Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Sony 8K 7.2-kanālu mājas kino A/V resīvers TA-AN1000

999
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

DRĪZUMĀ

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

DRĪZUMĀ

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Noskaidrot piegādes laiku

Priekšrocības

  • Hi-Res skaņas atbalsts
  • 360° skaņa
  • 7.2 kanālu skaņa
  • Bluetooth savienošana
  • Wi-Fi savienojums
  • 8K atbalsts

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Atrodiet ideālo skaņas vietu

Elastīgais skaļruņu risinājums “pārvieto” skaņu, lai imitētu optimālo pozīciju un leņķi ideālam skanējumam, apejot jebkādus fiziskās telpas ierobežojumus.

 

Piedzīvojiet pilnībā ieskaujošu skaņu. Atklājiet virtuālos telpiskos aizmugurējos skaļruņus

Virtuālo telpisko aizmugurējo skaļruņu iestatījums atveido reālo telpisko aizmugurējo skaļruņu aizraujošo skaņu, tādējādi varat baudīt 7 kanālu telpisko skaņu, izmantojot tikai 5 kanālu skaļruņu iestatījumu.

 

Izbaudiet aizraujošas spēles un filmas

Izbaudiet aizraujošu spēļu spēlēšanu un filmu skatīšanos ar optimizētiem attēla iestatījumiem, izmantojot automātisko HDR toņu kartēšanu un automātisko attēla režīmu atkarībā no žanra, kad pie šīs ierīces pieslēdzat BRAVIA XR™ televizoru un PlayStation®5.

 

DSEE Ultimate

Izmantojot “Edge-AI” (mākslīgais intelekts) funkciju, “DSEE Ultimate”™ (Digital Sound Enhancement Engine) reāllaikā uzlabo saspiesto digitālo mūzikas failu kvalitāti. Adaptīvi atpazīstot instrumentu skanējumu, mūzikas žanrus un katras dziesmas individuālos elementus, piemēram, vokālu un starpspēli, tā var atjaunot akustiskās nianses un dinamisko diapazonu, kā arī augsto frekvenču skanējuma skaidrību un klātbūtni, lai iegūtu bagātīgāku, pilnīgāku klausīšanās pieredzi.

 

Digitālā daļa

Šim AV produktam ir modernizēta digitālā daļa, kurā visu signālu apstrāde notiek vienā mikroshēmā.
HDMI arī tika pārveidots, lai atbalstītu 8K ievadizvadi, kā arī ierīces un shēmas.

 

J-FET kombinētais bufera pastiprinātājs

Mūsu skaņas inženieri pielāgoja AN1000 modeļa principshēmu, izmantojot digitālanalogā pārveidotāja (DAP) faktisko analogo izvadi. Lauktranzistora ar p-n pāreju (J-FET) pievienošana uzlaboja operacionālā pastiprinātāja veiktspēju par apmēram 20%. Sevišķi uzlaboti augstas izšķirtspējas audio formāti, iegūstot precīzāku fāžu secību augstākās frekvencēs un tīrāku skaņu kopumā.

 

Jauns lielas ietilpības spēka transformators

Jaunais spēka transformators nodrošina vēl niecīgāku izkropļojumu. Uzlabota spole ar vara tinumu un serde, kā arī pilnveidots ražošanas process, ļauj klausītājiem, kuri izvirza stingras prasības skaņas kvalitātei, baudīt precīzu skaņu visos izklaides veidos.

 

Acoustic Center Sync

Kad pieslēdzat pie BRAVIA televizora, kas aprīkots ar “Acoustic Center Sync” tehnoloģiju, jūsu mājas kinozāles sistēmā audio sistēma un televizors kļūst par centrālo skaļruni. Izmantojot “Acoustic Center Sync”, jūs dzirdēsiet dialogus no ekrāna. Darbība un skaņa ir precīzi saskaņotas, tādējādi skatīšanās kļūst vēl aizraujošāka.

 

Vienkārša vadība ar BRAVIA televizoru

Pateicoties integrētajai lietotāja saskarnei, AN1000 modeļa iestatījumi automātiski parādās BRAVIA televizora ātro iestatījumu (Quick Settings) izvēlnē, lai ar televizora tālvadības pulti varētu vienkārši pārvaldīt funkcijas, piemēram, skaņas lauku un skaļumu, tādējādi nav nepieciešams pārslēgt uz AN1000 modeļa tālvadības pulti.

 

Pacelts centrālais skaļrunis. Centrālā skaļruņa skaņas pacelšana

Vieda skaņas apstrāde ļauj AN1000 modelim virtuāli pārvietot centrālā skaļruņa skaņu kombinācijā ar priekšējiem augšējiem skaļruņiem pat tad, ja centrālais skaļrunis ir novietots zem televizora vai projektora. Tādējādi dialogu un efektu skaņa ir saskaņota ar to avotu ekrānā, nodrošinot dabīgāku un aizraujošāku skatīšanos.

 

Chromecast built-in™

Straumējiet mūziku, tiešsaistes radio un “Podcast” apraides savā audio ierīcē no viedtālruņa, planšetdatora vai klēpjdatora. Vienkārši nospiediet “Cast” pogu.

 

Apple AirPlay 2

Kopīgojiet mūziku un citu saturu no jūsu iecienītākajām “Apple” ierīcēm savā AN1000 modeļa ierīcē. Tas viss ir iespējams ar vienu pieskārienu.

 

Spotify Connect™

Tieši no skaļruņa atskaņojiet “Spotify”, savā ierīcē izmantojot “Spotify Connect”™' lietotni, lai atskaņošanu pārvaldītu attālināti.

 

Bluetooth® pieslēgums

Straumējiet mūziku bezvadu režīmā no sava viedtālruņa, planšetdatora vai klēpjdatora, izmantojot “Bluetooth”® tehnoloģiju.

 

Baudiet augstas kvalitātes “Bluetooth”® straumēšanu ar LDAC™ kodeku

LDAC™ kodeks ļauj nosūtīt apmēram trīs reizes vairāk datu (ar maksimālo datu pārraides ātrumu 990 kbps) salīdzinājumā ar parasto “Bluetooth”® audio, nodrošinot izcilu klausīšanās pieredzi bezvadu režīmā.

 

Wi-Fi straumēšana

Pieslēdziet internetam, izmantojot iebūvēto Wi-Fi, un straumējiet mūziku no sava mājas tīkla ierīcēm.

 

Sony | Music Center

Lejupielādējiet “Sony | Music Center” lietotni savā viedtālrunī un pārvaldiet savas mūzikas atskaņošanu ar bezvadu pieslēgumu.

 

Balss vadība

Varat ar vienkāršu balss komandu iestatīt mūzikas noskaņojumu, pateicoties savietojamībai ar “Google Assistant” ierīcēm. Vienkārši pievienojiet AN1000 modeli savas viedās mājas tīklam un skaļruņu grupām, pēc tam ar balsi vienkārši regulējiet skaļumu, pārvaldiet atskaņošanu un citas funkcijas.

 

Komplektācija

  • Kalibrēšanas mikforona kāja
  • Kalibrēšanas mikforona (stereo)
  • R03 (AAA-tipa) baterijas
  • Tālvadības pults

Specifikācija

Audio parametri
Kanāli
7.2
Pastiprinātāja izejas jauda
240W
DTS audio formāta atbalsts
Nav
S-Master HX digitālais pastiprinātājs
Nav
Augstas izšķirtspējas audio
Ir (Hi-Res)
360° skaņa
Ir
Virtuālas telpiskās skaņas tehnologija
360 Spatial Sound Mapping
Video parametri
3D formāta atbalsts
Nav
4K atbalsts
Ir
HDR tehnoloģija
Ir
8K atbalsts
Ir
Dolby video formāta atbalsts
Dolby Vision
Pieslēgumi
USB tips
Type A
Audio atgriešanas kanāls (ARC)
Ir
HDMI ieejas
6
HDMI izejas
2
Optiskā digitālā audio ieeja
Ir
Ethernet/LAN pieslēgvieta
Ir
Analogā audio ieeja
4
Bezvadu pieslēgumi
Bluetooth
Ir
NFC
Nav
Wi-Fi
Ir (Wi-Fi straumēšana)
Spotify connect
Ir
Bluetooth darbības attālums
10m
Chromecast
Ir
Apple AirPlay
Ir
Citi parametri
FM uztvērējs
Nav
Balss asistents
Nav
Balss vadība
Ir
Izmērs un svars
Izmēri (A x P x DZ)
15.6 x 43 x 33.1cm
Svars
1003 grami
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt