Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Bezvadu mikrofons ECM-W2BT

239
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

Saņem šodien no 10:00

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Saņem šodien no 10:00

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti līdz 14:30 un saņem rīt no 10:00

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Augstas kvalitātes skaņa

Modelis ECM-W2BT ir aprīkots ar iekšēju mikrofona kapsulu, kas uztver tīras un skaidras skaņas, nodrošinot augstas kvalitātes audio straumēšanu. Turklāt mikrofons efektīvi slāpē ārējos trokšņus.

 

Jebkura virziena skaņas ierakste

Visvirzienu mikrofons nodrošina skaņas ieraksti no jebkura virziena. Izmantojot turētāju, piestipriniet mikrofonu pie runātāja mutes, neraizējoties par ierīces vērsumu.

 

Skaidra bezvadu digitālā pārraide

Kad modeli ECM-W2BT izmanto ar kameru, kas atbalsta digitālo audio saskarni, uztvertā skaņa no uztvērēja tiek pārraidīta ar digitālu signālu, nodrošinot ieraksti ar niecīgiem trokšņiem, nelietojot kabeli.

 

Augstas kvalitātes skaņas pārraide no mikrofona uz uztvērēju

Audio plūsma starp mikrofonu un uztvērēju tiek pārraidīta, izmantojot kodeku Qualcomm® aptX™ Low Latency Bluetooth®, kas nodrošina skaņas niecīgu aizturi un novērš skaņas kvalitātes pasliktināšanos pārraides laikā.  [1] Qualcomm® aptX™ Low Latency

 

Vienkārši kompensē pārāk skaļu vai pārāk klusu skaņu

Ierīces modernā svārstību vājinātāja funkcija ļauj mazākā skaļumā ierakstīt skaļa avota skaņu vai pastiprināt klusas skaņas, tādējādi varat vienkārši optimizēt ierakstes līmeni atkarībā no apstākļiem.

 

Skaidra skaņa pat vējainā laikā

ECM-W2BT komplektā iekļautais vējsargs efektīvi samazina vēja, kā arī elpošanas radītos trokšņus. Tas nozīmē, ka varat stabili ierakstīt skaidru skaņu pat tad, kad ierakste notiek vējainā laikā ārpus telpām.

 

Aizsardzība pret putekļiem un mitrumu

Pateicoties pret mitrumu un putekļiem izturīgam korpusam, modeli ECM-W2BT var parocīgi izmantot jebkādos apstākļos. ECM-W2BT korpusa šuves ir hermētiski noslēgtas; kopā ar pieslēgvietu vāciņiem nodrošina uzticamu, nepārtrauktu darbināšanu ārpus telpām.

 

Stabila, nepārtraukta skaņas ierakste

Stabils bezvadu pieslēgums būtiski samazina audio plūsmas pārtraukuma risku pat ļaužu pārpilnā vidē, kurā tiek aktīvi izmantots bezvadu pieslēgums.  [1] Līdz 200 m (600 pēdas) vietās ar labu redzamību.

 

Ilgstošs akumulatora darbības laiks nodrošina ilgāku ieraksti

Varat ierakstīt līdz deviņām stundām, izmantojot ECM-W2BT mikrofonu ar kameru, kas atbalsta barošanas padevi ar vairāku saskarņu (MI) pieslēgvietu. Izmantojot savietojamas kameras, mikrofona akumulators nodrošina deviņu stundu darbību, bet uztvērējs var darboties ilgāk nekā deviņas stundas. Uztvērēja akumulators darbojas līdz trim stundām, kad saslēgts pārī ar kamerām, kuras neatbalsta barošanas padevi ar vairāku saskarņu (MI) pieslēgvietu. 

 

Gatavs vairāku cilvēku balsu ierakstei

Izmantojiet komplektā iekļauto pieslēgvietām paredzēto aizsargturētāju kā mikrofona statīvu, uzstādot mikrofonu centrālā stāvoklī. Visvirzienu mikrofons uztvers visu dalībnieku radīto skaņu, kad ierakstāt cilvēku grupu.

 

Parocīgs MIX režīms divu cilvēku ierakstei

ECM-W2BT mikrofons var vienkārši vienlaikus ierakstīt divu cilvēku — operatora un ierakstes objekta — balsis. Ar raidītājā un uztvērējā iebūvētajiem mikrofoniem ECM-W2BT ir ideāli piemērots operatoram, kurš ieraksta vienatnē. Izmantojot MIX režīmu, dažādus audio avotus var miksēt un kopā ierakstīt.

 

Elastīgas izmantošanas iespējas

Mikrofona izmantošanas iespējas var paplašināt, izmantojot raidītāja 3,5 mm stereo miniligzdu, lai iegūtu skaidrāku, reālistiskāku audio celiņu. Varat iegūt tīru stereo skaņu, lai savu videoblogu padarītu iespaidīgāku, pie raidītāja piestiprinot ECM-LV1 krūšu mikrofonu (nopērkams atsevišķi).

 

Ideāli savietojams ar ECM-LV1

Modeli ECM-LV1 savienojot pārī ar ECM-W2BT, varat lieliski izmantot ECM-W2BT priekšrocības. Sevišķi kompakto ECM-LV1 var vienkārši un neuzkrītoši piestiprināt pie objekta apģērba, lai ierakstītu tuvplāna kvalitatīvu stereo skaņu, ko pārraida lielā bezvadu sakaru attālumā uz modeli ECM-W2BT.

 

Var izmantot ar dažādām ierīcēm

Pie modeļa ECM-W2BT uztvērēja daļas var pieslēgt dažādas kameras un citas ierīces. Ierīces, piemēram, datorus un digitālos diktofonus, kuri atbalsta audio ieeju, taču nav aprīkoti ar vairāku saskarņu (MI) pieslēgvietu, var pieslēgt pie uztvērēja daļas, izmantojot 3,5 mm stereo izejas miniligzdu.

 

Kompakta, viegla konstrukcija nodrošina izcilu mobilitāti

ECM-W2BT kompaktais izmērs ir ideāli piemērots, kad ierakstāt uz ielas vai ārpus studijas. Ierakstes laikā ierīce nesagādās neērtības, jo mikrofona (raidītāja) svars ir nieka 27 grami, bet uztvērējam — 28 grami.

 

Viegli pārslēdzami audio uztveršanas režīmi

Ar uztvērēja slēdzi varat vienkārši izvēlēties ierakstei nepieciešamo uztveršanas režīmu. Varat izvēlēties trīs uztveršanas režīmus: skaņas ierakste tikai no mikrofona, tikai no uztvērēja vai no mikrofona un uztvērēja.

 

Parocīga ierakste bez kabeļiem

Izmantojot ECM-W2BT, vairs nevajadzēs raizēties par nejaušas atvienošanas iespēju, rīkošanās radīto troksni un kabeļu jucekli. Pateicoties parocīgajai audio saskarnei, kā arī mikrofona uzlādes iespējai, izmantojot Sony kameras ar vairāku saskarņu pieslēgvietu, varat izbaudīt bezvadu konfigurācijas priekšrocības. Varat arī uzlabot skaņas kvalitāti, izmantojot digitālo audio saskarni (pieejama savietojamās kamerās).

 

Ierakstes kļūmju novēršanas iespējas

Lai skaņas ierakstes laikā novērstu nejaušus pārtraukumus, ECM-W2BT ir aprīkots ar indikatora lampiņām, kuras apstiprina sekmīgu darbību. LINK indikatora lampiņa norāda pārraides statusu starp mikrofonu un uztvērēju, un POWER indikatora lampiņa brīdina, kad akumulatora uzlādes līmenis ir pārāk zems.

 

Pieslēgvietām paredzētais aizsargturētājs, kurš nodrošina pārnēsājamību

ECM-W2BT ir aprīkots ar pieslēgvietām paredzēto aizsargturētāju, kas ļauj vienkārši pārvietot sastiprinātu uztvērēju un mikrofonu. Pieslēgvietām paredzēto aizsargturētāju var izmantot arī kā mikrofona statīvu, tādējādi var vienlaikus darboties ar mikrofonu un uztvērēju.

 

Specifikācija

Mikrofoni un gaismas
Aksesuāra veids
Mikrofoni
Vispārējie parametri
Aksesuāra tips
Mikrofoni

Saistītās preces

Filtri

Stereo mikrofons ECM-LV1

Saņem šodien no 10:00

34.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt