Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Sony WF-1000XM5/B Trokšņu slāpējošās bezvadu austiņas

319.95 249
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

Saņem šodien līdz 16:00

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Saņem pirmdien no 10:00

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti šonedēļ un saņem otrdien no 10:00

Priekšrocības

  • Bluetooth savienojums
  • Trokšņu slāpēšana
  • Patiesi bezvadu austiņas
  • Akumulatora ātrā uzlāde
  • Iebūvēts mikrofons
  • Neodīma magnēti
  • Ūdensizturība

Līdzīgas preces

Preces apraksts

Vispārēja informācija

 

Vairāku sensoru trokšņu noteikšanas tehnoloģija

Trīs mikrofoni katrā ausī ievietojamā austiņā, tostarp duālie atgriezeniskās saites mikrofoni, uzlabo trokšņu slāpēšanu zemo frekvenču diapazonā. Šāda mūsu vislabākā trokšņu slāpēšana nodrošina vēl precīzāku vides skaņas uztveršanu. Tādējādi varat baudīt vistīrāko skaņu.

 

Nepārspējama trokšņu slāpēšana

Sony ekskluzīvi izstrādātais integrētais procesors V2 ļauj pilnībā realizēt mūsu HD trokšņu slāpēšanas procesora Qn2e iespējas. Šī unikālo tehnoloģiju kombinācija vada sešus mikrofonus pie abām ausīm, nodrošinot vēl nepieredzētas kvalitātes trokšņu slāpēšanu, ko var piemērot, lai atbilstoši videi iegūtu vislabāko rezultātu.

 

Jaunais dzinis, kas nodrošina augstas kvalitātes skaņas atskaņošanu un trokšņu slāpēšanu

Īpaši izstrādātais dzinis “Dynamic Driver X”, kas spēj atskaņot zemāku frekvenču skaņu, ir uzlabots ar kupola-malu atdalīšanas struktūru, kas ietver dažādus materiālus, tādējādi ļaujot precīzāk ģenerēt trokšņu slāpējošos viļņus zemākās frekvencēs.

 

Sajūtiet labāk pieguļošu austiņu

Trokšņus slāpējošie ausu ieliktņi ir izgatavoti no unikāla putupoliuretāna materiāla, kas samazina augsto frekvenču diapazona trokšņus. Būdami mīksti un elastīgi, tie nodrošina auss ieliktņu maksimālu saskari ar auss kanālu, izolējot skaņu un samazinot trokšņus. Vienlaikus uzlabota saķere ar auss kanālu, lai austiņas turētos drošāk un stabilāk.

 

Izcila skaņas kvalitāte

Īpaši izstrādātais dzinis “Dynamic Driver X” nodrošina plaša frekvenču diapazona atskaņošanu, ļaujot klausīties dziļākas zemās frekvences, maigu vokālu un detalizētu skanējumu, jo īpaši augsta reģistra instrumentiem. Nevainojama kvalitāte visos frekvenču diapazonos nodrošina plūstošu un dabīgu skaņu neatkarīgi no tā, ko klausāties.

 

Izbaudiet bagātīgāku, detalizētāku vokāla skanējumu

Pateicoties plaša frekvenču diapazona atskaņošanai īpaši izstrādātajam dzinim “Dynamic Driver X”, varēsiet izbaudīt bagātīgāku vokālu un uzlabotas smalkas nianses. Diafragmas struktūra apvieno vairākus atšķirīgus kupola un malu materiālus, iegūstot niecīgu izkropļojumu un skaidru skaņas kvalitāti.

 

Nodrošina niecīgākus kropļojumus

Pateicoties mūsu HD trokšņu slāpēšanas procesora QN2e un integrētā procesora V2 kombinācijai, WF-1000XM5 modeļa austiņas nodrošina precīzu 24 bitu audio apstrādi un augstas veiktspējas analogo pastiprinājumu. Tādējādi panāk niecīgus izkropļojumus un kristālskaidras skaņas atskaņošanu.

 

Izbaudiet augstas izšķirtspējas audio

WF-1000XM5 modeļa austiņas tagad atbalsta augstas izšķirtspējas audio pārraidi bezvadu režīmā, pateicoties mūsu nozarē pieņemtajai audio kodēšanas tehnoloģijai LDAC™. LDAC™ tehnoloģija ļauj pārraidīt apmēram trīs reizes vairāk datu, salīdzinot ar parasto Bluetooth® bezvadu audio, ļaujot izcilā kvalitātē baudīt augstas izšķirtspējas audio, kas maksimāli atbilst studijas ierakstam.

 

Mākslīgā intelekta tehnoloģija uzlabo skaņas precizitāti

Izmantojot “Edge-AI” (mākslīgais intelekts), “DSEE Extreme™” reāllaikā uzlabo saspiesto digitālo mūzikas failu, tostarp populāro mūzikas straumēšanas servisu failu, kvalitāti. Tā dinamiski atpazīst katras dziesmas instrumentu skanējumu, mūzikas žanrus, kā arī individuālos elementus, un atjauno saspiešanas gaitā zudušo augsto frekvenču diapazona skaņu.

 

Atklāj runas vibrācijas, lai skaņu padarītu skaidrāku

Kaulu vadītspējas sensori uztver jūsu balss vibrācijas tieši no jūsu galvaskausa kauliem, palīdzot izolēt runu no apkārtnes skaņām un fona trokšņiem, lai telefonsarunas būtu skaidras pat skaļā vidē.

 

Noslāpē apkārtnes skaņas, lai iegūtu augstu telefonsarunas kvalitāti

Pateicoties precīzajai balss uztveršanas tehnoloģijai un uzlabotajai audio signāla apstrādei telefonsarunas biedrs skaidri dzirdēs jūsu balsi pat tad, ja runājat trokšņainā vidē. Mūsu trokšņu samazināšanas algoritms tika izstrādāts ar mākslīgā intelekta mašīnmācīšanos, izmantojot vairāk nekā 500 miljonu balsu paraugus, lai slāpētu apkārtnes trokšņus, palielinātu precizitāti un skaidri izceltu balsi dažādās vidēs.

 

Vienmēr dzirdiet un esiet sadzirdēti

Vēja trokšņa samazināšanas konstrukcija un režģa pārsegs mikrofonā minimizē trokšņus telefonsarunu laikā, tādējādi pat vējainā laikā jūsu balsi varēs skaidri dzirdēt.

 

Komfortablas un drošas

Mūsu WF-1000XM5 modeļa austiņas cilvēka ausij perfekti atbilstošu formu apvieno ar ergonomisku virsmas dizainu, kas nodrošina stabilāku nēsāšanu. Mēs izstrādājām modeli WF-1000XM5, izmantojot milzīgu datu apjomu par ausu formām, kas apkopots kopš pasaulē pirmo ausī ievietojamo austiņu parādīšanās 1982. gadā. Mūsu pastāvīgi veiktā dažādu ausu formu un jutību novērtēšana palīdzēja izstrādāt ideālas formas ausī ievietojamās austiņas, kas ir stingri un ērti turas gandrīz ikviena cilvēka ausīs.

 

Ērta nēsāšana un labāka skaņas izolācija

Jaunie trokšņus slāpējošie ausu ieliktņi ir izgatavoti no ekskluzīva materiāla, kas labāk pieguļ ausij un uzlabo nēsāšanas ērtumu, pateicoties jaunās formas samazinātajam spiedienam ausī. Ir pieejamas četru izmēru austiņas, tostarp SS izmēra.

 

Darbiniet austiņas ar galvas žestiem

Varat darbināt austiņas ar galvas žestiem, piemēram, pamājot vai pakratot ar galvu, — atbildēt uz ienākošajiem telefonzvaniem vai tos noraidīt, vai darbināt “Auto Play”.

 

 

Visu funkciju pārvaldība ar pieskārieniem

Pieskarieties kreisajai austiņai, lai pārslēgtu no trokšņu slāpēšanas režīma uz apkārtnes skaņu režīmu, ilgāk pieskarieties, lai pārslēgtu ātras uzmanības režīmā, vai divreiz pieskarieties labajai austiņai, lai pārietu uz nākamo celiņu. Varat palielināt vai samazināt skaļumu, pieskaroties četras vai vairāk reizes. Izmantojot bezmaksas “Headphones Connect” lietotni, varat vienkārši pielāgot austiņas, piešķirot funkcijas katrai austiņai.

 

Balss vadība

Saņemiet palīdzību brīvroku režīmā — sakiet “OK Google” vai “Alexa”, lai aktivētu vēlamo balss palīgu. Klausieties mūziku, sazinieties ar draugiem, saņemiet paziņojumus, iestatiet atgādinājumus un izmantojiet daudzas citas iespējas. Turklāt varat ar balsi vadīt savu austiņu funkcijas, piemēram, trokšņu slāpēšanu.

 

Klausieties visu dienu, uzlādējiet dažu minūšu laikā

Varat uzlādēt austiņu akumulatoru, iegūstot lādiņu līdz 8 stundu darbībai, kā arī nodrošināt vēl 16 stundu darbību, izmantojot futrāli, tādējādi ārpus mājas varat austiņas lietot 24 stundas. Jūsu ērtībām 3 minūšu ātra uzlādēšana nodrošinās līdz 60 minūšu atskaņošanas laiku. “Sony | Headphones Connect” lietotne informēs, kad futrāļa uzlādes līmenis ir zemāks nekā 30%.

 

Vienkārša bezvadu uzlāde ar “Qi” tehnoloģiju

“Qi” tehnoloģija nodrošina vienkāršu uzlādi bezvadu režīmā. Varat pat izmantot viedtālruni ar “Qi” tehnoloģiju un akumulatora kopīgas izmantošanas funkciju, piemēram, jaunākajos “Xperia” modeļos, lai uzlādētu austiņas to uzlādes futrālī.

 

Komplektācija

Uzlādes futrālis
Ausu spilventiņi ar trokšņa izolāciju
Palīdzības ceļvedis
USB kabelis

Specifikācija

Vispārējie parametri
Austiņu veids
Truly-Wireless ausī liekamās austiņas
Krāsa
Melna
Savienošanas tips
Bluetooth savienojums
Audio parametri
Austiņu processors
HD Noise Cancelling Processor QN1e
Integrated Processor V2
Augstas izšķirtspējas audio
Ir (Hi-Res)
Hi-Res Wireless
Ir
Aktīvā trokšņu slāpēšana
Ir (Augstas kvalitātes trokšņu slāpēšana)
Trokšņu slāpēšanas funkcijas
Ambient Sound mode
Quick attention
Bluetooth atbalstītie audio formāti
SBC
AAC
LDAC
LC3
Automātiska mūzikas atskaņošana un apturēšana
Ir
Skaļruņi
Skaļruņa izmērs
8.4mm
Neodīma magnēti
Ir
Frekvenču diapazons
20-40000Hz
Energo pārvalde un ekonomija
Akumulatora darbības laiks (maks.)
Līdz 12h
Akumulatora uzlādes laiks
2h
Akumulatora ātrā uzlāde
Ir
Iebūvēts akumulators
Ir
Bezvadu uzlāde ar Qi tehnoloģiju
Ir
Bezvadu pieslēgumi
Bluetooth
Ir (Bluetooth v. 5.2)
NFC
Nav
Bluetooth darbības attālums
10m
Brīvroku režīms
Ir
Vienlaicīga vairāku ierīču pieslēgšana
Ir
Google Fast Pair atbalsts
Ir
Audio ieraksta parametri
Iebūvēts mikrofons
Ir
Citi parametri
Skārienjutīgs vadības panelis
Ir
Radītas sportam
Ir
Radītas Televizoram
Ir
Balss asistents
Alexa
Google Assistant
Izmērs un svars
Materiāls
Pārstrādāts plastmasas materiāls
Uzlādes kastītes svars
39 grami
Svars
5.9 grami
Uzlādes kastītes/ stenda izmērs (platums x augstums x dziļums)
64.6 x 40 x 26.5 mm
Lietošanas apstākļi
Ūdens izturība
Ir
Šļakatu izturīgs
Ir
IP aizsardzības reitings
IPX4
Putekļu izturība
Nav
Interfeiss
Sony Headphones Connect atbalsts
Ir
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt