Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Stereo mikrofons ECM-LV1

34.95
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

Saņem šodien līdz 19:00

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Saņem šodien līdz 17:00

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti līdz 14:30 un saņem rīt no 10:00

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Skaidras, telpiskas stereo skaņas uztveršana

Pateicoties ierīces kapsulu visvirzienu konfigurācijai, mikrofons uztver skaņu no visām pusēm, tādēļ nav jāraizējas par tā vērsumu. To ir paredzēts novietot pie runātāja mutes, lai ierakstītu skaidru, augstas kvalitātes stereo skaņu.

 

Daudzpusīgs, savietojams ar daudzām ierīcēm

Modeli ECM-LV1 var izmantot ne tikai ar fotokamerām vai videokamerām, bet arī citām elektroniskajām ierīcēm. Mikrofonu var viegli pieslēgt pie datora, kas aprīkots ar 3,5 mm stereo miniligzdu, kā arī digitālajiem diktofoniem.

 

360 grādu leņķī pagriežams turētājs mikrofona piestiprināšanai jebkādā leņķī

Izmantojot elastīgo turētāju, kas pagriežams 360 grādu leņķī, varat piestiprināt mikrofonu dažādā orientācijā. Piemēram, turētāju var horizontāli piestiprināt pie kaklasaites vai vertikāli pie krekla vai jakas kabatas, to piemērojot jebkādam apģērba veidam.

 

Vējsargs minimizē vēja radītos traucējumus, ierakstot ārpus telpām

Komplektā iekļautais vējsargs palīdz samazināt vēja vai elpošanas radīto troksni. Pat tad, kad ierakstāt ārpus telpām vējainā dienā, iegūsiet tīru skaņu.

 

Kompakta un neuzkrītoša konstrukcija

Vienkāršais melnais miniatūras mikrofons izskatās neuzkrītoši, kad piestiprināts pie apģērba. Tas ir kompakts un viegli pārnēsājams, nieka 32 mm garš ar 11 mm diametru.

 

Ierakste bez akumulatora

ECM-LV1 saņem barošanu no pieslēgtās ierīces, tādēļ spēj ierakstīt bez akumulatora. Izmantojot ar ārējas barošanas ierīcēm, tas saņem barošanu no mikrofona pieslēgvietas.

Specifikācija

Mikrofoni un gaismas
Aksesuāra veids
Mikrofoni
Vispārējie parametri
Aksesuāra tips
Mikrofoni
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt