību tieši kamerā var regulēt pieslēgtās zibspuldzes un tālvadības pults (nopērkami atsevišķi) iestatījumus. Lielāko daļu iestatījumu, tostarp gaismas jaudu, ir pieejami kameras izvēlnē un izmaiņas ir redzamas zibspuldzes displejā.

 

Attālināta vadība un satura kopīgošana ar vienu pieskārienu

Attālinātas vadības ar vienu pieskārienu funkcija var viedtālruni vai planšetdatoru pārvērst skatumeklētājā/tālvadības pultī. Satura kopīgošanas ar vienu pieskārienu funkcija ļauj pārsūtīt fotoattēlus/videoierakstus uz savu ierīci, lai kopīgotu sociālajos tīklos. Vienkārši instalējiet PlayMemories Mobile lietotni NFC atbalstošā Android operētājsistēmas ierīcē, izmantojot Wi-Fi, pēc tam pieskarieties kamerai ar ierīci, lai tās savienotu. Ja netiek atbalstīta NFC tehnoloģija, izmantojiet QR kodu, lai ierīces savienotu pārī.

 

Imaging Edge™ lietotnes versijas Remote, Viewer un Edit

Izveidojiet augstas kvalitātes fotoattēlus, izmantojot Imaging Edge lietotnes versijas. Izmantojiet Remote versiju, lai reāllaikā vadītu un novērotu ieraksti datora ekrānā; izmantojiet Viewer versiju, lai ātri pārlūkotu, novērtētu un izvēlētos fotoattēlus no lielām attēlu bibliotēkām; un izmantojiet Edit versiju, lai apstrādātu RAW datus un izveidotu augstas kvalitātes fotoattēlus. Maksimāli izmantojiet Sony RAW failu iespējas un efektīvāk veiciet apstrādi. Vairāku kadru ierakste ar pikseļu nobīdi var tikt izmantota arī tad, kad kamera ir savienota ar datoru, un kadrus ar pikseļu nobīdi var uzreiz apvienot vienā attēlā un aplūkot.

Komplektācija

  • Fotokamera
  • Barošanas vads
  • Akumulators (NP-FZ100)
  • Ārējais kabeļa fiksēšanas stiprinājums
  • Ārējais akumulatora lādētājs BC-QZ1
  • Plecu siksniņa
  • Korpusa vāciņš
  • Ligzdas vāciņš
  • Skatu meklētāja uzlika
  • USB Type-C vads

Specifikācija

Saderība
Objektīva saderība
Sony E-bajonete
Procesors
Attēla apstrādes procesors
BIONZ X
Attēla sensors
Sensora izmērs
35mm (Pilna kadra)
Attēla malu attiecība
3:2
Pikseļu skaits
42.4Mpix
Sensora veids
Exmor R CMOS
Pretputekļu sistēma
Jā (antistatiskais optiskā filtra pārklājums un sensora maiņas mehānisms)
Sensora stabilizācija
Ir
Stabilizācijas kompensācijas efekts
5.5 soļi
Foto un video ieraksts
Attēlu formāti
JPEG
RAW
14BIT RAW atbalsts
Ir
Foto krāsu gamma
sRGB standard (ar sYCC gamut)
Nepārtraukta foto kadru uzņemšana
10 kadri sekundē
Video ieraksta izšķirtspēja
4K (3840 x 2160) 30 kadri/s
4K (3840 x 2160) 25 kadri/s
4K (3840 x 2160) 24 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 120 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 100 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 60 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 50 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 30 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 25 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 24 kadri/s
HD (1280 x 720) 120 kadri/s
HD (1280 x 720) 100 kadri/s
HD (1280 x 720) 30 kadri/s
HD (1280 x 720) 25 kadri/s
Video failu ierakstu formāti
XAVC S
AVCHD
Video saspiešanas formāts
XAVC S: MPEG-4 AVC/H.264
Skaņas ieraksta formāti
LPCM 2 kanālu
Dolby Digital (AC-3) 2 kanālu
Dolby Digital Stereo Creator
Video krāsu gamma
xvYCC sRGB standarts (x.v.Color, ja pievienots, izmantojot HDMI kabeli)
Videoieraksta krāsu profili
S-Log2
S-Log3
HLG
Standart
PP1-PP11
HLG1-3
Videoieraksta funkcijas
Audio līmeņa rādītājs
Audio ierakstīšanas līmenis
PAL/NTSC atlasītājs
Proxy ieraksts
TC/UB (Time Code un User Bit)
Automātisks lēns slēdža režīms
Gammas datu displejs
Fokusa sistēma
Fokusēšanas veids
Fast Hybrid AF (phase-detection AF / contrast-detection AF)
Kontrasta noteikšanas autofokuss
Ir (425) punkti
Fāzes nobīdes autofokuss
Ir (399) punkti
Fokusa režīmi
AF-S (viena kadra autofokuss)
AF-A (automātisks autofokuss)
AF-C (nepārtraukts autofokuss)
DMF (tiešs manuālais fokuss)
Manuālais fokuss
Acs atpazīšanas autofokusa režīms (foto)
Cilvēks (labās/kreisās acs izvēle)
Dzīvnieks (labās/kreisās acs izvēle)
Acs atpazīšanas autofokusa režīms (video)
Nav
Ekspozīcija
Ekspozīcijas veids
1200 zonu novērtējums
Ekspozīcijas mērīšanas režīms
Multisegmentu
Centrā svērta
Punkta (standarta/liela)
Visa ekrāna vidējais rādītājs
Pēc spilgtākā apgabala
Mērīšanas jutība
EV-3–EV20 (pie ISO100 ekvivalenta ar f/2.0 objektīvu)
Ekspozīcijas kompensācija
+/- 5,0 EV (atlasāmi 1/3 EV vai 1/2 EV soļi)
ISO jūtība (foto)
ISO 100-32000 (ISO 50-102400 paplašinātā režīmā)
ISO jūtība (video)
ISO 100-32000
Ekspozīcijas režīmi (video)
(P) Programmējams automātiskais režīms
(A) Diafragmas prioritāte
(S) Aizvara prioritāte
(M) Manuālā ekspozīcija
Ekspozīcijas režīmi (foto)
(Auto) Inteliģentais automātiskais režīms
(P) Programmējams automātiskais režīms
(A) Diafragmas prioritāte
(S) Aizvara prioritāte
Ekspozīcijas režīmi lēna un ātra kustībā
(P) Programmējams automātiskais režīms
(A) Diafragmas prioritāte
(S) Aizvara prioritāte
(M) Manuālā ekspozīcija
Mirgošanas slāpēšana
Ir
Slēdzis
Slēdža ātrums
30 - 1/8000sek
Slēdzis bez skaņas
Ir
Zibspuldzes sinhronizācijas ātrums
1/250 sek (35mm pilna kadra), 1/320 sek (APS-C)
Slēdža tips
Elektroniski vadāms
Vertikāls gājiens
Fokālās plaknes tips
Zibspuldze
Iebūvēta zibspuldze
Nav
Zibspuldzes kompensācija
+/-3,0 EV (pārslēdzams starp 1/3 un 1/2 EV soļiem)
Zibspuldzes vadība
TTL priekšzibspuldzes mērīšana
Ekrāna parametri
Ekrāna veids
TFT
Punktu skaits
2359296 punkti
Ekrāna izmērs (cm)
7.5cm
Skārienjutīgs ekrāns
Ir
Lokāms LCD ekrāns
(107° uz augšu, 41° uz leju)
Atlokāms LCD ekrāns
Nav
Skatu meklētājs
Skatu meklētāja veids
1,3 cm (0,5 tipa) elektroniskais skatu meklētājs (Quad-VGA OLED)
Punktu skaits
3686400 punkti
Palielinājums
Apm. 0,78x (ar 50 mm objektīvu bezgalībā, -1m-1)
Skatu meklētāja maksimālais kadru ātrums
120 kadri/s
Atmiņa
Iespēja ievietot divas atmiņas kartes
Ir (UHS-I / UHS-I/II)
Pirmā slota saderība
SD (UHS-I)
SD (UHS-II)
SDHC (UHS-I)
SDHC (UHS-II)
SDXC (UHS-I)
SDXC (UHS-II)
Otrā slota saderība
SD (UHS-I)
SD (UHS-II)
SDHC (UHS-I)
SDHC (UHS-II)
SDXC (UHS-I)
SDXC (UHS-II)
Audio ieraksta parametri
Iebūvēts mikrofons
Ir, stereo
Pieslēgumi
USB tips
Micro-B
Type-C
Mikrofona ieeja (3.5 mm)
Ir
HDMI izejas
1 (micro HDMI)
Multi Interface Shoe pieslēgvieta
Ir
Austiņu pieslēgvieta
3.5mm
Bezvadu pieslēgumi
Bluetooth
Ir (Bluetooth v. 4.1)
NFC
Ir
Wi-Fi
Ir
Energo pārvalde un ekonomija
Akumulators
NP-FZ100
Akumulatora darbības laiks video režīmā (CIPA standarts)
190min
Akumulatora darbības laiks foto režīmā (CIPA standarts)
650 kadri
USB barošanas avots
Ir
Iekšējā akumulatora uzlāde
Ir
Akumulatora darbības temperatūra
(0° - 40°)
Vispārējie parametri
Krāsa
Melna
Pieejamās valodas
Angļu
Krievu
u.c.
Izmērs un svars
Svars
657 grami
Izmēri (A x P x DZ)
9.56 x 12.69 x 7.37cm

Saistītās preces

Filtri

Atmiņas karte SF-M128T

Saņem šodien no 11:00

149
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

SmallRig 4074 NP-FZ100 Akumulators

Saņem šodien no 11:00

39
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

SmallRig 3824 NP-FZ100 Akumulatoru lādētājs ar akumulatoriem

Saņem šodien no 11:00

79.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Atmiņas karte SF-G256T

Saņem šodien no 11:00

539.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Mikrofons ECM-G1

Saņem šodien no 11:00

Ietaupi 50169 119
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Mikrofons ECM-B10

269
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Atmiņas karte SF-G2M

Saņem šodien no 11:00

159
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Stereo mikrofons ECM-LV1

34.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Bezvadu mikrofons ECM-W2BT

Saņem šodien no 11:00

Ietaupi 70239 169
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Atmiņas karte SF-M256T

Saņem šodien no 11:00

Ietaupi 90249 159
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Atmiņas karte SF-E256

Saņem šodien no 11:00

129
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Atmiņas karte SF-M64T

Saņem šodien no 11:00

79
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Atmiņas karte SF-G1M

Saņem šodien no 11:00

99
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Mikrofons ECM-B1M

Saņem šodien no 11:00

369.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas salvetes

Saņem šodien no 11:00

9.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas komplekts

Saņem šodien no 11:00

19.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas komplekts

Saņem šodien no 11:00

39.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Atmiņas karte SF-64TG TOUGH

Saņem šodien no 11:00

Ietaupi 60189 129
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Atmiņas karte SF-G1TG TOUGH

Saņem šodien no 11:00

Ietaupi 90329 239
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Atmiņas karte SF-32TG TOUGH

Saņem šodien no 11:00

89
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Akumulatora NP-FZ100 lādētājs

Saņem šodien no 11:00

99
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Akumulators NP-FZ100

Saņem šodien no 11:00

89
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Vertikālais rokturis VGC3EM

389
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Atmiņas karte SF-64M

Saņem šodien no 11:00

59
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt