Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Philips epilators Lumea ar SenseIQ tehnoloģiju IPL 9000 Series
BRI973/00

469.99
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Tehnikas Center veikals t/c Elkor Plaza

Saņem šodien līdz 21:00

DRĪZUMĀ

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti šonedēļ un saņem otrdien no 10:00

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Ekskluzīvas SkinAI funkcijas
Philips bezmaksas treniņu lietotne tagad piedāvā soli pa solim detalizētus norādījumus, izmantojot ekskluzīvo SkinAI tehnoloģiju, lai analizētu jūsu ādu un sekotu līdzi matiņu samazināšanai.

Izstrādāts kopā ar dermatologiem
Kā veselības tehnoloģiju līderis Philips, konsultējoties ar dermatologiem, izstrādāja Lumea IPL, lai to varētu viegli un efektīvi lietot drošā vietā jūsu mājās. Lumea IPL, kas ir atvasināta no profesionālos salonos izmantotās tehnoloģijas, nodrošina saudzīgu apstrādi pat jutīgās zonās.

2 reizes mēnesī ātram rezultātam
Katras 2 nedēļas, lai sāktu - tas ir uz pusi mazāk procedūru nekā citiem zīmoliem. Pēc tam tikai reizi mēnesī veiciet pieskārienus. Tas ir viss. Abām apakšstilbiem nepieciešamas 8,5 minūtes.

SenseIQ tehnoloģija
Lumea 9900 sērijā ir pieci viegli regulējami gaismas iestatījumi. Mūsu SmartSkin sensors nolasa jūsu ādas toni un palīdz jums atrast ērtāko iestatījumu. Inteliģentie uzgaļi pielāgo apstrādi katrai ķermeņa zonai.

Ja vēlaties, bez vadiem
Papildu ērtībām Lumea 9900 Series ir vienīgā Philips IPL ar bezvadu funkciju, kas ļauj vēl vieglāk sasniegt jebkuru vietu ar precizitāti un izmantot to no jebkuras vietas.

Lielākajai daļai ādas un apmatojuma tipu
IPL ir nepieciešams kontrasts starp pigmentu matu krāsā un pigmentu ādas tonī, tāpēc tas darbojas uz dabiski tumšiem blondiem, brūniem un melniem matiem un uz ādas toņiem no gaišas līdz tumši brūnai (I-V).

Komplektācija

Vieds uzgalis ķermeņa apstrādei

Vieds uzgalis sejas apstrādei

Vieds uzgalis precīzai apstrādei

Lumea IPL lietotne ar ekskluzīvām SkinAI funkcijām

Eleganta somiņa

Specifikācija

Vispārējā informācija
Produkta veids
Matu Griežamā Mašīna
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt