Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Sony zibspuldze HVL-F60RM2

649
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

DRĪZUMĀ

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

DRĪZUMĀ

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Noskaidrot piegādes laiku

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Lieljaudas GN60 zibspuldze atbalsta jaunāko kameru tehnoloģiju

Šī izturīgā, lieljaudas GN60 zibspuldze nodrošina kvalitātes līmeni un sakarus ar kameru, kādu spēj piedāvāt tikai Sony, nodrošinot uzticamu zibspuldzes darbību nepārtrauktā liela ātruma ierakstē un sinhronizācijā ar aizvara ātrumu līdz 1/400 s. Intuitīva darbība ar kameru, ātra atstarošanas leņķa pielāgošana un bezvadu radiosakari nodrošina uzlabotu vadību un daudzpusīgumu.

 

Illustration explaining how the Sony's genuine flash realise intelligent communication with the α body

Vieda komunikācija ar jaunākajām α kamerām

α apgaismojuma sistēma tika pilnveidota vienlaikus ar α kameru korpusiem, lai ierakstītājiem nodrošinātu optimālu apgaismojumu plašā ierakstes situāciju klāstā. Izmantojot zibspuldzi ar savietojamām kamerām ļauj sasniegt tādu integrācijas līmeni, kāds ir iespējams tikai ar oriģinālajiem Sony produktiem, nodrošinot uzticamu un precīzu apgaismojuma vadību.

 

 

Image of the flash illuminating the front

Stabila, lieljaudas GN60 zibspuldzes darbība nodrošina profesionālu lietotāju vajadzības

Tā kā HVL-F60RM2 modeli izstrādāja un ražoja Sony, tā var nodrošināt sakarus ar α sērijas kamerām, katrā izgaismošanas reizē piedāvājot pastāvīgu GN46 gaismas plūsmu. HVL-F60RM2 modelī tiek atbalstīts fokusa attālums no 20 mm (14 mm ar platu paneli) līdz 200 mm.

 

 

Image of a man holding a camera with flash in front of him with a cityscape in the background

Stabila liela ātruma nepārtraukta ierakste, izmantojot zibspuldzi

Izmantojot savietojamu kameru, HVL-F60RM2 zibspuldze var nodrošināt nepārtrauktu izgaismojumu līdz 200 kadriem ar ātriem impulsiem līdz 10 kadriem sekundē. Tas ļauj novērst zibspuldzes sinhronizācijas atteices izraisīto kadru izlaišanu, atbalstot stabilu, nepārtrauktu ieraksti.

 

 

Portrait of a woman taken with continuous flash shooting

Līdz 20 izgaismošanās reizēm sekundē

Izmantojot savietojamas kameras elektronisko aizvaru, ir iespējams nodrošināt līdz apmēram 20 izgaismojumiem sekundē nepārtraukti vairāk nekā vienas sekundes laikā. FA-EBA1 ārējās zibspuldzes akumulators nodrošina apmēram 20 izgaismošanās reizes sekundē vairāk nekā 10 sekunžu laikā.

 

 

Image of a woman with beautiful bokeh, standing in a path to a beach

Līdz 1/400 s aizvara sinhronizācija ar savietojamu kameru, lai iegūtu jaunu izteiksmīgumu

Izmantojot ar savietojamu kameru, HVL-F60RM2 modelis ļauj veikt zibspuldzes sinhronizāciju līdz 1/400 s. Tādējādi var samazināt uzsvaru uz fonu, ar zibspuldzi apgaismojot galveno objektu, izgaismot kustīgos objektus uz gaiša fona utt.

 

 

Several bride images taken with per-frame P-TTL flash control

P-TTL režīmā zibspuldze pielāgojas apgaismojumam

Sērijveida ierakstes laikā savietojama kamera ar secīguma ātru kontroli izmanto sākotnējo izgaismošanos, lai vadītu katru atsevišķu zibspuldzi pat tad, kad notiek ātras kustības objektu izsekošana strauju apgaismojuma izmaiņu apstākļos.

 

The bride and groom taken with flash, smiling on their faces and arms

Minimāla aizture, izgaismojoties zibspuldzei

Izmantojot HVL-F60RM2 zibspuldzi ar savietojamu kameru, aizture starp aizvara taustiņa piespiešanu un zibspuldzes izgaismošanos tiek būtiski samazināta, tādējādi varat ierakstīt pat acumirklīgus notikumus.

 

 

Backlit portrait of a man taken with flash in front of sunset

Zibspuldzes vadība saistīta ar sejas noteikšanu kamerā

Izmantojot savietojamu kameru, baltās krāsas balanss tiek automātiski pielāgots, lai dabīgi tiktu atveidota objekta sejas krāsa. Darbojoties ar savietojamu kameru, modelis HVL-F60RM2 atbalsta sejas noteikšanas funkciju, lai ideāli apgaismotu galveno objektu — arī grupās.

 

 

Image of a woman posing, taken with appropriate white balance

Automātiska baltās krāsas balansa precīza noteikšana, ko spēj veikt tikai oriģinālais aprīkojums

Pateicoties uzņēmuma veiktajām izstrādēm, šī uzlabotā zibspuldze nodod kamerai krāsu temperatūras datus, kur tos izmanto, lai precīzi pielāgotu baltās krāsas balansu krāsu dabīgai atveidošanai jebkurā situācijā.

 

 

Image of a flash battery in my pocket

Ātra pārlāde un uzticama darbība lielātruma nepārtrauktajā ierakstē ar zibspuldzi

Moderna elektronika un konstrukcija nodrošina zibspuldzes ātru pārlādi un ļauj ilgstoši veikt nepārtrauktu ieraksti ar zibspuldzi. Četru bateriju komplekts nodrošina barošanu vairāk nekā 240 izgaismošanas reizēm ar 1,7 sekunžu pārlādes laiku.  Papildus pieejamo FA-EBA1 ārējā zibspuldzes akumulatora adapteru var izmantot, lai saīsinātu zibspuldzes pārlādes laiku līdz pat 0,6 sekundēm.

 

 

Image of the flash illuminating the front

Inovatīva aizsardzība pret pārkaršanu ilgstošākas ierakstes reizēm

Siltumizturīgu materiālu izmantošana un optimizētais zibspuldzes darbības algoritms nodrošina augstāku izturību pret pārkaršanu, kas ļauj ilgāk veikt ieraksti, izmantojot zibspuldzi.

 

 

Liela ātruma, lēna un aizmugurējā aizkara sinhronizācija

Liela ātruma sinhronizācija darbojas ar jebkuru aizvara ātrumu, un to var izmantot ar plaši atvērtu diafragmas apertūru, lai portretos radītu skaistu fona bokē efektu. Tiek atbalstīta arī lēnā sinhronizācija un aizmugurējā aizkara sinhronizācija.

 

 

Zibspuldzes gaismas sadalījuma variantu izvēle

Ir iespējams izvēlēties trīs zibspuldzes gaismas sadalījuma varianti: Standarta (STD), GN prioritāte (CENTER) un platleņķa prioritāte (EVEN).

 

 

Illustration showing the flash illumination angle is automatically adjusted to match the focal length

Apgaismojuma optimizācija atbilstoši fokusa attālumam un attēla izmēram

Zibspuldzes apgaismojuma leņķis tek automātiski pielāgots, lai atbilstu izmantotā objektīva fokusa attālumam 20-200 mm diapazonā. Arī gaismas sadalījums tiek pielāgots, lai nodrošinātu optimālu apgaismojumu, veicot ieraksti pilnkadra režīmā vai APS-C formātā.

 

 

Image of metal shoe foot with rugged side frame under the flash

Metāla aksesuāru piestiprināšanas ligzda ar izturīgu sānu rāmi

Metāla aksesuāru piestiprināšanas ligzda ar izturīgu sānu rāmi būtiski palielina vairāku saskarņu pieslēgvietas un tās elektrisko kontaktu stingrību un izturību.

 

 

Illustration of the internal structure of dust and moisture resistant of the flash

Uzlabota izturība pret putekļiem un mitrumu

Pret putekļiem un mitrumu izturīga konstrukcija nodrošina ļoti uzticamu darbību, veicot ieraksti ārpus telpām. Noteiktu a sērijas kameru pieslēgvietas hermētiskais blīvējums piedāvā vēl lielāku aizsardzību pret putekļiem un mitrumu.

 

 

Illustration showing the angle movable area of the flash

Zibspuldzes gaismas atstarošanās leņķa ātra pārslēgšana, izmantojot Quick Shift Bounce funkciju

Šī funkcija ļauj ātri pagriezt zibspuldzes galvu 90 grādu leņķī pa kreisi vai pa labi, 150 grādu leņķī uz augšu vai 8 grādu leņķī uz leju, kā arī ātri pārslēgt starp horizontālu un vertikālu orientāciju. Uzlabotais mehānisms ir kompaktāks un parocīgāks.

 

 

User Interface controlling flash from a compatible camera

Visaptveroša vadība, izmantojot savietojamas kameras

Zibspuldzes kompensāciju, koeficientu un citus parametrus var tieši iestatīt savietojamajā kamerā. Kameras pielāgojumu taustiņu var izmantot, lai parādītu zibspuldzes displeju, lai vienkārši regulētu parametrus, skatoties skatumeklētājā.

 

 

Close-up image of the product buttons, realizing fast, intuitive direct light level controls

Ātra, intuitīva tieša apgaismojuma līmeņa vadība

Izmantojot speciālus + un – LEVEL taustiņus, var ātri regulēt gaismas jaudu un zibspuldzes kompensāciju, kā arī kontrolēt citu, bezvadu režīmā pārī savienotu zibspuldžu tādus pašus parametrus, nodrošinot bezproblēmu, efektīvu darba procesu.

 

 

Close-up image of the product display

Uzlabots ātrās navigācijas (Quick Navi) displejs aizmugurējā panelī

Piespiežot Fn taustiņu, izvēlētais zibspuldzes režīms un citi parametri parādās displejā, lai varētu parocīgi iestatīt dažādās ierakstes situācijās. Iepriekšējā HVL-F60RM zibspuldzes modelī, piespiežot Fn taustiņu, parādījās tikai bezvadu režīma izslēgšanas (Wireless OFF) un atmiņas satura izsaukšanas izslēgšanas (Memory Recall OFF) ikonas, šie parametri pastāvīgi parādās HVL-F60RM2 modeļa zibspuldzes displejā.

 

 

User Interface of Alpha Camera

Apgaismojuma līmeņa TTL iestatījumu saglabāšana atmiņā

TTL zibspuldzes līmeņa iestatījumu var saglabāt atmiņā un vēlāk izsaukt manuālai regulēšanai. Šādi ir iespējams ievērojami samazināt zibspuldzes parametru manuālajai iestatīšanai nepieciešamo laiku dažādās situācijās.

 

 

A man taking portrait a with flash connected via wireless radio communication with his laptop

Universāli bezvadu radiosakari

Stabili bezvadu radiosakari tiek nodrošināti līdz 30 m / 98,4 pēdu attālumā. Droši sakari bez problēmām darbojas pat pie atstarotājiem un šķēršļiem. Tiek atbalstīta lēnā sinhronizācija, aizmugurējā aizkara sinhronizācija un  vairāku zibspuldžu pieslēgums.

 

 

Left : Illustration showing up to 15 flash units in 5 groups can be controlled via wireless radio communication, Right : Illustration of how multiple flashes work together

Līdz 15 zibspuldžu bezvadu radiovadība

Iespējams kontrolēt līdz 15 zibspuldzēm un/vai uztvērējiem 5 grupās. Modelis HVL-F60RM2 var komunicēt ar zibspuldzēm, kuras neatbalsta bezvadu radiosakarus, izmantojot papildu FA-WRC1M pulti un/vai FA-WRR1 uztvērēju.

 

 

Image of a woman leaning against a wall and posing

Automātiskais baltās krāsas balanss ar krāsu filtriem

Kad pie zibspuldzes ir piestiprināts viens no komplektācijā iekļautajiem krāsu filtriem, kameras baltās krāsas balanss tiek automātiski pielāgots, lai dabīgi saskaņotu zibspuldzes un vides apgaismojumu.  [1] Zibspuldze ar krāsu filtru [2] Zibspuldze bez krāsu filtra

 

 

Zibspuldzes vadība ar atstarotāja adapteru

Kad tiek izmantots komplektācijā iekļautais atstarotāja adapters, zibspuldze mijiedarbojas ar kameru, lai optimāli sadalītu maigu, vienmērīgu apgaismojumu. Platais panelis pastiprina šo efektu.

 

 

Vadu IEVADE/IZVADE sinhronizācijas ligzda

Viena ligzda nodrošina ievades un izvades pieslēguma sinhronizāciju. Ievades pieslēgumu var izmantot, lai saņemtu aktivizācijas signālus no zibspuldzes mērītāja, savukārt izvades pieslēgumu — papildu zibspuldžu aktivizācijai.

 

 

Pārlādes pabeigšanas skaņas signāls

Skaņas signāls informē, ka ir pabeigts pārlādes cikls pēc zibspuldzes izgaismošanās. Šādi ir iespējams viegli izsekot visas apgaismojuma sistēmas, kas aprīkota ar bezvadu radiosakariem, stāvokli.

 

 

Kameras aizvara taustiņa attālināta piespiešana

Attālinātas vadības funkcija ļauj attālināti aktivizēt zibspuldzi un vienlaikus piespiest kameras aizvara taustiņu, tādējādi viena un tā paša objekta ieraksti var vienkārši veikt no dažādiem rakursiem.

 

 

Multi/Micro USB pieslēgvieta, lai savienotu ar datoru

Modelim HVL-F60RM2 ir Multi/Micro USB pieslēgvieta, kas ļauj savienot ar datoru, lai atjauninātu programmatūru.

Komplektācija

Savienotāja aizsargvāciņš
Mini statīvs
Korpuss
Atsitiena adapteris
Krāsu filtrs (dzeltens)
Krāsu filtrs (zaļš)
Pārnēsāšanas maisiņš

Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt