Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Zelmer tējkanna ZCK7921

35.99
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Tehnikas Center veikals t/c Elkor Plaza

Saņem šodien līdz 21:00

DRĪZUMĀ

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti šonedēļ un saņem otrdien no 10:00

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Jaudīga tējkanna
Apnicis gaidīt, kad tējkanna uzvārīsies? Zelmer ZCK7921 elektriskā tējkanna ar jaudu 2200 W ļoti ātri uzvārīs vai uzsildīs lielu ūdens daudzumu Jūsu ģimenes vai kolektīva iemīļotajam dzērienam.

Ietilpīga tējkanna visai ģimenei
Vienā reizē uztaisīt tēju vai kafiju 8 tasēm visai ģimenei vai lielai kompānijai ir iespējams pateicoties ietilpīgajai Zelmer ZCK7921 tējkannai ar tilpumu 1,7 litri.

Sildelements – disks
Zelmer ZCK7921 tējkannas sildelements ir disks, kurš cieši pieguļ metāla aizsargslānim, kas ļauj maksimāli ātri uzvārīt lielu tilpumu ūdens. To ir vieglāk mazgāt un tīrīt salīdzinājumā ar tējkannu, kurai ir atklāta spirāle, kā arī, šāda konstrukcija novērš kaļķakmens daļiņu nokļūšanu verdošā ūdenī. Zelmer ZCK7921 tējkanna pati izslēdzas, ja tajā nav ūdens un ļauj uzsildīt jebkādu ūdens daudzumu.

Ieslēgšanās indikācija
Zelmer ZCK7921 tējkanna Jums paziņos par tās ieslēgšanu ar lampiņas, kura atrodas uz tējkannas korpusa, iedegšanos. Kad gaisma nodzisīs, verdošais ūdens būs gatavs lietošanai.

Izslēgšanās vārīšanās gadījumā
Neuztraucieties par to, ka ūdens varētu iztvaikot, bet tējkanna nodegt. Zelmer ZCK7921 tējkanna pati izslēgsies, kad ūdens uzsils līdz vajadzīgajai temperatūrai. Tas ir ļoti ērti, tā kā šāda funkcija novērš tējkannas sildītāja bojāšanos, atvieglo tējkannas tīrīšanu, kā arī taupa elektroenerģiju.

Nerūsējoša tērauda un plastmasas korpuss
Zelmer ZCK7921 tējkanna no nerūsējoša tērauda un plastmasas ne tikai efektīgi izskatās, bet arī ātri silda ūdeni. Metāls padara to par higiēnisku un izturīgu, bet plastmasa gādā par drošību, tā kā no tās ir izgatavoti rokturi un citas detaļas, pasargājot lietotāju no iespējamās apdedzināšanās. Verdošajam ūdenim no šādas tējkannas nav lieku garšu vai smaržu.

Specifikācija

Vispārējā informācija
Produkta veids
Tējkannas
Jauda
2200W
Tilpums
1.7L
Materiāls
Nerūsējošais tērauds
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt