Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Valera matu griežamā mašīna Absolut Zero
658.01

107.69
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Tehnikas Center veikals t/c Elkor Plaza

Saņem šodien no 10:00

DRĪZUMĀ

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti līdz 14:00 un saņem rīt no 10:00

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Laipni lūgti griešanas nākotnē nulles diapazonā: Absolut Zero ir jaunākās paaudzes Valera izstrādātas griešanas mašīnas, kas nodrošina milimetriski precīzu apgriešanu, vieglu lietošanu un akumulatoru ar ilgu darbības laiku. Nelielais, viegli lietojamais profesionālais instruments garantē lieliskus rezultātus.

Tas ir kompakts un precīzs kā trimmeris, taču jaudīgs kā griezējs.

Īpaši izturīgi, 42 mm platie DURABLADE dimanta asmeņi, kas izgatavoti no Japānas tērauda, nodrošina tīru un precīzu griezumu. Gan salonu profesionāļi, gan prasīgi privātie lietotāji ar Absolut Zero viegli var griezt modernā 0,1 mm nulles griezumā vai sasniegt 1,5, 3,0 un 4,5 mm griezuma garumu, izmantojot trīs komplektā iekļautās uzgaļu ķemmes.

Pateicoties noapaļotajiem galiem, asmeņi nodrošina precīzu griezumu, nekairinot ādu. Tāpēc Absolut Zero ir ideāli piemērots arī ķermeņa skūšanai, un to var izmantot kā "viss vienā" ierīci bārdas, matu, kontūru un ķermeņa apmatojuma skūšanai.

Ergonomiskas formas rīks ērti iekļaujas plaukstā, un tas ir patiešām viegls - 150 g. Ar litija akumulatoru Absolut Zero darbojas 120 minūtes un uzlādējas 90 minūtēs. Matu griešanas mašīnu var darbināt arī ar elektrotīkla pieslēgumu, jo tā ir aprīkota ar trīs metrus garu profesionālu kabeli. Integrētais gredzens ļauj piekārt matu griešanas mašīnu, ja vēlaties, lai tā vienmēr būtu pa rokai. Apkapts ir komplektā ikdienas tīrīšanai ar tīrīšanas birsti un eļļotāju. Pateicoties universālajam 100-240 V spriegumam, Absolut Zero var izmantot, ceļojot visā pasaulē.

Komplektācija

42 mm T-veida ZERO (0,1 mm) griešanas asmens

3 piestiprināmās ķemmes 1,5, 3,0, 4,5 mm

3 m strāvas vads

ieļļošanas eļļa un tīrīšanas birste

Specifikācija

Vispārējā informācija
Produkta veids
Matu Griežamā Mašīna

Iepriekš skatītās preces

Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt