Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Philips epilators Lumea ar SenseIQ tehnoloģiju IPL 9900 Series
BRI977/00

529.99
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Tehnikas Center veikals t/c Elkor Plaza

Saņem šodien līdz 21:00

DRĪZUMĀ

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti šodien un saņem otrdien no 10:00

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Ekskluzīvas SkinAI funkcijas

Mūsu bezmaksas apmācību lietotne piedāvā pakāpeniskus norādījumus kopā ar SkinAI tehnoloģiju, analizē ādu un seko līdzi matiņu noņemšanas procesam.

Radīta kopā ar dermatologiem

Veselības aprūpes tehnoloģiju nozares līderis Philips izstrādāja ierīci Lumea IPL sadarbībā ar dermatologiem, lai ierīci varētu ērti, efektīvi un droši lietot mājas apstākļos. Ierīce Lumea IPL ir izstrādāta, izmantojot profesionālos salonos izmantoto tehnoloģiju, tādēļ nodrošina saudzējošas procedūras arī jutīgās zonās.

4 viedi uzgaļi

Īpaši izstrādāti uzgaļi nevainojami pielāgojas ķermeņa formai un, nonākot saskarē ar ķermeņa zonu, aktivizē katrai tai piemērotāko programmu. Sejai: uzgalis ar gludu konstrukciju un nelielu lodziņu ar ultravioletā starojuma aizsargfiltru. Ķermenim: uz iekšpusi ieliekts uzgalis ar lielu lodziņu. Bikini un padušu zonai: uz ārpusi izliekts uzgalis grūti sasniedzamām zonām. 

2 reizes mēnesī, lai ātri iegūtu rezultātus

Lietošanas biežums sākumposmā ir ik pēc 2 nedēļām — uz pusi mazāk procedūru nekā ar citu zīmolu ierīcēm. Pēc tam profilakse nepieciešama tikai reizi mēnesī. Tas arī viss! Abu apakšstilbu procedūra ilgst 8,5 minūtes.

SenseIQ tehnoloģija

Ierīcei Lumea 9900 Series ir pieci ērti pielāgojami gaismas iestatījumi. Sensors SmartSkin nosaka ādas toni un palīdz noteikt ērtāko iestatījumu. Viedie uzgaļi pielāgo procedūru katrai ķermeņa zonai atsevišķi. 

Ja vēlaties lietojiet bez vada

Lai nodrošinātu papildu ērtības, Lumea 9900 Series ir vienīgā IPL ierīce ar bezvadu funkcionalitāti, tādēļ varat vēl ērtāk precīzi sasniegt jebkuru ķermeņa zonu un izmantot ierīci neatkarīgi no atrašanās vietas.

Piemērota vairākumam ādas un matu tipu

IPL ierīču darbībai ir nepieciešams kontrasts starp mata pigmentu un ādas toņa pigmentu, tāpēc to var izmantot dabīgi tumši blondiem, brūniem un melniem matiem un uz gaišas līdz tumši brūnas ādas (I-V).

Komplektācija

Vieds uzgalis ķermeņa apstrādei

Vieds uzgalis sejas apstrādei

Vieds uzgalis bikini zonas apstrādei

Vieds uzgalis padušu zonas apstrādei

Lumea IPL lietotne ar ekskluzīvām SkinAI funkcijām

Eleganta somiņa

Specifikācija

Vispārējā informācija
Produkta veids
Matu Griežamā Mašīna
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt