Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Sony WH-CH720N/W Trokšņu slāpējošās bezvadu austiņas

109
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

Saņem šodien līdz 19:00

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Saņem šodien līdz 17:00

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti šodien un saņem pirmdien no 10:00

Priekšrocības

  • Bluetooth savienojums
  • Trokšņu slāpēšana
  • Akumulatora ātrā uzlāde
  • Iebūvēts mikrofons
  • Neodīma magnēti

Preces apraksts

Vispārēja informācija

 

Vairāk mūzikas, mazāk fona trokšņu

Divi mikrofoni katrā austiņā un divu sensoru trokšņu noteikšanas tehnoloģija apkārtnes skaņu uztveršanai ļauj visur bloķēt ārpuses trokšņu, tādējādi nekas jums netraucēs baudīt mūziku.

 

Viedāka klausīšanās

Integrētais procesors V1 palīdz noslāpēt ārējās skaņas, izmantojot apstrādi ar niecīgu aizturi, lai nodrošinātu vēl efektīvāku trokšņu slāpēšanu nekā jelkad agrāk.
 

 

Vēja trokšņa novēršana

Nesen izstrādātā vēja trokšņa samazināšanas konstrukcija ap mikrofonu samazina fona troksni un ļauj pilnībā pievērsties iecienītajai mūzikai.
 

 

 

Dabīgāka apkārtējā skaņa

Apkārtnes skaņas režīmā WH-CH720N modeļa austiņas uztver vairāk apkārtējo skaņu, pateicoties uz ārējam un iekšējam mikrofoniem, tādējādi varat baudīt dabīgāku klausīšanos un nezaudēt saikni ar apkārtni. Turklāt Sony | Headphones Connect lietotne ļauj 20 līmeņos pielāgot apkārtnes skaņas skaļumu vai izmantot balss fokusēšanās iestatījumu, lai varētu sarunāties, nenoņemot austiņas.
 

 

Adaptīvā skaņas vadība automātiski veic pielāgošanu atbilstoši jūsu darbībām

Adaptīvā skaņas vadība ir viedā funkcija, kas sajūt, kuru jūs atrodaties un ko darāt, pēc tam pielāgot apkārtnes skaņas iestatījumus, lai nodrošinātu ideālu klausīšanās pieredzi. Tā pat atpazīst jūsu bieži apmeklētās vietas, piemēram, darbvietu, vingrošanas zāli vai iecienīto kafejnīcu, un pārslēdzas uz situācijai piemērotajiem skaņas režīmiem.
 

 

 

Viegla trokšņu slāpēšana bez vadiem

WH-CH720N modeļa austiņas sver nieka 192 g — mūsu visvieglākās uz ausīm liekamās bezvadu austiņas ar trokšņu slāpēšanas funkciju nodrošina neticamu komfortu, neupurējot tehnoloģijas kvalitāti.
 

 

Izvēlieties savam stilam atbilstošu krāsu

Smalkā konstrukcija ir pieejama melnā, zilā un baltā krāsā, tādējādi varat piemeklēt austiņas atbilstoši savam stilam.
 

 

 

Saglabājiet lādiņu

Pateicoties līdz 35 stundu akumulatora darbības laikam, jums būs pietiekami daudz lādiņa, lai klausītos visu dienu un pat naktī. Ja jums jāsteidzas, 3 minūšu ātra uzlādēšana nodrošinās līdz 60 minūšu papildu atskaņošanas laiku.  Ja trokšņu slāpēšanas funkcija ir izslēgta, akumulatora darbības laiks būs līdz 50 stundām.
 

 

Izbaudiet labāk sabalansētu skaņu

Mūsu integrētais procesors V1 nodrošina autentisku klausīšanās pieredzi, detalizēti atveidojot mūziku ar minimāliem kropļojumiem. Skaņas sistēma ir speciāli noskaņota tā, lai nodrošinātu sabalansētu skanējumu no zemo līdz augsto frekvenču diapazonam, iegūstot dabīgu un skaidru vokālu.
 

 

Autentiskas skaņas saglabāšana

Kad oriģinālais mūzikas fails ir saspiests, tas zaudē augsto frekvenču elementus, kas celiņam piešķir izteiksmīgumu un piesātinātību. Mūsu digitālās skaņas uzlabošanas tehnoloģija Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) tos precīzi atjauno, lai radītu oriģinālam ierakstam tuvu augstas kvalitātes skaņu.
 

 

Tieši tāda skaņa, kāda jums patīk

Pielāgojiet skaņu atbilstoši savai gaumei. Izvēlieties no dažādiem iepriekšveiktajiem iestatījumiem, lai pielāgotu skaņas kvalitāti atbilstoši atskaņotās mūzikas žanram. Varat arī izveidot un saglabāt savus iestatījumus, izmantojot Sony | Headphones Connect lietotnes ekvalaizera funkciju.
 

 

360 grādu telpiskās skaņas personalizētājs

Izmantojot Sony | 360 Spatial Sound Personalizer lietotni, varat izbaudīt savai gaumei optimizētu skaņu. Šī lietotne uztver un analizē jūsu ausu formu, ļaujot austiņām izveidot savu personisko telpiskās skaņas lauku, kad tās savienotas pārī ar BRAVIA XR™ televizoru.
 

 

Dolby Atmos pieredze

Ar Sony WLA-NS7 bezvadu raidītāju, kas pieslēgts BRAVIA XR™ televizoram, austiņas jums visapkārt rada ideālu virtuālo skaļruņu izkārtojumu, tādējādi varat baudīt Dolby Atmos dāvāto pieredzi. Iegremdējieties ainā un sajūtieties pašā darbības centrā.
 

 

 

Vērstie mikrofoni nodrošina skaidrākas telefonsarunas

Vērstie mikrofoni ar precīzo balss uztveršanas tehnoloģiju ir viedi izvietoti tā, lai skaidrāk un precīzāk uztvert jūsu balsi dažādās vidēs.
 

 

 

Vēja trokšņa novēršana

Nesen izstrādātā vēja trokšņa samazināšanas konstrukcija ap mikrofonu samazina fona troksni, nodrošinot skaidru un nepārtrauktu telefonsarunu un atskaņoto mūziku.
 

 

Vairākpunktu pieslēgums

Lai nodrošinātu maksimāli parocīgu lietošanu, šīs Bluetooth® austiņas var vienlaikus savienot pārī ar divām Bluetooth ierīcēm. Kad saņemat ienākošo zvanu, austiņas nosaka, kura ierīce zvana un automātiski pieslēdzas pie pareizās ierīces.
 

 

Parocīga vadība

Parocīgi izvietotās pogas palīdz atskaņot celiņus, pārtraukt atskaņošanu vai mainīt celiņus, kā arī noregulēt skaļumu. Ar vienu pieskārienu pat varat atbildēt uz telefonzvanu un aktivizēt balss palīgu.
 

 

 

Balss vadība

Saņemiet palīdzību brīvroku režīmā — vienkārši sakiet “OK Google” vai “Alexa”, lai aktivētu vēlamo balss palīgu. Klausieties mūziku, sazinieties ar draugiem, saņemiet paziņojumus, iestatiet atgādinājumus un izmantojiet daudzas citas iespējas.
 

 

 

Atrodiet austiņas, izmantojot Fast Pair funkciju

Ar vienu pieskārienu var ātri un vienkārši izveidot WH-CH720N modeļa austiņu Bluetooth pieslēgumu pie Android ierīcēm. Varat pat noskaidrot, kur to pēdējo reizi novietojāt.
 

 

 

Vienkārša savienošana pārī ar datoru

Swift Pair funkcija ļauj ātri un vienkārši jūsu austiņas savienot pārī ar Windows 11 vai Windows 10 operētājsistēmas klēpjdatoru, galda datoru vai planšetdatoru. Kad ir izvēlēts pārī savienošanas režīms, tuvējās Windows 10 un Windows 11 operētājsistēmas ierīcēs parādās uznirstošas norādes par savienošanu pārī.
 

Komplektācija

  • WH-CH720N austiņas
  • USB lādēšanas vads
  • Dokumentācija

Specifikācija

Vispārējie parametri
Austiņu veids
Ausis aptverošas
Krāsa
Balta
Savienošanas tips
Bluetooth savienojums
Audio parametri
Austiņu processors
Integrated Processor V1
Hi-Res Wireless
Nav
Hi-Res Audio caur vadu
Nav
Aktīvā trokšņu slāpēšana
Ir (Augstas kvalitātes trokšņu slāpēšana)
Trokšņu slāpēšanas funkcijas
Ambient Sound mode
Ambient Sound Mode - Normal
Ambient Sound Mode - Voice
Adaptīvās funkcijas
Adaptīvā skaņas vadība
Bluetooth atbalstītie audio formāti
SBC
AAC
Automātiska mūzikas atskaņošana un apturēšana
Nav
360 Reality Audio atbalsts
Ir
Skaļruņi
Skaļruņa izmērs
30mm
Neodīma magnēti
Ir
Pretestība
325 Omi
Frekvenču diapazons
7-20000Hz
Jutīgums
108dB
Energo pārvalde un ekonomija
Akumulatora darbības laiks (maks.)
Līdz 50h
Akumulatora uzlādes laiks
3.5h
Akumulatora ātrā uzlāde
Ir
Iebūvēts akumulators
Ir
Bezvadu pieslēgumi
Bluetooth
Ir (Bluetooth v. 5.2)
NFC
Nav
Bluetooth darbības attālums
10m
Brīvroku režīms
Ir
Vienlaicīga vairāku ierīču pieslēgšana
Ir
Google Fast Pair atbalsts
Ir
Audio ieraksta parametri
Iebūvēts mikrofons
Ir
Citi parametri
Skārienjutīgs vadības panelis
Nav
Balss asistents
Alexa
Google Assistant
Izmērs un svars
Vada garums
1.2m
Materiāls
Pārstrādāts plastmasas materiāls
Mākslīgā āda
Vada veids
Detachable
Svars
192 grami
Interfeiss
Sony Headphones Connect atbalsts
Ir
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt