Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

48" A90K Master Series OLED Televizors
XR-48A90K

1499 1430
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

DRĪZUMĀ

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

DRĪZUMĀ

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Noskaidrot piegādes laiku

Priekšrocības

  • 4K HDR panelis
  • Ekrāna tips: OLED (HDR)
  • Kognitīvais procesors XR
  • Google TV
  • Iespēja pieslēgt Bluetooth austiņas

Līdzīgas preces

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Крупный план ночного водопада со звездами, освещенными галактикой в небе

4K OLED

Lai kādu saturu skatītos, jūs to varēsiet redzēt līdz 4K izšķirtspējā, pateicoties mūsu unikālajam procesoram Cognitive Processor XR™. Varēsiet arī izbaudīt izcilu kontrastu mūsu jaunā OLED ekrānā, ko profesionāli vada mūsu unikālā tehnoloģija, katrā ainā nodrošinot reālistisku dziļumu, kā arī tīros melnos toņus.

 

Изображение процессора Cognitive Processor XR на фоне черно-золотого звездного неба, выделены логотипы XR Picture и XR Sound

Cognitive Processor XR™

Uzlabojiet attēlu un skaņu līdz nākamajam līmenim, izmantojot Cognitive Processor XR™. Mūsu revolucionārais procesors Sony BRAVIA XR™ televizoros atveido saturu tā, kā to redz un dzird cilvēki, nodrošinot satriecoši reālistisku pieredzi. Tas saprot, kā cilvēka acs fokusējas, veic attēlu šķērsanalīzi, lai piešķirtu reālistisku dziļumu, izcilu kontrastu un brīnišķīgi košas krāsas.

 

Мост с проезжей частью, подсвеченными боковыми конструкциями синего цвета и городским пейзажем на заднем плане

XR OLED Contrast Pro

XR OLED Contrast Pro pastiprina krāsas un kontrastu gaišās zonās, lai iegūtu izcili reālistiskus attēlus ar pilnīgi tīriem melniem toņiem un maksimālu spilgtumu. Ar temperatūras sensoru [1] un augsta spilgtuma paneli [2] šajā OLED televizorā tiek izmantots mūsu procesors Cognitive Processor XR™, lai noteiktu ekrāna temperatūru un precīzi kontrolētu apgaismojumu, un tādējādi pikseļi gaišajās zonās izgaismotos vienlaikus.

 

Крупный план фруктов, включая ягоды и персики

XR Triluminos Pro

Pateicoties Cognitive Processor XR™, XR Triluminos Pro ļauj modelim A80K piekļūt vairāk nekā miljardam krāsu un katru krāsu atveidot ar smalkām atšķirībām gluži tāpat, kā redzams reālā pasaulē. Kopā ar plašas krāsu gammas paneli un uz cilvēku uzvedību orientēto procesoru tas spēj atainot visu krāsu piesātinājumu, nokrāsas un spilgtumu, maksimāli detalizēti parādot dabīgos toņus.

 

Изображения горных цветов с невероятной детализацией благодаря технологии XR HDR Remaster

XR HDR Remaster

Izmantojot XR HDR Remaster tehnoloģiju, šis televizors nosaka ekrānā katru objektu, analizē tā krāsu un pielāgo kontrastu, iegūstot vēl reālistiskākus attēlus. Uz objektu pamatotā apstrāde, izmantojot BRAVIA XR, iegūst pavisam jaunu precizitātes līmeni, pielāgojot nokrāsu, piesātinājumu, spilgtumu, kustības vektoru, joslas platumu un citus parametrus. Tas ļauj iegūt neticami reālistiskas ainas, kurām ir lielāks dziļums, skaidras tekstūras un dabīgas krāsas.

 

Крупный план перьев птицы

XR 4K Upscaling

Pateicoties izšķirtspējas palielināšanas tehnoloģijai XR 4K Upscaling, attēla kvalitāte pietuvosies 4K neatkarīgi saturam vai avotam. Mūsu Cognitive Processor XR™ tehnoloģija piekļūst lielam datu apjomam, viedi atjaunojot zaudētās tekstūras un detaļas, lai attēli būtu maksimāli reālistiski.

 

Изображение листа крупным планом, демонстрирующее детализацию благодаря технологии 4K XR Super Resolution

4K XR Super Resolution

XR Super Resolution tehnoloģija attēlā nosaka atsevišķus objektus un ekrānā atveido patiesi reālistiskas tekstūras. Mūsu BRAVIA XR procesors precīzi analizē un apstrādā datus, lai atveidotu attēlus, kuru 4K izšķirtspēja četras reizes pārsniedz Full HD izšķirtspēju, bagātinot ainas ar reālistiskām detaļām un tekstūru.

 

Изображение заката и моря с использованием технологии 4K XR Smoothing

4K XR Smoothing

XR Smoothing tehnoloģija rada vienmērīgus, dabīgus 4K formāta attēlus un novērš attēla segmentēšanu, kas var rasties citos televizoros. Ainas tiek atveidotas tūkstošiem toņos, nokrāsās un gradācijās, izskatoties gluži kā reālām.

 

Изображение женщины на скейтборде в скейт-парке

XR OLED Motion

Mūsu Cognitive Processor XR™ darbinātā XR OLED Motion tehnoloģija novērš izplūšanu, secīgajos kadros nosakot un šķērsanalizējot galvenos vizuālos elementus. Šādi tiek radīti un starp oriģinālajiem kadriem ievietoti papildu kadri, lai nodrošinātu vienmērīgu un skaidru darbību pat ainās ar ātru kustību.

 

Изображение людей, наблюдающих за двумя экранами под разными углами, демонстрирующее истинные цвета со всех сторон

Skaistas krāsas no visiem iespējamiem rakursiem

Tagad televizoru varat tikpat komfortabli skatīties no malām kā no centra. Mūsu pašizgaismojošais OLED panelis saglabā pastāvīgas un īstas krāsas, lai ko jūs skatītos.

 

Логотип 4K с частотой 120 кадров/с

4K formāts ar kadru nomaiņas ātrumu 120 kadri sekundē

BRAVIA palīdzēs gūt priekšrocības pār sāncenšiem. Pateicoties saskarnei HDMI 2.1, savietojamās spēlēs varat iegūt kadru nomaiņas ātrumu līdz 120 kadriem sekundē, tādējādi varat pieņemt izaicinājumu šaušanas, sporta un citās spēlēs, kur vajadzīga augstas veiktspējas tehnika un momentāna reakcija. Turklāt jūs izbaudīsiet sevišķi vienmērīgu grafiku spēlēs ar samazinātu ieejas signāla aizturi — 8,5 ms, izmantojot 4K izšķirtspēju un kadru nomaiņas ātrumu 120 kadri sekundē, kā arī speciālo spēles režīmu.

 

Разделенный экран, на котором показано изображение игры автогонки с желтой машиной, которая движется по гоночной трассе в снегу. Изображение, на котором показано, что игровой режим выключен вверху и включен внизу

Datu pārraides ar niecīgu aizturi automātiskais režīms

Pateicoties datu pārraides ar niecīgu aizturi automātiskajam režīmam HDMI 2.1, BRAVIA televizors atpazīst, kad ir pieslēgta un ieslēgta konsole, un automātiski pārslēdzas uz niecīgas aiztures režīmu. Varēsiet izbaudīt vienmērīgāku, reaģētspējīgāku spēles procesu — tas ir sevišķi svarīgi intensīvās spēlēs ar ātru kustību.

 

Разделенный экран, на котором показано изображение персонажа видеоигры с вытянутой рукой и графики частоты обновления внизу каждого фрагмента. Режим VRR выключен с одной стороны. Режим VRR включен с другой стороны.

Mainīgs atsvaidzes ātrums

Pateicoties mainīgajam atsvaidzes ātrumam HDMI 2.1, BRAVIA televizoros novērstas uzkāršanās un attēla pārrāvumi ekrānā. Šis televizors dinamiski pielāgo displeja atsvaidzes ātrumu, lai atbilstu spēles ierīces mainīgajam kadru ātrumam, nodrošinot vienmērīgāku spēles procesu.

 

Разделенный экран с игрой, на котором видна разница между включенной и выключенной автоматической тональной компрессией HDR

Automātiskā HDR toņu kartēšana

Izmantojot automātisko HDR toņu kartēšanu, HDR iestatījumi uzreiz tiks optimizēti PS5™ konsoles sākotnējās iestatīšanas laikā. Jūsu PS5™ automātiski atpazīst atsevišķos BRAVIA televizoru modeļus un attiecīgi izvēlas jūsu televizoram vislabāko HDR iestatījumu. Tādējādi pat ainās ar spēcīgu kontrastu redzēsiet vissvarīgākās detaļas un krāsas ekrāna visspilgtākajās un vistumšākajās daļās.

 

На двух экранах показано включение и выключение авторегулировки режима изображения, между экранами расположена консоль PS5

Automātiskais attēla režīms atkarībā no žanra

BRAVIA televizors automātiski pārslēdzas spēļu režīmā, lai minimizētu ievades aizturi un darbību padarītu reaģētspējīgāku. Skatoties filmas PlayStation5® konsolēs, tas atkal pārslēdzas standarta režīmā, lai izteiksmīgākās ainās koncentrētos uz attēla apstrādi.

 

Изображение звуковых волн, исходящих от телевизора благодаря технологии Acoustic Surface Audio+

Acoustic Surface Audio+

Skaņa dzirdama tieši no ekrāna, pateicoties Acoustic Surface Audio+™. Trīs aktuatori aiz televizora vibrē, lai radītu skaņu, kas sinhronizēta ar attēlu. Divi aktuatori malās uzlabo augsto frekvenču skaņu, nodrošinot skaidrus un dabiskus dialogus. Kreisā un labā zemo frekvenču akustiskā sistēma atskaņos spēcīgu zemo frekvenču skanējumu, lai mājās varētu izbaudīt aizraujošu skaņu.

 

Изображение гостиной, демонстрирующее объемный звук с помощью повышения разрешения 3D Surround

3D Surround Upscaling

Izmantojot BRAVIA XR™, telpiskās skaņas tehnoloģija tiek izmantota ikviena satura atskaņošanā. XR Surround virtuāli rada no sāniem un vertikāli ietverošu skaņu, izmantojot tikai televizora skaļruņus, tādējādi varat baudīt 3D audio, neuzstādot griestu vai vertikāli vērstus skaļruņus. Mūsu BRAVIA XR™ televizori ir savietojami arī ar Dolby Atmos®.

 

Изображение женщины на улице, разговаривающей по мобильному телефону

Voice Zoom 2

Klausieties dialogus, televizorā nepalielinot skaļumu. Pat tad, ja runu ir grūti dzirdēt, Voice Zoom 2 nosaka balss tipu, to analizē un padara to skaidrāku. 

 

Изображение пары в гостиной, смотрящей телевизор BRAVIA с функцией Acoustic Center Sync

Acoustic Center Sync

Kad BRAVIA XR televizoru pieslēdzat pie Sony skaņas paneļa, skaņas panelis pastiprina centrālā skaļruņa kanālu, lai skaidrāk un pilnīgāk atskaņotu vokālu. Tādējādi skaņa precīzi atbilst ekrānā notiekošajam, sniedzot satriecošu pieredzi.

 

Изображение мужчины в гостиной, смотрящего телевизор BRAVIA с функцией «Пространственное звучание 360»

360 grādu telpiskās skaņas funkcijas atbalsts

Pielāgojiet Dolby Atmos® skaņu, pieslēdzot mūsu SRS-NS7 pārnēsājamo skaļruni pie BRAVIA XR™ televizora, lai iegūtu telpisko ieskaujošo skaņu. Lietojot arī dažas Sony austiņas, ir pieejama 360 grādu telpiskās skaņas funkcija, pateicoties bezvadu raidītājam WLA-NS7 (nopērkams atsevišķi).

 

Логотип BLUETOOTH®

Bluetooth pieslēdzamība

Pieslēdziet ar Bluetooth® savietojamās ierīces pie televizora, lai nodrošinātu bezvadu piekļuvi izklaides iespējām. Savienojiet pārī Bluetooth austiņas ar BRAVIA televizoru, un varat baudīt televīzijas pārraides un mūziku savā iecienītajā vietā bez jebkādiem traucējumiem vai pārtraukumiem.

 

Телевизор BRAVIA на стене над полкой с лампой и украшениями

Optimizācija atbilstoši vides apstākļiem

Iekārtojieties ērtāk un ļaujieties neticamajam skatīšanās baudījumam. Mūsu unikālā optimizācijas tehnoloģija ar gaismas sensoru automātiski pielāgo attēlu un skaņu atbilstoši vides apstākļiem.

 

Пара на диване смотрит телевизор, на экране которого — изображение лодки на реке, демонстрирующее преимущества датчика освещенности

Gaismas sensors

Parastos televizoros spilgtums saglabājas nemainīgs neatkarīgi no istabas apgaismojuma, tādējādi attēli mēdz būt pārāk tumši vai gaiši. Šajā televizorā ir iekļauts gaismas sensors, kas optimizē attēla spilgtumu atbilstoši istabas apstākļiem, palielinot spilgtumu gaišās telpās un to samazinot tumšās telpās, lai nodrošinātu ideālus skatīšanās apstākļus.

 

Логотип Acoustic Auto Calibration

Akustiskā automātiskā kalibrēšana

Šis televizors nosaka jūsu atrašanās vietu neatkarīgi no tā, kurā istabas vietā jūs esat, un optimizē skaņu, lai jūs varētu baudīt tādus pašu skaņu kā tad, kad sēžat televizora priekšā. Istabas vide var mainīt skaņu. Piemēram, aizkari absorbē skaņu, savukārt priekšmeti televizora priekšā var traucēt skaņas plūsmai, pazeminot skaņas kvalitāti. Šis televizors nosaka šķēršļus un atskaņo atbilstoši istabas īpatnībām optimizētu skaņu.

 

Крупный план BRAVIA CAM сверху на телевизоре BRAVIA

Darbojas ar BRAVIA CAM

Pieslēdziet BRAVIA XR televizoru pie BRAVIA CAM (nopērkams atsevišķi) un pilnībā ļaujieties ekrānā notiekošajam. BRAVIA CAM atpazīst jūsu atrašanās vietu un attālumu no televizora, tādējādi attiecīgi pielāgo skaņas un attēla iestatījumus. Izmantojot BRAVIA CAM, varat baudīt jaunas televizora skatīšanās iespējas, piemēram, vadību ar žestiem, videotērzēšanu un daudzas citas.

 

Логотип Google™ TV

Google TV

Pārlūkojiet vairāk nekā 700 000 filmu un seriālu savos straumēšanas servisos, kas apkopoti un sakārtoti pēc tēmām un žanriem, pamatojoties uz jūsu interesēm.

 

Женщина с пультом, дистанционно управляющая телевизором с помощью голоса, крупный план

Balss meklēšana

Ātrāk nekā jebkad atrodiet savu iecienītāko saturu, izmantojot savas balss spēku. Izmantojot balss meklēšanas funkciju, vairs nav vajadzīga sarežģīta navigācija vai nogurdinoša rakstīšana — pietiek pajautāt.

 

Изображение фильма, транслируемого со смартфона

Atbalsta Apple AirPlay / Apple HomeKit

Izmantojot Apple AirPlay, varat televizorā straumēt video un audio tieši no iPhone, iPad vai Mac. Skatieties lielajā ekrānā filmas un izklaides raidījumus no Apple TV lietotnes, iecienītākajām lietotnēm vai pat Safari. Visiem viesiem istabā parādiet savus fotoattēlus.

 

Логотип Chromecast built-in

Iebūvētā Chromecast tehnoloģija

Vienā mirklī pārraidiet attēlu televizorā no sava telefona, planšetdatora vai klēpjdatora. Izmantojot iebūvēto Chromecast tehnoloģiju, varat tieši pārraidīt televizorā savas iecienītās filmas, raidījumus, lietotnes, spēles un daudz ko citu.

 

Изображение пульта дистанционного управления, очищаемого с помощью салфетки

Vienkārši tīrāma

Tālvadības pults gludo virsmu ar padziļinātām pogām un īpašu poliuretāna pārklājumu var vienkārši notīrīt un uzturēt tīru.

 

Изображение подключенных устройств, управляемых с помощью интеллектуального пульта ДУ

Viedā tālvadības pults

Visas pieslēgtās ierīces var vadīt ar mūsu viedo pulti. Pateicoties speciālam taustiņam, varat uzreiz piekļūt pieprasījumvideo servisiem, kas nodrošina izklaides raidījumus un filmas pēc pieprasījuma.

 

2 pozīcijās novietojams statīvs

Daudzpusīgs divvirzienu statīvs ar standarta iestatījumu, kas fokusē jūs uz attēla vai skaņas joslas iestatījumu ideālai skaņas sistēmas pozīcijai. Pateicoties regulējamam statīvam, televizoru varat izmantot arī kā spēļu displeju uz galda.

 

Изображение гладкой металлической поверхности крупным планом

Metāliska plakana virsma

Izsmalcināts televizora metāliskais rāmis ir ļoti šaurs, tādēļ jūsu skatiens ir piesaistīts attēlam ekrānā, nevis tam, kas atrodas tam apkārt.

 

 

Изображение гостиной с уютным домашним интерьером

Living Décor

Mūsu Living Decor funkcija jūsu televizoru pārvērš par dzīvojamās telpas neatņemamu sastāvdaļu: iestatiet ekrānā mākslas darbus, personīgos fotoattēlus, ekrānsaudzētāja tēmas vai pulksteni.

 

Логотипы Dolby Vision® и Dolby Atmos®

Dolby Vision® un Dolby Atmos® 

Baudiet mājās kinozāles efektus. Dolby Vision® tehnoloģija ļauj atdzīvināt ainas, savukārt Dolby Atmos® piepilda istabu ar iekļaujošu telpisko skaņu.

 

Логотип Creator Calibrated Mode

Creator kalibrēšanas režīms

BRAVIA XR televizoros Creator kalibrēšanas režīms var optimizēt attēla iestatījumus, kad skatāties Netflix un BRAVIA CORE saturu. Netflix adaptīvās kalibrēšanas režīms ļauj papildus optimizēt Netflix skatīšanās pieredzi atbilstoši istabas apgaismojuma apstākļiem, tādējādi varat baudīt Netflix saturu izcilā studijas kvalitātē tieši tā, kā to iecerējis satura veidotājs.

Specifikācija

Ekrāna parametri
Ekrāna veids
OLED (HDR)
Ekrāna izšķirtspēja
4K (3840x2160)
Ekrāna izmērs
48" (collas)
Ekrāna izmērs (cm)
121cm
Paneļa herci
100Hz
HDR atbalsts
Ir
Attēla apstrādes procesors
Cognitive Processor XR
Attēla dzidruma uzlabošana
XR Super Resolution
XR 4K Upscaling
Dual database processing
Krāsu uzlabošana
XR Triluminos Pro™
XR Smoothing
Live Colour™ Technology
Kontrasta uzlabošana
Dynamic Contrast Enhancer
OLED XR Contrast Pro
Pixel Contrast Booster
XR HDR Remaster
Kustīga attēla atjaunošānās frekvence
XR OLED Motion
Auto mode
Malu attiecība
16:9
HDR standarts
HDR10
HLG
DolbyVision
Interfeiss
Operētājsistēma
Android TV
Aplikāciju veikals
Ir (Google Play Store)
Interneta pārlūks
Ir
YouTube
Ir
Netflix
Ir
Apple HomeKit
Ir
BRAVIA CORE™
Ir
Bezvadu pieslēgumi
Wi-Fi
Ir
Wi-Fi frekvence
2.4GHz
5GHz
Wi-Fi Direct
Ir
Bluetooth
Ir (Bluetooth v. 4.2)
Chromecast
Ir
Miracast/ Ekrāna spoguļošana
Ir
Apple AirPlay
Ir
Bluetooth audio profils
Ir (A2DP)
Video parametri
Uztvērēju parametri
Digital
Analog
DVB-T/T2
DVB-C
DVB-S/S2
Dolby video formāta atbalsts
Dolby Vision
Dolby Vision Bright
Dolby Vision Dark
Audio parametri
Skaņas uzlabošana
Nav
Audio izejas jauda
25W
DTS audio formāta atbalsts
Ir
Dolby audio formāta atbalsts
Dolby Atmos
Dolby Audio
Skaļruņi
Skaļruņu veids
Acoustic Surface Audio+
Pīkstulis
2 gab
Zemfrekvences skaļrunis
1 gab
Atmiņa
Iebūvētā atmiņa
16GB
Pieslēgumi
HDMI ieejas
4
HDMI versija
2.1 (4K/120fps)
Audio atgriešanas kanāls (ARC)
Ir
Optiskā audio izeja
Nav
Ethernet/LAN pieslēgvieta
Ir
USB ieejas
2gab
USB tips
Type A
Atbalstītās datu nesēja failu sistēmas
FAT16
FAT32
exFAT
NTFS
USB HDD ieraksta funkcija
Ir
SCART ieeja
Nav
RF antenas ieeja
Ir
Satelītantenas ieeja
Ir
Kompozītvideo ieeja
Ir
Komponentvideo (Y/Pb/Pr)
Nav
Zemfrekvences skaļruņa izeja
Nav
Austiņu pieslēgvieta
Nav
Analogā audio izeja
Nav
Vispārējie parametri
Pieejamās valodas
Latviešu
Angļu
Krievu
u.c.
Rāmja krāsa
Melna
Galda statīva krāsa
Tumša sudraba
Modeļa gads
2022
Statīva pozīcija
Standarta pozīcija
Soundbara pozīcija
Energo pārvalde un ekonomija
Elektrības patēriņš (mājas režīmā)
64W
Energo taupības režīms
Ir
Citi parametri
IMAX Enhanced certified
Ir
Iemigšanas režīms
Balss vadība
Ir
Vecāku kontrole
Ir
Acoustic surface audio
Ir
Apgaismojuma sensors
Ir
Ieslēgšanas, izslēgšanas taimeris
Ir
Barošanas bloks
Iebūvets
Krāsu sensors (RGB)
Nav
Tālvadības pults ar izgaismojumu
Ir
Izmērs un svars
Preces izmērs bez galda statīva (platums x augstums x dziļums)
106.9cm x 62.4cm x 5.9cm
Preces izmērs ar galda statīvu (platums x augstums x dziļums)
106.9cm x 62.9cm x 22.5cm
Iepakojuma izmērs (platums x augstums x dziļums)
118.7cm x 74.1cm x 18.8cm
Galda statīva platums (Standarta pozīcija)
50cm
Galda statīva platums (skaņas stieņa pozīcija)
50cm
Sienas stiprinājuma izmērs, VESA standarts (platums x augstums)
30 x 30cm
Televizora svars bez galda statīva
13.4kg
Televizora svars ar galda statīvu
16.5kg
Preces svars ar iepakojumu
21kg

Saistītās preces

Filtri

Multibrackets stiprinājums VESA Super Slim Tilt & Turn 32"-65", VESA 400x400

Saņem šodien līdz 19:00

160
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Multibrackets stiprinājums M Flexarm Thin 32"-55", VESA 600x400

Saņem šodien līdz 19:00

120
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Multibrackets stiprinājums Wallmount Tilt Air 32"-55", VESA 400x400

Saņem šodien līdz 19:00

50
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Multibrackets stiprinājums Universal Wallmount Fixed X Large 42"-90", VESA 800x600

Saņem šodien līdz 19:00

60
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Multibrackets stiprinājums Universal Tilt Wallmount Large 55"-75", VESA 800x600

Saņem šodien līdz 19:00

44
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Multibrackets stiprinājums Universal Wallmount Fixed Large 40"-86",VESA 800x400

Saņem šodien līdz 19:00

45
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Multibrackets stiprinājums Universal Tilt Wallmount Medium 32"-65", VESA 400x400

Saņem šodien līdz 19:00

35
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Multibrackets stiprinājums Universal Wallmount Medium 32"-65", VESA 400x400

Saņem šodien līdz 19:00

35
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Multibrackets stiprinājums Wallmount M 40"-75", VESA +600

Saņem šodien līdz 19:00

25
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Multibrackets stiprinājums Wallmount S 32"-65", VESA 400x400

Saņem šodien līdz 19:00

23
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

OEHLBACH HDMI 2.1 vads 1.5m Melns Select Video Link UHS

Saņem šodien līdz 19:00

29.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss mikrošķiedras lupatiņa lēcu tīrīšanai

Saņem šodien līdz 19:00

14.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

One For All statīvs televizoram WM7481

399.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

One For All statīvs televizoram WM7472

Saņem šodien līdz 19:00

249.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

HDMI Premium vads 1m

Saņem šodien līdz 19:00

39.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Sienas stiprinājums SU-WL850

Saņem šodien līdz 19:00

199
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

MDR-RF895RK Bezvadu austiņas

Saņem šodien līdz 19:00

Ietaupi 9%109 99
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Micro HDMI vads 1.5m

Saņem šodien līdz 19:00

34.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Sienas stiprinājums SU-WL450, 32-85"

Saņem šodien līdz 19:00

89
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

MDR-RF855RK Bezvadu austiņas

Saņem šodien līdz 19:00

95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt