Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Zelmer putekļu sūcējs ZSVC622

129.99
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Tehnikas Center veikals t/c Elkor Plaza

Saņem šodien no 10:00

DRĪZUMĀ

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti šodien un saņem otrdien no 10:00

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Putekļu sūcējs ar konteineri
Putekļu sūcēja Zelmer ZSVC622 putekļu tvertne ir konteiners plastmasas trauka izskatā, kas atrodas putekļu sūcēja korpusā. Tīrīšanas procesā putekļi un netīrumi krājas šajā traukā, pēc tīrīšanas to izņem ārā, netīrumus un putekļus izmet, savukārt konteineri izmazgā. Tas atbrīvo Jūs no nepieciešamības pastāvīgi iet uz veikalu un pirkt kārtējos maisiņus putekļu savākšanai.

Sausā tīrīšana
Ar putekļu sūcēja Zelmer ZSVC622 sauso tīrīšanu Jūs atbrīvosieties no mājas putekļiem un netīrā gaisa telpās. Jūsu mājās vienmēr būs kārtība, kā arī Jūs pasargāsiet sevi no galvassāpēm, noguruma, darbaspējas pazemināšanās un citām veselības problēmām, kuras var izsaukt atrašanās putekļainā un netīrā vai slikti iztīrītā telpā.

Uzgalis spraugām
Pateicoties Zelmer ZSVC622 putekļu sūcēja uzgalim spraugām, neiztīrītas nepaliks pat visgrūtāk pieejamās vietas Jūsu mājā. Uzgalis cītīgi iztīrīs stūrus, plintusu, spraugas, vietas starp sienu un mēbelēm un citas šauras vietas.

Uzgalis mīkstajām mēbelēm
Zelmer ZSVC622 putekļu sūcēja uzgalis mīkstajām mēbelēm ir paredzēts cītīgākai dīvāna vai mīkstā krēsla tīrīšanai. Jo noteikti Jums kaut reizi ir nācies tīrīt mīkstās mēbeles no ēdiena drupačām, pēc mājdzīvniekiem atstātām smiltīm vai vienkārši no putekļiem. Ar šo uzgali mīksto mēbeļu tīrīšana ne tikai kļūs vieglāka, bet arī saudzīgāka pret mēbelēm.

Darbība no akumulatora
Pateicoties iebūvētam ( litija-jonu (Li-ion)) akumulatoram, Zelmer ZSVC622 putekļu sūcējs spēj min darboties bez pieslēguma tīklam. Pateicoties akumulatoram, Jūs varēsiet putekļu sūcēju lietot jebkurā vietā mājās, izsūknēt automašīnas salonu. Tīkla vada trūkums atvieglo tīrīšanas procesu, tā kā atbrīvo Jūs no traucējošā vada.


Zelmer ZSVC622 putekļu sūcējs atšķiras no „klasiskajiem” putekļu sūcējiem ar to, ka tas darbojas vertikālā stāvoklī, kā arī ar konstrukcijas īpatnībām. Rokas putekļu sūcējam Zelmer ZSVC622 ir skaists dizains, ļoti kompakta konstrukcija un neliels svars, turklāt, tas aizņem daudz mazāk vietas, uzglabājot to. Cita šī putekļu sūcēja īpatnība ir iespēja lietot uzreiz divus putekļu sūcējus, tā kā mazais tiek iebūvējas lielajā. Lietojiet mazo putekļu sūcēju grīdas tīrīšanai, bet mazo – automašīnas salonā vai grūti pieejamās vietās mājās.

Specifikācija

Vispārējā informācija
Produkta veids
Putekļu Sūcēji
Darbības princips
Bezvadu
Akumulatora darbības laiks
Līdz 35 min
Uzlādēšanas laiks
4 stunda/-s
Akumulatora tips
Litija jonu
Baterijas spriegums
22.2V
Putekļu kolektora tips
Konteineris
Slapjā tīrīšana
Nav
Rokas putekļu sūcēja režīms
Ir
Apgaismojums (LED)
Nav
Izmērs un svars
Svars
3000 grami
Izmēri (A x P x DZ)
68 x 12.5 x 27.5cm
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt