Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Philips gludināšanas sistēma PerfectCare 6000 Series
PSG6026/20

199.99
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Tehnikas Center veikals t/c Elkor Plaza

Saņem šodien no 10:00

DRĪZUMĀ

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti šonedēļ un saņem otrdien no 10:00

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Īpaši ātri. Īpaši kompakti.

PerfectCare 6000 Series ierīces nodrošina labākās tvaika izmantošanas iespējas — tagad pilnībā atjaunotā, kompaktā konstrukcijā. Gludiniet ātrāk, nesamazinot glabāšanas vietu. Garantēts, ka neko nesadedzinās*, jo to nodrošina tehnoloģija OptimalTEMP.

OptimalTEMP tehnoloģija, kas garantē, ka negūsiet apdegumus

Pateicoties OptimalTEMP tehnoloģijai, varat sasniegt lieliskus rezultātus ar vienu ideālu temperatūras iestatījumu. Garantējam, ka šis gludeklis nekad neapdedzinās gludināmos audumus, ja tiek atstāts bez uzraudzības. Varat to droši atstāt uz drēbēm vai gludināmā dēļa.

Jaudīgs tvaiks kroku likvidēšanai

Spēcīga, pastāvīga tvaika plūsma pat vislielāko kroku novēršanai visbiezākajos audumos.

Smart Calc Clean ilgākam gludekļa kalpošanas laikam

Mūsu iebūvētā atkaļķošanas sistēma Smart Calc Clean atvieglo gludināšanas sistēmas uzturēšanu. Tā atgādinās, kad jāveic atkaļķošana, kā arī ietver tvertni, kas padara atkaļķošanu vienkāršu un drošu. Šo tvertni var lietot atkārtoti, tādēļ jūs ietaupīsiet naudu un jums vairs nekad nevajadzēs iegādāties papildu kasetnes.

Viegls un kompakts vieglai lietošanai un glabāšanai

Kompaktais izmērs nodrošina vienkāršu manevrēšanu gludināšanas laikā. Sistēmu pat var novietot uz gludināmā dēļa. Nedomājiet, ka mazāks izmērs nozīmē arī mazāku jaudu. Pateicoties mūsu ekskluzīvajai ProVelocity tehnoloģijai, esam izgatavojuši jaudīgas gludināšanas sistēmas, kas ir vieglākas un kompaktākas nekā jebkad agrāk.

(1,8 l) noņemama ūdens tvertne vienkāršai uzpildīšanai

Caurspīdīgā, 1,8 litru tvertne ļauj gludināt 1,5 stundas bez pārtraukuma. Kad ūdens tvertne ir tukša, iedegas indikatora lampiņa, un jūs jebkurā brīdī varat tvertni ērti uzpildīt tieši no krāna caur lielo uzpildes atveri.

Automātiska izslēgšanās, ja gludeklis tiek atstāts bez uzraudzības

Automātiski izslēdzas, lai taupītu enerģiju un sniegtu mieru prātam.

Pārnēsāšanas aizslēgs drošai un vienkāršai transportēšanai

Droši nofiksējiet gludekli uz pamatnes, lai varētu to viegli pārnēsāt pa māju un samazinātu risku nejauši pieskarties pie karstās gludināšanas virsmas.

Specifikācija

Vispārējā informācija
Produkta veids
Gludekļi
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt