Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

XQD atmiņas karte QD-G32E

144.95
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

Saņem šodien līdz 19:00

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Saņem otrdien no 10:00

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti šodien un saņem pirmdien no 10:00

Līdzīgas preces

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Izmantojiet sērijveida fotografēšanas iespējas

Pateicoties ārkārtīgi lielajam rakstīšanas ātrumam, Sony XQD G sērijas atmiņas kartes ir ideāli piemērotas nepārtrauktai RAW sērijveida uzņemšanai ar augstākās klases DSLR. Uzņemiet līdz pat 200 RAW attēlu sērijveidā — 1,5 reizes vairāk nekā ar ātrākajām Compact Flash kartēm.

 

Iemūžiniet izšķirošākus mirkļus

Sony XQD G sērijas atmiņas kartes ir izstrādātas, lai neatpaliktu no jūsu kameras uzņemšanas ātruma, lai ātri notīrītu atmiņas buferi. Varat iemūžināt izšķirošākus mirkļus un nepārtrauktu kadru sēriju pat ar augstākās klases DSLR.

 

Uzticams 4K video ieraksts

Sony unikālais datu kontrolieris darbojas, lai nodrošinātu stabilu 4K video ierakstīšanu ar divvirzienu komunikāciju saderīgās kamerās, lai pārvaldītu datu vājās vietas. 240 GB karte piedāvā aptuveni 45 minūtes 4K XAVC Intra ierakstīšanas, izmantojot Sony 4K PXW-FS7 II.

 

Īpaši izturīga korpusa struktūra

Sony unikālās tehnoloģijas palielina korpusa izturību, lai uzlabotu izturību. Padziļinātās kontakttapas arī aizsargā tās no bojājumiem, putekļiem un elektrostatiskā trieciena, lai nodrošinātu uzticamu darbību pat skarbos apstākļos.

 

Ātra datu pārsūtīšana uz datoru

Sony XQD/SD karšu lasītājs un USB adapteri vislabāk atbilst G sērijas XQD atmiņas kartēm. Pateicoties pārsūtīšanai divreiz ātrāk nekā ātrākajām Compact Flash kartēm, jūsu datu dublējumkopijas un darba plūsma ir daudz efektīvāka. (1) Sony XQD G Series (2) Compact Flash (3) minūtes.

 

Izcila izturība pat intensīvas lietošanas laikā

QD-G240F, QD-G120F ​​un QD-G64F ir līdz pat 5x izturīgāki salīdzinājumā ar XQD standartu. Jaunākās G sērijas kartes ir pārbaudītas, lai tās izturētu 5 m (16,4 collas) kritienus, lai sniegtu jums pārliecību, rīkojoties ar kartēm vai mainot tās pat aizņemtos, sasteigtos vai tumšos fotografēšanas apstākļos. (1) XQD standarts (2) QD-G240F/QD-G120F/QD-G64F

 

Ievērojams spēks

Paredzēti profesionālai lietošanai, QD-G240F, QD-G120F ​​un QD-G64F piedāvā izcilu izturību līdz pat 2,5 reizēm lielāku nekā XQD standarts. Papildu stingrība ir pārbaudīta līdz 50 ņūtonu spēkam, lai novērstu lieces un lieces riskus, ko izraisa transportēšana un atkārtota ievietošana karšu slotos. (1) XQD standarts (2) QD-G240F/QD-G120F/QD-G64F

 

Paredzēts profesionāļiem

Sony XQD atmiņas kartes ir triecienizturīgas, izturīgas pret magnētiem, antistatiskas un izturīgas pret lūzumiem, un tās nodrošina pilnu veiktspēju pat ekstremālās temperatūrās, pakļautas intensīvai UV gaismai un lidostas rentgena aparātiem. Profesionālai lietošanai paredzētas Sony XQD kartes ir pārbaudītas, lai nodrošinātu uzticamu glabāšanu jebkurā vietā, kur jums ir nepieciešams fotografēt.

 

Failu glābšanas programmatūra

Dažkārt kaut kas noiet greizi, un dati, piemēram, fotoattēli un faili, tiek bojāti vai pazaudēti. Sony File Rescue ir spēcīgs rīks bojātu vai pazaudētu datu atkopšanai, kas ir pietiekami vienkāršs, lai to varētu izmantot ikviens. Izmantojot uzlabotu algoritmu, Sony File Rescue nodrošina lielāku atkopšanas ātrumu RAW attēliem, MOV failiem un 4K XAVC-S video failiem, kas uzņemti gan Sony, gan Nikon ierīcēs. Pieejams kā bezmaksas lejupielāde atmiņas karšu klientiem.

Komplektācija

  • Atmiņas karte
  • Transportēšanas kastīte

Specifikācija

Atmiņa
Atmiņas kartes tips
XQD
Ietilpība
32GB
Rakstīšanas ātrums
400 MB/s
Lasīšanas ātrums
440 MB/s
Vispārējie parametri
Aksesuāra tips
Atmiņas kartes
Lietošanas apstākļi
Šļakatu izturīgs
Nav
Putekļu izturība
Nav
Triecienizturība
Nav
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt