Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Philips bezvadu putekļsūcējs sausai un mitrai tīrīšanai 7000 Series AquaTrio Cordless
XW7110/01

599.99
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Tehnikas Center veikals t/c Elkor Plaza

Saņem šodien no 10:00

DRĪZUMĀ

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti līdz 14:00 un saņem rīt no 10:00

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Liela ātruma rotējošās birstes
Inovatīvā patentētā liela ātruma rotācijas sukas tehnoloģija ar pastāvīgu tīra ūdens plūsmu nodrošina sukas pašattīrīšanos un novērš netīrumu izplatīšanos pa grīdu. Tāpēc jums nekad nav jāskalo un jāizspiež netīrā birste, kas atkal nepieciešama tīrīšanai!

Vienmēr tīrs mazgāšanas ūdens
Pastāvīga tīra ūdens plūsma no tīrā ūdens tvertnes tiek pavērsta pret grīdu. Tas nodrošina, ka katra grīdas daļa tiek mazgāta ar svaigu, tīru ūdeni. Jūs nekad nemazgāsiet grīdu ar netīru ūdeni, atšķirībā no tradicionālās manuālās slotas!

Ūdens difūzijas sistēma
Visi savāktie slapjie un sausie netīrumi nekavējoties tiek atdalīti un ieslēgti netīrā ūdens tvertnē. Tvertnes var iztukšot jebkurā brīdī, nepieskaroties netīrajam ūdenim.

AquaSpin tehnoloģija
AquaSpin uzgalis efektīvi iesūc un aktīvi mazgā cietos grīdas segumus, lai atbrīvotos no putekļiem, netīrumiem, traipiem, izlijušām vielām un līdz pat 99,9% baktēriju* vienā piegājienā. Unikālais uzgalis ir izstrādāts, lai savāktu netīrumus gan uzgaļa priekšpusē, gan aizmugurē, lai katrs vēziens būtu maksimāli efektīvs.

Elastīga konstrukcija
Elastīga konstrukcija ļauj izsūkt putekļus un mazgāt pat grūti aizsniedzamas vietas zem mēbelēm. Ierīce var pāriet pilnīgi horizontālā pozīcijā, nepaceļot uzgali un nezaudējot saskari ar grīdu.

Izcila manevrētspēja
Viegli notīriet zonas ap krēsliem un galda kājām maksimālam komfortam. Ierīci var manevrēt ap sarežģītām vietām, piemēram, grīdlīstēm un telpas malām, kur uzkrājas netīrumi.

Grīdas tīrīšanas šķīdums
Ietver Philips grīdas tīrīšanas līdzekli, lai nodrošinātu profesionālu tīrīšanas rezultātu. Paredzēts visu veidu cieto grīdu segumiem, viegli noņem taukus, traipus, lipīgus netīrumus. Vienā pudelē ir 15 tīrīšanas reizēm nepieciešamais šķīduma daudzums.

Digitāls LCD viedekrāns
Digitālais LCD viedekrāns rāda informāciju, kas nepieciešama tīrīšanas laikā un pēc tās. Izmantojiet LCD ekrānu, lai reāllaikā saņemtu informāciju par akumulatora uzlādes statusu, tīrīšanas režīmiem, apkopes atbalstu un vēl daudz ko citu.

Pielāgojami tīrīšanas režīmi
Ierīcei ir 3 tīrīšanas režīmi. Parastais mazgāšanas režīms paredzēts regulārai mitrajai uzkopšanai. Intensīvais mazgāšanas režīms paredzēts grūti tīrāmu traipu tīrīšanai. Ūdens absorbcijas režīms paredzēts, lai savāktu atlikušo mitrumu no grīdas. Izmantojiet digitālo LCD viedo ekrānu, lai pārslēgtu barošanas iestatījumus.

Ierīces tīrīšanas un uzglabāšanas stacija
Kad tīrīšana ir pabeigta, vienkārši novietojiet ierīci uz tīrīšanas un uzglabāšanas stacijas, lai veiktu pašattīrīšanas ciklu, kura laikā tiek iztīrīta ierīce un lieljaudas sukas. Kad tas ir paveikts, varat glabāt kopā visu sistēmu ar lieljaudas sukām, lai tā būtu tīra un gatava nākamajai lietošanas reizei.

Specifikācija

Vispārējā informācija
Produkta veids
Putekļu Sūcēji
Darbības princips
Bezvadu
Akumulatora darbības laiks
Līdz 25 min
Uzlādēšanas laiks
4 stunda/-s
Akumulatora tips
Litija jonu
Baterijas spriegums
25.9V
Putekļu kolektora tips
Konteineris
Slapjā tīrīšana
Rokas putekļu sūcēja režīms
Nav
Apgaismojums (LED)
Nav
Izmērs un svars
Svars
4600 grami
Izmēri (A x P x DZ)
11 x 2.25 x 2.65cm

Iepriekš skatītās preces

Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt