Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Philips bārdas trimmeris 5000 Series
BT5502/15

54.99
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Tehnikas Center veikals t/c Elkor Plaza

Saņem šodien līdz 21:00

DRĪZUMĀ

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti šonedēļ un saņem otrdien no 10:00

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Apgriež vienmērīgi un noķer tuvu pie ādas esošus matiņus

Rugājiem nav iespējas. Lift&Trim Pro sistēma uztver visus tuvu pie ādas esošus matiņus un paceļ tos pretim asmeņiem precīzam griezumam, vienlaikus trimmeris ir lieliski piemērots arī garām bārdām.

Pašasinoši asmeņi, kam nav vajadzīga apkope

Divpusēji uzasinātie asmeņi ir piemēroti pat visbiezākajiem matiem, un tie katru reizi garantē precīzas malas un izcilu griezumu. Nav nepieciešama eļļa vai rezerves asmeņi

Pielāgojas dažādiem garuma iestatījumiem

Nogrieziet bārdas rugājus sev vēlamā garumā. Vienkārši iestatiet ierīci vienā no 40 garuma iestatījumiem 0,4–20 mm robežās ar 0,2 mm soli.

Precīzi pielāgots katrai bārdai

Personalizējiet savu kopšanas režīmu ar precīziem veidošanas soļiem, kas piemēroti katrai bārdai. Ir 0,2 mm soļi no 0,4 līdz 2 mm īsas bārdas veidošanai, 0,5 mm soļi no 2 līdz 5 mm, lai panāktu vienmērīgu 3 dienu bārdu, 1 mm soļi virs 5 mm garas bārdas kopšanai.

Bezvada lietošana līdz 90 min

Nekādas sapīšanās vados – 1 stundas uzlāde nodrošina līdz pat 90 minūtēm ilgu bezvada griešanas laiku. Vai arī turiet trimmeri pieslēgtu pie tīkla, lai nodrošinātu nepārtrauktu griešanu. 5 minūšu ātrās uzlādes funkcija nodrošina pietiekamu jaudu vienai aplīdzināšanai.

Vienkārša, bet rūpīga tīrīšana

Tīrīšana ir vienkārša, bet rūpīga – 100% ūdensizturīgo bārdas trimmeri vienkārši noskalo zem krāna.

Indikatori norāda, kad baterijas līmenis ir zems, tukšs, pilns vai notiek uzlāde

Šī trimmera baterijas indikatori norāda baterijas statusu: zems līmenis, tukša, lādējas vai pilna. Tā jūs varat laikus pilnībā uzlādēt trimmeri, lai baterija neiztukšotos, kamēr neesat pabeidzis apgriešanu.

Komplektācija

Lift & Trim ķemme

Garai bārdai paredzēta ķemme

Uzglabāšanas somiņa

Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt