Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

a6400 E-mount fotokamera + 16-50mm objektīvs
ILCE-6400L/B

1149 1049
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

Saņem šodien līdz 19:00

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Pasūti līdz 16:00 un saņem rīt no 10:00

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti līdz 16:00 un saņem rīt no 10:00

Priekšrocības

  • APS-C sensora izmērs
  • Procesors: BIONZ X
  • Acs autofokuss

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Papildus garantija

Pērkot šo produktu, klāt nāk papildus garantija viens gads. Pēc pirkuma veikšanas ir nepieciešams piereģistrēt produktu MySony kontā. Sīkāka informācija: šeit

 

Nepārspēta autofokusēšanās ļauj iegūt brīnišķīgus attēlus

Ātra un precīza autofokusēšanās ļauj ierakstīt acumirklīgus notikumus ar satriecošu detalizāciju, pateicoties inovatīvo tehnoloģiju kombinācijai. 425 kontrasta noteikšanas autofokusēšanās punkti kopā ar kontrasta izsekošanas autofokusēšanos ļauj sasniegt neticamu ātrumu — 0,02 sekundes, savukārt autofokusēšanās izsekošanas tehnoloģija ar augstu punktu blīvumu ļauj uzticami izsekot pat haotiskas kustības objektus.

 

Precīzāka autofokusēšanās vājā apgaismojumā

Augstas precizitātes autofokusēšanās tagad ir iespējama pat tumšā vietā, pateicoties uzlabotajam autofokusēšanās algoritmam. Šim modelim autofokusēšanās noteikšanas spilgtuma apakšējā robežvērtība AF-S režīmā ir samazināta līdz EV-2.

 

Fokusējamās zonas palielināšanas funkcija autofokusēšanās režīmā, lai precīzāk noregulētu fokusu

Kad ir nepieciešama sevišķi precīza autofokusēšanās, piemēram, makro režīma ierakstē, varat palielināt fokusēšanās zonu, pēc tam, izmantojot skatumeklētāju vai LCD ekrānu, detalizēti pielāgot precīzu fokusēšanās punktu.

 

Uzlabota reāllaika autofokusēšanās pēc acīm atbalsta portretu ieraksti

Reāllaika autofokusēšanās pēc acīm nosaka un automātiski fokusējas uz objektu acīm, kad līdz pusei nospiežat aizvara taustiņu. Varat norādīt kreiso aci, labo aci vai automātisko izvēli; pēc AF-C režīma iestatīšanas stabils fokuss tiek saglabāts pat tad, kad seja ir apgaismota no aizmugures vai objekts skatās uz leju.

 

Reāllaika izsekošanas funkcija saglabā fokusu uz izsekojamajiem objektiem

Kad notiek ātras kustības objekta izsekošana, kameras uzlabotais automātiskais objekta kustības izsekošanas mehānisms izmanto jauno objekta atpazīšanas algoritmu, kas apstrādā datus par krāsu, šablonu (spilgtumu), attālumu (dziļumu) un sejas/acu informāciju, lai atpazītu objektu un uz to saglabātu fokusu.

 

Vienkāršāka manuālā fokusēšanās ar uzlabotām asuma zonām

Manuālās fokusēšanas režīmā kamera attēlā ar krāsu izceļ zonas ar visaugstāko asuma līmeni. Tagad fokusa izgaismošanai ir pievienota zilā krāsa (papildinot sarkano, dzelteni un balto krāsu), uzlabojot asuma zonu redzamību portretu vai makro ierakstei nepieciešamās precīzas fokusēšanās laikā.

 

Izcila attēla kvalitāte, niecīgs trokšņu līmenis un plašāks ISO diapazons

Maksimālā standarta ISO jutība ir palielināta līdz ISO 32000 (fotoattēliem paplašināta līdz ISO 102400), savukārt uzlaboti attēlveidošanas algoritmi, detalizētas atveidošanas tehnoloģija un lokālā trokšņu samazināšana nodrošina reālistiskākas tekstūras, detalizācijas uzlabošanu ēnu zonās un reālistiskākas krāsas, tostarp cilvēka ādas toņus un dabīgākas augu krāsas.

 

Lielātruma nepārtraukta ierakste ar autofokusēšanās/autoekspozīcijas izsekošanu

Tveriet jebkādu darbību nepārtrauktajā ierakstē ar kadru nomaiņas ātrumu līdz pat 11 kadriem sekundē (ar turpmāku pārlūkošanu) un 8 kadriem sekundē (tiešraides režīmam). Minimizēta aizture attēla izvadē displejā, un var ierakstīt līdz 116 JPEG (standarta) ir pieejama attēlu grupveida atainošana. Būtiski uzlabotas arī kameras darbības iespējas un piekļuve dažādām funkcijām datu ierakstes laikā.

 

Inovatīva attēlu apstrādes sistēma

Kameras APS-C izmēra, 24,2 megapikseļu ExmorTM CMOS sensors nodrošina plašu jutības diapazonu un niecīgu trokšņu līmeni. Kopā ar jaunākās paaudzes BIONZ X™ attēla apstrādes procesoru, tas ļauj iegūt skaistus, augstas izšķirtspējas attēlus ar lielisku skaidrību un kvalitatīvu tekstūras atveidošanu.

 

4K filmu ierakste XAVC S formātā ar lielu bitu plūsmas ātrumu

4K filmu ierakste Super 35 mm formātā ar pilnu informācijas nolasīšanu no pikseļiem bez grupēšanas ļauj pārraidīt apmēram 2,4x vairāk informācijas, salīdzinot ar 4K ierakstes standarta prasībām (QFHD: 3840 x 2160), faktiski nodrošinot 6K ekvivalentam nepieciešamo informācijas apjomu un piešķirot šiem attēliem reālistiskāku dziļumu. XAVC S formāts ar lielu bitu plūsmas ātrumu (maks. 100 Mbps), pielāgota formāta versija profesionāla līmeņa ierakstei, kā arī HLG atbalsts uzlabo filmu kvalitāti.

 

14 bitu RAW datu izeja nodrošina bagātīgu toņu gradāciju

Kad ierakstāt RAW formātā, 14 bitu digitālos signālus, kas no analogajiem tiek pārveidoti attēla sensorā, pārraida uz LSI priekšprocesoru un BIONZ X procesoru, kur notiek apstrāde 16 bitu formātā pirms pārveidošanas atpakaļ 14 bitu RAW attēlā. Tas ļauj šajos attēlos iegūt vienmērīgāku, dabīgāku toņu gradāciju.  [1] Attēla sensors  [2] Jaunākais lielātruma LSI priekšprocesors [3] 16 bitu attēla apstrāde.

 

Jaunais 1:1 attēla formāts atvieglo attēlu publicēšanu sociālajos medijos

Papildus 3:2 un 16:9 attēla formātiem (platuma un augstuma attiecība), tiek piedāvāts arī 1:1 formāts, kas tiek izmantots sociālajos medijos. Jums vairs nav nepieciešams pēc ierakstes manuāli veikt apgrūtinošu attēlu apgriešanu, lai tos sagatavotu publicēšanai sociālajos medijos.

 

Palēnināta un paātrināta kustība un lielātruma ierakste ar kadru nomaiņas ātrumu 120 kadri sekundē

Kamerā augstas kvalitātes Full HD režīmā var tieši ierakstīt arī palēninātu (līdz 5x) un paātrinātu (līdz 60x) kustību; nav nepieciešama ierakstīto palēninātas un paātrinātas kustības materiālu turpmāka apstrāde datorā. Turklāt lielātruma Full HD ierakstes ar kadru nomaiņas ātrumu līdz 100 Mbps var izmantot pēcapstrādē, lai augstā attēla kvalitātē izveidotu filmas ar palēninātu kustību.

 

Ierakste, izmantojot S-Gamut/S-Log

Ierakste, izmantojot S-Log, ļauj pēcapstrādē izmantot krāsu gradāciju, iegūstot izteiksmīgākas filmas. S-Log3 un S-Log2 gamma līknes nodrošina plašu dinamisko diapazonu (līdz 1300%), kas palīdz minimizēt pārmērīgu izgaismošanu un aptumšošanu. S-Log3 gamma iestatījums piedāvā dinamiskā diapazona iespaidīgas 14 pakāpes.

 

Stabila, precīza autofokusēšanās izsekošana augstākas kvalitātes filmu ierakstei

Ātrā hibrīdā autofokusēšanās nodrošina lielu ātrumu, precizitāti un izsekošanas efektivitāti, kas atbilst stingrajām autofokusēšanās prasībām 4K filmu izveidē. Atkarībā no ainas rakstura autofokusēšanās izsekošanas jutību var pielāgot stabilai fokusēšanai vai ātrai, atkārtotai fokusēšanai, savukārt skārienjutīgā izsekošana ļauj aktivēt kustīga objekta izsekošanu, vienkārši pieskaroties LCD ekrānam.

 

Intervāla ierakste, lai ierakstītu filmas ar palēninātu kustību

Ar šo kameru varat veikt nepārtrauktu ieraksti ar 1 līdz 60 sekunžu intervālu, un iegūtos fotoattēlus var rediģēt datorā, ar Imaging EdgeTM lietotnes Viewer versiju izveidojot filmu ar palēninātu kustību. Vienkārša mainīga ātruma sākotnējas pārlūkošanas funkcija ļauj kamerā pārlūkot attēlu un noskaidrot, kā izskatīsies pabeigtā filma.

 

Profesionālas kvalitātes mikrofona un audio ieejas atbalsts

Ārējos mikrofonus var pieslēgt pie mikrofona ligzdas; pastāv arī lineāras ieejas izmantošanas iespēja ar XLR savienotājiem, izmantojot atsevišķi nopērkamo XLR adapteru komplektu, kas ļauj pieslēgt dažādus augsttehnoloģiskus mikrofonus, lai ierakstītu profesionālas kvalitātes audio.

 

 

 

Izsmalcinātas funkcijas atvieglo filmu ieraksti

Kamera α6400 ir aprīkota ar filmu ierakstes procesu atvieglojošu plašu funkciju klāstu, tostarp intervāla ierakste, tīra HDMI signāla izvade, laika kods/lietotāja biti (TC/UB), ierakstes kontrole, marķiera atainošana/iestatīšana, zebras funkcija, palēninātas un paātrinātas kustības ierakste, vienlaicīga video starpniekfailu ierakste, fotoattēlu iegūšana no filmas un atsevišķa saglabāšana, gamma datu atainošanas funkcija un pašreizējās ISO vērtības parādīšana monitorā ierakstes laikā ISO Auto režīmā.

 

Pielāgotas funkcijas darbināšanas iespēju paplašināšanai

Kameras astoņiem taustiņiem un vadības elementiem var piešķirt jebkuru no 89 ierakstes un atskaņošanas funkcijām, un bieži izmantotās funkcijas var piešķirt arī vadības diskam un vadības ritenim, izmantojot My Dial funkciju. Izmantojot My Menu funkciju, var elastīgi piešķirt 30 izvēlnes parametrus, bet pielāgoto iestatījumu ekrānā var kontrolēt visas piešķirtās funkcijas. Nospiežot vienu taustiņu, var izvēlnes ekrānā parādīt palīdzības informāciju.

 

Vienmērīga atainošana OLED skatumeklētājā

Spēcīga kontrasta, augstas izšķirtspējas XGA OLED Tru-Finder™ skatumeklētājs nodrošina labu redzamību, lielisku detalizāciju pat tumšās vietās, precīzu krāsu atveidi un vienmērīgu kustību ar kadru nomaiņas ātrumu 60 vai 120 kadri sekundē; lai atainošana būtu vienmērīgāka, var izvēlēties kadru nomaiņas ātrumu. Gan skatumeklētājam, gan LCD monitoram ir pieejami standarta un augstas kvalitātes iestatījumi.

 

180° leņķī sagāžams LCD ekrāns ar daudzveidīgām skārienjutīgām vadības funkcijām

Augstas izšķirtspējas (921 tūkstotis punktu) 3,0 tipa LCD ekrānu var sagāzt augšup 180° leņķī, lai vienkārši izveidotu pašportretu kompozīciju un videoblogu sižetus. LCD skārienjutīgo operāciju skaitā ietilpst skārienjutīgais panelis (lai vienmērīgi pārvietotu fokusa punktu), skārienjutīgais fokuss (lai iestatītu fokusa punktu), skārienjutīgais aizvars (lai atbrīvotu aizvaru) un skārienjutīgā izsekošana (lai aktivizētu reāllaika autofokusēšanos).

 

 

Uzlabota lietotāja saskarne, lai efektīvi pārvaldītu iestatījumus

Jaunā funkcija ļauj ISO iestatījumu ekrānā parādīt bieži izmantojamos ISO diapazonus, cita funkcija autofokusēšanās zonas iestatījumu ekrānā parāda bieži izmantojamos fokusēšanās zonas tipus. Kad izmantojat elastīgā punkta fokusēšanās režīmu, varat pārvietot autofokusēšanās zonu uz augšu, uz leju, pa labi un pa kreisi — tas ir noderīgi, ierakstot sporta sacensības, kur objekts ātri pārvietojas autofokusēšanās zonā.

 

Daudzveidīgākas zibspuldzes funkcijas

Ierakstē ar savietojamām bezvadu zibspuldzēm tagad var izvēlēties aizmugurējā aizkara sinhronizāciju un lēno sinhronizāciju, tādējādi paplašinot nepieciešamā apgaismojuma izveides radošās iespējas.

 

Lielāka baltās krāsas balansa iestatījumu kontrole

Ja automātiskais baltās krāsas balanss ir savlaikus iestatīts, to var jebkurā brīdī bloķēt vai atbloķēt, lai vairāku gaismas avotu klātbūtnē iegūtu vienveidīgākus krāsu toņus. Pielāgotie baltās krāsas balansa iestatījumi ir vienkāršoti; tagad varat izvēlieties AWB prioritātes iestatījumu, kad ierakstāt kvēlspuldzes apgaismojumā – siltāku (“Atmosphere Priority”) vai precīzāku baltās krāsas atveidi (“White Priority”).

 

Kameras tālvadības uzlabojumi

Kad attālināti veicat ieraksti, izmantojot Imaging Edge lietotnes Remote versiju, varat izmantot pārklājuma attēlu, lai precīzi noregulētu fokusu un kompozīciju, procesu reāllaikā kontrolējot datora ekrānā.

 

Vienkāršāka vērtējuma piešķiršana un aizsardzība pret izdzēšanu

Fotoattēliem var piešķirt vērtējumu vai tos aizsargāt pret izdzēšanu, un abas funkcijas var aktivēt ar savlaikus iestatītajiem pielāgojumu taustiņiem.

 

Stingra, izturīga konstrukcija nodrošina stabilu darbību

Kameras aizvara mehānisms ar zemu vibrācijas līmeni ir izstrādāts apmēram 200 000 aizvara darbības cikliem, ko apstiprina testu rezultāti. Korpusa, augšējā paneļa un priekšējā paneļa izgatavošanā ir izmantots viegls, taču ļoti stingrs magnija sakausējums. Galvenie darbības taustiņi un vadības riteņi ir hermetizēti, savukārt korpusa komponentiem ir divslāņu struktūra, lai novērstu putekļu un mitruma iekļūšanu.

 

Attālināta vadība, satura kopīgošana ar vienu pieskārienu, atrašanās vietas informācijas piesaiste

Attālinātas vadības funkcija ar vienu pieskārienu mobilo ierīci pārvērš skatumeklētājā un tālvadības pultī, savukārt kopīgošanas ar vienu pieskārienu funkcija ļauj pārsūtīt fotoattēlus un videoierakstus uz savu ierīci, lai kopīgotu sociālajos medijos. Turklāt kamera var iegūt atrašanās vietas datus, izmantojot Bluetooth®. (Šīs mobilās ierīces funkcijas ir pieejamas, izmantojot Sony Imaging Edge Mobile lietotni)

 

Imaging Edge™ lietotnes versijas Remote, Viewer un Edit

Izveidojiet augstas kvalitātes fotoattēlus, izmantojot Imaging Edge lietotnes versijas. Izmantojiet Remote versiju, lai reāllaikā vadītu un novērotu ieraksti datora ekrānā; izmantojiet Viewer versiju, lai ātri pārlūkotu, novērtētu un izvēlētos fotoattēlus no lielām attēlu bibliotēkām; un izmantojiet Edit versiju, lai apstrādātu RAW datus un izveidotu augstas kvalitātes fotoattēlus. Maksimāli izmantojiet Sony RAW failu iespējas un efektīvāk veiciet apstrādi.

 

Darbojas ar iMovie un Final Cut Pro X

Šis izstrādājums ir savietojams ar Final Cut Pro X un iMovie.

 

Komplektācija

  • ILCE-6400
  • Akumulators NP-FW50
  • Strāvas adapteris AC-UUE12
  • Strāvas vads
  • Pleca siksna
  • Bajonetes vāciņš
  • Zibspuldzes pieslēgšanas vietas vāciņš
  • Skatumeklētāja gumija
  • Mikro USB kabelis
  • SELP1650 objektīvs
  • Objektīva vāciņš

Specifikācija

Saderība
Objektīva saderība
Sony E-bajonete
Procesors
Attēla apstrādes procesors
BIONZ X
Attēla sensors
Sensora izmērs
APS-C
Attēla malu attiecība
3:2
1:1
16:9
Pikseļu skaits
24.2Mpix
Sensora veids
Exmor CMOS
Pretputekļu sistēma
Jā (antistatiskais optiskā filtra pārklājums un sensora maiņas mehānisms)
Sensora stabilizācija
Nav
Foto un video ieraksts
Attēlu formāti
JPEG
RAW
14BIT RAW atbalsts
Ir
Foto krāsu gamma
sRGB standard (ar sYCC gamut)
Adobe RGB standard
Nepārtraukta foto kadru uzņemšana
11 kadri sekundē
Video ieraksta izšķirtspēja
4K (3840 x 2160) 30 kadri/s
4K (3840 x 2160) 25 kadri/s
4K (3840 x 2160) 24 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 120 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 100 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 60 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 50 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 30 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 25 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 24 kadri/s
Video failu ierakstu formāti
XAVC S
AVCHD
Video saspiešanas formāts
XAVC S: MPEG-4 AVC/H.264
Skaņas ieraksta formāti
LPCM 2 kanālu
Dolby Digital (AC-3) 2 kanālu
Dolby Digital Stereo Creator
Videoieraksta krāsu profili
S-Log2
S-Log3
HLG
Standart
PP1-PP11
HLG1-3
Videoieraksta funkcijas
Audio līmeņa rādītājs
Audio ierakstīšanas līmenis
PAL/NTSC atlasītājs
Proxy ieraksts
TC/UB (Time Code un User Bit)
Automātisks lēns slēdža režīms
Gammas datu displejs
Fokusa sistēma
Fokusēšanas veids
Fast Hybrid AF (phase-detection AF / contrast-detection AF)
Kontrasta noteikšanas autofokuss
Ir (425) punkti
Fāzes nobīdes autofokuss
Ir (425) punkti
Fokusa režīmi
AF-S (viena kadra autofokuss)
AF-A (automātisks autofokuss)
AF-C (nepārtraukts autofokuss)
DMF (tiešs manuālais fokuss)
Manuālais fokuss
Acs atpazīšanas autofokusa režīms (foto)
Cilvēks (labās/kreisās acs izvēle)
Acs atpazīšanas autofokusa režīms (video)
Cilvēks (labās/kreisās acs izvēle)
Ekspozīcija
Ekspozīcijas veids
1200 zonu novērtējums
Ekspozīcijas mērīšanas režīms
Multisegmentu
Centrā svērta
Punkta (standarta/liela)
Visa ekrāna vidējais rādītājs
Pēc spilgtākā apgabala
Mērīšanas jutība
EV-2–EV20 (pie ISO100 ekvivalenta ar f/2.0 objektīvu)
Ekspozīcijas kompensācija
+/- 5,0 EV (atlasāmi 1/3 EV vai 1/2 EV soļi)
ISO jūtība (foto)
ISO 100-32000 (ISO 100-102400 paplašinātā režīmā)
ISO jūtība (video)
ISO 100-32000
Ekspozīcijas režīmi (video)
(Auto) Inteliģentais automātiskais režīms
(P) Programmējams automātiskais režīms
(A) Diafragmas prioritāte
(S) Aizvara prioritāte
(M) Manuālā ekspozīcija
Ekspozīcijas režīmi (foto)
(P) Programmējams automātiskais režīms
(A) Diafragmas prioritāte
(S) Aizvara prioritāte
(M) Manuālā ekspozīcija
Ekspozīcijas režīmi lēna un ātra kustībā
(P) Programmējams automātiskais režīms
(A) Diafragmas prioritāte
(S) Aizvara prioritāte
(M) Manuālā ekspozīcija
Mirgošanas slāpēšana
Nav
Slēdzis
Slēdža ātrums
30 - 1/4000sek
Slēdzis bez skaņas
Ir
Zibspuldzes sinhronizācijas ātrums
1/160 sek
Slēdža tips
Elektroniski vadāms
Vertikāls gājiens
Fokālās plaknes tips
Zibspuldze
Iebūvēta zibspuldze
Ir
Zibspuldzes kompensācija
+/-3,0 EV (pārslēdzams starp 1/3 un 1/2 EV soļiem)
Zibspuldzes vadība
TTL priekšzibspuldzes mērīšana
Ekrāna parametri
Ekrāna veids
TFT
Punktu skaits
921600 punkti
Ekrāna izmērs (cm)
7.5cm
Skārienjutīgs ekrāns
Ir
Lokāms LCD ekrāns
(180° uz augšu, 74° uz leju)
Atlokāms LCD ekrāns
Nav
Skatu meklētājs
Skatu meklētāja veids
1,0 cm (0,39 tipa) elektroniskais skatu meklētājs
Punktu skaits
2359296 punkti
Palielinājums
Apm. 1,07x (ar 50 mm objektīvu bezgalībā, -1m-1)
Skatu meklētāja maksimālais kadru ātrums
120 kadri/s
Atmiņa
Iespēja ievietot divas atmiņas kartes
Nav
Pirmā slota saderība
SD (UHS-I)
SDHC (UHS-I)
SDXC (UHS-I)
Audio ieraksta parametri
Iebūvēts mikrofons
Ir, stereo
Pieslēgumi
USB tips
Micro-B
Mikrofona ieeja (3.5 mm)
Ir
HDMI izejas
1 (micro HDMI)
Multi Interface Shoe pieslēgvieta
Ir
Austiņu pieslēgvieta
Nav
Bezvadu pieslēgumi
Bluetooth
Ir (Bluetooth v. 4.1)
NFC
Ir
Wi-Fi
Ir
Energo pārvalde un ekonomija
Akumulators
NP-FW50
Akumulatora darbības laiks video režīmā (CIPA standarts)
125min
Akumulatora darbības laiks foto režīmā (CIPA standarts)
410 kadri
USB barošanas avots
Ir
Iekšējā akumulatora uzlāde
Ir
Akumulatora darbības temperatūra
(0° - 40°)
Vispārējie parametri
Krāsa
Melna
Pieejamās valodas
Angļu
Krievu
u.c.
Izmērs un svars
Svars
403 grami
Izmēri (A x P x DZ)
6.69 x 12 x 5.97cm

Saistītās preces

Filtri

Zeiss tīrīšanas salvetes

Saņem šodien līdz 19:00

9.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Stereo mikrofons ECM-LV1

Saņem šodien līdz 19:00

34.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Bezvadu mikrofons ECM-W2BT

Saņem šodien līdz 19:00

239
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zibspuldze HVL-F28RM

Saņem šodien līdz 19:00

Ietaupi 19.05299 279.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Akumulatora NP-FW50 lādētājs

Saņem šodien līdz 19:00

29
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Rokas statīvs ar pulti GP-VPT2BT

Saņem šodien līdz 19:00

199
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Atmiņas karte SF-E256

Saņem šodien līdz 19:00

129
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Strāvas vads

Saņem šodien līdz 19:00

3.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Adaptera un mikrofona komplekts XLR-K3M

649
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Mikrofons ECM-B1M

Saņem šodien līdz 19:00

369.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas komplekts

Saņem šodien līdz 19:00

19.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas komplekts

Saņem šodien līdz 19:00

39.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Akumulators NP-FV50A

Saņem šodien līdz 19:00

64.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Akumulatora NP-FW50 lādētājs + akumulators NP-FW50

Saņem šodien līdz 19:00

95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

E-mount bajonetes fotokameru aizsargvāciņš ALC-B1EM

Saņem šodien līdz 19:00

9.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Video ekrāns CLM-FHD5

699.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Adapteris AC-PW20

Saņem šodien līdz 19:00

105
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Akumulatora NP-FW50 lādētājs

Saņem šodien līdz 19:00

74.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

40.5mm Aizsargvāciņš ALC-F405S

Saņem šodien līdz 19:00

12.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Akumulators NP-FW50

Saņem šodien līdz 19:00

Ietaupi 18%85 69.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt