Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Philips elektroskuveklis Prestige ar SkinIQ tehnoloģiju 9000 Series
SP9883/36

399.99
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Tehnikas Center veikals t/c Elkor Plaza

Saņem šodien līdz 21:00

DRĪZUMĀ

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti šonedēļ un saņem otrdien no 10:00

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Rotācijas tipa skūšanās sistēma
Rotācijas tipa elektriskais skuveklis Philips SP9883/36 sastāv no trīs rotējošiem diskiem, kurus nosedz skuvekļa asmeņi. Elektriskais skuveklis vienā piegājienā rūpīgi atbrīvo no matu seguma, sevišķi īsajiem matiņiem, atstājot ādu tīru un nebojātu.

Sausais un mitrais skūšanās veids
Ar Philips SP9883/36 elektrisko skuvekli Jūs varat izmantot divus skūšanās veidus: mitro ar ūdens vai skūšanās putu pielietošanu, un sauso – bez augstākminētajiem līdzekļiem. Šāda īpašība padara skuvekli par ērtu un daudzfunkcionālu, kā arī nodrošina lietošanu normālos un ekstrēmos (pārgājiena) nosacījumos.

Peldošas skūšanās galviņas
Philips SP9883/36 tipa elektriskā skuvekļa peldošās skūšanās galviņas precīzi pieguļ Jūsu sejas un kakla kontūrām, ļaujot vienā piegājienā atbrīvoties vai pielīdzināt matus pat grūti pieejamajās vietās.

Iebūvēts trimmeris
Philips SP9883/36 elektriskais skuveklis ir aprīkots ar trimmeri, kurš veido un uztur noteiktu garumu un formu matu segumam uz sejas, kakla un deniņiem, tādā veidā veidojot Jūsu personīgo stilu.

Displejs
Uz neliela ekrāna, kas izvietots uz Philips SP9883/36 elektriskā skuvekļa roktura, tiek parādīti tās būtiskie raksturojumi, kā: akumulatora uzlāde (cik ilgi elektriskais skuveklis vēl nostrādās bez pielādēšanas), tīrīšanas nepieciešamība (skuvekļa piesārņojuma līmenis) un asmeņu nomaiņas indikācija (asmeņu asums). Tas ļauj Jums kontrolēt skuvekļa stāvokli un laicīgi novērt tās izlādēšanos, kā arī iespējamos bojājumus un aizsārņošanos.

Automātiskās tīrīšanās sistēma
Jums nav nepieciešamības mazgāt un žāvēt skuvekli vai vilkt no tā ārā matus. Novietojiet Philips SP9883/36 elektrisko skuvekli ar skūšanās elementu uz leju uz paliktņa skuvekļa uzlādēšanai, un tas pats sevi iztīrīs, izžāvēs un veiks asmeņu, kā arī disku vai režģadezinficēšanu.

Komplektācija

Augstākās kvalitātes somiņa

SmartClick Deguna matiņu trimmeris

SmartClick Precīzais trimmeris

Iekļauta 1 tīrīšanas kasetne

Specifikācija

Vispārējā informācija
Produkta veids
Matu Griežamā Mašīna
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt