Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

a6600 E-mount fotokamera + 18-135mm objektīvs
ILCE-6600M

1599
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

Saņem šodien no 10:00

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Pasūti līdz 16:00 un saņem rīt no 10:00

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti līdz 16:00 un saņem rīt no 10:00

Priekšrocības

  • APS-C sensora izmērs
  • Sensora stabilizācija
  • Procesors: BIONZ X
  • Acs autofokuss

Līdzīgas preces

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Nepārspēta autofokusēšanās ļauj iegūt brīnišķīgus attēlus

Ātra un precīza autofokusēšanās ļauj ierakstīt acumirklīgus notikumus ar satriecošu detalizāciju, pateicoties Sony inovatīvo tehnoloģiju kombinācijai. 425 kontrasta noteikšanas autofokusēšanās punkti kopā ar kontrasta izsekošanas autofokusēšanos ļauj sasniegt neticamu ātrumu — 0,02 sekundes, savukārt autofokusēšanās izsekošanas tehnoloģija ar augstu punktu blīvumu ļauj uzticami izsekot pat haotiskas kustības objektus. [1] Fāzu noteikšanas autofokusēšanās aptvērums (425 punkti)   [2] Kontrasta noteikšanas autofokusēšanās aptvērums (425 punkti)

 

Reāllaika izsekošanas funkcija saglabā fokusu uz izsekojamajiem objektiem

Kad notiek ātras kustības objekta izsekošana, kameras mehānisms izmanto uzlabotu objekta atpazīšanas algoritmu (AI), kas apstrādā datus par krāsu, šablonu (spilgtumu), attālumu (dziļumu) un sejas/acu informāciju, lai atpazītu objektu un uz to saglabātu fokusu. (1) Seja [AI]  (2) Acs [AI]  (3) Krāsa  (4) Šablons  (5) Attālums  (6) Objekta atpazīšanas algoritms

 

Uzlabota reāllaika autofokusēšanās pēc acīm atbalsta portretu ieraksti

Reāllaika autofokusēšanās pēc acīm nosaka objekta acis un automātiski fokusējas uz tām, kad līdz pusei nospiežat aizvara taustiņu; turklāt varat izvēlēties fokusēšanos uz objekta kreiso vai labo aci. AF-C režīmā kamera ierakstes laikā saglabā stabilu fokusu pat tad, kad sejas daļa ir aizklāta, seja ir apgaismota no aizmugures vai objekts skatās uz leju. 

 

Precīza autofokusēšanās vājā apgaismojumā

Augstas precizitātes autofokusēšanās ir iespējama pat tumšā vietā, pateicoties kameras uzlabotajam autofokusēšanās algoritmam. Augsta autofokusēšanās jutība nozīmē uzticamu autofokusēšanos AF-S režīmā līdz pat apgaismojuma līmenim EV-2.

 

Lielātruma nepārtraukta ierakste ar autofokusēšanās/autoekspozīcijas izsekošanu

Uztveriet katru kustību, izmantojot nepārtrauktu ieraksti ar kadru nomaiņas ātrumu līdz pat 11 kadriem sekundē. Pat ar klusu aizvaru vai tiešraides režīmā var ierakstīt ar kadru nomaiņas ātrumu līdz pat 8 kadriem sekundē. Minimizēta aizture attēla izvadē displejā, un katrā sērijveida ierakstes reizē var ierakstīt līdz 116 JPEG (standarta) attēlus, atskaņošanas režīmā ir pieejama attēlu grupveida atainošana.

 

Reāllaika autofokusēšanās pēc dzīvnieka acīm

Reāllaika autofokusēšanās pēc acīm funkcijā izmantotā tehnoloģija ir piemērota gan cilvēku, gan dzīvnieku acīm. Aktivētā stāvoklī tā nodrošina dzīvnieka acu ātru automātisku noteikšanu un to izsekošanu; tā nodrošina arī precīzu fokusēšanos, kas citos apstākļos būtu grūti sasniedzama — tādējādi varat ierakstīt lieliskus mājas mīluļu portretus un savvaļas dabas ierakstus.

 

Vienkārša manuālā fokusēšanās ar skaidri izceltajām asuma zonām

Manuālās fokusēšanas režīmā kamera attēlā ar krāsu izceļ zonas ar visaugstāko asuma līmeni. Tagad fokusa izgaismošanai ir pievienota zilā krāsa (papildinot sarkano, dzelteno un balto krāsu), uzlabojot asuma zonu redzamību portretu vai makro ierakstei nepieciešamās precīzas fokusēšanās laikā.

 

Iebūvētā 5 asu optiskā attēla stabilizācija

Mūsu slavenajās pilnkadra kamerās izmantotais iebūvētais 5 asu optiskais attēla stabilizācijas mehānisms šajā modelī ir pielāgots APS-C sensora stabilizācijai. Šī sistēma kompensē kameras svārstības piecās dažādās asīs — tangāžas un virziena, horizontālā un vertikālā, kā arī rotācijas (sānsveres) – lai nodrošinātu skaidrāku fotoattēlu un filmu ieraksti, kameru turot rokās. Ļoti precīzas darbības žiroskopiskais sensors nodrošina attēla stabilizācijas efektu, kas ir ekvivalents par 5 soļiem lielākam aizvara ātrumam. Šī funkcija ļauj pietuvināt tālus objektus, ierakstīt detalizētus tuvplānus, nakts ainas utt. — minimizējot kameras svārstīšanās izraisīto attēlu izplūšanu. 

 

Fokusēšanās zonas palielinājuma funkcija ļauj precīzi noregulēt fokusu autofokusēšanās/manuālās fokusēšanas režīmos

Kad ir nepieciešama sevišķi precīza fokusēšanās, piemēram, makro režīma ierakstē, varat palielināt fokusēšanās zonu, pēc tam, izmantojot skārienjutīgo ekrānu vai fokusa punkta selektoru, detalizēti pielāgot precīzu fokusēšanās punktu.

 

Izcila attēla kvalitāte, niecīgs trokšņu līmenis un plašs ISO diapazons

Standarta ISO jutības diapazons ir paplašināts līdz ISO 100-32000 (paplašināms līdz ISO 50-102400 fotoattēliem). Uzlaboti attēlveidošanas algoritmi, detalizētas atveidošanas tehnoloģija un lokālā trokšņu samazināšana nodrošina reālistiskākas tekstūras, detalizācijas uzlabošanu ēnu zonās un reālistiskākas krāsas, tostarp cilvēka ādas toņus un dabīgākas augu krāsas.

 

14 bitu RAW datu izeja nodrošina bagātīgu toņu gradāciju

Augstas veiktspējas LSI un BIONZ X attēla procesors ļauj iegūt kvalitatīvus 14 bitu RAW attēlus. Lai saglabātu maksimāli vienmērīgu, dabīgāku toņu gradāciju, visa apstrāde tiek veikta 16 bitu formātā, novēršot pustoņu imitēšanu vai apstrādes kļūdas galīgajā 14 bitu RAW attēlā.   [1] Attēla sensors  [2] Jaunākais lielātruma LSI priekšprocesors [3] 16 bitu attēla apstrāde [1]  

 

Inovatīva attēlu apstrādes sistēma

Kameras APS-C izmēra, 24,2 megapikseļu Exmor™ CMOS sensors nodrošina plašu jutības diapazonu un niecīgu trokšņu līmeni. Kopā ar jaunākās paaudzes BIONZ X™ attēla apstrādes procesoru, tas ļauj iegūt skaistus, augstas izšķirtspējas attēlus ar lielisku skaidrību un kvalitatīvu tekstūras atveidošanu.

 

Precīza autofokusēšanās izsekošana ar reāllaika autofokusēšanos pēc acīm, uzlabojot filmu kvalitāti

Ātrā hibrīdā autofokusēšanās nodrošina lielu ātrumu, precizitāti un izsekošanas efektivitāti, kas atbilst stingrajām autofokusēšanās prasībām 4K filmu izveidē. Atkarībā no ainas rakstura autofokusēšanās izsekošanas jutību var pielāgot stabilai fokusēšanai vai ātrai, atkārtotai fokusēšanai, savukārt skārienjutīgā izsekošana ļauj aktivēt kustīga objekta izsekošanu, vienkārši pieskaroties LCD ekrānam. Reāllaika autofokusēšanās pēc acīm nu ir pieejama arī filmu ierakstē.

 

Ierakste, izmantojot S-Gamut/S-Log

Ierakste, izmantojot S-Log, ļauj pēcapstrādē izmantot krāsu gradāciju, iegūstot izteiksmīgākas filmas. S-Log3 un S-Log2 gamma līknes nodrošina plašu dinamisko diapazonu (līdz 1300% lielāks, salīdzinot ar Rec. 709), kas palīdz minimizēt pārmērīgu izgaismošanu un aptumšošanu. S-Log3 gamma iestatījums piedāvā dinamiskā diapazona iespaidīgas 14 pakāpes.

 

4K filmu ierakste XAVC S formātā ar lielu bitu plūsmas ātrumu

4K filmu ierakste Super 35 mm formātā ar pilnu informācijas nolasīšanu no pikseļiem bez grupēšanas ļauj pārraidīt apmēram 2,4x vairāk attēla informācijas, salīdzinot ar 4K ierakstes standarta prasībām (QFHD: 3840 x 2160). Proporcionāli samazinot 6K formātam ekvivalento izšķirtspēju, ierakstītie video izceļas ar vēl lielāku reāliskumu un dziļumu. XAVC S video kodeks ar lielu bitu plūsmas ātrumu (4K 30p/24p — līdz 100 Mbps) nodrošina profesionālu kvalitāti patērētājiem draudzīgā formātā.

 

Ārējais mikrofons un audio ieeja, kā arī austiņu ligzda

Ārējos mikrofonus var pieslēgt pie mikrofona ligzdas; pastāv arī lineāras ieejas izmantošanas iespēja ar XLR savienotājiem, izmantojot atsevišķi nopērkamo XLR adapteru komplektu. Tas ļauj pieslēgt dažādus augsttehnoloģiskus mikrofonus profesionāla līmeņa audio ierakstei. Turklāt ir pieejama austiņu ligzda, tādējādi ierakstes laikā varat kontrolēt filmu skaņu.

 

Izsmalcinātas funkcijas atvieglo filmu ieraksti

Kameru α6600 var izmantot profesionāli videogrāfi, jo tā atbalsta tīra HDMI signāla izvadi un ierakstes kontroli, laika kodu (TC/UB), dažādus kadru nomaiņas ātrumus un starpniekfailu ieraksti. Turklāt filmu ierakstes precizitātes uzlabošanai ir iekļautas vairākas funkcijas, piemēram, marķieru vai tīkla parādīšana displejā, “zebras” režīma eksponometrija vai ISO vērtības, kad ierakstāt ISO Auto režīmā.

 

Radošas filmu ierakstes iespējas

Ar šo kameru varat veikt 1 līdz 60 sekunžu intervāla ieraksti un to izmantot, lai datorā izveidotu palēninātas kustības filmu. Varat arī tieši kamerā pārlūkot attēlus, izmantojot vienkāršu mainīga ātruma priekšskatījuma funkciju. Kamerā var bez turpmākas apstrādes tieši ierakstīt arī palēninātu (līdz 5x) un paātrinātu (līdz 60x) kustību. Turklāt pēcapstrādē var izveidot augstas kvalitātes palēninātas kustības filmas, izmantojot liela ātruma ieraksti Full HD formātā ar kadru nomaiņas ātrumu 120 kadri sekundē.

 

Uzlabota ergonomiska satvere

Modeļa α6600 satveres biezums ir palielināts par 6,5 mm (salīdzinājumā ar iepriekšējo modeli), bet laukums ir palielināts par 15%, lai kameru būtu ērtāk satvert un turēt. Turklāt konstrukcijas materiāls ir kļuvis vēl cietāks, bet darbināšanas atvieglošanai ir pielāgots aizvara atbrīvošanas taustiņa leņķis.

 

Lielas ietilpības Z akumulators nodrošina ilgstošu ieraksti

Lai nodrošinātu ilgāku ieraksti, modelis α6600 izmanto NP-FZ100 lielas ietilpības akumulatoru, kas iepriekš tika izmantots daudzās mūsu pilnkadra kamerās; saglabāti gandrīz tādi paši priekšpuses skata izmēri kā iepriekšējiem 6000 sērijas modeļiem. Šī akumulatora ietilpība apmēram 2,2 reizes pārsniedz mūsu standarta akumulatora ietilpību, turklāt tā ļauj kameru ērtāk turēt rokā. Papildus pieejamā vairāku akumulatoru adaptera komplektā var ievietot līdz četriem NP-FZ100 akumulatoriem, tādējādi bez problēmām nodrošinot ilgstošu filmu ieraksti.

 

Stingra, izturīga konstrukcija nodrošina stabilu darbību

Kameras aizvara mehānisms ar zemu vibrācijas līmeni ir izstrādāts apmēram 200 000 aizvara darbības cikliem, ko apstiprina testu rezultāti. Korpusa, augšējā paneļa, priekšējā paneļa, iekšējā rāmja un aizmugurējā paneļa izgatavošanā ir izmantots viegls, taču ļoti stingrs magnija sakausējums. Galvenie darbības taustiņi un vadības riteņi ir hermetizēti, savukārt korpusa komponentiem ir divslāņu struktūra, lai minimizētu putekļu un mitruma iekļūšanu.

 

Pielāgotas funkcijas darbināšanas iespēju paplašināšanai

Salīdzinājumā ar iepriekšējo modeli, šī kamera ir aprīkota ar vienu papildu pielāgojumu taustiņu (C taustiņu), tādējādi kopumā kamerai ir četri pielāgojumu taustiņi. Tagad 11 taustiņiem (agrāk bija desmit) var piešķirt jebkuru no 91 ierakstes vai atskaņošanas funkcijas. Bieži izmantotās funkcijas var piešķirt arī vadības diskam un vadības ritenim, izmantojot My Dial funkciju. Izmantojot My Menu funkciju, var elastīgi piešķirt 30 izvēlnes parametrus, bet pielāgoto iestatījumu ekrānā var kontrolēt visas piešķirtās funkcijas. Nospiežot vienu taustiņu izvēlnes ekrānā, var piekļūt noderīgām izvēlnes parametru palīdzības norādēm.

 

Lielāka baltās krāsas balansa iestatījumu kontrole

Ja automātiskais baltās krāsas balanss ir savlaikus iestatīts, to var jebkurā brīdī bloķēt vai atbloķēt, lai vairāku gaismas avotu klātbūtnē iegūtu vienveidīgākus krāsu toņus. Pielāgotie baltās krāsas balansa iestatījumi ir vienkāršoti; tagad varat izvēlieties AWB prioritātes iestatījumu, kad ierakstāt kvēlspuldzes apgaismojumā – siltāku (“Atmosphere Priority”) vai precīzāku baltās krāsas atveidi (“White Priority”).

 

Autofokusēšanās zonas un ISO limita prioritārā atainošana

Autofokusēšanās zonas iestatījumu ekrānā jaunā funkcija parāda ekrānā tikai bieži izmantotos fokusēšanās zonu tipus. Cita jaunā funkcija ISO iestatījumu ekrānā parāda tikai bieži izmantotos ISO diapazonus. Tādējādi ierakstes laikā var parocīgāk pielāgot iestatījumus. Šīs funkcijas var izmantot arī tad, kad pielāgojumu taustiņam ir piešķirta fokusēšanās zonas pārslēgšanas (“Switch Focus Area”) funkcija.

 

1:1 attēla formāts ir ideāli piemērots attēlu publicēšanai sociālajos medijos

Papildus 3:2 un 16:9 attēla formātiem (platuma un augstuma attiecība), varat izvēlēties arī 1:1 formātu, kas ir ideāli piemērots attēlu publicēšanai sociālajos medijos. Jums vairs nav nepieciešams pēc ierakstes manuāli veikt attēlu apgriešanu, lai tos sagatavotu publicēšanai sociālajos medijos.

 

Daudzveidīgas zibspuldzes funkcijas

Ierakstē ar savietojamām bezvadu zibspuldzēm var izvēlēties aizmugurējā aizkara sinhronizāciju un lēno sinhronizāciju, tādējādi paplašinot nepieciešamā apgaismojuma izveides radošās iespējas. 

 

Vienkāršāka vērtējuma piešķiršana un aizsardzība pret izdzēšanu

Atskaņošanas režīmā attēliem var piešķirt vērtējumu vai tos aizsargāt pret izdzēšanu. Šīm abām funkcijām var piekļūt, izmantojot pielāgojumu taustiņus, kurām šīs funkcijas ir savlaikus piešķirtas.  

 

Attālināta vadība, satura kopīgošana ar vienu pieskārienu, atrašanās vietas informācijas piesaiste

Attālinātas vadības funkcija ar vienu pieskārienu mobilo ierīci pārvērš skatumeklētājā un tālvadības pultī. Satura kopīgošanas ar vienu pieskārienu funkcija ļauj pārsūtīt fotoattēlus un videoierakstus uz savu ierīci, lai kopīgotu sociālajos medijos. Turklāt kamera ar Bluetooth® starpniecību var izmantot jūsu mobilā telefona atrašanās vietas datus, lai jūsu attēliem pievienotu ģeotagus. (Šīs mobilās ierīces funkcijas ir pieejamas, izmantojot Sony Imaging Edge Mobile lietotni)

 

Vienmērīga atainošana OLED skatumeklētājā

Spēcīga kontrasta, augstas izšķirtspējas XGA OLED Tru-Finder™ skatumeklētājs nodrošina labu redzamību, lielisku detalizāciju pat tumšās vietās, precīzu krāsu atveidi un vienmērīgu kustību ar kadru nomaiņas ātrumu 60 vai 120 kadri sekundē. Gan skatumeklētājam, gan LCD monitoram ir pieejami standarta un augstas kvalitātes iestatījumi.  

 

180° leņķī sagāžams LCD ekrāns ar daudzveidīgām skārienjutīgām vadības funkcijām

Augstas izšķirtspējas (921 tūkstotis punktu) 3,0 tipa LCD ekrānu var sagāzt augšup 180° leņķī un lejup 74° leņķī, lai vienkārši izveidotu pašportretu kompozīciju un videoblogu sižetus. LCD skārienjutīgo operāciju skaitā ietilpst skārienjutīgais panelis (lai vienmērīgi pārvietotu fokusa punktu), skārienjutīgais fokuss (lai iestatītu fokusa punktu), skārienjutīgais aizvars (lai atbrīvotu aizvaru) un skārienjutīgā izsekošana (lai aktivizētu reāllaika autofokusēšanos).

 

Imaging Edge datora lietotnes

Izveidojiet augstas kvalitātes fotoattēlus, izmantojot Imaging Edge™ datora lietotnes. Izmantojiet “Remote” versiju, lai reāllaikā vadītu un novērotu ieraksti datora ekrānā; izmantojiet “Viewer” versiju, lai ātri pārlūkotu, novērtētu un izvēlētos fotoattēlus no lielām attēlu bibliotēkām; un izmantojiet “Edit” versiju, lai apstrādātu RAW datus un izveidotu augstas kvalitātes fotoattēlus. Maksimāli izmantojiet Sony RAW failu iespējas un efektīvāk veiciet apstrādi.

 

Darbojas ar iMovie un Final Cut Pro X

Šis izstrādājums ir savietojams ar Final Cut Pro X un iMovie.

Komplektācija

  • Strāvas adapteris AC-UUE12
  • Bajonetes aizsargvāciņš
  • Skatumeklētāja gumija
  • Mikro USB kabelis
  • Strāvas vads
  • Akumulators NP-FZ100
  • Pleca siksna
  • Objektīva priekšējais vāciņš
  • Objektīva aizmugurējais vāciņš
  • Objektīva saules blende
  • Objektīvs SEL-18135

Specifikācija

Saderība
Objektīva saderība
Sony E-bajonete
Procesors
Attēla apstrādes procesors
BIONZ X
Attēla sensors
Sensora izmērs
APS-C
Attēla malu attiecība
3:2
Pikseļu skaits
24.2Mpix
Sensora veids
Exmor CMOS
Pretputekļu sistēma
Jā (antistatiskais optiskā filtra pārklājums un sensora maiņas mehānisms)
Sensora stabilizācija
Ir
Stabilizācijas kompensācijas efekts
5 soļi
Foto un video ieraksts
Attēlu formāti
JPEG
RAW
14BIT RAW atbalsts
Ir
Foto krāsu gamma
sRGB standard (ar sYCC gamut)
Adobe RGB standard
Nepārtraukta foto kadru uzņemšana
11 kadri sekundē
Video ieraksta izšķirtspēja
4K (3840 x 2160) 30 kadri/s
4K (3840 x 2160) 25 kadri/s
4K (3840 x 2160) 24 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 120 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 100 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 60 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 50 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 30 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 25 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 24 kadri/s
Video failu ierakstu formāti
XAVC S
AVCHD
Video saspiešanas formāts
XAVC S: MPEG-4 AVC/H.264
Skaņas ieraksta formāti
LPCM 2 kanālu
Dolby Digital (AC-3) 2 kanālu
Dolby Digital Stereo Creator
Videoieraksta krāsu profili
S-Log2
S-Log3
HLG
Standart
PP1-PP11
HLG1-3
Videoieraksta funkcijas
Audio līmeņa rādītājs
Audio ierakstīšanas līmenis
PAL/NTSC atlasītājs
Proxy ieraksts
TC/UB (Time Code un User Bit)
Automātisks lēns slēdža režīms
Gammas datu displejs
Fokusa sistēma
Fokusēšanas veids
Fast Hybrid AF (phase-detection AF / contrast-detection AF)
Kontrasta noteikšanas autofokuss
Ir (425) punkti
Fāzes nobīdes autofokuss
Ir (425) punkti
Fokusa režīmi
AF-S (viena kadra autofokuss)
AF-A (automātisks autofokuss)
AF-C (nepārtraukts autofokuss)
DMF (tiešs manuālais fokuss)
Manuālais fokuss
Acs atpazīšanas autofokusa režīms (foto)
Cilvēks (labās/kreisās acs izvēle)
Dzīvnieks (labās/kreisās acs izvēle)
Acs atpazīšanas autofokusa režīms (video)
Cilvēks (labās/kreisās acs izvēle)
Ekspozīcija
Ekspozīcijas veids
1200 zonu novērtējums
Ekspozīcijas mērīšanas režīms
Multisegmentu
Centrā svērta
Punkta (standarta/liela)
Visa ekrāna vidējais rādītājs
Pēc spilgtākā apgabala
Ekspozīcijas kompensācija
+/- 5,0 EV (atlasāmi 1/3 EV vai 1/2 EV soļi)
ISO jūtība (foto)
ISO 100-32000 (ISO 50-102400 paplašinātā režīmā)
ISO jūtība (video)
ISO 100-32000
Ekspozīcijas režīmi (video)
(Auto) Inteliģentais automātiskais režīms
(P) Programmējams automātiskais režīms
(A) Diafragmas prioritāte
(S) Aizvara prioritāte
(M) Manuālā ekspozīcija
Ekspozīcijas režīmi (foto)
(P) Programmējams automātiskais režīms
(A) Diafragmas prioritāte
(S) Aizvara prioritāte
(M) Manuālā ekspozīcija
Ekspozīcijas režīmi lēna un ātra kustībā
(P) Programmējams automātiskais režīms
(A) Diafragmas prioritāte
(S) Aizvara prioritāte
(M) Manuālā ekspozīcija
Mirgošanas slāpēšana
Nav
Slēdzis
Slēdža ātrums
30 - 1/4000sek
Slēdzis bez skaņas
Ir
Slēdža tips
Elektroniski vadāms
Vertikāls gājiens
Fokālās plaknes tips
Zibspuldze
Iebūvēta zibspuldze
Nav
Zibspuldzes vadība
TTL priekšzibspuldzes mērīšana
Ekrāna parametri
Ekrāna veids
TFT
Punktu skaits
921600 punkti
Ekrāna izmērs (cm)
7.5cm
Skārienjutīgs ekrāns
Ir
Lokāms LCD ekrāns
(180° uz augšu, 74° uz leju)
Skatu meklētājs
Punktu skaits
2359296 punkti
Skatu meklētāja maksimālais kadru ātrums
120 kadri/s
Atmiņa
Iespēja ievietot divas atmiņas kartes
Nav
Pirmā slota saderība
SD (UHS-I)
SDHC (UHS-I)
SDXC (UHS-I)
Otrā slota saderība
SD (UHS-I)
SDHC (UHS-I)
SDXC (UHS-I)
Audio ieraksta parametri
Iebūvēts mikrofons
Ir, stereo
Pieslēgumi
USB tips
Micro-B
micro-B (DC IN)
Multi (AV/USB)
Mikrofona ieeja (3.5 mm)
Ir
HDMI izejas
1 (micro HDMI)
Multi Interface Shoe pieslēgvieta
Ir
Austiņu pieslēgvieta
3.5mm
Bezvadu pieslēgumi
Bluetooth
Ir (Bluetooth v. 4.1)
NFC
Ir
Wi-Fi
Ir
Energo pārvalde un ekonomija
Akumulators
NP-FZ100
Akumulatora darbības laiks video režīmā (CIPA standarts)
250min
Akumulatora darbības laiks foto režīmā (CIPA standarts)
810 kadri
USB barošanas avots
Ir
Iekšējā akumulatora uzlāde
Ir
Akumulatora darbības temperatūra
(0° - 40°)
Vispārējie parametri
Krāsa
Melna
Pieejamās valodas
Angļu
Krievu
u.c.
Izmērs un svars
Svars
503 grami
Izmēri (A x P x DZ)
6.6 x 12 x 6.9cm

Saistītās preces

Filtri

E-mount bajonetes fotokameru aizsargvāciņš ALC-B1EM

Saņem šodien no 10:00

9.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas komplekts

Saņem šodien no 10:00

39.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas komplekts

Saņem šodien no 10:00

19.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas salvetes

Saņem šodien no 10:00

9.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Atmiņas karte SF-E256

Saņem šodien no 10:00

129
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Rokas statīvs ar pulti GP-VPT2BT

Saņem šodien no 10:00

199
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zibspuldze HVL-F28RM

Saņem šodien no 10:00

Ietaupi 19.05299 279.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Bezvadu mikrofons ECM-W2BT

Saņem šodien no 10:00

239
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

SmallRig 3824 NP-FZ100 Akumulatoru lādētājs ar akumulatoriem

Saņem šodien no 10:00

79.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

SmallRig 4074 NP-FZ100 Akumulators

Saņem šodien no 10:00

39
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt