Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Philips elektroskuveklis seja + ķermenis OneBlade Pro 360
QP6551/17

89.99
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Tehnikas Center veikals t/c Elkor Plaza

Saņem šodien līdz 21:00

DRĪZUMĀ

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti šodien un saņem otrdien no 10:00

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Unikālā OneBlade tehnoloģija

Philips OneBlade ir aprīkots ar modernu tehnoloģiju sejas apmatojuma kopšanai. Tas ir piemērots jebkura garuma matiņu skūšanai, un tam ir dubulta aizsardzības sistēma ar viegli slīdošu pārklājumu un noapaļotiem stūriem, kas nodrošina ērtu un ātru skūšanos. Šī skūšanās tehnoloģija ir aprīkota ar ātrdarbīgu skuvekli (12 000x minūtē), kas spēj apstrādāt pat garākus matiņus.

Inovatīvs 360 grādu leņķa asmens

Inovatīvais 360 leņķa asmens var kustēties visos virzienos atbilstoši jūsu sejas izliekumiem. Konstrukcija nodrošina pastāvīgu kontaktu ar ādu un kontroli. Viegli nogrieziet un noskujiet grūti aizsniedzamas vietas - tikai ar dažiem soļiem un ļoti ērti.

Matu griešana

Nogrieziet bārdu līdz vienmērīgam garumam, izmantojot komplektā iekļauto precīzo ķemmi. Noregulējiet vienu no 14 fiksētajiem garuma iestatījumiem, lai bārda būtu zema, glīti apgriezta vai garāka.

Veidošana

Veidojiet precīzas malas, izmantojot abpusējo asmeni. Skūt jebkurā virzienā, lai nodrošinātu perfektu skūšanās redzamību. Uzlabojiet savu stilu dažu sekunžu laikā!

Skūšanās

Ar OneBlade skūšanas asmeni skūšanās nav tik tuvu ādai kā ar parastu asmeni, tāpēc tas ir saudzīgāks pret ādu. Pārvelciet pret matiem un viegli noskujiet jebkura garuma bārdu.

Komplektācija

14 garumu ķemme (0,4 – 10 mm)

Piestiprināms ādas aizsargs

Piestiprināma ķemme ķermeņa matiņiem

Uzglabāšanas mīkstā somiņa

Statnis

Papildu maināmie asmeņi

Specifikācija

Vispārējā informācija
Produkta veids
Matu Griežamā Mašīna
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt