Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Philips apģērbu tvaicētājs ar statīvu 3000 Series
STE3160/30

155.99
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Tehnikas Center veikals t/c Elkor Plaza

Saņem šodien līdz 21:00

DRĪZUMĀ

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti šonedēļ un saņem otrdien no 10:00

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Īss uzsilšanas laiks

Kad vien nepieciešams, tvaika gludeklis ar statīvu ir gatavs lietošanai mazāk nekā 60 sekunžu laikā. Tas ir noderīgi, kad apģērbu izvēlaties pēdējā brīdī.

Sasverams StyleBoard

Noliecamais StyleBoard statīvs nodrošina stabilu atbalstu apģērbu tvaicēšanas procesa laikā. Vienkārši iespiediet apģērbu starp tvaika plātni un statīvu — tas nodrošinās vieglāku tvaika apstrādes procesu un nevainojamus rezultātus visā apģērba garumā.

Iznīcina 99,9 % baktēriju

3000. sērija ne tikai nolīdzina krokas, bet arī atsvaidzina apģērbu (un mīkstas mēbeles, aizkarus, rotaļlietas) un noņem smakas, nogalinot līdz pat 99,9% baktēriju.

Liela tvaika gludekļa galva

Nevainojama precizitāte: mūsu novatoriskajai tvaika gludekļa galvai ir liela gludināšanas virsma un precīzs uzgalis, kas paredzēts, lai viegli piekļūtu tādām grūti sasniedzamām vietām kā apkakles un vieta starp pogām.

3 tvaika iestatījumi

Izvēlieties vēlamo tvaika padeves iestatījumu, lai iegūtu perfektu rezultātu, neatkarīgi no apstrādājamā auduma veida. Lietojiet mazāku tvaika padevi plāniem audumiem un jaudīgāku iestatījumu bieziem audumiem un mēteļiem.

Drošs visiem gludināmajiem audumiem

Apģērba tvaicētājs ir drošs lietošanai uz visu veidu gludināmiem apģērbiem un audumiem. Tvaika plātni var droši spiest pie jebkāda apģērba bez apdedzināšanas riska; tas ir lielisks risinājums tādiem smalkiem audumiem kā zīds.

Liela ūdens tvertne

Paveiciet vairāk: noņemamā un caurspīdīgā 2 L ūdens tvertne ir pietiekami liela, lai tiktu galā ar intensīvu gludināšanu.

Ērta glabāšana

Pielāgots izmērs: ierīces konstrukcija ir pārdomāta, tā neaizņem daudz vietas un ir viegli glabājama

Komplektācija

Viegls tvaika gludekļa galvas turētājs

Cimds papildu aizsardzībai

Regulējama pamatne

Birste

Regulējama dubultā pamatne

Specifikācija

Vispārējā informācija
Produkta veids
Gludekļi
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt