Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Sony 5.1.2 kanālu Dolby Atmos Soundbar akustiskā sistēma HT-A5000

999 699
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

Saņem šodien no 10:00

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Pasūti līdz 16:00 un saņem pirmdien no 10:00

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti līdz 14:30 un saņem pirmdien no 10:00

Priekšrocības

  • Dolby Atmos atbalsts
  • 360° skaņa
  • 5.1.2 kanālu skaņa
  • Bluetooth savienošana
  • Wi-Fi savienojums
  • 8K atbalsts

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Lieliska skaņa, ko rada mūsu vadošais skaņas panelis

Modelim HT-A5000 ir 5.1.2. kanāli, divi vertikāli vērsti skaļruņi no griestiem atstarotas skaņas iegūšanai, divi visvirzienu augsto frekvenču skaļruņi un pieci priekšējie skaļruņi plašākai ieskaujošai skaņai un iebūvēta duāla zemo frekvenču akustiskā sistēma dziļam zemo frekvenču skanējumam. Izmantojot Vertical Surround Engine un S-Force PRO Front Surround, tehnoloģijas, modelis HT-A5000 rada virtuālu ieskaujošu skaņu, kuru dzirdat no visām pusēm, tādējādi varat pilnībā izbaudīt Dolby Atmos® un DTS:X® piedāvātās iespējas.

 

Sajūtiet no augšas nākošo skaņu

Pateicoties Sony virtuālās ieskaujošās skaņas tehnoloģijai, skaņas panelis var vertikāli pozicionēt skaņu, tādējādi varat izbaudīt 3D audio, nelietojot pie griestiem uzstādītus skaļruņus. Līdzīgi Dolby Atmos un DTS:X tehnoloģijām Vertical Surround Engine tehnoloģija piešķir reālistiskāku, daudzdimensiju skaņu arī citiem formātiem.

 

Vienkārši nodrošināta ieskaujoša skaņa

Izmantojot tikai priekšējos skaļruņus, Sony unikālā digitālā skaņas lauka apstrādes tehnoloģija virtuāli atveido ieskaujošās skaņas lauku, tādējādi dzirdat skaņu no abām pusēm. Varat baudīt piesātinātu, kinematogrāfisku ieskaujošu skaņu, nepiekrāmējot savu dzīvojamo telpu.

 

Visvirzienu augsto frekvenču skaļruņi

Skaņa atstarojas no sānu sienām un paplašina ieskaujošo skaņu, lai sniegtu aizraujošu iespaidu, kas ievērojami pārsniedz televizora izmēru. Kopā ar S-Force PRO Front Surround tehnoloģiju nodrošina vēl plašāku ieskaujošo skaņu.

 

Augšup vērsti skaļruņi

Skaņa atstarojas no griestiem, radot iespaidīgu skaņu, kas nāk no augšas. Kopā ar Vertical Surround Engine tehnoloģiju nodrošina vēl reālistiskāku atmosfēru, skaņai nākot no augšas.

 

Izsmalcināta skaļruņu tehnoloģija

Atslābinieties un izbaudiet telpas akustiku, izmantojot divus vertikāli vērstus skaļruņus no griestiem atstarotas skaņas iegūšanai, divus visvirzienu augsto frekvenču skaļruņus un piecus priekšējos skaļruņus plašākai ieskaujošai skaņai, kā arī zemo frekvenču akustisko sistēmu dziļam zemo frekvenču skanējumam.

 

 


 

Augšup vērsti skaļruņi

Izmantojot skaļruņu bloka X-Balanced tehnoloģiju, skaņa tiek atstarota no griestiem, lai radītu iespaidīgu skaņu, kas nāk no augšas. Kopā ar Vertical Surround Engine tehnoloģiju nodrošina vēl reālistiskāku atmosfēru, skaņai nākot no augšas.

 

Iebūvēta zemo frekvenču akustiskā sistēma

Ar augstu skaņas spiedienu nodrošina skaidru, dziļu zemo frekvenču skanējumu. Tas tiek panākts ar lielāku diafragmas laukumu un zemo frekvenču akustiskās sistēmas izmēru (skaļruņu bloks X-Balanced).

 

Priekšējie skaļruņi

Nodrošina augstas kvalitātes skaņu ar niecīgākiem kropļojumiem un skaidrāku balss skanējumu, izmantojot skaļruņu bloku X-Balanced.

 

Paplašināts zemo frekvenču skanējums

Zemo frekvenču precīzai atskaņošanai ir nepieciešama liela jauda un bieži pastāv kropļojumu risks (A). Lai to novērstu, modelī HT-A5000 tiek izmantota Sony unikālā signāla apstrādes tehnoloģija dinamiskam, plašam zemo frekvenču skanējumam jebkurā skaļuma līmenī (B). Šis attēls ir paredzēts ilustrēšanai. 1. Līmenis 2. Zems 3. Augsts 4. Frekvence

 

Skaidrāka balss

Jo dziļāks zemo frekvenču skanējums, jo lielāka skaļruņa diafragmas kustība. Tas var izraisīt par fāzu modulācijas kropļojumu dēvēto efektu, kad pilna diapazona diafragmai ir jāatskaņo augstākas frekvences. Sony unikālā signāla apstrādes tehnoloģija kompensē šo efektu, lai iegūtu skaidrāku dialogu un lokalizētāku skaņu. Viļņa modulētās formas uzlabojumi uzlabo skaidrību un novērš balss izkropļojumus.

 

Digitālās mūzikas kvalitātes reāllaika uzlabošana

Izmantojot Edge-AI (mākslīgais intelekts) funkciju, DSEE Extreme™ (Digital Sound Enhancement Engine) reāllaikā uzlabo saspiesto digitālo mūzikas failu kvalitāti. Dinamiski atpazīstot instrumentu skanējumu, mūzikas žanrus un katras dziesmas individuālos elementus, piemēram, vokālu un starpspēli, tā atjauno saspiešanas gaitā zudušo augstā diapazona skaņu, nodrošinot bagātīgāku, pilnīgāku klausīšanās pieredzi.

 

Iegūstiet pilnīgāku, bagātīgāku skaņu, izmantojot bezvadu zemo frekvenču akustisko sistēmu un aizmugurējiem skaļruņiem

Lai iegūtu vēl dziļāku zemo frekvenču skanējumu, pievienojiet papildu bezvadu zemo frekvenču akustisko sistēmu. Ja jums ir divu veidu zemo frekvenču akustiskās sistēmas, HT-A5000 modelī iebūvētā zemo frekvenču akustiskā sistēma atskaņo zemo frekvenču skaņu un vokālu, bet papildu bezvadu zemo frekvenču akustiskā sistēma atskaņo zemās frekvenču skaņu. Lai iegūtu vēl reālistiskāku skaņu kā kinoteātrī, kur skaņa nāk jums tieši no aizmugures, pievienojiet mūsu papildu SA-RS3S bezvadu aizmugurējos skaļruņus.

 

Nezaudē attēla kvalitāti

Skatieties krāšņas ainas ar reālistiskām krāsām un dziļumu. Visa sākotnējā attēla kvalitāte tiek saglabāta, kad atskaņojat ar HT-A5000 skaņas paneli, tādējādi varēsiet visu uzmanību pievērst filmām. Arī spēļu spēlēšana sniedz ievērojami aizraujošākas un reālistiskākas sajūtas, jo HT-A5000 atbalsta jaunākos formātus.

 

Ļaujieties neticami augstas kvalitātes mūzikas baudījumam

Izmantojot augstas izšķirtspējas audio, izbaudiet kristāltīras mūzikas atskaņošanu tieši tā, kā to paredzēja izpildītājs. Vai atklājiet jaunas aizraujošas klausīšanās iespējas ar 360 Reality Audio, lai sajustos kā dzīvajā koncertā vai ierakstu studijā. Izmantojot modeli HT-A5000, mūzika atdzīvojas tā, kā nekad agrāk.

 

Papildu aizmugurējie skaļruņi SA-RS3S

Plašāka 100 W ieskaujoša skaņa, skaļruņus var piestiprināt pie sienas.

 

 

Papildu zemo frekvenču akustiskā sistēma SA-SW3

200 W skaņa no kompakta zemo frekvenču reflektora ar 160 mm dzini.

 

 

Papildu zemo frekvenču akustiskā sistēma SA-SW5

300 W dziļš, piesātināts zemo frekvenču skanējums, izmantojot 180 mm dzini ar pasīvo radiatoru.

 

Vēl iespaidīgāka klausīšanās ar BRAVIA Acoustic Center Sync

Kad ar komplektā iekļauto kabeli pieslēdzat pie BRAVIA televizora, kas aprīkots ar Acoustic Center Sync tehnoloģiju, jūsu mājas kinozāles sistēmā skaņas panelis un televizors kļūst par centrālo skaļruni. Tādējādi skaņa precīzi atbilst ekrānā notiekošajam, sniedzot satriecošu pieredzi.

 

 

Vislabāk darbojas ar Sony televizoriem

Kopā ar BRAVIA televizoru skaņas panelis HT-A5000 nodrošina lieliskus audiovizuālos iespaidus ar vislabāko skaņas un attēla kvalitāti. Tas ir BRAVIA televizoram ideāli piemērotais skaņas panelis.

 

Skaņa ideāli atbilst ekrānā notiekošajam

Izmantojot Acoustic Center Sync tehnoloģiju, dialogs būs dzirdams tieši no tās vietas, kur aktieris atrodas ainā. Darbība un skaņa ir precīzi saskaņotas, tādējādi skatīšanās kļūst vēl aizraujošāka.

 

Skaņas lauka optimizācija

Nav nepieciešama skaļruņu precīza izvietošana. Visu nepieciešamo nodrošina modelis HT-A5000 ar iebūvētajiem mikrofoniem, viedi nosakot katra skaļruņa vertikālās un horizontālās plaknes novietojumu un atbilstoši telpai optimizējot skaņu. Modelis HT-A5000 ļauj optimizēt skaņas lauku, izmantojot vai neizmantojot papildu skaļruņus. Aktivējiet vienkāršu kalibrācijas procesu sākotnējās iestatīšanas laikā vai ar sākuma izvēlni.

 

 

Skaņas paneļa novietojums

Ja jums ir BRAVIA televizors ar vairāku pozīciju statīvu, varat mainīt televizora statīva stāvokli un neuzkrītoši novietot HT-A5000, lai radītu nevainojamu izskatu.

 

Visvirzienu bloka konstrukcija

Modelis HT-A5000 un papildu skaļruņi ir izstrādāti saskaņā ar visvirziena bloka koncepciju. Vienotais stabilais bloks ar izsmalcināti noapaļotām malām atskaņo uz visām pusēm plūstošu skaņu. Bagātīgu materiāla tekstūru kombinācija izceļ pieskaņotību jebkurai dzīvojamās istabas videi.

 

Vienkārša vadība ar BRAVIA televizoru

Pateicoties integrētajai lietotāja saskarnei, mājas kinozāles sistēmas iestatījumi automātiski parādās BRAVIA televizora ātro iestatījumu (Quick Settings) izvēlnē, ļaujot vienkārši regulēt skaņas režīmus, skaņas lauku un skaļumu.

 

Bluetooth® pieslēgums

Straumējiet mūziku bezvadu režīmā no sava viedtālruņa, planšetdatora vai klēpjdatora, izmantojot Bluetooth® tehnoloģiju.

 

Wi-Fi straumēšana

Pieslēdziet internetam, izmantojot iebūvēto Wi-Fi, un straumējiet mūziku no sava mājas tīkla ierīcēm.

 

Straumējiet mūziku no iecienītākajiem servisiem

Pateicoties iebūvētajam Spotify Connect™ un citu mūzikas servisu atbalstam, ar Bluetooth®, Chromecast vai Apple AirPlay 2 varat vienkārši baudīt savu iecienīto mūziku.

 

Iebūvētā Chromecast tehnoloģija

Straumējiet mūziku, tiešsaistes radio un Podcast apraides savā audio ierīcē no viedtālruņa, planšetdatora vai klēpjdatora. Vienkārši nospiediet Cast pogu.

 

Apple AirPlay 2

Kopīgojiet mūziku un citu saturu no jūsu iecienītākajām Apple ierīcēm skaņas panelī. Tas viss ir iespējams ar vienu pieskārienu.

 

 

Balss vadība

Izmantojot Google Home lietotni, vienkārši pievienojiet HT-A5000 skaņas paneli savu skaļruņu grupai, un atliks tikai pateikt vārdu, lai sāktu atskaņot mūziku, regulētu skaļumu vai izmantotu daudzas citas funkcijas.

 

Nevainojama un atmosfēriska skaņa

Piespiediet skaņas lauka taustiņu uz tālvadības pults un baudiet atmosfērisko skaņu, kas jums ļauj nokļūt pašā darbības centrā. Izvēlieties S-Force PRO Front Surround un Vertical Surround Engine tehnoloģiju, lai pilnībā iejustos filmā, vai izslēdziet skaņas lauku, lai iegūtu tīru skaņu, klausoties augstas izšķirtspējas skaņu vai stereo mūziku.

 

Ātra iestatīšana

Modelis HT-A5000 ir praktiski gatavs lietošanai, to izņemot no iepakojuma. Vienkārši pieslēdziet pie elektrotīkla, pievienojiet televizoram, izmantojot HDMI eARC savienojumu un ieslēdziet. Pateicoties USB, optiskai un analogai audio ieejai, kā arī HDMI ieejai un izejai (eARC) un S-CENTER OUT savietojamajiem BRAVIA modeļiem, jums ir visi nepieciešamie pieslēgumi, lai gūtu satriecošu ieskaujošās skaņas baudījumu.

Specifikācija

Audio parametri
Kanāli
5.1.2
Pastiprinātāja izejas jauda
450W
Audio formāti
MP3
WMA
Linear PCM
AAC
FLAC
HE-AAC
WAV
AIFF
Monkey's Audio
ALAC
Vorbis
DFF
DSF
M4A
OGG
Dolby audio formāta atbalsts
Dolby Digital
Dolby Digital Plus
Dolby Atmos
Dolby TrueHD
Dolby Dual Mono
DTS audio formāta atbalsts
Ir
S-Master HX digitālais pastiprinātājs
Ir
360° skaņa
Ir
DTS kodeki
DTS
DTS HD High Resolution Audio
DTS HD Master Audio
DTS ES
DTS 96/24
DTS: X
Virtuālas telpiskās skaņas tehnologija
Dolby Surround
Neural: X
S-Force PRO
Vertical Surround Engine
Dolby Speaker Virtual
Video parametri
4K atbalsts
Ir
HDR tehnoloģija
Ir
8K atbalsts
Ir
Dolby video formāta atbalsts
Dolby Vision
Pieslēgumi
USB tips
Type A
Audio atgriešanas kanāls (ARC)
Ir
HDMI ieejas
1
HDMI izejas
1
Optiskā digitālā audio ieeja
Ir
Ethernet/LAN pieslēgvieta
Nav
Analogā audio ieeja
Nav
Bezvadu pieslēgumi
Bluetooth
Ir (Bluetooth v. 5.0)
NFC
Nav
Wi-Fi
Ir
Spotify connect
Ir
Chromecast
Ir
Apple AirPlay
Ir
Citi parametri
FM uztvērējs
Nav
Balss asistents
Alexa
Google Assistant
Balss vadība
Ir
Izmērs un svars
Izmēri (A x P x DZ)
6.7 x 121 x 14cm
Svars
6100 grami

Saistītās preces

Filtri

Sony micro HDMI vads 1.5m

Saņem šodien no 10:00

34.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Sony SA-RS3S Papildu bezvadu aizmugurējie skaļruņi ar kopējo jaudu 100W

Saņem šodien no 10:00

Ietaupi 150449 299
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Sony SA-SW3 200W papildu bezvadu zemfrekvences skaļrunis

Saņem šodien no 10:00

Ietaupi 150449 299
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Sony SA-SW5 300W papildu bezvadu zemfrekvences skaļrunis

Saņem šodien no 10:00

Ietaupi 200699 499
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Sony SA-RS5 Papildu bezvadu aizmugurējie skaļruņi ar kopējo jaudu 180W

Ietaupi 160699 539
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt