Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Valera profesionāls jonizējošais matu fēns Professional Swiss Power4Ever
SP4 EQ D RC

199.99
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Tehnikas Center veikals t/c Elkor Plaza

Saņem šodien no 10:00

DRĪZUMĀ

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti šonedēļ un saņem otrdien no 10:00

Preces apraksts

Vispārēja informācija

2400 W – ļoti jaudīgs
Fēns ar tādu jaudu ieveidos matus un izveidos frizūru dažu minūšu laikā. Valera SP4 eQ RC Swiss Power4ever fēns ir ideāls risinājums tiem, kuri bieži savus matus žāvē steigā vai kuriem vienkārši nepatīk daudz laika pavadīt pie spoguļa, kā arī kuplu matu īpašniekiem.

Vēsā gaisa plūsma
Vēsās gaisa plūsmas galvenā pozitīvā iezīme Valera SP4 eQ RC Swiss Power4ever fēnā ir matu ieveidošanas stiprināšana. Tas kļūs par neatņemamu ikdienas sastāvdaļu, ja jūs bieži matus ieveidojat uz ruļļiem, lietojat matu taisnotāju vai lokšķēres. Viss, kas nepieciešams, – žāvējot matus ar siltu gaisa plūsmu, beigās appūst tos ar augstu gaisu. Ar Valera SP4 eQ RC Swiss Power4ever fēnu mati tiks ne tikai lieliski nofiksēti, bet arī kļūs gludāki, kā arī veselīgāki, jo tieši vēsā gaisa plūsma ir daudz saudzīgāka matiem.

Jonizācija
Jonizācija (matu piesātināšana ar negatīvi lādētām daļiņām) ir perfekts risinājums tiem, kuriem ir nepakļāvīgi, blāvi vai sausi mati. Valera SP4 eQ RC Swiss Power4ever fēna jonizācijas funkcija ļauj saglabāt mata iekšējo mitrumu, kas matus padara pakļāvīgākus, mirdzošākus un viegli ķemmējamus. Tas ir īpaši svarīgi ziemā, kad mūsu matiem parādās daudz „ienaidnieku” – sals, sniegs, vējš, sauss gaiss telpās.

Koncentrators
Koncentratora galvenā funkcija Valera SP4 eQ RC Swiss Power4ever fēnā ir matu ieveidošana. Tas ļauj izveidot skaistu un kvalitatīvu frizūru mājas apstākļos bez profesionāļa palīdzības. Koncentratora darbības pamatprincips ir gaisa plūsmas sašaurināšana, kas ir īpaši labi katras šķipsnas atsevišķai apstrādei. Valera SP4 eQ RC Swiss Power4ever fēna koncentratoru ir ērti lietot matu ieveidošanai ar ķemmi, uz ruļļiem uztītu matu žāvēšanai, kā arī parastai matu žāvēšanai.

Difuzors
Valera SP4 eQ RC Swiss Power4ever fēna difuzors ir ideāli piemērots tiem, kuri fēnos augstu vērtē ātru žāvēšanu, tā kā šim uzgalim ir daudz mazu caurumiņu, caur kuriem tiek izkliedēta gaisa plūsma, ļaujot žāvēt lielas matu šķipsnas uzreiz. Valera SP4 eQ RC Swiss Power4ever fēna difuzors ir labs arī lietošanai pēc ķīmiskajiem matu ilgviļņiem, jo fēns maksimāli maigi iedarbosies uz matiem, ļaujot ilgāk baudīt frizūru. Tāpat, matiem tiek piešķirts apjoms, paceļot tos no saknēm.

Atslēgšanās pārslodzes gadījumā
Automātiskās atslēgšanās funkcija pārslodzes gadījumā Valera SP4 eQ RC Swiss Power4ever fēnā tā ir garantija, ka pašā negaidītākajā brīdī jums nenāksies uz darbu iet ar neizžāvētiem vai neieveidotiem matiem, nebūs jātērē nauda jauna fēna iegādei, jo šīs ierīces kritiskās temperatūras sasniegšanas gadījumā fēns izslēgsies pats.

Komplektācija

TOUCH ME cool uzgalis 7,5cm

Standarta uzgalis 6cm

Loku difuzors

Uzglabāšanas maisiņš

Specifikācija

Vispārējā informācija
Produkta veids
Matu Fēns
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt