Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Philips gaisa attīrītājs 1000i Series
AC1715/10

249.99
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Tehnikas Center veikals t/c Elkor Plaza

Saņem šodien no 10:00

DRĪZUMĀ

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti līdz 14:00 un saņem rīt no 10:00

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Konsekventi tīra telpas ar platību līdz 78 m2.

Tas nodrošina tīra gaisa plūsmu katrā telpas stūrī ar 300 m3/h CADR (Clean Air Delivery Rate), rūpīgi attīra telpas un aizsargā cilvēkus no baktērijām, vīrusiem, ziedputekšņiem, putekļiem, mājdzīvnieku spalvām, putekļu ērcītēm, kaitīgām gāzēm, nepatīkamām smakām un citiem piesārņotājiem. Tikai 10 minūtēs tiek iztīrīta 20 m2 liela platība.

Noņem 99,97 % visu gaisā neredzamo daļiņu.

Tikai Philips gaisa attīrītājiem ir 3 slāņu filtrācija ar NanoProtect HEPA filtru, aktīvās ogles filtru un priekšfiltru, kas palīdz noņemt 99,97 % daļiņu līdz 0,003 mikronu lielumam. NanoProtect HEPA tehnoloģija ne tikai aiztur piesārņojošās vielas, bet arī izmanto elektrostatisko lādiņu, lai tās piesaistītu, attīrot līdz pat 2 reizes vairāk gaisa nekā tradicionālā HEPA H13 filtrācija ar lielāku energoefektivitāti.

Ierīce no gaisa likvidē līdz 99,9 % vīrusu un aerosolu.

VitaShield tehnoloģija aiztur aerosolus un daļiņas, kas ir mazākas par mazāko zināmo koronavīrusu. Gandrīz nekas netiek cauri VitaShield - tas neitralizē vīrusus un ieslogo tos iekšpusē. Saskaņā ar Airmid Healthcare Group veiktajiem neatkarīgajiem pētījumiem šī ierīce no gaisa likvidē līdz pat 99,9 % vīrusu un aerosolu. Testēts arī attiecībā uz koronavīrusu.

Profesionālas kvalitātes sensors gudrai tīrīšanai

Profesionālais AeraSense sensors 1000x sekundē precīzi skenē gaisu, lai noteiktu kaitīgos piesārņotājus, un inteliģenti izvēlas katrai videi piemērotu ātrumu. Tas parāda gaisa kvalitāti reāllaikā, parādot alergēnu un PM2,5 līmeni digitālā formā, kā arī nododot informāciju intuitīvā krāsu gredzenā.

Pārbaudīta un sertificēta kvalitāte, kurai varat uzticēties

Philips tīrītāji pirms izvešanas no mūsu rūpnīcas iziet 170 obligātas un stingras pārbaudes, un tie ir sertificēti Eiropas Alerģijas izpētes fondā.

Ļoti kluss un bez gaismas traucējumiem

Miega režīmā attīrītājs darbojas klusi un nodrošina tīru gaisu, kamēr jūs guļat. Gan gaisa kvalitātes indeksu, gan lietotāja saskarnes apgaismojumu var apslāpēt vai izslēgt, lai izvairītos no gaismas traucējumiem.

Zems enerģijas patēriņš

Pateicoties efektīvai konstrukcijai, gaisa attīrītājs darbojas ar jaudu, kas nepārsniedz 27 W. Tā ir līdzvērtīga kvēlspuldzei. Tas atbilst ļoti efektīvam stingra pasaules standarta līmenim.

Ilgmūžīgs filtrs ar viedu nomaiņas indikatoru

Ilgs filtra kalpošanas laiks ļauj jums tērēt mazāk. Philips NanoProtect HEPA filtri palīdz ietaupīt naudu uz ekspluatācijas izmaksām salīdzinājumā ar citiem populārākajiem gaisa attīrītājiem. Pārbaudiet filtra kalpošanas laika indikatoru uz tīrītāja digitālā displeja, lai zinātu, kad ir pienācis laiks nomainīt filtru.

Viegla apkope

Gaisa attīrītājs ir konstruēts tā, lai to būtu vieglāk tīrīt, izmantojot kompaktu un vienkāršu cilindrisku plastmasas korpusu. Tas izmanto trīs vienā iebūvētu filtru, tāpēc jums nav jāmaina katrs filtrs atsevišķi.

Philips Air+ lietotne: jūsu viedais tīra gaisa risinājums

Air+ lietotne rada gudru pieredzi, kas nodrošina, ka elpojat tīru un veselīgu gaisu. Lietotne uzrauga visus iekštelpu un āra piesārņotājus un automātiski pielāgo ierīces darbību, lai jums tas nebūtu jādara. Air+ nodrošina kontroli jūsu rokās neatkarīgi no tā, vai esat mājās vai prom. Pārvaldiet gaisu savās mājās ar balsi, izmantojot Amazon Alexa vai Google Home.

Specifikācija

Vispārējā informācija
Produkta veids
Gaisa Apstrādes Ierīces

Iepriekš skatītās preces

Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt