Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Viedtālrunis Xperia 1 V (Melns)
Xperia 1 V/B

1399 1199
Bezmaksas piegāde!

Iegādājies Xperia 1 V viedtālruni un saņem dāvanā VLOG komplektu 400 EUR vērtībā!

Spēkā līdz 31.03.2024.

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

Saņem šodien no 11:00

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Saņem otrdien no 10:00

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti līdz 14:30 un saņem pirmdien no 10:00

Priekšrocības

  • OLED ekrāns ar augstu izšķirspēju
  • Corning Gorilla Glass stikls
  • Procesors: Snapdragon 8 Gen 2 Mobile Platform
  • Ūdensizturība

Līdzīgas preces

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Stikls ar funkcionālu taktilu dizainu

Pateicoties stilīgajam matētajam pārklājumam, Xperia 1 V modelī izmantotie materiāli apvieno estētisko pievilcību un nevainojamu darbību. Virsma ar īpašu tekstūru palīdz nodrošināt labu satveri gan tad, kad fotografējat, gan pārlūkojat interneta vietnes, gan izmantojat lietotnes. Rūdīts stikls ar matētu pārklājumu un nelielām izliektām formām uz reljefainās virsmas to padara izturīgāku pret pirkstu nospiedumiem un skrāpējumiem.

 

Autentiskas kameras izskats un iespaids

Ar katru, skaidri izteiktu objektīvu izturīga izskata metāla kameras korpuss Xperia 1 V modeļa aizmugurē piešķir solīdu, augstas kvalitātes iespaidu, kas atgādina Sony Alpha pilnkadra kameras.

 

Augstākās klases stils ar praktisku piesitienu

Stilīgu, funkcionālu dizaina elementu klāsts ietver, piemēram, ērtai ierakstei paredzētu aizvara taustiņu, kā arī telefona metāla rāmja V veida rievas, kas nodrošina maksimālu satveri. 

 

Dažādu krāsu izvēle

Xperia 1 V modelis ir pieejams dažādās krāsās, kas atbilst jūsu stilam: melna, platīna sudrabaina un haki zaļa.

 

 

Jaunās paaudzes sensors uztver vairāk gaismas kā jelkad

Sony izstrādātais pilnīgi jaunais Exmor T sensors mobilajām ierīcēm Xperia 1 V kopā ar mākslīgā intelekta apstrādi nodrošina divreiz augstāku attēla kvalitāti vājā apgaismojumā salīdzinājumā ar savu priekšteci. Turklāt tas nodrošina lielisku krāsu atveidi.

 

Inovatīvs sensors ar uzlabotu apstrādi

Jauno sensoru atbalsta visjaunākā skaitļošanas apstrāde, lai samazinātu troksni un uzlabotu dinamisko diapazonu vājā apgaismojumā, iegūstot viedtālruņos iepriekš nepieredzētus iespaidīgus rezultātus.

 

Apbrīnojami attēli pat tumšās ainās

Izmantojot visjaunāko skaitļošanas apstrādi, lai samazinātu troksni un uzlabotu dinamisko diapazonu, šī funkcija ļauj ierakstīt spilgtus attēlus pat tumsā, kad detaļas ir grūti saskatāmas ar neapbruņotu aci.

 

Kinematogrāfisks video, nav nepieciešama krāsu korekcija

Pamatojoties uz profesionāļu iecienīto S-Cinetone no Cinema Line un Alpha klāsta, mobilajām ierīcēm paredzētais S-Cinetone ļauj vienkārši ierakstīt ar kinematogrāfisku efektu un izveidot iespaidīgus attēlus ar skaistiem ādas toņiem, nelietojot pēcapstrādes montāžu. Kopā ar video ieraksti ar lielu kadru nomaiņas ātrumu līdz 4K un 120 kadriem sekundē ar visiem objektīviem, tas nodrošina plašākas radošās iespējas.

 

4K HDR formāta ierakste ar kadru nomaiņas ātrumu 120 kadri sekundē

Nekādu kompromisu attēla kvalitātē — Xperia 1 V ļauj ierakstīt lielisku 4K HDR video ar kadru nomaiņas ātrumu 120 kadri sekundē, izmantojot visus objektīvus. Turklāt varat izvēlēties kadru nomaiņas ātruma iestatījumus, lai ierakstītu videoklipus ar līdz 5 reižu mazāku kadru nomaiņas ātrumu.

 

Izveidojiet saturu ar dažādiem objektīviem

Xperia 1 V platleņķa 24 mm objektīvs ir aprīkots ar jauno divslāņu tranzistoru pikseļu Exmor T sensoru mobilajām ierīcēm. Kamera ir papildināta ar sevišķa platleņķa 16 mm objektīvu un teleobjektīvu ar reālo optisko tālummaiņu no 85 līdz 125 mm. Visi galvenie objektīvi piedāvā 4K HDR video ieraksti ar kadru nomaiņas ātrumu 120 kadri sekundē, autofokusēšanos pēc acīm, reāllaika izsekošanu un ZEISS T* atstarošanās novēršanas pārklājumu, kas nodrošina labāku attēla optisko kvalitāti un minimizē nevēlamus objektīva efektus, piemēram, atstarošanos. Uzlabota 12MP priekšējā kamera vainago kameras komplektāciju.

 

Objektīvs ar reālu optisko tālummaiņu bez attēla kvalitātes pasliktināšanās

Ar reālo 85-125 mm optisko tālummaiņu Xperia 1 V piedāvā attēlus bez digitālās kvalitātes pasliktināšanās 85 mm-125 mm fokusa attāluma diapazonā. Ar optisko stabilizāciju un reāllaika autofokusēšanos pēc acīm un izsekošanu tas ir ideāli piemērots portretu ierakstē ar optisko bokē efektu.

 

Pamaniet atšķirību ar uzlabotu mākslīgo intelektu

Parasto apstrādi atbalsta vismodernākais mākslīgais intelekts, lai iegūtu lieliskus rezultātus. Mākslīgais intelekts ne vien precīzi aprēķina dziļuma informāciju ātras, precīzas autofokusēšanās nodrošināšanai, bet arī aprēķina automātisko ekspozīciju. Turklāt tas nodrošina precīzu krāsu atveidi pat sarežģītos apgaismojuma apstākļos.

 

Skaisti ādas toņi

Xperia 1 V var dažādā apgaismojumā nodrošināt neticami dabiskus ādas toņus.

 

 

Ierakstiet plūstošus video bez raustīšanās

Xperia 1 V ir aprīkots ar Optical SteadyShot™ un FlawlessEye™ tehnoloģiju, kas apvieno palielinātu attēla sensora nolasīšanas ātrumu ar Sony oriģinālo attēla optiskās stabilizācijas algoritmu. Tādējādi var iegūt ārkārtīgi plūstošu video bez raustīšanās.

 

Jaunās ierakstes palīgfunkcijas

Fotoattēlu un video ierakstei paredzēto uzlaboto palīgfunkciju klāstā ietilpst kontūru akcentēšana fokusēšanās laikā, turklāt kamera piedāvā vertikālu un horizontālu lietotāja saskarni, uzlabojot lietošanas ērtumu.

 

Alpha kameru profesionālā tehnoloģija

Xperia 1 V viedtālrunis tika izstrādāts sadarbībā ar Alpha 1 sērijas jaunāko kameru inženieriem, kuru kameras ir slavenas ar nozarē vislabāko autofokusēšanās tehnoloģiju, kā arī piedaloties profesionālajiem fotogrāfiem, kuri palīdzēja pilnveidot tehnoloģiju un uzlabot fotografēšanas procesu un rezultātus. Gluži kā Alpha kameru lietotāji sagaida vienādas iespējas no katra objektīva, arī Xperia 1 V piedāvā vienādas autofokusēšanās iespējas ar visiem objektīviem.

 

Visātrākā sērijveida ierakste ar kadru nomaiņas ātrumu līdz 30 kadriem sekundē

Visos trijos galvenajos objektīvos nepārtraukta sērijveida ierakste ir paātrināta no 20 kadriem sekundē līdz 30 kadriem sekundē — tāpat kā Alpha 1 profesionālajā kamerā un sasniedzot Xperia visātrākās nepārtrauktās sērijveida ierakstes iespējas.

 

Autofokusēšanās pēc acīm atdzīvina portretus

Kad fotografējat cilvēkus vai dzīvniekus, reāllaika autofokusēšanās pēc acīm ļauj ar visiem trim galvenajiem objektīviem iegūt iespaidīgus, izteiksmīgus portretus. Mākslīgais intelekts precīzi atpazīst sejas.

 

Saglabājiet fokusu uz izvēlēto objektu

Pamatojoties uz Alpha AF tehnoloģiju, gan fotoattēlu, gan video ierakstes laikā Xperia 1 V var precīzi izsekot jebkuru izvēlēto objektu, izmantojot visus trīs galvenos objektīvus.

 

Uzlabota tiešraides straumēšana

Tagad varat veikt tiešraides straumēšanu YouTube un ar RTMP (Real-time Messaging Protocol), joprojām izmantojot Xperia 1 V daudzās kameras funkcijas, piemēram, mobilajām ierīcēm paredzēto S-Cinetone. Pievienota arī jaunā tiešraides tērzētavas pārlūkošanas funkcija, tādējādi varat vienkārši komunicēt ar auditoriju.

 

Skaidrāka runas ierakste

Papildus ieskaujošās skaņas ierakstei paredzētajiem stereo mikrofoniem Xperia 1 V ir aprīkots arī ar papildus balss prioritātes mikrofonu, kas ļauj skaidri ierakstīt runu, pārējās skaņas atstājot fonā. Viedtālrunis ir aprīkos arī ar viedo vēja filtru, kas ir mūsu nozarē vadošākā audio izolācijas tehnoloģija vēja radītā trokšņa noslāpēšanai.

 

Lai Xperia un Alpha darbojas kopā

Apvienojiet Xperia ar Alpha kameru, lai vēl vienkāršāk varētu radoši izpausties. Varat vadīt Alpha kameru no Xperia, izmantot to kā ārējo monitoru un uzreiz pēc ierakstes tiešsaistē kopīgot ar Alpha ierakstītos fotoattēlus.

 

Uzlabotās ārējā monitora funkcijas

Pateicoties uzlabotajām funkcijām, piemēram, kontūru akcentēšanai, svītru šablonam un rezerves ierakstei, Xperia ārējā monitora funkcija var konkurēt ar daudziem profesionāliem monitoriem.

 

Ārējās ierakstes funkcija

Kad savu Xperia 1 V viedtālruni izmantojat par Alpha kameras ārējo monitoru, varat arī ierakstīt video Xperia 1 V iekšējā atmiņā, nodrošinot papildu datu uzglabāšanas vietu darba procesa uzlabošanai.

 

Vienkārša tiešraides straumēšana ar Alpha kameru

Varat izmantot Xperia 1 V ārējā monitora funkciju un 5G pieslēgumu, lai ar Alpha kameru varētu veikt tiešraides straumēšanu YouTube vai ar RTPM.

 

Baudiet reālistisku attēlu 4K HDR OLED displejā ar 120 Hz atsvaidzes ātrumu

4K HDR OLED displejam ar 120 Hz atsvaidzes ātrumu nav nekādu izgriezumu, kas jums traucētu skatīties 6,5 collu 21:9 platajā ekrānā — Xperia 1 V ļauj pilnībā pievērsties filmām un TV pārraidēm. Izmantojot BRAVIA HDR pārveidošanas tehnoloģiju, mobilajām ierīcēm paredzētais procesors X1™ ļauj baudīt vēl labāku attēla kontrastu, krāsas un asumu pat straumēšanas laikā.

 

Reāllaika HDR pielāgošana uzlabo attēlus jebkādos apstākļos

Reāllaika HDR dzinis atveido pārmērīgas un nepietiekamas ekspozīcijas zonu gradāciju, tās parādot vienmērīgi. Turklāt uzlabo redzamību, atbilstoši apstākļiem palielinot kontrastu. Tagad tas uzlabo HDR10 un HLG, darbojas ar lielāku straumēšanas servisu skaitu un Xperia 1 V ierakstītajiem HDR video.

 

Profesionāla līmeņa krāsu atveide

Izbaudiet vēl nepieredzēti precīzu krāsu atveidi ar Creator režīmu uz CineAlta tehnoloģijas bāzes. Tā pamatojas uz vadošajās Holivudas studijās izmantoto Sony profesionālo krāsu monitoru krāsu atveidi. Tādējādi varat baudīt iecienīto izklaides saturu tieši tā, kā to iecerējuši veidotāji. Lai novērstu nokrāsu displejā, katram Xperia 1 V rūpnīcā veic īpašu baltā balansa kalibrēšanu, lai apmierinātu profesionāļu prasības.

 

Vienmērīgākas krāsas ekrānā

Xperia 1 V ir aprīkots ar 10 bitu ekvivalenta (8 biti ar 2 bitu izlīdzināšanu) displeju, kas atveido plašu krāsu diapazonu bez joslām.

 

Profesionālas klases displejs

Pateicoties augstajai kontrasta attiecībai 1 000 000:1, Xperia 1 V spēj atveidot dziļāku melnā līmeni, bet krāsas izskatās dabīgākas. D65 baltais punkts ir speciāli kalibrēts lielākas precizitātes iegūšanai, turklāt displejs atbalsta profesionāla līmeņa plašas krāsu telpas ITU-R BT.2020 un DCI-P3 atveidi ar gaismas avotu D65.

Skaidra, spēcīga skaņa no iebūvētajiem stereo skaļruņiem 

Xperia 1 V modernais lieljaudas skaļruņa pastiprinātājs uzlabo skaņas platumu un dziļumu, kā arī paplašina zemās un augstās frekvences, atskaņojot dinamiskāku un skaidru skaņu. Tādējādi varat baudīt filmas un mūziku, un nevajadzēs īpašus ārējos skaļruņus.

 

3,5 mm audio ligzda, lai varētu klausīties ar vada pieslēgumu

No augstas kvalitātes materiāliem un elektroniskajiem komponentiem izgatavotā Xperia 1 V 3,5 mm audio ligzda ļauj izbaudīt ļoti reālistisku skaņu, ko var sniegt tikai vadu austiņas.

 

Kvalitatīva skaņa un stabils savienojums arī bez vadiem

Apvienojot Sony bezvadu austiņas ar Xperia 1 V, varat pat bez vadiem klausīties augstas kvalitātes skaņu. Situācijās, kur pieslēgums varētu kļūt nestabils, piemēram, ļaužu pūlī, datu apjoms uz laiku tiek samazināts, piešķirot prioritāti savienojumam, saglabājot augstu skaņas kvalitāti un nodrošinot niecīgākus pārtraukumus.

 

Augstas izšķirtspējas bezvadu audio + LDAC

Xperia 1 V atbalsta augstas izšķirtspējas audio pārraidi bezvadu režīmā, pateicoties mūsu nozarē pieņemtajai audio kodēšanas tehnoloģijai LDAC. LAC tehnoloģija ļauj pārraidīt apmēram trīs reizes vairāk datu (ar maksimālo pārsūtīšanas ātrumu 990 kbps), salīdzinot ar parasto Bluetooth® audio, ļaujot izcilā kvalitātē baudīt augstas izšķirtspējas audio, kas maksimāli atbilst vadu savienojuma nodrošinātajam.

 

Jaudīgs 5000 mAh akumulators un ātra uzlāde

Xperia 1 V ir aprīkots ar 5000 mAh akumulatoru, tas nodrošina pietiekamu lādiņu visai dienai. Piemēram, varat 20 stundas baudīt video atskaņošanu, bet ja akumulatoru vajag steidzami uzlādēt, varat nieka 30 minūšu laikā ātri uzlādēt līdz 50% līmenim, izmantojot papildu lādētāju XQZ-UC1.

 

Parocīga bezvadu uzlāde. Dalieties ar akumulatora lādiņu ar citām ierīcēm.

Vairs nekādu sapītu kabeļu — lai uzlādētu akumulatoru, vienkārši novietojiet Xperia 1 V uz Qi sertificēta papildu bezvadu lādētāja. Varat ērti izmantot Xperia 1 V kā citu ierīču bezvadu lādētāju.

 

Paņemiet to līdzi, kurp vien vēlaties

Varat būt mierīgi — īpaši tad, kad esat ārpus telpām, Xperia 1 V nodrošina IP65/68 klases ūdensnecaurlaidību un aizsardzību pret putekļiem.

 

Aizsardzība pret nokrišanu un skrāpējumiem

Priekšējā panelī Xperia 1 V izmanto jaunāko Corning® Gorilla® Glass Victus® 2 stiklu, kam ir spēcīgāka aizsardzība pret skrāpējumiem un uzlabota izturība pret nokrišanu uz rupjas virsmas. Aizmugurējā panelī izmanto Corning® Gorilla® Glass Victus® stiklu ar īpašu tekstūru un matētu pārklājumu, tādējādi nodrošinot lielāku izturību pret pirkstu nospiedumiem un virsmas skrāpējumiem.

Komplektācija

  • Sony Xperia 1 V viedtālrunis

Specifikācija

Ekrāna parametri
Ekrāna veids
OLED (HDR)
Malu attiecība
21:9 CinemaWide
HDR atbalsts
Ir
Ekrāna izmērs
6.5" (collas)
Ekrāna izšķirtspēja
4K (3840x1644)
Gorilla Glass stikls
Ir (Corning Gorilla Glass Victus 2)
Paneļa herci
120Hz
Pieskāriena nolasīšanas ātrums
240Hz
Interfeiss
Android versija
Android 13
Procesors
Procesors
Snapdragon 8 Gen 2 Mobile Platform
Atmiņa
Iebūvētā atmiņa
256GB
Operatīvā atmiņa (RAM)
12GB
Atmiņas kartes tips
microSDXC (līdz 1000 GB)
Galvenā kamera
Pikseļu skaits
48Mpix
Fokusa attālums
24mm
Diafragmas atvērums
F1.9
Skata lenķis
84°
Lēcas tips
ZEISS T*
Sensora izmērs
1/1.35 Exmor T for mobile sensor"
Zoom kamera
Pikseļu skaits
12Mpix
Fokusa attālums
85mm - 125mm
Diafragmas atvērums
F2.3 - F2.8
Skata lenķis
28° - 20°
Lēcas tips
ZEISS T*
Sensora izmērs
1/3.5 Exmor RS for mobile sensor"
Platleņķa kamera
Pikseļu skaits
12Mpix
Fokusa attālums
16mm
Diafragmas atvērums
F2.2
Skata lenķis
123°
Lēcas tips
ZEISS T*
Sensora izmērs
1/2.5 Exmor RS for mobile sensor"
Priekšējā kamera
Pikseļu skaits
12Mpix
Diafragmas atvērums
F2
Skata lenķis
83°
Sensora izmērs
1/2.9 Exmor RS for mobile sensor"
Fokusa sistēma
Acs atpazīšanas autofokusa režīms (foto)
Cilvēks (labās/kreisās acs izvēle)
Dzīvnieks (labās/kreisās acs izvēle)
Audio parametri
Dolby audio formāta atbalsts
Dolby AC-4
Dolby Atmos
Augstas izšķirtspējas audio
Ir (Hi-Res)
Skaņas uzlabošana
DSEE Ultimate
Lietošanas apstākļi
IP aizsardzības reitings
IPX5 / IPX8
Ūdens izturība
Ir
Energo pārvalde un ekonomija
Akumulatora ietilpība
5000mAh
Stamina režīms
Ir
Foto un video ieraksts
Video ieraksta izšķirtspēja
4K (3840 x 2160) 120 kadri/s
4K (3840 x 2160) 60 kadri/s
4K (3840 x 2160) 30 kadri/s
4K (3840 x 2160) 25 kadri/s
4K (3840 x 2160) 24 kadri/s
Nepārtraukta foto kadru uzņemšana
30 kadri sekundē
Attēlu formāti
JPEG
RAW
Video failu ierakstu formāti
MP4
H.265
H.264
Bezvadu pieslēgumi
Bluetooth
Ir (Bluetooth v. 5.2)
Wi-Fi
Ir
GPS
Ir
NFC
Ir
Bluetooth kodeka atbalsts
LDAC
AAC-LC
AAC+
eAAC+
AAC-ELD
Tīklu atbalsts
2G
3G
4G
5G
Citi parametri
SIM kartes atbalsts
Divas SIM-kartes (1 SIM karte atbalsta 5G tīklu) (Nano SIM / eSIM)
Pirksta nospieduma sensors
Ir
Iebūvēta zibspuldze
Ir
Pieslēgumi
Austiņu pieslēgvieta
3.5mm
USB tips
Type-C
Izmērs un svars
Svars
187 grami
Izmēri (A x P x DZ)
16.5 x 7.1 x 8.3cm
Vispārējie parametri
Krāsa
Melna
Pieejamās valodas
Latviešu
Angļu
Krievu
u.c.
Modeļa gads
2023

Saistītās preces

Filtri

Manfrotto universāla statīva skava telefonam

Saņem šodien no 11:00

9.9
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Saramonic viedtālruņu mikrofons SmartMic UC Mini Type-C

43.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

ZHIYUN stabilizators viedtālruņiem Smooth Q3

84.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

ZHIYUN stabilizators viedtālruņiem Smooth Q3 Combo

94.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

ZHIYUN stabilizators viedtālruņiem Smooth Q2

94.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

ZHIYUN stabilizators viedtālruņiem Smooth-X

42.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

ZHIYUN stabilizators viedtālruņiem Smooth Q4

104.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

ZHIYUN stabilizators viedtālruņiem Smooth Q4 Combo

119.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

ZHIYUN stabilizators viedtālruņiem Smooth 5S Grey

154.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

ZHIYUN stabilizators viedtālruņiem Smooth 5S White

154.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

ZHIYUN stabilizators viedtālruņiem Smooth 5S Combo Grey

194.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

ZHIYUN stabilizators viedtālruņiem Smooth 5S Combo White

194.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt