Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Nivona kafijas automāts NIVO 8103

1390.29 1249.99
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Tehnikas Center veikals t/c Elkor Plaza

Saņem šodien līdz 21:00

DRĪZUMĀ

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti līdz 14:00 un saņem rīt no 10:00

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Kapučīno automātiska pagatavošana
Esat kapučīno cienītājs? kafijas automāts spēj pagatavot garšīgu kapučīno, turklāt dara to automātiskajā režīmā. Mašīna pati sakuļ pienu un pievieno maigas piena putas kafijai. Tādā veidā Jūs saņemsiet ideālu kapučīno!

Vidēja tilpuma rezervuārs
Ūdens rezervuāra tilpums kafijas automātam sastāda 1.8 l. Ar šādu tilpumu pietiks, lai vienā piegājienā pagatavotu kafiju visai ģimenei, kā arī uzcienātu vēl arī viesus!

Kafijas recepšu iegaumēšana
kafijas automāts ne tikai pagatavos espresso vai kapučīno, bet arī iegaumēs Jūsu personīgās receptes un gatavos pēc tām! Viss, kas Jums jāizdara – jāsaglabā jauna recepte, norādot dzēriena vajadzīgo stiprumu, temperatūru un citus parametrus. Tā Jūs varēsiet baudīt tieši tādu kafiju, kāda Jums garšo vislabāk!

Vienlaicīgi pagatavo divas tases
Varbūt vēl tasīti kafijas? kafijas automāts vienlaicīgi pagatavos veselas divas tases Jūsu iemīļotās kafijas. Baudiet kafiju dubultā vai padalieties ar savu sarunu biedru!

Uzsilda tases
Ar kafijas automātu Jūs varat uzsildīt tases pirms liet tajās kafiju, uzliekot tās uz speciāla paliktņa. Kāpēc tas ir nepieciešams? Iepriekšēja uzsildīšana tasēm – tā ir neatņemama, piemēram, espresso pagatavošanas sastāvdaļa, jo uzsildīta tase rada optimālu temperatūru un uzlabo dzēriena garšu.

Displejs
Uz kafijas automāta korpusa ir displejs, kas attēlo visu nepieciešamo informāciju. Tas būtiski atvieglos automāta lietošanu!

Komplektācija

Lietotāja rokasgrāmata

Piena sistēmas trubiņa

Tīrīšanas tabletes

Ūdens cietības tests

Ūdens filtrs

Specifikācija

Vispārējā informācija
Produkta veids
Kafijas aparāti

Iepriekš skatītās preces

Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt