Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Sony hi-Res Walkman atskaņotājs NW-A306
NW-A306/H

Prece vairs nav pieejama!

Līdzīgas preces

Preces apraksts

Vispārēja informācija

 

Katra nots, kā mākslinieks to iecerējis

Paaugstiniet savu digitālo mūzikas kolekciju citā līmenī ar augstas izšķirtspējas audio. Augstas izšķirtspējas audio, ierakstot un reproducējot digitālo skaņu ar augstāku ātrumu nekā CD (24 bitu/96 kHz un vairāk), ļauj pietuvoties oriģinālajam studijas ierakstam.

Izbaudiet DSD audio formātu līdz 11,2 MHz dabisko skaņu un intensīvo detalizāciju, pateicoties NW-A300 sērijas augstas kvalitātes PCM pārveidošanai.

Izbaudiet augstas izšķirtspējas audio kvalitāti bez vadiem, pateicoties LDAC, mūsu augstākās klases bezvadu kodekam. Pateicoties 3x lielākam datu pārraides ātrumam nekā standarta Bluetooth® tehnoloģijai, varat baudīt izcilu mūzikas klausīšanās pieredzi.

 

Tik aizraujoši. Tik reāli.

Iegremdējiet sevi skaņā visapkārt. Tikpat reāli, it kā jūs būtu klātesošs dzīvajā koncertā vai kopā ar mākslinieku, kas ierakstās studijā. Ar 360 Reality Audio mūzika vēl nekad nav bijusi tik aizraujoša un tik reāla. Ar A300 varat baudīt 360 realitātes audio.

 

 

MQA™, Bluetooth® un aptX™ HD

Walkman® ietver MQA tehnoloģiju, kas ļauj atskaņot MQA audio failus. Pievienojiet bezvadu savienojumu ar Bluetooth® un esat gatavs darbam. ir pieejama saderība ar aptX™ HD audio.

 

 

DSEE Ultimate

Izmantojot Edge-AI (mākslīgo intelektu), DSEE Ultimate™ (Digital Sound Enhancement Engine) reāllaikā uzlabo saspiestu digitālās mūzikas failu skalu. Attīstītais algoritms tagad nodrošina vēl lielākas priekšrocības CD kvalitātes (16 bitu 44,1/48 kHz) bezzaudējumu kodeka audio. Atjaunojot akustiskās nianses un dinamisko diapazonu, tas nodrošina bagātāku un pilnīgāku klausīšanās pieredzi.

 

Vinila procesors

Atgūstiet vinila siltumu un raksturu savos digitālajos ierakstos. Izbaudiet smalku zemo frekvenču rezonanses, toņkārtas pretestības un virsmas trokšņu atveidošanu, lai nodrošinātu autentisku klausīšanās pieredzi.

 

 

 

 

Ticama skaņas atskaņošana

S-Master™ HX digitālā pastiprinātāja tehnoloģija, kas neatkarīgi izstrādāta Walkman®, ir saderīga ar Native DSD formātu un atbalsta sabalansētu un lielu jaudu. Tā samazina kropļojumus un trokšņus plašā frekvenču diapazonā, nodrošinot bagātīgu un pilnīgu skaņu, ko vēl vairāk uzlabo jaunais augstas kvalitātes skaņu nesvina lodējums.

 

 

Stīvs alumīnija frēzēts rāmis uzlabotai skaņas kvalitātei

Augstākās kvalitātes alumīnija frēzētais rāmis nodrošina izcilu stingrību, kas nodrošina zemu pretestību un skaidru, stabilu skaņu un stabilus basus.

 

 

 

Filmiņu kondensators

Augstas kvalitātes plēves kondensatori nodrošina spriegumu ar lineāru reakciju visā diapazonā.
frekvencēm, tādējādi samazinot kropļojumus un troksni.

 

 

Smalks skaņas rezistors

Uz virsmas uzstādītais smalkais skaņas rezistors nodrošina vienmērīgu un efektīvu skaņas izplatīšanu.
jaudas sadalījumu shēmas komponentiem, lai nodrošinātu nemainīgu skaņas kvalitāti.

 

 

Augstas kvalitātes lodmetāls, kas satur zeltu

Zelta īpašā vadītspēja nodrošina absolūti minimālus signāla zudumus. Lai nodrošinātu skaidrāku skaņu un vokālu, NW-A300 sērijas mikrofonu ķēdes savienošanai ar akumulatoru ir izmantots augstākās kvalitātes bezsvina lodmetāls ar nelielu daudzumu zelta.

 

 

Zeltu saturošs lodmetāllējums

A300 sērijā tiek izmantots pārplūdes lodmetinātājs, kas satur zeltu, un tas ir plaši izplatīts pa visu shēmas plates virsmu, tāpēc kopējais efekts ir ievērojams, tostarp uzlabota skaņas lokalizācija un plašāka skaņas telpa.

 

 

Optimizēts shēmas plates izkārtojums

Lai nodrošinātu, ka digitālā saskarne neietekmē skaņas kvalitāti, ir optimizēts shēmas plates izkārtojums.

 

 

 

Uzlabota austiņu ligzda

3,5 mm 4 polu austiņu ligzda nodrošina labu L/R kanālu atdalīšanu.

 

 

 

 

 

Ilgāks akumulatora darbības laiks

Pateicoties ilgākam akumulatora darbības laikam, salīdzinot ar iepriekšējo modeli, varat vairāk iegremdēties mūzikā - līdz 36 stundām 44,1 kHz FLAC atskaņošanas, līdz 32 stundām 96 kHz FLAC augstas izšķirtspējas audio atskaņošanas vai pat līdz 26 stundām, izmantojot mūzikas pakalpojumu lietotni.

 

 

3,6" displejs un Walkman® sākuma ekrāns

3,6 collu displejs nodrošina vieglāku piekļuvi mūzikai, nemazinot komfortu. Izmantojot Walkman® Home Screen, varat pielāgot sākuma ekrānu savām vajadzībām.

 

 

 

USB Type-C™ ports un paplašināma krātuve

NW-A300 sērijā ir USB Type-C™ ports ātrai uzlādei un ērtai savienojamībai ar dažādām ierīcēm. NW-A300 sērijas Walkman® ar 32 GB integrēto atmiņu un SD karšu slotu ļauj ņemt līdzi pat vislielākās mūzikas kolekcijas.

 

 

 

Savienojams ar Wi-Fi® tiešai lejupielādei un mūzikas straumēšanai

NW-A300 sērija, kas atbalsta Android™ un ir saderīga ar Wi-Fi®, piedāvā vēl vairāk veidu, kā klausīties mūziku. Izbaudiet savas iecienītākās straumēšanas un mūzikas lietotnes tieši savā Walkman® vai arī pieslēdzieties datoram, lai piekļūtu savai mūzikas kolekcijai.

 

 

DSEE Ultimate nodrošina labāku bezvadu klausīšanos.

Neatkarīgi no tā, vai straumējat, lejupielādējat, izmantojot Wi-Fi, vai bezvadu režīmā klausāties mūziku, izmantojot Bluetooth, tagad varat baudīt DSEE Ultimate, kas paaugstina saspiestu digitālo mūzikas failu skalu ar mākslīgo intelektu.

 

 

 

Pilnībā pārnēsājams

Neļaujiet aktīvam dzīvesveidam atturēt jūs no mūzikas baudīšanas tā, kā tā ir domāta, lai to klausītos. NW-A300 sērija ir izstrādāta kvalitatīvai skaņai, lai kurp jūs dotos.

 

 

 

Augstas kvalitātes skaņa, kabatas izmēra ierīce

NW-A300 sērija sver tikai 113 g (3,99oz) un nodrošina gan 3,6 collu skārienekrāna, gan taustāmu fizisku mūzikas vadības ierīču ērtumu un funkcionalitāti, un tā ir paredzēta, lai nodrošinātu izcilu mūzikas baudījumu tieši no jūsu kabatas.

 

 

Kasešu lentes UI

Kā rotaļīgs mājiens pārnēsājamās mūzikas revolūcijai, ko sākām ar ikonisko TPS-L2, NW-A300 sērijā ir īpašs kasešu lentes lietotāja interfeiss un ekrānsaudzētājs. Kasetes lentes vizuālais attēls, kas parādās uz Walkman® displeja, mainās atkarībā no klausāmās mūzikas kodeka.

 

 

Komplektācija

  • 1x NW-A306 Walkman atskaņotājs
  • 1x USB Type-C vads
  • 1x Instrukcijas

Specifikācija

Vispārējie parametri
Pieejamās valodas
Latviešu
Angļu
Krievu
u.c.
Krāsa
Pelēka
Ekrāna parametri
Ekrāna veids
TFT
Ekrāna izmērs
3.6" (collas)
Skārienjutīgs ekrāns
Ir
Audio parametri
Augstas izšķirtspējas audio
Ir (Hi-Res)
Skaņas uzlabošana
DSEE Ultimate
ClearAudio+
Audio formāti
MP3
WMA
AAC
APE
Apple Lossless
DSD
FLAC
WAV
Atmiņa
Iebūvētā atmiņa
32GB
Pieslēgumi
USB tips
Type-C
Bezvadu pieslēgumi
Bluetooth
Ir (Bluetooth v. 5.0)
Bluetooth kodeka atbalsts
LDAC
aptX
SBC
AAC
aptX HD
NFC
Nav
Energo pārvalde un ekonomija
Akumulatora darbības laiks (maks.)
Līdz 36h
Akumulatora uzlādes laiks
3.5h
Izmērs un svars
Svars
113 grami
Izmēri (A x P x DZ)
9.8 x 5.6 x 1.2cm
Lietošanas apstākļi
Ūdens izturība
Nav
Putekļu izturība
Nav
Citi parametri
FM uztvērējs
Nav
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt