Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Philips elektroskuveklis 5000 Series
S5885/10

99.99
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Tehnikas Center veikals t/c Elkor Plaza

Saņem šodien no 10:00

DRĪZUMĀ

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti līdz 14:00 un saņem rīt no 10:00

Preces apraksts

Vispārēja informācija

SteelPrecision asmeņi

Šī Philips skuvekļa 45 jaudīgie, tomēr saudzīgie pašuzasinošie SteelPrecision asmeņi minūtē veic līdz 90 000 griešanas darbību, katrā kustībā apgriežot vairāk matiņu gludam, ērtam rezultātam.

Power Adapt sensors

Inteliģentais sejas apmatojuma sensors 125 reizes sekundē nosaka matiņu biezumu. Šī tehnoloģija automātiski pielāgo griešanas jaudu, lai sniegtu vieglu un patīkamu skūšanos.

360-D elastīgas galviņas

Šis Philips elektriskais skuveklis, kas izstrādāts, lai pielāgotos jūsu sejas kontūrām, ir aprīkots ar elastīgiem uzgaļiem, ko var pagriezt 360 grādu leņķī, lai gādātu par pilnīgu un ērtu skuvumu.

Hair-Guide precizitātes uzgaļi

Šis jaunais ieveidošanas precīzais skuveklis ir aprīkots ar matiņu virzīšanas kanāliem, kas sniedz optimālu griešanas un ādas komfortu.

Atvēršana ar vienu pieskārienu

Notīriet elektrisko skuvekli ar vienu pogas pieskārienu. Vienkārši atvāziet skuvekļa galviņu un izskalojiet ar ūdeni.

Mitrā un sausā skūšanās

Mitrās un sausās skūšanās skuveklis, kas pielāgojas jūsu vēlmēm. Varat izvēlēties ērtu sausās skūšanās veidu vai, liekot lietā savas iecienītākās skūšanās putas vai želeju, veiciet atsvaidzinošu mitro skūšanos.

Izbīdāmais trimmeris

Pielīdziniet ūsas un vaigu bārdu un piešķiriet tām kontūras ar izbīdāmo trimmeri — un pavisam viegli pilnveidojiet savu izskatu.

60 minūšu ilga skūšanās bez vada

Skuveklis lietošanai mājās vai esot ceļā. Iegūstiet 60 minūšu darbības laiku, veicot 1 stundas uzlādi, vai pieslēdziet ar vadu un iegūstiet tūlītēju un nepārtrauktu jaudu.

1 stundas uzlādes laiks

Pilnībā uzlādējiet savu Philips skuvekli tikai 1 stundas laikā, izmantojot jaudīgo un efektīvo litija jonu akumulatoru. Steidzaties? Pievienojiet skuvekli kontaktligzdai uz 5 minūtēm un iegūstiet pietiekami daudz jaudas 1 pilnīgai skūšanās reizei.

Ilgtspējīga skūšanās inovācija

Uzņēmumā Philips mēs visos produktu izstrādes posmos tiecamies pēc ilgtspējības. Skūšanās asmeņi ir izstrādāti, izmantojot 100 % atjaunojamo enerģiju, un mūsu iepakojumi tiek izgatavoti no pārstrādājamiem materiāliem. Visu skuvekļu komplektācijā iekļauta Eco pase.

LED displejs

3 līmeņu LED displejā varat viegli apskatīt, kāds ir atlikušais uzlādes līmenis. Jūsu Philips skuveklis jums paziņos ne tikai to, kad ir pienācis laiks veikt uzlādi, bet tam ir arī galviņas bloķēšanas, tīrīšanas un nomaiņas indikatori.

Specifikācija

Vispārējā informācija
Produkta veids
Matu Griežamā Mašīna

Iepriekš skatītās preces

Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt