Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

ZHIYUN stabilizators Weebill S

309.95
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

TIKAI UZ PASŪTĪJUMA

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

TIKAI UZ PASŪTĪJUMA

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Noskaidrot piegādes laiku

Līdzīgas preces

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Nepārspēta jauda, labāka savietojamība

WEEBILL-S ir aprīkots ar jauniem motoriem un uzlabotu augstas precizitātes algoritmu. Izmantojot WEEBILL-S, tādas kameras kā Sony A7 III ar FE 24-70mm F2.8 objektīvu var ideāli līdzsvarot un stabilizēt, dažādos apstākļos veicot plūstošu kinematogrāfisku ieraksti. Vienkārši uzstādiet kameru uz WEEBILL-S, un WEEBILL-S stabilizators var automātiski pielāgot savu jaudu, lai vislabāk piemērotos jūsu ierīcēm. Pateicoties WEEBILL-S, varat aizmirst par jebkādiem ierobežojumiem un pilnībā nodoties radošajam procesam.

 

Maksimāli atsaucīgs un parocīgs

Uzlabotais 8. paaudzes “Instune” algoritms jebkādā vidē nodrošina augstu reaģētspēju un novērš svārstības, veicot ieraksti ātrā kustībā. Turklāt varat ātri noregulēt ātrumu un dažādus citus parametrus katrai asij, izmantojot roktura vadības riteni, nodrošinot maksimāli atsaucīgāku un parocīgāku kontroli!

 

Kompakts kā A4 formāta papīra lapa

WEEBILL-S unikālā struktūra un minimālistisks dizains to padara izcili kompaktu — gluži kā A4 formāta papīra lapu. Ar ergonomisko “Sling” režīmu WEEBILL-S ļauj ikvienam veikt ieraksti bez problēmām.

 

SmartFollow 2.0

“SmartFollow 2.0” atļauj precīzu objekta izsekošanu, un nav nepieciešams viedtālruni balansēt uz kameras vai stabilizatora. Vienkārši iestatiet rāmi uz vēlamo objektu tālruņa ekrānā un ļaujiet pārējo veikt stabilizatoram un kamerai. “SmartFollow 2.0” nodrošina izcili elastīgas darba iespējas gan vienatnē, gan komandā.

*Nepieciešams “TransMount” attēlu pārraides modulis.

 

Sync Motion

WEEBILL-S iepazīstina ar lietojumprogrammā bāzētu kustību sensora vadības sistēmu “Sync Motion”. Pārī ar attēlu pārraides moduli tā reāllaikā nodrošina ieraksta novērošanu un vienlaikus sinhronās kustības vadību, sniedzot agrāk nepieredzētu pilnīgu vadību pirmās personas skatījumā.

*Novērošanas funkcijai ir nepieciešams “TransMount” attēlu pārraides modulis.
 

TransMount bezvadu tālvadības pults

Pilnīgi jaunā tālvadības pults, kas ir aprīkota ar iebūvētu kustību sensora moduli, reāllaikā nodrošina sevišķi precīzu kustību uztveršanas kontroli un parametru iestatīšanu.

* Piederums nopērkams atsevišķi. Pults nevar darboties atsevišķi. Tā darbojas tikai ar WEEBILL-S un “TransMount” attēlu pārraides moduli (raidītājs un uztvērējs)

 

Ātra stabilizatora iestatīšana

Visaptverošais intuitīvais OLED displejs var parādīt dažādus pielāgojamos parametrus, piemēram, motora jaudu, izsekošanas ātrumu, vienmērīgumu, nestrādes zonu, taustiņu pielāgošanu un citus, kurus visus var tieši vadīt ar stabilizatora rokturi, neieejot lietotnē.


 

Vairāk radošuma iespēju

Pateicoties sešiem radošās ierakstes režīmiem, WEEBILL-S piedāvā bezgalīgi daudzveidīgas ierakstes iespējas.

 

 

“Divi vienā” ātras atbrīvošanas sistēma

WEEBILL-S izmanto populārās “divi vienā” ātras noņemšanas plates (Manfrotto/Arca-Swiss), tādējādi varat vienkārši uzstādīt un ātri nomainīt aprīkojumu bez atkārtotas balansēšanas.

 

Jaunā dizaina ass fiksatora vienkārša iestatīšana

Katras ass jauna dizaina fiksatora slēdzis būtiski atvieglo un padara parocīgāku balansēšanu un uzglabāšanu.

 

Vienmēr saglabājiet fokusu

WEEBILL-S atbalsta elektronisku fokusa vadību un mehānisku fokusa/tālummaiņas vadību, izmantojot parocīgu vadības riteni uz stabilizatora korpusa. Neatkarīgi no izmantotās kameras un objektīva, varat vienmēr precīzi regulēt fokusu vai tālummaiņu ar komplektā iekļauto kabeli un servomotoru.

(Vadības ritenis pēc noklusējuma vada fokusa/tālummaiņas servomotoru. Lai elektroniski regulētu fokusu, ar riteni aktivējiet izvēlni un tajā izvēlieties atbilstošo iestatījumu. Lai iegūtu sīkāku informāciju, skatiet lietotāja pamācībā.)

 

Lādiņš ierakstei visu dienu

14 stundu darbības laiks

Nomaināmas baterijas ar 14 stundu darbības laiku nodrošinās lādiņu visu dienu. WEEBILL-S spēj arī reāllaikā uzlādēt kameru, ilgstošiem uzdevumiem nodrošinot uzticamu un efektīvu ieraksti.

 

Darbojieties kā profesionālis

Izmantojot “ZY Play”, var iegūt uzlabotas kinematogrāfiskās funkcijas, piemēram, panorāmu, intervāla kadru ieraksti, intervāla kadru ieraksti ar noteiktā trajektorijā kustīgu kameru un intervāla kadru ieraksti ar ilgu ekspozīciju.

 

Piederumu klāsts

Ar trim 1/4 collas vītņu atverēm WEEBILL-S piedāvā lielisku savietojamību ar plašu piederumu klāstu, piemēram, “TransMount” ātras uzstādīšanas komplektiem, monopodu, fokusa/tālummaiņas servomotoriem, attēlu pārraides sistēmu un citiem. Izpētiet neierobežotās iespējas ar WEEBILL-S!

Komplektācija

  • Weebill S
  • USB kabelis (Type-C)
  • USB kabelis (micro/micro)
  • USB kabelis (micro/mini)
  • Ātrās lietošanas rokasgrāmata
  • Uzglabāšanas futrālis
  • Statīvs
  • Lādētājs
  • 18650 Li-Ion akumulators 2 gab.
  • Pamatne
  • Ātrās atbrīvošanas mezgls

Specifikācija

Aksesuāra tips
Stabilizatori
Vispārējie parametri
Aksesuāra tips
Kameru stabilizatori
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt