Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Philips karstā gaisa katls Airfryer L 3000 Series
HD9252/90

139.99
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Tehnikas Center veikals t/c Elkor Plaza

Saņem šodien no 10:00

DRĪZUMĀ

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti līdz 14:00 un saņem rīt no 10:00

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Veselīga cepšana ar Rapid Air tehnoloģiju

Rapid Air tehnoloģija ar unikālo "jūraszvaigznes" dizainu virpuļo karstu gaisu, lai radītu garšīgus ēdienus, kas ir kraukšķīgi no ārpuses un mīksti no iekšpuses, bez vai ar nelielu eļļas piedevu.

Cepiet, izmantojot līdz pat 90 % mazāk tauku

Philips Airfryer izmanto karstu gaisu, lai pagatavotu jūsu iecienītākos ēdienus līdz kraukšķīgai pilnībai, izmantojot līdz pat 90 % mazāk tauku.

Garšīgas Airfryer receptes veselīgam dzīvesveidam

Atklājiet simtiem garšīgu, veselīgu un ātri pagatavojamu Airfryer recepšu. NutriU lietotnē iekļautās receptes ikdienas ēdienu gatavošanai ir izstrādājuši uztura eksperti.

Receptes, kas personalizētas atbilstoši jūsu vēlmēm

Saņemiet ikdienas recepšu ieteikumus, kas atbilst jūsu ģimenes vēlmēm. Jo biežāk lietojat NutriU, jo labāk tā spēj pielāgot gardas recepšu idejas jūsu vajadzībām. Iedvesmojieties no citiem pavāriem un sekojiet cilvēkiem ar līdzīgu gaumi.

Skārienekrāns ar 7 iestatījumiem

Pieskarieties pogai un gatavojiet. Iepriekš iestatītās programmas ietver saldētas uzkodas, svaigus kartupeļus, gaļu, zivis, vistas stilbiņus, kūku un pat grilētas dārzeņu uzkodas.

Siltuma uzturēšanas funkcija

Izbaudiet maltīti, kad vien esat gatavs. Nospiediet Uzglabāšanas silts režīmu, un jūsu ēdiens saglabāsies ideālā temperatūrā līdz pat 30 minūtēm.

Grilējiet, Cepiet un pat uzsildiet

Jaunais Philips Airfryer paver plašas iespējas: cepiet, grilējiet un pat uzsildiet! Katru reizi pagatavojiet ēdienu perfekti, lai arī ko jūs izvēlētos gatavot.

Mājās gatavots. Viegli.

Atklājiet visu Airfryer potenciālu, lai pagatavotu garšīgākus un veselīgākus ēdienus. Izpētiet laika taupīšanas funkcijas un nostipriniet savas gatavošanas prasmes, lai katru dienu gatavotu mājās gatavotus ēdienus, kas patīk jums un jūsu ģimenei.

Viegli lietot un tīrīt

Visas noņemamās daļas var mazgāt trauku mazgājamā mašīnā. Mūsu Airfryer QuickClean grozam ir nelīpošs pārklājums, kas atvieglo tīrīšanu. Cepšana, izmantojot gaisu, nozīmē arī to, ka jūsu mājās nebūs tradicionālās fritēšanas smaku.

Specifikācija

Vispārējā informācija
Produkta veids
Karstā gaisa katli

Iepriekš skatītās preces

Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt