Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Sony WF-LS900N/W LinkBuds S Bluetooth bezvadu austiņas

179
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

Saņem šodien līdz 19:00

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Saņem šodien līdz 17:00

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti šodien un saņem pirmdien no 10:00

Priekšrocības

  • Bluetooth savienojums
  • Trokšņu slāpēšana
  • Patiesi bezvadu austiņas
  • Akumulatora ātrā uzlāde
  • Iebūvēts mikrofons
  • Neodīma magnēti
  • Ūdensizturība

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Group shot of multiple LinkBuds S in different colours in matching cases

Kādu krāsu vēlaties?

Padariet to individuālu, izvēloties no pieejamām trim skaistām premium klases matētām krāsām, kā arī ar analoģiskas krāsas futrāli.

 

LinkBuds S case in white with one LinkBud taken out

Mazas un vieglas, lai visu dienu nodrošinātu komfortu

Ar apmēram 4,8 gramu svaru Linkbuds S ir pasaules vismazākās un visvieglākās pilnībā bezvadu austiņas ar trokšņu slāpēšanas funkciju un augstas izšķirtspējas skaņu.

 

Illustration of a grey LinkBuds S in an ear

Komfortablas un drošas

LinkBuds S austiņām ir cilvēka ausij ideāli atbilstoša forma un ergonomiska konstrukcija, kas nodrošina stabilāku fiksāciju. Mēs izstrādājām LinkBuds S austiņas, izmantojot milzīgu datu apjomu, kas attiecas uz ausu formām, kopš 1982. gadā iepazīstinājām ar pasaulē pirmajām ausī ievietojamām austiņām, kā arī novērtējot dažādu ausu tipu jutīgumu, lai nodrošinātu ideālu formu, kas ir komfortabla daudziem cilvēkiem.

 

Man dancing in a stadium environment wearing LinkBuds S with arm raised

Dabīga apkārtnes skaņa vai augstas kvalitātes trokšņu slāpēšana

Šīs austiņas ideāli apvieno dabīgu apkārtnes skaņu, kad vēlaties mijiedarboties ar ārpasauli, un augstas kvalitātes trokšņu atcelšanu, kad jums nepieciešams koncentrēt uzmanību. LinkBuds S automātiski pārslēdzas starp apkārtnes skaņas režīmu un trokšņu slāpēšanas režīmu atkarībā no jūsu atrašanās vietas un darbības.

 

Split screen image of a woman wearing LinkBuds S while walking, jogging on a running track, sitting at her desk and relaxing on a bed

Pielāgo apkārtnes skaņu atbilstoši jūsu darbībai visas dienas nēsāšanai

Adaptīvā skaņas vadība ir viedā funkcija, kas sajūt, kur jūs atrodaties un ko darāt, pēc tam pielāgo apkārtnes skaņas iestatījumus, lai nodrošinātu ideālu klausīšanās pieredzi. Laika gaitā tā apgūs jūsu uzvedību un atpazīs jūsu bieži apmeklētās vietas, piemēram, darba vietu vai iecienīto kafejnīcu, un atbilstoši videi pielāgos skaņu.

 

Woman wearing LinkBuds S while walking in a town and talking on her smartphone

Sevišķi skaidra telefonsarunu skaņa bez trokšņa

Izmantojot precīzo balss uztveršanas tehnoloģiju, kas optimāli vada mikrofonus austiņas ārpusē un iekšpusē, kā arī uzlaboto audio signāla apstrādi, sarunu skaņa ir sevišķi skaidra pat trokšņainā vidē. Mūsu trokšņu samazināšanas algoritms tika izstrādāts ar mākslīgā intelekta mašīnmācīšanos, izmantojot vairāk nekā 500 miljoniem balsu paraugus, lai slāpētu vides trokšņus un skaidri atskaņotu jūsu balsi.

 

Vēja radīto trokšņu minimizēšana

Pat vējainās dienās nebūs jāraizējas, jo režģa struktūra ap mikrofonu minimizēs vēja radītos trokšņus. 

 

Close-up diagram of new super compact driver unit with internal layout exposed

Aizraujoša skaņa, autentiska mūzika

Jaunais 5 mm dzinis ar visiem standartiem atbilstošu diafragmu ļauj nodrošināt LinkBuds S mazu izmēru. Par spīti savam mazajam izmēram, austiņas atskaņo spēcīgu zemo frekvenču skanējumu un kristāldzidru vokālu, nodemonstrējot vislabāko, ko piedāvā jebkurš mūzikas žanrs. Bagātīga vidējā diapazona skaņa ļauj skaidri atskaņot balsis mūzikā, filmās un Podcast apraidēs. Ar uzlabotu trokšņu slāpēšanu LinkBuds S novērš arī daudzus traucēkļus.

 

Image of Integrated Processor V1 on a circuit board background

Integrētais procesors V1

Uzlabo trokšņu slāpēšanu, lai nodrošinātu klausīšanos bez traucēkļiem, patērējot mazāk enerģijas, paaugstinot skaņas kvalitāti un samazinot izkropļojumus.

 

Logo of High-Resolution Audio Wireless

Bez vadiem izbaudiet augstas izšķirtspējas audio 

LinkBuds S atbalsta augstas izšķirtspējas audio pārraidi bezvadu režīmā, pateicoties mūsu nozarē pieņemtajai audio kodēšanas tehnoloģijai LDAC. LDAC tehnoloģija ļauj pārraidīt apmēram trīs reizes vairāk datu, salīdzinot ar parasto Bluetooth® audio, ļaujot izcilā kvalitātē baudīt augstas izšķirtspējas audio, kas maksimāli atbilst vadu savienojuma nodrošinātajam.

 

Logo of DSEE

Visu saspiesto failu atjaunošana reāllaikā 

Izmantojot Edge-AI (mākslīgais intelekts) funkciju, DSEE Extreme™ reāllaikā uzlabo saspiesto digitālo mūzikas failu kvalitāti. Dinamiski atpazīstot instrumentu skanējumu, mūzikas žanrus un katras dziesmas individuālos elementus, tā atjauno saspiešanas gaitā zudušo augstā diapazona skaņu.

 

Logos for Microsoft Soundscape and Microsoft

Tehnoloģijas uzlabotā mobilitāte

Sony un Microsoft kopīgi izstrādāja tehnoloģiju, kas palīdz cilvēkiem labāk orientēties pasaulē. LinkBuds S atbalsta Microsoft Soundscape lietotni. Unikālā integrācija nodrošina inovatīvu 3D audionavigācijas pieredzi, savukārt LinkBuds S iebūvētie sensori piedāvā pilnīgu brīvroku režīma pieredzi.

 

Logo of Sony | Headphones Connect app

Klausieties droši ar Sony | Headphones Connect lietotni

Pārbaudiet, cik droši klausāties mūziku, salīdzinot jūsu austiņu ierakstītos skaņas spiediena datus ar Pasaules Veselības organizācijas (PVO) vadlīnijām. Saņemiet operētājsistēmas paziņojumus, kad skaļuma līmenis ir pārāk augsts. Turklāt LinkBuds S austiņām ir intuitīvi skārienvadības iestatījumi. Varat piešķirt savas funkcijas katrai austiņai, izmantojot Headphones Connect lietotni.

 

Man and woman talking with the man on right wearing LinkBuds S

Runājiet un dzirdiet tikai apkārtnes skaņu

Varat iestatīt Speak-to-Chat funkciju, lai automātiski apturētu mūzikas atskaņošanu, tiklīdz sākat sarunu, tādējādi varat sarunāties un vienlaikus dzirdēt tikai apkārtnes skaņas — tas ir parocīgi, ja nevēlaties noņemt austiņas vai rokas ir aizņemtas. Kad saruna ir beigusies, mūzikas atskaņošana automātiski tiek atsākta.

 

Diagram showing a person taking LinkBuds S out of ear to pause music

Tūlītēja apturēšana. Tūlītēja atskaņošana.

Vienkārši izņemiet austiņas no ausīm, un mūzikas atskaņošana tiek pārtraukta — tuvuma sensors nosaka, kad jūs nēsājat vienu vai abas austiņas. Ievietojiet austiņas atpakaļ ausīs, un atsākas mūzikas atskaņošana.

 

Logos for Ok Google and Alexa built-in

Balss vadība

Saņemiet palīdzību brīvroku režīmā — vienkārši sakiet “Hey Google” vai “Alexa”, lai aktivētu vēlamo balss palīgu. Klausieties mūziku, sazinieties ar draugiem, saņemiet ziņojumus, iestatiet atgādinājumus un izmantojiet citas iespējas. Varat arī vadīt, piemēram, tādas austiņu funkcijas kā trokšņu slāpēšana ar balsi, klausīties e-pastus un darboties ar tiem Microsoft Outlook, kā arī pievienoties Microsoft Teams apspriedēm ar Google Assistant vai Siri.

 

Illustration of a hand and finger touching a button

Visu funkciju pārvaldība ar pieskārieniem

LinkBuds S austiņām ir intuitīvas vadības iestatījumi, piemēram, pieskarieties kreisajai austiņai, lai pārslēgtu no trokšņu slāpēšanas režīma uz apkārtnes skaņu režīmu, ilgāk pieskarieties, lai pārslēgtu ātras uzmanības režīmā, vai divreiz pieskarieties labajai austiņai, lai pārietu uz nākamo celiņu.

 

Logos of Spotify Tap and Endel

Ātra piekļuve iecienītākajai mūzikai un skaņu ainavām

Izmantojot ātrās piekļuves funkciju, varat konfigurēt šīs bezvadu austiņas, lai atsāktu Spotify mūzikas vai Endel personalizētu skaņu ainavu atskaņošanu ar diviem vai trijiem pieskārieniem — nav nepieciešams pieskarties viedtālrunim. 

 

Logo for Google Fast Pair

Atrodiet austiņas, izmantojot Fast Pair funkciju

LinkBuds S austiņas atbalsta Google noderīgo jauno Fast Pair funkciju. Varat vienkārši noteikt, kur atstājāt austiņas, piezvanot uz tām vai pārbaudot viedtālrunī to pēdējo zināmo atrašanās vietu, izmantojot Google Find My Device lietotni.

 

Logo for Swift Pair

Vienkārša savienošana pārī ar datoru

Swift Pair funkcija ļauj ātri un vienkārši jūsu austiņas savienot pārī ar Windows 11 vai Windows 10 operētājsistēmas klēpjdatoru, galda datoru vai planšetdatoru. Kad ir izvēlēts pārī savienošanas režīms, tuvējās Windows 11 vai Windows 10 operētājsistēmas ierīcēs parādās uznirstošas norādes par savienošanu pārī.

 

Logo for Multipoint connection

Vairākpunktu pieslēgums Android ierīcēm

Automātiski pieslēdziet un pārslēdziet uz jaunām ierīcēm, vienkārši pieskaroties atskaņošanas taustiņam. Pieejams Android ierīcēm.

 

Woman sitting in a living room wearing LinkBuds S, watching video on her smartphone

Nākamās paaudzes Bluetooth audio

Šīs austiņas ir piemērotas LE Audio, jaunās paaudzes Bluetooth audio, kas nodrošina sevišķi niecīgu aizturi — tas ir sevišķi noderīgi spēļu spēlēšanai.

 

Illustration of two people listening to music with LinkBuds S showing the difference between conventional Bluetooth transmission and Simultaneous BT transmission on LinkBuds S

Skaidrāks, stabilāks Bluetooth signāls

Lai nodrošinātu niecīgu aizturi un augstu skaņas kvalitāti pat tad, kad pastāv citi traucēkļi, Bluetooth® signāls tiek vienlaikus pārraidīts uz abām ausīm. Pateicoties jaudīgajam integrētajam procesoram V1, varēsiet bezvadu režīmā baudīt stabilu skaņu bez pārtraukumiem.

 

White LinkBuds S and case above a background of white plastic pieces

Pārstrādātie plastmasas materiāli

LinkBuds S izmanto no automobiļu daļām pārstrādātus plastmasas materiālus.

 

 

White LinkBuds S packaging with hanging tab

Individuālais iepakojums nesatur plastmasu

LinkBuds S austiņu iepakojuma materiālā nav plastmasas, atspoguļojot mūsu apņemšanos samazināt savu produktu ietekmi uz vidi. 

 

Close-up of head and shoulders of a woman wearing white LinkBuds S while running

Ūdensizturīgas austiņas ikdienas lietošanai

Austiņām ir IPX4 ūdensizturības klase, un ne šļaksti, ne sviedri netraucēs to darbībai, tādējādi varat turpināt kustēties mūzikas ritmā.

 

Icons for battery life, quick charge and play time with 5 minute charge for 60 minute play highlighted

Klausieties visu dienu, uzlādējiet dažu minūšu laikā

Varat austiņas lietot pilnu darba dienu — 6 stundas, savukārt futrālis nodrošina lādiņu vēl 14 stundu darbībai. Tādējādi, izejot no mājām, varat klausīties veselas 20 stundas. Vai steidzaties? Nieka 5 minūšu ātra uzlādēšana nodrošina līdz 60 minūšu atskaņošanas laiku, savukārt Sony | Headphones Connect lietotne pat informēs, kad futrāļa uzlādes līmenis ir zemāks nekā 30%.

 

Grey LinkBuds S in matching case with lid up

Sevišķi mazs futrālis, ideāli atbilstošs

Ar stilīgo noapaļoto dizainu un atbilstošām krāsām uzlādes futrālis ideāli papildina LinkBuds S. To var ērti ielikt plaukstā vai kabatā, kad esat ceļā, un var vienkārši atvērt, nospiežot pogu.

 

Image of the LinkBuds S case in grey with LinkBuds S, 3 extra pairs of earbud tips and a USB-C charging cable

Kas ir komplektā

Atveriet savu LinkBuds S austiņu iepakojumu un atradīsiet komplektā iekļautus 4 izmēru trokšņus slāpējošos ausu ieliktņus, kā arī USB-C uzlādes kabeli.

 

Logo for 360 Reality Audio

Klātbūtnes efekts. Reālistisks skanējums.

Ļaujieties skaņām sev visapkārt. Tās ir tik reālistiskas, it kā jūs atrastos koncertā vai ierakstu studijā. Izmantojot 360 Reality Audio tehnoloģiju, mūzika ir tik visaptveroša un reālistiska kā vēl nekad agrāk. Šīs austiņas jums ļauj izbaudīt 360 Reality Audio iespējas.

 

Man on a couch listening to headphones with an illustration of 360 Spatial Sound Personalizer effect around his head

360 grādu telpiskās skaņas personalizētājs

Izmantojot Sony | 360 grādu telpiskās skaņas personalizētāja lietotni, varēsiet izbaudīt savām vēlmēm pielāgotu skaņu. Lietotne uztver un analizē auss formu, ļaujot austiņām izveidot jūsu individualizēto telpiskās skaņas lauku, kad savieno pārī ar BRAVIA XR televizoru.

 

Sony headphones on a storage unit underneath a TV

Dolby Atmos pieredze

Izmantojot Sony WLA-NS7 bezvadu raidītāju, kas pieslēgts pie BRAVIA XR televizora, austiņas izveido ideālu virtuālo skaļruņu izkārtojumu jums visapkārt, lai varētu izbaudīt Dolby Atmos skaņu. Pilnībā iedzīvojieties ainā un nokļūstiet pašā darbības centrā.

Komplektācija

  • LinkBuds S austiņas
  • Lādēšanas kastīte
  • Rezerves ieliktņi
  • USB-C vads

Specifikācija

Vispārējie parametri
Austiņu veids
Truly-Wireless ausī liekamās austiņas
Krāsa
Balta
Savienošanas tips
Bluetooth savienojums
Audio parametri
Austiņu processors
Integrated Processor V1
Augstas izšķirtspējas audio
Ir (Hi-Res)
Hi-Res Wireless
Ir
Aktīvā trokšņu slāpēšana
Ir (Augstas kvalitātes trokšņu slāpēšana)
Trokšņu slāpēšanas funkcijas
Ambient Sound mode
On/Off Switch
Quick attention
Adaptīvās funkcijas
Adaptīvā skaņas vadība
Bluetooth atbalstītie audio formāti
SBC
AAC
LDAC
EXTRA BASS tehnoloģija
Nav
Automātiska mūzikas atskaņošana un apturēšana
Ir
360 Reality Audio atbalsts
Ir
Skaļruņi
Skaļruņa izmērs
5mm
Neodīma magnēti
Ir
Frekvenču diapazons
20-40000Hz
Energo pārvalde un ekonomija
Akumulatora darbības laiks (maks.)
Līdz 9h
Akumulatora uzlādes laiks
2h
Akumulatora ātrā uzlāde
Ir
Iebūvēts akumulators
Ir
Bezvadu uzlāde ar Qi tehnoloģiju
Nav
Bezvadu pieslēgumi
Bluetooth
Ir (Bluetooth v. 5.2)
NFC
Nav
Bluetooth darbības attālums
10m
Brīvroku režīms
Ir
Vienlaicīga vairāku ierīču pieslēgšana
Ir
Google Fast Pair atbalsts
Ir
Swift Pair savienojums
Ir
Audio ieraksta parametri
Iebūvēts mikrofons
Ir
Citi parametri
Skārienjutīgs vadības panelis
Ir
Balss asistents
Alexa
Google Assistant
Izmērs un svars
Materiāls
Pārstrādāts plastmasas materiāls
Uzlādes kastītes svars
35 grami
Svars
4.8 grami
Uzlādes kastītes/ stenda izmērs (platums x augstums x dziļums)
42.8 x 60 x 27.6 mm
Lietošanas apstākļi
Ūdens izturība
Ir
Šļakatu izturīgs
Ir
IP aizsardzības reitings
IPX4
Putekļu izturība
Nav
Interfeiss
Sony Headphones Connect atbalsts
Ir
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt